Oprettet med AI baseret på nylige anmeldelser
On Billetto you can sell tickets for your event, be it a concert, live music, course, theme party, school party, festival, dance event, sports event or something entirely different. Billetto is present in 13 European markets - start your ticket sales today.
Dronningens Tværgade 9, 2. Sal, 1302, København K, Danmark
Svarer typisk inden for 1 uge
Min forventning var klart højere end hvad der blev leveret. Prisen for eventet iht. kvaliteten af mad og en enkelt øl, var langt over målet. Drop den billige Tema plastik dug, til oktoberfest har man ikke dug på bordet.
Eneste positive kommentar skulle måske være at I rent faktisk havde investeret i de ægte Mass glas, det får I en ekstra stjerne for. Men vi kommer ikke igen.
Ågerup kirke er alt for lille til en sådan ellers glimrende koncert. Vi sat mast og med ryggen til kor og orkester. Vi kunne på intet tidspunkt se noget som helst.
Der må være en bedre egnet kirke i nærheden.
Hyggeligt. God stemning.
Der var for få drinks st vælge imellem

Fem stjerner🌟🌟🌟🌟🌟
Alt fungerede upåklageligt fra vi bestilte billetterne, vil vi sad på vores pladser.
At vi så fik en unik oplevelse ved koncerten gjorde, at vi havde en uforglemmelig oplevelse.

Besvarelse fra Billetto
Det fungerede fint og jeg blev hjulpet gennem hele købsprocessen og det vr nemt, at da jeg benyttde Eallet på min mobil til at betale med, så fik jeg automatisk billetter in i APPen og kune vise den ved arangementet. Nemt og det fungerede.
Vil helt sikkert købe billetter til arrangementer med Billetto igen.

Besvarelse fra Billetto
Generelt en god oplevelse. Topscorer til torvehallernes smørrebrød og Peter Beier chokolade.Dog 40 min ventetid på Sushi og en kaffebar der lukker 1 time før arrangementet udløber. Med få ændringer får det 5 stjerner. God og anderledes event.

Besvarelse fra Billetto
Billetto er ikke godt for mig. Svært at anvende og svært at finde ud af, om hev har betalt.
Svært at finde øvrige begivenheder.
Fandt mine fribilletter på Facebook i en STARK reklame godt gemt mellem en masse videoer.
Jeg tjekker jævnligt for (gratis) spændende oplevelser og Team FOG basketball er en af dem.
Og det blev en dejlig oplevelse med flot sejr til Team FOG.
Så nu tjekker jeg for de kommende hjemmekampe.

Besvarelse fra Billetto
Virkelig fantastisk og underholdende. Det er længe siden at jeg har grint så meget og hygget mig. Vil helt sikkert komme igen.

Besvarelse fra Billetto
Det hele fungerede, der var ikke problemer eller skuffelser. Men jeg må også sige, at jeg i forvejen kendte arrangementet og de udøvende kunstnere!

Besvarelse fra Billetto
Havde absolut kun en god clean oplevelse med køb herfra.
Hurtigt, effektivt ledsaget god info.
Sms og email med vedhæftede filer..
Kan kun være tilfreds :0)

Besvarelse fra Billetto
Efter et par forsøg, lykkedes det at bestille billet.

Besvarelse fra Billetto
En meget engageret underviser. Varmt og hyggeligt miljø. Et meget afslappende og afstressende kursus. Med fokus på fordybelse.

Besvarelse fra Billetto
En meget spændende rundvisning på Politigården.
Vores rundviser var fantastisk god til at fortælle om gårdens historie på en spændende og interessant måde. Hvor fik vi meget fortalt og set undervejs - det var virkelig en spændende eftermiddag .

Besvarelse fra Billetto
En meget sympatisk og dygtig guide, som var en dygtig og engageret formidler.