Billed-Expressen Anmeldelser 171

2,7

Jeg har nu talt med Karina fra billede pressen og hun har udvist forståelse og hjælpsomhed således at den ene stjerne suppleres med yderligere to. Det skal dog pointeres at angive Ringe som returadr... Se mere

Jeg bestilte klubårbøger til begge mine drenge. Den ene kom hurtigt, den anden var længe undervejs og måtte rykke. Grunden til jeg alligevel giver 4 stjerner skyldes hurtig og venlig kundeservic... Se mere

Billederne i sig selv var gode. Som flere andre har vi også returneret billeder for egen regning, hvilket i sig selv er helt skandaløst som forretningsmodel, men man er jo prisgivet som kunde ved retu... Se mere

Jeg har været i kontakt med Rikke fra kundeservice vedr nogle billeder som de mente at have sendt, men som jeg aldrig har modtaget eller bestilt. Regningen var stor og også med rykkerskrivelse. Jeg... Se mere

2,7

Under middel

Ingen anmeldelsesinvitationer registreret

Svarer typisk inden for 48 timer

Kan så se vi langt fra er de eneste der…

Kan så se vi langt fra er de eneste der har modtaget et brev med betalingspåmindelse med tilhørende rykker gebyr, for billeder der er sendt tilbage... I får en mail I dag og forventer ALT bliver annulleret. sker det ikke vil jeg jo selvfølgelig gå til arrangørerne og fortælle om dette bondefangeri...
mvh Thomas Laursen

9. december 2018

Hej Thomas.

Jeg er ikke nået til din mail endnu. Men din regning samt rykker vil blive annulleret når jeg kommer dertil. Desværre oplever vi at retur billeder sidder fast i posten - noget hverken du eller jeg kan gøre noget ved. Når vi ikke får noget retur eller en indbetaling udskriver systemet en rykker. Vi er ikke noget bondefanger firma, vi har kun interesse i tilfredse kunder, og det er jo klart, at når du henvender dig som det første til TP uden at have talt med os, så vil alle der læser herinde kun se de dårlige oplevelser.

Er der flere der læser med her? Så vil jeg gerne henstille til, at man kontakter os inden der kommenteres på TP - er du/I efterfølgende stadig utilfreds med vores service er du/I velkommen til at skrive på TP - men husk også gerne de gode oplevelser med os tak! Vi er faktisk ikke så slemme.

Kundeservice

Dårlig stil - sendt opkrævning for ikke ønskede billeder!

Jeg er også én af dem der har modtaget en rykker for betaling af billeder på fodboldskole jeg ikke har bestilt og ikke ønsker at modtage og selv aktivt skal ind og tilbagesende - uden tilsendt kuvert! Hvordan kan man sende billeder og opkræve uden at man overhovedet har bestilt dem? Og hvordan kan man pålægge mig at gøre noget aktivt i forbindelse med noget jeg ikek har ønsket at modtage?

Jeg har forsøgt at ringe til Jer uden held. Jeg forventer at høre fra jer! jeg har sendt jer en mail.
Hilsen Pernille

5. december 2018

Hej Pernille.

Jeg har set din mail og sender svar til dig i dag.

Kundeservicemedarbejder

Nej tak!!

Jeg har fået tilsendt en betalingspåmindelse for en vare, som jeg ikke havde bestilt eller ønskede at beholde.
Jeg modtog billederne mens vi er på ferie i juli/august. Da jeg kommer postbunkerne igennem skriver jeg mail til jer og sender billederne tilbage. Og nu modtager jeg længe efter en betalingspåmindelse.
Kan se, at der er andre der har samme oplevelse.
Jeg forventer, at I denne gang svarer på min mail og sender mig en bekræftelse på at jeg ikke skylder jer noget.
På forhånd tak.

12. november 2018

Hej Ulla.

Er du venlig at sende en mail med dit betalingsID til info@billedexpressen.dk, så skal jeg nok ordne det.

Kundeservicemedarbejder
Telefontid: tirs-fredag ml. kl. 8-9

Værste firma har jeg aldrig…

Værste firma har jeg aldrig tidligere oplevet.
I min vildeste fantasi havde jeg ikke troede at I ville forsøge at snyde os endnu engang. Men jo jeg har netop modtaget en rykker på de billeder som jeg IKKE havde bestilt i sommers, som I alligevel sendte til os sammen med et Giro kort... DE ER SANDT RETUR.
men skulle tror at I gerne ville gå økonomisk konkurs, da der ALDRIG er et firma eller en privat person der vil bruge jer til en foto opgave.
Hvordan kan man drive en virksomhed ved at konstant forsøge at snyde og fuske og svindle.

Jeg vil gøre mit til at DBU ikke kommer til at bruge jer igen.
Dette er jo latterligt.

12. november 2018

Hej Anders.

Der er sendt en mail til dig og grunden til din rykker.

Kundeservice

Jeg har d.d modtaget billeder fra i…

Jeg har d.d modtaget billeder fra i sommers som vi har afbestilt
Skal jeg nu betale for at få dem.retur. billeder jeg har sagt nej til.
Hvad sker der?
Føj for en måde at føre forretning på.

24. oktober 2018

Hej Eva.

Er du venlig at sende mig en mail. Så skal jeg kigge på det.

Det må da være ulovligt

Har ligesom alle andre ikke bestil billeder, men får alligevel tilsendt. Har derfor brugt tid på at skulle sende dem tilbage og har nu tilmed fået en rykker fordi, de ikke har modtaget dem. Paragraf 4 i Markedsføringsloven ser i hvert fald ikke ud til at være overholdt

17. oktober 2018

Hej Jacob.

Er du venlig at sende mig en mail. Så skal jeg kigge på det.

Karina Bech

UALMINDELIG DÅRLIG service og…

UALMINDELIG DÅRLIG service og UALMINDELIG DÅRLIG oplevelse.

Hold jer LANGT LANGT væk!!

DBU, hvad sker der for jer, at I kan finde på at indgå samarbejde med en sådan virksomhed til jeres fodboldskoler??

11. oktober 2018

Hej Mette.

Er du venlig at sende mig en mail, så skal jeg kigge på det.

Frarådes

Fik mine billeder fra DBU fodboldskole i en krøllet kuvert - der var intet pap eller noget der gjorde at billederne ikke blev krøllet.
Jeg skrev ind til dem og fik af vide der kom nogle nye - nu her 3 måneder efter er der intet kommet og ingen svarer.
Konklusion - jeg har betalt for noget, hvor jeg ikke har fået varen.
Vil på det stærkeste fraråde alle og bruge dette fup-firma - jeg vil også kontakte DBU fodboldskole og oplyse dem om dette.

17. september 2018

Hej Mette.

Det er selvfølgelig ikke acceptabelt hvis du vil sende mig en mail på rs@billedexpressen.com så finder vi en løsning på det.

Mvh.
Rasmus
Billed-Expressen

SVINDEL FIRMA, BRUG DEM IKKE

Da det desværre ikke er muligt, at give mindre end en stjerne.
HOLD JER LANGT VÆK!!!!!!!! SVINDEL FIRMA!!!!!
De sender billeder og når billederne sendes retur indenfor tidsfrist, opkræves der betaling og gebyr for de billeder der er sendt retur. Det er umuligt, at få fat i firmaet, har prøvet mail og i telefon tiden. I SKAL ALDRIG FOTOGRAFERE MIT BARN IGEN!!! Jeg kontakter vores klub og beder dem se på sagen. Samt opfordrer klubben, til at lave aftale med et andet firma.

12. september 2018

Hej Carina.

Kan du ikke sende mig en mail på rs@billedexpressen.com
Med betalings ID og spillerens navn. Så skal jeg nok lige kigge på din sag.

Det er selvfølgelig en fejl at der er kommet en rykker ud på nogen billeder du har sendt retur.

Mvh Rasmus
Billed-Expressen

Billed-Expressens svinske forretningsmodel

Vores søn var på Fodboldskole, hvor der blev taget billeder. I bedste bondefangeri-stil blev disse billeder simpelthen sendt direkte til os uden vores samtykke – også var det op til os, hvis de skulle retur igen. Det skulle de have været inden for 30 dage. Men det fik vi da ikke gjort. Så vi endte med modvilligt at betale ganske meget for disse i øvrigt generiske hold- og portrætbilleder.

Det er en rigtig, rigtig forkert – og på kanten – forretningsmodel, idet den påtvinger os forbrugere at skulle være aktive og handlende for ikke at skulle betale. Jeg vil på det absolut kraftigste opfordre DBU (hvordan endte de med du svindlede i første omgang!?) til at finde andre til næste års fodboldskole. For det er ganske enkelt svinske metoder ovenpå et ellers, som sædvanligt, godt arrangement. Tag jer sammen DBU! Og Billed-expressen? Forsvind!

9. september 2018

Hej Peter.

Jeg er ked af at høre om din dårlige oplevelse med os.

Kan jeg ikke få dig til at kontakte mig på rs@billedexpressen.com så kan vi se om vi ikke kan finde en løsning der er tilfredsstillende for alle parter.

Bondefangeri!

Bondefangeri!
Det er ikke i orden den måde Billede-Expressen driver forretning på. Min søn har været til DBU´s fodboldskole, og vi har efterfølgende modtaget modtaget nogle billeder og et giro-kort på 399,- som vi ikke har bestilt. Vi har 30 dage til at sende dem retur, ellers skal vi betale beløbet. Dette er en meget bevidst måde at tjene penge på, ved det at formålet er, at man satser på, at så mange som muligt glemmer at sende de ikke-bestilte billeder retur. Jeg synes det er en usmagelig måde at drive forretning på.

26. august 2018

Hej Erik.

Bondefangeri eller egen fejl

Bondefangeri eller egen fejl

har haft min søn på DBU fodbold skole og får efterfølgende et par mails fra billedexpressen om at jeg kan bestille nogle billeder. jeg vil dog ikke have disse billeder og så jeg sletter desværre mailen uden at læse den til ende da jeg helt klart går ud fra at så får jeg da ingen billeder.....

meeeeeen nej så sender de mig alligevel billederne sammen med et girokort....... og skriver samtidig at jeg skal sende dem retur hvis jeg ikke vil have dem... (hvis jeg ville have billeder så havde jeg jo nok BESTILT dem)
Jeg får så genskabt mailen jeg havde slettet og læser den igen og ser at de skriver at jeg vil modtage billeder hvis jeg ikke afbestiller...... så ja min egen fejl....
men syntes virkelig ikke om fremgangsmåden fra dette firma.

og sidst men ikke mindst de glemte så lige returkuvert.......... men pyt, jeg render da lige ned og køber sådan en pakke med 10 kuverter, når nu jeg er i gang....

Bondefangeri eller ej,...
Jeg bliver i hvert fald ALDRIG kunde hos dette firma.

Har nu også prøvet at ringe til dem i deres telefon tid mellem 13 og 14, men ak kun telefonsvarer.

samtidig håber jeg at DBU stopper samarbejdet fremover.

20. august 2018

Hej Thomas.

Bondefangeri!!!

Vores søn har været på DBU fodboldskole, og på fodboldskolen blev der taget billeder af vores søn.

Efterfølgende har de sendt billederne til os uden at vi har bestilt dem, og vedlagt er der et indbetalingskort.
Hvis vi ikke returner billederne inden 30 dage skal vi betale for dem.
Dette er en meget flabet måde at føre forretning på efter min mening.

Hold jer langt væk fra dette firma, de følger ikke købeloven.

19. august 2018

Hej Kent.

Sikke en gang bondefangeri

Sikke en gang bondefangeri. Min Søn har været på DBU fodboldskole og nu 4 uger senere ligger der i min postkasse en kuvert med billeder jeg ikke har bestilt af mit barn.

Billederne kan jeg så beholde mod betaling på vedlagt giro kort elles skal jeg så returnere dem til afsender. Godt nok er retur porto betalt men jeg skal spilde tid på at sende dem. Billeder jeg aldrig har bestilt eller ville have. En helt ufattelig dårlig måde at drive forretning på og jeg forstår ikke DBU er en del af dette.

@Billed-espressen jeres billeder ryger i skraldespanden inden 7 hverdage hvis i ikke kommer og afhenter dem selv. Ikke om jeg på vilkår gider betale for dem eller gider spilde min tid på sådan et fupnummer.

11. august 2018

Hej Rasmus.

Jeg er ked af at høre om din dårlige oplevelse med os.

Har fremsendt billeder jeg ikke har…

Har fremsendt billeder jeg ikke har bestilt. Jeg skal så sørge for returnering eller betale for en vare jeg ikke har bedt om.

10. august 2018

Hej Maiken.

Fusk og fup!

Fusk og fup!

Som alle andre skriver, så er det totalt bondefangeri - man skal aktivt fravælge fysiske kopier på deres webshop.
Tvivler på dette overhovedet er lovligt?!?

Hold jer langt væk.

8. august 2018

Hej Peter.

Jeg er ked af at høre om din dårlige oplevelse med os.

Vi har også afbestilt billeder fra DBUs…

Vi har også afbestilt billeder fra DBUs fodboldskole, da priserne er alt for høje. Hjemmesiden er helt ubrugelig til redigering af billederne.
Vi bliver også ved med at få mails fra billedexpressen, på trods af at jeg har skrevet mails til dem om ikke længere at kontakte mig. De er nu blevet anmeldt til forbrugerombudsmanden for spam.

27. juli 2018

Hej Brian.

Jeg er ked af at høre om din dårlige oplevelse med os.

Vi har afbestilt billeder fra DBU…

Vi har afbestilt billeder fra DBU fodboldskole, da priserne er skyhøje
Trods det bliver vi ved med at få mails fra billedexpressen
For en uge siden skrev jeg til dem på mail dog uden svar

25. juli 2018

Hej Hans Ole.

Totalt useriøst

Vores søn har deltaget på forholdskole hvor Billedexpressen var hyret ind som fotograf. Det var frit om man vil have billederne eller ej, men det tror jeg ikke Billedeexpressen har forstået. De bliver ved at sende mails trods det at vi har sagt nej tak. Mit bedste bud til andre er, skriv til dem på både deres afbestillings og hovedmail at man ikke vil have deres billeder, og dernæst marker deres afsender mail som spam..... for det er reelt hvad de er efter min mening.

24. juli 2018

Hej Morten.

Fuskerfirma af rang

Fuskerfirma af rang. Min søn har deltaget på fodboldskole og var syg den dag fotografering tog sted. Modtager kort efter skolens ophør et link hvor billedexpressen har taget billeder af en fremmed dreng.
1. Det er usmageligt at man forsøger at bondefange folk til aktivt at skulle afbestille noget man ikke har bestilt. Endvidere er det næsten umuligt at afbestille via deres hjemmeside, da man ingen bekræftelse får mv.
2. De deler billeder af fremmede børn med tilfældige mennesker på nettet. Hvad sker der lige for jeres datasikkerhed og sikring af private informationer?!!!

Føj føj føj. Utroligt at DBU vil associeres med et usmageligt og uprofessionelt firma som dette.

22. juli 2018

Hej Sune.