Jeg har nu talt med Karina fra billede pressen og hun har udvist forståelse og hjælpsomhed således at den ene stjerne suppleres med yderligere to. Det skal dog pointeres at angive Ringe som returadr... Se mere
Jeg bestilte klubårbøger til begge mine drenge. Den ene kom hurtigt, den anden var længe undervejs og måtte rykke. Grunden til jeg alligevel giver 4 stjerner skyldes hurtig og venlig kundeservic... Se mere
Billederne i sig selv var gode. Som flere andre har vi også returneret billeder for egen regning, hvilket i sig selv er helt skandaløst som forretningsmodel, men man er jo prisgivet som kunde ved retu... Se mere
Jeg har været i kontakt med Rikke fra kundeservice vedr nogle billeder som de mente at have sendt, men som jeg aldrig har modtaget eller bestilt. Regningen var stor og også med rykkerskrivelse. Jeg... Se mere
Ingen anmeldelsesinvitationer registreret
Svarer typisk inden for 48 timer
Fik billeder til gennemsyn i sommers fra ungernes fodboldskole. Sendte de billeder retur, vi ikke ville have og betalte for de billeder vi beholdte.
Så kommer der pludselig en Mindebog til den ene af mine unger, hvor nogle af billederne er gratis og resten skal der betales ekstra for. Hvis man ikke ønsker at købe de ekstra billeder, skal man bare rive de billeder ud af mindebogen man må beholde og resten sendes retur.
Der opstår et andet problem i at jeg kun har modtaget 1 mindebog, men jeg har haft 2 børn til fodboldskole.
Den anden bog må stadig være i postnord's varetægt, så jeg har haft fat i kundeservice billed-expressen for at høre ad om der også er noget på vej til mit andet barn. Det var der sørme og hvis jeg ikke ønskede det skulle jeg bare sende det retur... Så ender jeg da bare med at få rykker på det skidt...
Sikke en kundeservice. Jeg har ikke bedt om noget som helst andet end det der er betalt!
Hvordan kan man tillade sig at sende noget afsted og opkræve betaling uden det er bestilt.
Mine unger kommer aldrig til at blive fotograferet af billed-expressen igen og jeg vil kun anbefale andre om at holde sig fra dem og deres måde at drive forretning på.

Det er så skuffende..
Bestilte billeder til gennemgang og fik et fint sæt hjem beholdte dog kun det gratis billede og sendte alt andet retur. I sidste uge fik jeg så et rykkerbrev så det jeg havde sendt retur. Min kæreste ringer så og brokker sig og en dame i den anden ende lover at den bliver slettet. I dag d. 16.11.22 får jeg så et brev fra billed-expressen med en minde bog! Godt nok er min datter på billederne men det hold foto der et i er helt forkert slet ikke fra klubben! Datalov hvor er den henne? Man kan da ikke sende billeder af andre. Og for det ikke er slemt nok er der senest betalingsdag d 18.11.22 magen til amatør arbejde! Jeg skal ikke have en minde bog hvor min datters hold ikke er i blot for at få flere billeder at min datter som jeg i forvejen har sendt retur.
Hvis i ikke tager hånd om det her, kommer der aldrig noget pænt at sige om jeres forretning fra min side.

Besvarelse fra Billed-Expressen
Super kundeservice, hvor de rent faktisk lytter til kunden

Besvarelse fra Billed-Expressen
Vores søn var på fodbold skole i sommers, vi har først lige i dag modtaget en mindebog fra Billed-Expressen.
Mindebogen er modtaget mega sent, hans navn er stavet forkert og billedet er af en anden dreng med en hockeystav i hånden!!?
Det er da så amatør argtig som noget kan være.

Besvarelse fra Billed-Expressen
Min søn deltog på fodboldskole, hvor billed-Expressen stod for at tage billeder. Jeg kom til at krydse af på en seddel, at jeg gerne ville have billeder til gennemsyn mod et jeg kunne få ét gratis billede og jeg kunne returnere de resterende billeder uden at betale porto. Jeg fik billederne tilsendt, men kunne ikke gennemskue, hvilket billede jeg måtte beholde. Derfor tænkte jeg pyt og returnerede dem. Alt er fint.
Men her et halvt år efter modtager jeg så også en mindebog. Denne skal jeg betale eller returnere indenfor en uge. Og denne gang skal jeg selv betale for portoen, når jeg returnerer. De skriver: "OBS husk at frankere kuverten (ellers kommer brevet ikke frem)".
Mit bedste råd til andre: Lad være med at bestille billeder til gennemsyn. Du kan få bøvl af dette lang tid efter.

Besvarelse fra Billed-Expressen
Fodboldskole - ærgelig metode.
Hvor er det frustrerende at modtage en rykker for billeder man troede man havde returneret og som man ikke ønsker. Men juridisk er det jo en fejl der ligger hos mig og med den frankerede kuvert der lå i skuffen som jeg troede var kommet i postkassen :-(
Mere frustrerende er det dog at prisen for den samlede fotopakke pludselig skal være 805kr når den oprindelig regning lød 549kr?! Og plus et svimlende rykkergebyr på 100kr?! Det er vist en ommer?!
Øv.
Øv at man modtager billeder der siden skal returneres, i stedet for at tilvælger at få tilsendt kun de billeder man faktisk ønsker.
Øv at man forsøger pludselig at ændre prisen på et produkt ved rykker-opkrævning.
Og øv at min egen menneskelige fejl gør at jeg nu står med en frankeret svarkuvert på et produkt jeg aldrig ønskede i første omgang, fordi man ikke kan vælge hvilke billeder man ville have med, men får “hele pakken” og skal returnere det meste.
Bare øv :-(
Tilføjelse: vi har nu talt med kundeservice, der er meget serviceminded og fik løst
den ærgelige situation - mange tak. Årsagen til at vi fastholder en middel bedømmelse er at vi stadig synes konceptet kan forbedres væsentligt. Det er ærgeligt at sende en masse billeder ud til folk de ikke ønsker fremfor at man modtager noget man specifikt har bestilt. Ikke bæredygtigt, og man risikerer som os at stå med billeder man fejlagtigt ikke får returneret.
Jeg havde misforstået en regning, og modtog derfor en rykker. Da jeg skrev og fik udredt misforståelsen, slettede de rykkergebyret og jeg modtog en rigtig god service⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Jeg modtog en regning med rykkergebyr, for nogle fodboldskolebilleder jeg havde returneret.
Da jeg kontaktede deres kundeservice blev fejlen hurtigt rettet.
Super service - vi havde aldrig modtaget billederne, og fik en rykker. Rikke fra Kundeservice svarede hurtigt på vores henvendelse og var super kundemindet, og vi ser frem til at modtage vores billeder.

Besvarelse fra Billed-Expressen
Jeg kan ikke sige andet end at billed-Expressen fortjener 5 stjerner for deres forstående, venlige og fantastiske kundeservice ❤️
Fremragende kundeservice ifb returnering af fotos.

Besvarelse fra Billed-Expressen
Fin service, svarer hurtigt på mail. Godt og overskueligt koncept 😊
Modtaget de lækreste billeder ⚽️🇩🇰🙌🏽 Havde en spændt pige ( og mor ) der blev jublende glad.
Og super god service over telefonen mega glade og hjælpsomme ❤️
Klart ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️ Fra os

Besvarelse fra Billed-Expressen
Vi havde lidt problemer med et af billederne, men der var hurtigt svar fra kundeservice, og rigtig god behandling og support, så de får 5 stjerner herfra. Aldrig fedt når der sker en fejl, men god service og hurtig udbedring er også meget værd.

Besvarelse fra Billed-Expressen
EDIT: 0 Stjerner, men ikke muligt ;)
I har valgt at sende os videre til Gothia efter første regning.
Gothia kan ikke svare på hvorfor i har lagt 4 x 159 ud i en rykkerskrivelse (som vi ikke har fået). Så vi går fra en regning med billederne på max. 449 til en rykker på 736.
Jeg kan læse på anmeldelserne at det er en kendt svinsk måde at få penge ud af folk - hvorfor er det i bliver ved med at kører tingene på denne måde når der er så sindsygt mange dårlige anmeldelser på trustpilot. I kan jo nemt se at det er utilfredsstillende overfor kunderne? Og de omhandler alle sammen det samme, nemlig DBU fodboldskole.. Fred være med at i vil drive jeres forretning på den måde, det koster jer på den lange bane, men vil i være venlige at fortælle mig hvad de 159 x 4 betyder?
Så vil jeg betale vores regning på nu 957,91,-.
Kan i fortælle mig hvordan min søn fremover ikke får taget billeder af jer når han er på fodboldskole? Kan forstå at man også selv skal betale for at sende dem retur til jer igen, hvis man ikke vil have dem? Og vi kunne under ingen omstændigheder finde på at få dem fremover.

Besvarelse fra Billed-Expressen
I min postkasse fandt jeg billeder i en konvolut, som ikke havde poststempel, så jeg vidste ikke, hvor lang tid, de havde ligget der. Det var to dage før jul, så jeg havde ikke tid til at sende dem tilbage. Efter jul blev jeg urolig og ringede til Billedexpressen, fordi jeg ikke ville sende dem retur, når fristen allerede var overskredet, sådan som jeg havde regnet mig frem til. Jeg fik ikke svar, så jeg skrev en mail i stedet. Den fik jeg svar på næsten med det samme. Jeg fik muligheden for at makulere billederne og tage et foto af dem og sende til kundeservice. Det gjorde jeg i morges, og her til aften har jeg modtaget bekræftelse på, at min ordre er annulleret. Super service. Mange tak.

Besvarelse fra Billed-Expressen
Jeg har ikke en finger at sætte på kundeservicen. De svarede hurtigt og venligt og var meget imødekommende. De strakte sig ret langt for mig på trods af at det var mig der havde lavet en fejl.

Besvarelse fra Billed-Expressen
God venlig kundeservice, som var hjælpsom og løste mit problem.

Besvarelse fra Billed-Expressen
Tilføjelse: Billed-Expressen forklarer sig med, at min forsendelse af billederne må have krydset deres rykkere. Igen lugter det af snyd. Jeg modtog rykkere i posten d. 23. oktober - mere end en måned senere end Billed-Expressen modtog deres billeder retur.
Igen synes det som om, Billed-Expressen bevidst forsøger at vildlede og mase penge ud af forbrugeren.
Fuldstændig horribelt!
Jeg har i september anmeldt Billed-Expressen for deres forretningsmetoder, der stinker langt væk af snyd. Se min tidligere anmeldelse fra september 2021.
Jeg har også været i kontakt med dem direkte og klaget. Jeg har med besvær sendt billeder retur, som jeg ikke ville have og ikke var klar over at have bestilt.
Nu er de så frække at sende en rykker!
Det her lugter så følt af fusk og jeg begriber ikke, hvordan DBU kan have et samarbejde med dem!
Hold jer langt væk!