Jeg har nu talt med Karina fra billede pressen og hun har udvist forståelse og hjælpsomhed således at den ene stjerne suppleres med yderligere to. Det skal dog pointeres at angive Ringe som returadr... Se mere
Jeg bestilte klubårbøger til begge mine drenge. Den ene kom hurtigt, den anden var længe undervejs og måtte rykke. Grunden til jeg alligevel giver 4 stjerner skyldes hurtig og venlig kundeservic... Se mere
Billederne i sig selv var gode. Som flere andre har vi også returneret billeder for egen regning, hvilket i sig selv er helt skandaløst som forretningsmodel, men man er jo prisgivet som kunde ved retu... Se mere
Jeg har været i kontakt med Rikke fra kundeservice vedr nogle billeder som de mente at have sendt, men som jeg aldrig har modtaget eller bestilt. Regningen var stor og også med rykkerskrivelse. Jeg... Se mere
Ingen anmeldelsesinvitationer registreret
Svarer typisk inden for 48 timer
Jeg bestilte klubårbøger til begge mine drenge.
Den ene kom hurtigt, den anden var længe undervejs og måtte rykke.
Grunden til jeg alligevel giver 4 stjerner skyldes hurtig og venlig kundeservice og følte Rikke oprigtig gerne ville hjælpe og få det løst.
Kundeservice alene skulle udløse maksimale stjerner, men trak en fra på grund af lang leveringstid på den ene bog.
Derudover synes jeg jeres bestillingssystem er oldnordisk.
Jeg modtog i året 2023 et ark billeder af min søn som jeg ikke havde bestilt . Modtager så i marts 2024 en rykker for blandt andet en bog og noget andet der aldrig nogensinde er kommet . En ting er der bliver sendt ting ud man ikke har bestilt men som man så betaler men at få en rykker og et beløb der er langt over det arket kostede er simpelthen noget svineri . Håber ikke andre benytter jeres service

Miljøsvineri og bondefangeri!
Fik ved fotografering blot smidt en seddel i hoved som jeg skulle skrive under på (ligesom til skolefoto). Ellers kunne de ikke tage billeder. Jeg krydsede aldrig af i noget eller fik lov til at have tid til at læse sedlen igennem. Men gik fejlagtigt ud fra at det var ligesom skolofoto og at firmaet var etisk ordenligt.
Men nej.
Blev rasende da jeg med posten modtog fem ark i meget fint papir, men fine billeder af min søn. Men men det havde jeg ikke bedt om. Samt en faktura på 600 kr.
Jeg havde muligvis købt noget, hvis jeg havde kunne vælge og bestille selv. Men denne fremgangsmåde og kæmpe spild og miljøsvineri vil jeg simpelthen ikke være med til.
Kunne man give 0 stjerner havde jeg gjort det. Men den søde dame Rikke som jeg snakkede med i telefonen er den eneste grund til at i fortjener den ene stjerne.
Billederne er klippet over og sendt billede af på mail. Og jeg kommer ALDRIG til at bestille noget fra Billedekspressen og vil snakke med fodboldklubben om at bruge et andet firma næste gang til fotografering. Som har rent mel i posen.
Virkelig dårlig stil.

Besvarelse fra Billed-Expressen
På grund af en skade, så havde min datter ikke modtaget billederne fra fodboldskolen i tide, til at vi kunne sende billerne retur. Vi modtog derfor en rykker, da vi jo ikke have sendt billerne retur. Efter lidt kommunikation med Billed-Ekspressen, så accepterede de, at vi ikke skulle betale mod at klippe billerne retur.
God service af Billed-Ekspressen til trods for den "lidt" resoucekrævende forretningsgang, som Billed-Ekspressen anvender.
Jeg har haft bøvl med modtagelsen af billederne taget i min søns fodbold klub. Men jeg fik altid hurtig svar og de forsøgte at sende flere gange. Nu er de endelig modtaget og min søn er rigtig glad.
Kunne man give 0 eller minus stjerner var det i den grad fortjent.
En større svindelbutik skal man dælme lede længe efter. Så stop da det oldnordiske arbejdsmetoder med at tvangsindlægge folk til at 'købe' billeder I fremsender og sørger for man kan sende retur med PostNord - der så smider pakken væk så I kan kræve fuld betaling for noget man ikke har.
Møg-butik.dk.
Kom ind i kampen og lad folk vælge de billeder de vil købe på nettet og fremsend dem i stedet.
(Men nårh nej - så taber i jo en masse penge på de folk I så ikke længere kan snyde)

Besvarelse fra Billed-Expressen
I sommers modtog vi billeder, mens vi var på ferie, og de kunne ikke returneres længere. Vi betalte selvfølgelig billederne.
Nu har vi modtaget en betalingspåmindelse med rykkergebyr - det kan man jo undre sig over, når billederne er betalt d. 8/9-23.

Besvarelse fra Billed-Expressen
Jeg har ikke bestilt noget ved jer men i har sendt til mig betaling påmindelse, jeg melder sagen til politiet, selvfølgelig kan man ikke ringe til jer og kan man ikke skrive da email eksisterer ikke🤬

Besvarelse fra Billed-Expressen
Vi bestilte nogle billeder i sommers til fodboldskole. Billederne modtog vi under vores ferie, og de kunne derfor ikke returneres. Fair nok - de blev betalt.
Kort efter kom fotobogen. Den blev også betalt.
I dag har jeg modtaget en betalingspåmindelse med rykkergebyr - det kan man jo undre sig over, når billederne er betalt.
Firmaet kan ikke anbefales.

Besvarelse fra Billed-Expressen
Vores børns skole har lige skiftet til dette foto selvskab.
Det hele virkede fint, man skulle bestille online via link.
Det gjorde vi og valgt billeder og foto album.
Vi fik efterfølgende en pakke med posten med bestilte billeder.
Troede det var de billeder vi havde bestilte,
Betalt og regnede med at alt var godt.
Fik så en måned efter en ny pakke med en ny omgang billeder, tænkte det var en fejl og forsøgte at kontakte kundeservice.
Efter 2 mdr. fik vi så den pakke vi selv havde bestilt.
Der var gået så lang tid i mellem pakkerne at vi ikke har kunne sende dem retur.
Føler os tvunget til at købe alle tre pakker nu, og de har så været så frække at sende en rykker for billeder vi overhovedet ikke har bedt om, og selv skal betale porto for at sende retur.
Det virker som bondefangeri og en virkelig plat måde at at køre forretning på.
Jeg vil gøre mit til at de ikke ska tage flere billeder på min datters skole.
Ps. De mangler stadigvæk at sende foto album.

Besvarelse fra Billed-Expressen
Billeder taget ifbm håndbold. Indrømmet, jeg vidste godt, hvad jeg gik ind til, men vi havde ligesom ikke noget valg, for selvfølgelig er det da interessant med hold- og portrætbilleder.
Men, det her burde være ordnet via onlinereview og -bestilling. Det er dybt godnat, at alt som udgangspunkt printes og sendes i tvivlsom kvalitet. Man burde modtage link til portal, hvor man kan udvælge billeder som digitale filer og/eller print (som så også skal være af bedre kvalitet).
I vores aktuelle tilfælde er arkene klistret sammen visse steder, hvilket gør at billederne vil være ubrugelige, hvis vi skiller dem ad pga. afsmitning, men kuverten ser ikke ud til at have været udsat for synderligt fugt. Ydermere er papirkvaliteten dårlig - vi havde forventet noget andet til de priser.
Alt i alt bare øv, så vi sender det hele retur (det havde vi også gjort, selvom arkene ikke var klistret sammen pga. billedkvaliteten). Totalt spild af resurser, og ikke mindst hænger vi nu også på udgifter til returnering. Det sidste overlever vi nok, men total unødvendig mængde af bøvl, resursespild og udgifter, der så nemt kunne have være undgået. Den her løsning virker ikke til at have ændret sig, siden jeg selv var barn i 90'erne...
Jeg tænker heller ikke umiddelbart at vores forening vender tilbage en anden gang, når der skal tages billeder...
Total spild af ressourcer, papir, tid m.m. at i sender billeder ud man ikke har ønsket og så 1,5 måned efter, vi selv kunne gå ind og vælge, HVIS vi ville have haft billederne (skolebilleder). Med tidens spørgsmål om ressourcer m.m. synes jeg det er virkelig dårlig stil, at i sender billeder ud, som vi forældre ikke har bedt om, for at man skal sende dem tilbage til destruktion eller selv ødelægge billederne som bevis på at man IKKE ønsker de billeder i har sendt.
Og jeg HAR været I kontakt med kundeservice, før min anmeldelse og den holder jeg stadig ved, selvom jeg har fået hjælp. Spild at i laver en slip man skal krydse af på når i alligevel sender billederne afsted.
Håbløs biks!!!!!
Kvaliteten er decideret dårligt. De kan ikke svare på om deres valg af papirmateriale de printer billeder på.
Deres koncept med at sende printet billeder ud er, i stedet for en digital fil, hvorfra man kan vælge, er oldnordisk og resourcespild. Tilmed skal man selv betale porto for at tilbagesende deres talentløse arbejde.
På selve fotodagen, var det et cirkus.
Jeg kommer til at anbefale vores sportsforening at tilbagesende alle billeder og starte forfra med professionelle fotografer.
Vores søn har været på en F&E fodboldskole, hvor vi efter eget ønske ber om billeder til gennemsyn.
Vi modtager portrætbillederne og holdfoto. Vi beholder det “gratis” billede og sender de andre retur for egen regning.
Idag modtager vi så en Klubårsbog, der er bukket og bøjet (har fotodokumentation), som I mener vi har bestilt, hvilket vi IKKE har givet til kende, at vi ønsker.
Her er der en masse portrætbilleder af vores søn og et holdfoto (igen).
Og nu skal vi returnere endnu engang for egen regning, hvis vi ikke betaler 259kr inden 4.9.23.
Det er bondefangeri og jeg kan på ingen måde anbefale nogen, at takke ja til “servicen” billeder til gennemsyn ifm. F&Es fodboldskole medmindre man er sikker på at vil beholde billederne.
Jeg forsøgte iøvrigt at komme i kontakt med jer ifm. den sidste forsendelse (Portrætserien), men der havde I belejligt valgt at holde ferie og fristen for at betale vil blive overskredet, hvis jeg skulle vente til I kom tilbage fra ferie.
Sendte derfor det hele retur med undtagelse af det “gratis” billede.
Har idag sendt en mail inkl. fotos af forsendelsen der er blevet bøjet, til jer samt en forespørgsel på at se dokumentation for, at vi har bedt om en Klubårsbog.
Hvis vi havde, vil jeg have forventet at få tilsendt både billedserien/portrætbillederne samt Klubårsbogen samtidigt i sidste måned, så der kun sku bruges én returfragt.
Vi kan desuden ikke bruge Klubårsbogen til noget, da vi ikke kender nogen fra Fodboldskolen, som har bestilt den.
Håbede ellers vi var færdige med Billed-Expressen lige indtil idag, da vi opdagede det bøjede brev i postkassen.
Er spændt på hvad løsningen bliver på dette…
Update:
Modtog en mail om aftenen, samme dag, som jeg havde sendt til dem - altså d.24.8.
Hej X
Tak for din mail.
Jeg kan se at du har valgt at skrive på Trustpilot, før vi har fået en chance for at løse din forespørgsel, det er vi naturligvis kede af og synes måske ikke det er helt fair.:/
Jeg kan kun sige at vi ikke sender billeder ud medmindre der foreligger en fotoseddel med bestilling på pakker og at sedlen er underskrevet.
Vores forretning har intet med bondefangeri at gøre, og alle informationer står på fotosedlen, så hvis man læser hvad man skriver under på skulle der ikke være noget at være i tvivl om.
Jeg må bede produktionen om at finde fotosedlen frem så vi kan se hvad der står på denne, og hvis vi har begået en fejl retter vi den naturligvis .
Jeg vender tilbage når jeg har modtaget svar fra produktionen.
D.28.8.23
Jeg ringer og taler med kundeservice, der er flink og imødekommende.
De var netop ved at skrive en mail til mig, men istedet tager vi resten over telefonen.
Jeg skal blot klippe Klubårsbogen over og sende fotodokumentation for dette er gjort samt IDnr. så er denne sag ude af verdenen.
Glemte at spørge til om de havde fundet fotosedlen med min bestilling, og dermed dokumentationen for hvad jeg havde bestilt.
Men pyt nu skal der ikke bruges mere energi på Billed-Expressen.
Vi er ihvertfald helt færdige med dem.
I ved jo godt selv hvor dårlige I er. Så gider ikke engang komme med detaljer. I snyder og bedrager og sender billeder man ikke har bestilt! Jeg fraråder alle at bruge jer!

Besvarelse fra Billed-Expressen
Som mange andre skriver er Billed-Expressens metoder bondefangeri.
1. For bare at kunne overveje at købe et billede SKAL du svare JA til at de sender en pakke med billeder hjem til dig. Vi modtog vores billeder lige op til sommerferie, - hvilket er smart nok lavet da der er en kort frist for betaling + at sende billederne retur.
2. Kvaliteten er håbløs ringe og den tynde kuvert billederne sendes i beskytter intet og kan kun forestille mig der er mange som modtager bøjede billeder.
3. Der står på papiret som du sender ind, at du modtager et gratis billede. Alt du modtager efter viser næsten intet om hvilket billede det er. Først efter at have læst flere af de dårlige anmeldelser og ved brug af en lup ser jeg nogle bogstaver der er skåret over på et af papirerne med print på. Jeg har billeder af den halve tekst under vores dårlige prints fra Billed-xpressen men det er desværre ikke muligt at vedhæfte/linke til billeder på trustpilot.
4. Det er SÅ tydeligt når jeg læser papirerne samt svarene fra Billed-expressen herinde at de udmærket godt er klar over hvad de laver. De har lavet et koncept hvor størstedelen ender med at betale/få rykkere etc. fordi det er så dumt lavet. Hvor svært er det at lave det online med login ligesom cirka ALLE andre fotografer der laver noget lign?
Smart nok at lave et felt hvor man skal acceptere ALLE deres krav for bare at kunne se og overveje at købe et billede! For så kan de jo sidde herinde på trustpilot og sige "du har jo krydset af at du accepterer så vi kan intet gøre".
Alle deres svar herinde med "vi ville ønske du havde kontaktet os" etc. er meget smart når størstedelen ikke kan komme i kontakt med dem.
Jeg håber ALDRIG vi bliver tvunget til at bruge dem igen. Jeg håber virkelig at Fodbold & Event fodboldskole finder en professionel samarbejdspartner fremover!
Elendigt firma. Vi har fået taget billeder af vores søn på fodboldskole. Vi har bestilt til gennemsyn, og forventer ikke at modtage dem pr post, men via mail ligesom sidste år. Alle billeder kommer printet og herefter har vi 20 dage til at reagere. Jeg har nogle spørgsmål til kundeservice, men de holder lukket i perioden, så det er ikke muligt. Kontakter F&E som står bagved fodboldskolen, men de kan heller ikke hjælpe. Jeg sender en mail til en oplyst mailadresse fra F&E, men mail besvares ikke.
Jf bestillings sedlen, kan man beholde et billede uden beregning, men i fremsendte bestillings materiale, er det ikke oplyst hvilket billede det drejer sig om.
Jeg håber i i fremtiden vil sende billeder til gennemsyn pr mail, og man herefter kan bestille ønskede billeder. Det er fuldstændig ressourcespild og efterlader modtaget med en udgift på retur porto.

Besvarelse fra Billed-Expressen
Jeg har i dag modtaget diverse holdfotos og portrætfotos taget af vores søn og hans fodboldhold i regi af fodboldklubben. Billederne er tilsyneladende taget af Billed-Expressen.
Sammen med billederne var der et girokort til indbetaling (indbetalingsfrist på 7 dage fra modtagelse) og en tekst om at der efter 20 dage ikke er returret på billederne.
Vi har ikke accepteret at få billeder til gennemsyn. Den slags er vi meget opmærksomme på og vi ser ikke værdien af Billed-Expressens produkter. Vi har heller ikke accepteret at få fremsendt markedsføring eller figurere på en liste. Jeg har i en email til firmaet og heri bedt Billed-Expressen om at:
1) Fremsende kopi af accept for at få fremsendt billeder
2) Fremsende accept over at de kan opbevare og anvende personfølsomme oplysninger så som mit navn og adresse
Jeg forsøgte at komme i kontakt til Billed-Expressen i dag per telefon uden held da der er sommerlukket frem til uge 31, dvs efter udløb af betalings- returfristen.
Jeg har sendt billederne i retur og betalt 65 kroner for dette (sporbar post).
Jeg har også krævet, at Billed-Expressen fremsender bekræftelse på at alle persondata for mig og min familie slettes fra deres registre.
Totalt oldnordisk system. Hvilket firma i 2023, sender billeder fysisk hjem? For at man så kan returnere dem, hvis man ikke ønsker dem.
De foreninger der synes det er en god idé med holdbilleder, find et andet firma. Det er ganske enkelt for omstændigt.
Når man har fået taget billeder (fodboldskole) er eneste mulighed at modtage ALT og så sende det retur man ikke har lyst til. Det er problematisk af to grunde: 1. Man skal selv betale porto for det der sendes retur, hvilket er en ekstra omkostning ud over billederne, det er endnu mere træls hvis nu det viser sig at der ikke er noget godt billede man vil beholde..
2. Det giver ingen mening i disse klimavenlige tider at der skal printes en masse billeder ud samt bruges emballage og 2x fragt for så bare at kassere resten...
Det er under al kritik at man ikke kan få en kode til at kunne bestille det man har lyst til, via hjemmesiden uden man skal modtage alting først..
Det føles som bondefangeri og miljøsvineri..