Alles volgens afspraak afgehandeld Service beurt e bike Batavus keurig afgewerkt. Aardige medewerkers. Volgend keer ga ik weer naar Bike Totaal
Vriendelijk en deskundig personeel! Hebben mijn nog goed uitziende oude Gazelle fiets gemaakt terwijl een andere fietsenmaker vertelde dat de fiets 'overleden' was. Het enige dat hoefde te gebeuren wa... Se mere
Fiets gebracht voor onderhoudsbeurt, bleek dat er het eea vernieuwd moest worden. Kreeg duidelijk overzicht van de kosten en alles dezelfde dag naar volle tevredenheid uitgevoerd.
We werden vriendelijk te woord gestaan. Er werd meegedacht en goed advies geven. Zonder opdringerig te zijn.
Hessenweg, 131, 3721 JG, De Bilt, Utrecht, Holland
Bed kunder om at skrive en anmeldelse
Alles volgens afspraak afgehandeld
Service beurt e bike Batavus keurig afgewerkt.
Aardige medewerkers.
Volgend keer ga ik weer naar Bike Totaal

Besvarelse fra Bike Totaal - Smeeing de Bilt
Over de kosten vond tussentijds overleg plaats en repatie wer snel uitgevoerd

Besvarelse fra Bike Totaal - Smeeing de Bilt
Ruim assortiment fietsen, mooie merken en deskundig, empathisch en enthousiast personeel! Warm welkom en goed ingeschat wat mijn wensen en benodigde functionaliteiten voor een nieuwe fiets waren.
Goede communicatie. Ik werd van te voren ingelicht over de te verwachtte kosten
Goede service en kwaliteit. Denken met je mee. Regelen zaken goed en snel. Nemen de tijd voor je. Vriendelijke en behulpzame personeel
Fiets gekocht .later terug gegaan omdat het zader hoger moest.
Ik werd gelijk geholpen
Altijd klantvriendelijk en klaarstaan met goed advies. Top!
Gedaan wat ik vroeg. Goed advies gegeven. Goede reparatie en nakijken van de fiets gehad. En belangrijk vriendelijk personeel.
Volgens afspraak werk verricht met heldere communicatie over wat er gedaan is en wanneer fiets klaar was.

Besvarelse fra Bike Totaal - Smeeing de Bilt
In De Bilt Goede aflevering van de fiets.
Sven heeft alles netjes afgehandeld Top.
Afgesproken prijs is aangehouden ondanks dat er meer vervangen was dan in eerste instantie ingeschat was.
Mooie fiets gekocht na goed advies. Wel relatief duur in vergelijking met grotere aanbieders maar het MKB verdient ondersteuning. Ik heb er direct een beter zadel bijgekocht maar standaard 'oude' zadel werd ondanks mijn verzoek niet bijgeleverd bij het ophalen. Er werd ter plekke naar gezocht maar er werd geen oplossing geboden. Dat is dan weer jammer.