Købte en Rock Machine Gravelride 200 på Bikester.dk. Dækkene på cyklen ligner tykke graveldæk, men er tynde som papir. Efter at have brugt cyklen i lidt over en uge er jeg punkteret en gang på hvert d... Se mere
Anmeldelser i korte træk
Oprettet med AI baseret på nylige anmeldelser
Det, folk taler mest om
Anmeldelser, der former dette resumé
Som online-cykelforhandler følger vi hos Bikester en bestemt filosofi: Bestil cykler, cykeltøj og tilbehør nemt og hurtigt direkte til dit hjem. Drag fordel af det store varesortiment samt uafhængigheden af hvor du bor i landet eller åbningstider. Igennem vores brugervenlige hjemmeside finder du hurtigt hvad du søger i blandt vores store produktudvalg. Vi ved, at cykelverdenen er blevet mere kompleks. Der findes efterhånden mange forskellige cykeltyper, cykelstørrelser eller gear som gør købsbeslutningen vanskelig for nybegyndere. Med hjælp fra vores produktvejledning kan du dog i ganske få skridt finde den rigtige cykel til det ønskede formål. Hav tillid til vores erfaring. Vi holder dig opdateret med de nyeste trends indenfor cykel-verdenen, som for eksempel en el-cykel. Vores team består af medarbejdere som har stor erfaring indenfor cykelbranchen og kombinerer dette med testning af cyklerne på et fagligt som på et personligt plan - fordi mange af os er selv begejstrede cyklister.
Tyskland
- bikester.dk
Svarer typisk inden for 1 måned
Meget hurtig levering
Langsom sagsbehandling
Det ene kabel var brækket af da jeg modtog cyklen. Man kan ikke ringe til dem, men efter blot 30 min fik jeg fat i kundeservice, som sendte sagen videre. Efter 10 dage vendte de tilbage og bad mig returnere cyklen med en label de sendte og en pickup de arrangerede. Da jeg sendte et billede af cyklen som blev sendt med fragtmanden fik jeg refunderet beløbet, men de havde ikke reserveret en erstatningscykel til mig, så valgte en anden, som kom efter en uge. God kvalitet, men pedalerne er ikke i samme kvalitet som resten. Deres instruktionsbog er totalt værdiløs. Det eneste den stort set skriver om er Warnings eller gå til en cykelhandler hvis der er problemer. Efter alt bøvlet er jeg tilfreds med min kvindemodel af den oprindelige Bozen ebike.
Good price and delivery
De bestilte ting ankom inden for den tidsramme der var forudsagt.
Jeg havde bestilt sko og rygsæk mm
Jeg er godt tilfreds
Good Price and quick Delivery !
Ringe kundeservice
Bestilte en cykel med hydrauliske bremser, bag bremsen virker da den skal bleedes. Jeg har bedt til at de sender et bleed kit så jeg kan udbedre problemet. Istedte vil Bikester have mig til tage cyklen til en cykelsmed, hvilket tager længere tid.
FIRMA GÅET KONKURS IKKE KØB!!!!!
FIRMA GÅET KONKURS IKKE KØB!!!!!! Har fået leveret forkert cykel, i farve og tommer. Og ingen svar på mail! Cykel er betalt og leveret blot den forkerte vare end bestilt!!!!!
Pengene trækkes før varen er sendt
Pengene trækkes før varen er sendt, og der sker intet uden man konstant rykker for det, kundeservicen er begrænset ikke særlig hjælpsom.
Dog skal det siges begge børnecykler er iorden og leveres min. 90% samlet
Problemfrit
Købte cykelsko og modtog hurtig min ordre uden nogle komplikationer. Intet at brokke sig over.
Lav kvalitet
Har haft min cykel i under 6 måneder og syningerne i sadlen er gået op og kæden er knækket, af almindelig brug.
Helt igennem gode oplevelser med køb af…
Helt igennem gode oplevelser med køb af såvel cykel som reservedele hos Bikester.dk. P.t. meget fornuftige priser. Levering på få dage. Kan kun anbefale Bikester.
Jeg havde købt en Assos vest til min…
Jeg havde købt en Assos vest til min mand.
Returnerede vesten d. 27/10 - og har endnu ikke set nogen penge.
Har d. 4/12 modtaget en mail der siger at jeg har pengene inden ugen er slut.
Det er godt nok en laaaaaang uge:-(
Nemt og velfungerende
Jeg har købt en vare forleden November 2023
Jeg har købt en vare forleden, men til en anden pris jeg får på mail fra dem at de betaler 1030kr retur til mig.
så får jeg en mail fra dem om at de ikke kan betale, pga
insolvensbehandling,
Hvad gør jeg så ??
der står på hjemmesiden at de bytter/retunere varen kan godt lade sig gøre.
IKKE okay.
Vh Hamdi.
Fik forkert vare leveret
Bestilte en cykeltrøje, men fik den leveret i en forkert farve. Nu er den ikke længere på lager.... øv... handler der ikke igen
Ingen service efter køb
Intet svar fra firmaet om, hvad jeg skal gøre, da der er en defekt på min nye cykel. Deres lovede service efter køb er intet værd. Så køb din cykel et andet sted.
Købte 2 el-cykler hos Bikester sidste…
Købte 2 el-cykler hos Bikester sidste år. Vi har kun haft problemer med disse cykler. Kvaliteten er mildest talt katastrofale. Eger knækker i flæng, el motor sætter ud, støttefod der knækker pga dårlig materiale m.m. Kontakter man bikester er det total håbløst. De svare ikke og har en søforklaring når de endelig gør. Står nu med en defekt cykel igen og Bikester svare ikke. Ser så at de er under insolvensbehandling, men sjovt nok er deres shop stadig online og man kan købe cykler m.m.
Så lad værd med at købe noget som helst hos dem og giv lidt ekstra et andet sted med bedre service
Bikester betalingstandsning
Bikester betalingstandsning
Tak for din henvendelse.
Vores tjenester er i øjeblikket begrænsede, da vi er under insolvensbehandling. Det kan resultere i længere svartid end normalt. Men du kan være sikker på, at vi vil fortsætte med at give dig den bedst mulige service under disse omstændigheder.CR940-DA
Tak for din forståelse og tålmodighed.
Skulle du have yderligere spørgsmål, er du velkommen til at kontakte os.
Med venlig hilsen,
Oscar