Købte en Rock Machine Gravelride 200 på Bikester.dk. Dækkene på cyklen ligner tykke graveldæk, men er tynde som papir. Efter at have brugt cyklen i lidt over en uge er jeg punkteret en gang på hvert d... Se mere
Anmeldelser i korte træk
Oprettet med AI baseret på nylige anmeldelser
Det, folk taler mest om
Anmeldelser, der former dette resumé
Som online-cykelforhandler følger vi hos Bikester en bestemt filosofi: Bestil cykler, cykeltøj og tilbehør nemt og hurtigt direkte til dit hjem. Drag fordel af det store varesortiment samt uafhængigheden af hvor du bor i landet eller åbningstider. Igennem vores brugervenlige hjemmeside finder du hurtigt hvad du søger i blandt vores store produktudvalg. Vi ved, at cykelverdenen er blevet mere kompleks. Der findes efterhånden mange forskellige cykeltyper, cykelstørrelser eller gear som gør købsbeslutningen vanskelig for nybegyndere. Med hjælp fra vores produktvejledning kan du dog i ganske få skridt finde den rigtige cykel til det ønskede formål. Hav tillid til vores erfaring. Vi holder dig opdateret med de nyeste trends indenfor cykel-verdenen, som for eksempel en el-cykel. Vores team består af medarbejdere som har stor erfaring indenfor cykelbranchen og kombinerer dette med testning af cyklerne på et fagligt som på et personligt plan - fordi mange af os er selv begejstrede cyklister.
Tyskland
- bikester.dk
Svarer typisk inden for 1 måned
Oprindeliget et godt tysk firma
Oprindeliget et godt tysk firma, men det gik så konkurs, og dele blev købt af en svensk firma, deraf er det gået ned af bakke, ville købe en cykeljersey via den svenske side, det kan man ikke man skal åbenbart bo i Sverige, for det, kontaktede dem både vedr. prisen og manglende mulighed for at købe på det svenske, en sluder for en sladder, uden løsning af problemet, derefter tavshed. på den danske hjemmeside koster den 559 kr. præcis den samme trøje koster kun 287 omregnet i danske kroner. kom nu gutter i er Bikester og ikke "Prankster"
Besværlig og dyr returnering
Kan være billigere end andre, men vær opmærksom på besværlig returnering og et gebyr på 129 kr.
Kan ikke anbefale Bikester
Jeg købte en cykel hos Bikester d. 7 juni 24, hvor der på daværende tidspunk var en leveringstid på 8-13 dage. Jeg har endnu ikke modtaget den i dag d. 9. juli 24, og kan forstå på Postnord, at min cykel er på vej til returlager. Jeg har i den forbindelse forsøgt at kontakte Bikester 3 gange, og til sidst bedt dem om at tage imod min cykel retur og overføre pengene for den, så jeg kan købe min cykel et andet sted. Har endnu ikke fået svar eller set mine penge.. Jeg vil absolut ikke anbefale nogen at handle her. Håber jeg ser mine penge igen snart..
Dårlig service
Købte et telt. Fik en ordrebekræftelse men fik intet at vide om hvornår den ville komme. Ventede en uge men hørte intet. Jeg skrev så og spurgte, og de svarede at de ville annulere ordren da varen ikke var på lager, på trods af at der stod der var to på lager da jeg købte. Ved ikke om jeg havde fået besked hvis ikke jeg havde spurgt selv.
Glem at køb her SUPER SLOW.
Glem at køb her SUPER SLOW.
Prøve Cykelgear sted for
Dårlige retur service
Du skal være sikker på det du køber passer for du kommer til at betale porto begge veje ialt 129kr for at prøve noget som ikke passer. Andre webshop har meget bedre service jeg handler ikke der igen
DÅRLIG SERVICE
levering ok
men lyset på cyklen virker ikke
har nu i over 6 måneder prøvet at få hjælp til dette, uden held
hver gang er det forfra, ingen tager ansvar
Vanvittig dårlig retur service
Vanvittig dårlig retur service. Kræver ekstra betaling udover den allerede betalte porto. Mere end 1 måned om at registrere retur forsendelse. Handler der ikke igen.
Umuligt at komme i kontakt med deres…
Umuligt at komme i kontakt med deres kundeservice
Du skal aldrig handle her
Jeg købte en cykel hos Bikester for 1,5 år siden og det har vist sig at være det største fejlkøb nogensinde. På den korte tid jeg har haft cyklen, har jeg været nødsaget til begge dæk, kæden, samt utallige slanger. For en måneds tid siden knækkede noget pludseligt omkring bagdækket. Jeg ved ikke om det er navet, kassetten eller det er gearene den er galt med. Jeg har godtaget at dæk, kæde og slanger skulle udskiftes grundet slid, men det her kan umuligt være grundet brug efter 1,5 år. Derfor har jeg skrevet mail til Bikester omkring reklamation, uden svar fra dem. Det er sidste gang jeg handler her og jeg kommer til at tage sagen videre .
Elendig svensk service
Elendig svensk service. Sidste gang jeg handler her.
God kundeservice
God kundeservice, god pris på cyklen, som jeg har bestilt, alt har været super, tak!
Hurtig og sød kundeservice
Hurtig og sød kundeservice. Hurtig levering! Anbefaler
10 stk 100gr gas
10 stk 100gr gas, 350,- fragt 200,- !! Kæft en vittighed mand, og hvis man fortryder skal man selv betale returporto, er det bedstefar der sidder hjemme i kælderen og styrer sin ´væpsjåp helt alene?? Dilletantteater.
Kundeservicen er elendig.
Kundeservicen er elendig.
lange svar tider, upræcis, læser ikke ens mails, men sender standard svar.
Jeg mangler stadig mine penge efter en måned.
Siden virker ikke har prøvet at betale…
Siden virker ikke har prøvet at betale med mobilpay og kort, får ingen ordrebekræftelse.
Så man kan ikke købe ved deres side, support ved mail er så langsom. Får ingen svar.
Super dårlig service
Super dårlig service - man kan overhovedet ikke komme i kontakt med kundeservice :(
Når man forsøger via hjemmesiden at finde nummer eller email kommer man hen til forsiden. Og når jeg forsøger at logge ind kan den ikke genkende min mail og sender heller ikke link til at gendanne kode.
Super kundeservice
Efter en forkert bestilling fik jeg rettet op på det så det nu er perfekt. Ingen problemer med returneringen og refunderingen En super kundeservice. Kan anbefales.
Startede med at skrive til dem engang i…
Startede med at skrive til dem engang i december lykkedes mig så at få en returlabel lidt inde i januar. Og stadig intet nyt om hvor lang tid de skal have min cykelcomputer endnu og vi er snart i marts
Opdate
De vil ikke give mig noget bevis på at de har sendt den til garmin og siger bare at garmin vil kontakte mig slut marts.. der har de sikkert lukket biksen ned. Og de snakker pænt uden om deres konkurs de 10-20 gange jeg spørger hvorfor de ikke oplyser om det… og nu står deres website som under ombygning?
Opdate
“Så blev det slut marts stadig intet nyt. Og ingen kontakt fra support og stadig intet tlf nr man kan ringe til. Regner ikke med at se min garmin egde 1040 igen 💩”
Ja nu har de så solgt deres navn til et andet firma. Ingen lyd fra dem eller en eneste artikel der handler om det. Ikke engang en lille mail til deres kunder om hvad man skal gøre for at få sine ting tilbage… tyveknægte 💩 og garmin Tyskland vil ikke engang snakke med mig. Så måtte købe en ny xD