Købte en Rock Machine Gravelride 200 på Bikester.dk. Dækkene på cyklen ligner tykke graveldæk, men er tynde som papir. Efter at have brugt cyklen i lidt over en uge er jeg punkteret en gang på hvert d... Se mere
Anmeldelser i korte træk
Oprettet med AI baseret på nylige anmeldelser
Det, folk taler mest om
Anmeldelser, der former dette resumé
Som online-cykelforhandler følger vi hos Bikester en bestemt filosofi: Bestil cykler, cykeltøj og tilbehør nemt og hurtigt direkte til dit hjem. Drag fordel af det store varesortiment samt uafhængigheden af hvor du bor i landet eller åbningstider. Igennem vores brugervenlige hjemmeside finder du hurtigt hvad du søger i blandt vores store produktudvalg. Vi ved, at cykelverdenen er blevet mere kompleks. Der findes efterhånden mange forskellige cykeltyper, cykelstørrelser eller gear som gør købsbeslutningen vanskelig for nybegyndere. Med hjælp fra vores produktvejledning kan du dog i ganske få skridt finde den rigtige cykel til det ønskede formål. Hav tillid til vores erfaring. Vi holder dig opdateret med de nyeste trends indenfor cykel-verdenen, som for eksempel en el-cykel. Vores team består af medarbejdere som har stor erfaring indenfor cykelbranchen og kombinerer dette med testning af cyklerne på et fagligt som på et personligt plan - fordi mange af os er selv begejstrede cyklister.
Tyskland
- bikester.dk
Svarer typisk inden for 1 måned
Elendig kundeservice
Jeg bestilte 25 sæt bremseklodser da der var et godt tilbud.
Jeg fik kun leveret et sæt, selvom der stod i ordrebekræftelsen, at jeg har bestilt 25 sæt.
Bikester har tilbudt at refundere fragten, og så skal jeg betale overpris for bremseklodser.
Hvis Bikester kvajer sig, så er det tilsyneladende kunderne der skal betale.

Besvarelse fra Bikester
Svensk hjemmeside med meget høje returfragtomkostninger
Vær opmærksom på at firmaet er i Sverige og dermed meget høje Returfragtomkostninger og en omstændig Fortrydelsesproces.

Besvarelse fra Bikester
Meget lidt ”snabbt och enkelt” kundeservice
Vi købte en Cannondale mountainbike hos Biketown, der desværre kom skadet frem. Til trods at både Bikester og Biketown konstaterede at cyklen kom skadet frem, blev det alene mit ansvar at få repareret cyklen, og de sluttede tilmed deres første svar med "Hoppas det löser sig och att din son blir nöjd över cykeln”. Skader plejer jo sjældent at forsvinde af sig selv.
Derudover fastholdt Biketown / Bikester stædigt, at de ikke havde en erstatning på lager, til trods få at den samme cykel var til salg med en leveringstid på 2-4 dage. Det kunne jo være relevant at fremsende de skadede reservedele. Der var vist lidt forvirring om leveringstid blev markedsført korrekt eller det var en lille løgn, der ville hjælpe mig til at løse problemet selv.
Ret skal være ret, Bikester har accepteret at betale udbedringen af skaden.
Bikester / Biketown friholder sig selv, og sender skylden på transportfirmaet og ikke har noget til overs for min manglende forståels for at det ville være ”snabbt och enkelt” - for Biketown / Bikester forstås - hvis jeg selv ville sørge for at få cyklen repareret.
Det ville klæde Biketown / Bikester med en mindre arrogant kundeservice, for så havde jeg selv været mere tilbøjelig til at fine en løsning i mindelighed.
Fejl sker men Biketown / Bikesters håndtering af deres fejl var arrogant og jeg oplevede det på ingen måde "snabbt och enkelt”.
Snyd! Forkert vare og refundering
Jeg bestilte en taske i blå på deres hjemmeside og betalte 277,- for den. Da de fejlagtig sendte den i sort spurgte de flere gange om jeg ikke vil beholde den i den sorte farve. De mente ikke de havde gjort en fejl da den åbenbart var registreret forkert og havde den for øvrigt heller ikke i blå. Jeg fik en retur kabel og har nu fået refunderet 148,-.
Det er jo snyd! De sender den forkerte vare og tager også penge og min tid for det
Kan ikke få pengene retur selvom varerne ikke er leveret
Har bestilt en Wahoo kickr i November men har ikke modtaget varen.
Pengene er trukket men de vil ikke give mig pengene tilbage.
Pakken har været undervejs siden 19/11 og kundeservice nægter at betale beløbet tilbage til mig.
De går vist konkurs igen så pas på !!!!!
(Hvis i stjæler folks penge uden at levere varen så stopper folk med at købe hos jer = så går man konkurs)
Jeg har for længst købt en anden træner hos en anden butik

Besvarelse fra Bikester
Penge er trukket og pakken er ikke modtaget
Jeg fik en mail om at pakken var afsendt den 29. november 2024 og den 3. december er der trukket penge fra min konto. Jeg har stadig ikke modtaget min pakke. Jeg vil meget gerne have et tlf. nr. hvor jeg kan kontakte jer på, så jeg kan få en status på hvor min pakke er og ellers bedes i sende pengene retur indtil jeg modtager pakken og ellers køber jeg det et andet sted.

Ordre 447261 er åbenbart væk 😱
Skulle være 2-4 dages levering og her kører vi nu på 15. Døgn.
Der er nærmest ingen respons fra kundeservice og ingen oplysning om levering.
Eneste positive har været Ulrica med et forsøg på en service.
Hold jer langt væk fra Bikester

Besvarelse fra Bikester
Har i dag modtaget en cykel i en…
Har i dag modtaget en cykel i en forkert farve hos Bikester,prøvede straks at komme i kontakt med deres kundeservice, men hverken Mailadresse eller tlf nr er korrekt , lige meget hvad jeg prøvede at gøre var det umuligt at komme i kontakt med dem. Hvis I fra bikester læser dette så giv mig et korrekt tlf nr så jeg kan ringe til jer. ( Ps. Det er mit lille barnebarn der ønskede sig en sort cykel og ikke en grøn.

Besvarelse fra Bikester
Hold jer fra det! Svindel retur fragt priser! 129dkk.
Har altid haft en god mening omkring bikester.dk
Men den er bestemt ændret efter jeg opdagede deres retur priser. Det koster 60dkk at få tilsendt en pakke, men man skal betale 129kr for at sende noget retur. Det er scam, uanset hvad de skriver i deres handelsbetingelser.
Jeg kan ikke anbefale at købe dele her, havde jeg læst kommentarer fra andre her på trustpilot først, havde jeg ikke handlet.
Deres anmeldelses rating skal man helt sikkert lige tjekke.
Som svar på jeres kommentar: "Vi beklager virkelig, hvis vores returpriser ikke levede op til dine forventninger, og at de opleves som urimelige."
Det er usandt, flere har kommenteret om samme urimelige returpriser, det er urimeligt, uhørt, og det rene svindel, at tage så høj en overpris. Det koster 60dkk at sende en pakke til mig, så koster det også kun 60dkk at sende en pakke retur.
Bikester.dk er det rene svindel firma, hvad angår returnering. Hold jer fra det!.

Besvarelse fra Bikester
Man kan dårligt få en regning og slet ikke låsebevis
Købte en cykel hos Bikster med lås. Man modtager en ordrebekræftelse men regning for købet følger ikke efter per automatik. Regningen (som iøvrigt ikke angiver at der er lås på cyklen) fik jeg efter at have været i dialog, men de vil ikke give mig et låsebevis, hvilket jeg ikke forstår de ikke vil. Prøvede at forklare Bikster, at i Danmark har man brug for et låsebevis som viser at cyklen er med en godkendt lås, hvis cyklen stjæles, og man skal have dækning hos sin forsikring.
Ingen svar på reklamation i 64 dage
Ingen svar på reklamation sendt 2 måneder siden (30 august)
Ordre BDK922399

Høj fragtpriser
Sammenlignet med konkurrenterne virkelig høje fragt priser. Accepterede dette ved bestilling. Skal nu, ud over høj pris ved bestilling, betale 127 kr. for at returnere en lille artikel. Varer for 161 kr. Fragt incl. returnering 187 kr. Så det var så nok første og sidste gang, der blev handlet her.

Besvarelse fra Bikester
Jeg lagde bestiling på en cykelpumpe
Jeg lagde bestiling på en cykelpumpe, da jeg jeg kunne se at det var et godt tilbud. Dato: 7. oktober 2024.
Hvis jeg havde vist, at der skulle gå hele to uger før jeg modtog min vare, så havde jeg aldrig handlet med Bikester.
Jeg forstår udmærket at når en vare ikke er på lager, at det kan tage længere tid en hvad man normalt kan forvente, men i dette tilfælde var der, ifølge varebeholdningen, + 2 styk på lager, og en estimeret leveringstid på 2-4 dage. Ingen 'red flags'. Men så får man en lang næse, når der skal gå 14 dage før man modtager sin vare. Heldigvis skulle jeg ikke bruge den til fx bikepacking og en fastsat udrejsedato, men det kunne lige så vel have været tilfældet.
Ærlig talt indikerer leveringstiden at Bikester benytter sig af en dropshipping-forretningsmodel, og det kan man ikke være sine kunder bekendt, medmindre de oplyses om dette (og den leveringstid det dermed medfører). Der er så mange andre gode webshops, som handler med cykelrelateret gear af høj kvalitet til rimelige priser og hurtig levering.
Retfærdigvis skal det nævnes, at vare og emballage ikke fejlede noget, og levede op til mine forventninger.
Jeg går udenom Bikester nu og fremover.

Absurd høje fragtpriser
Jeg måtte returnere min cykelhjelm som jeg havde betalt 287 kr for og desuden 70 kr i fragt for levering. Trods korrekte mål af mit hoved var cykelhjelmen for stor og jeg måtte returnere hjelmen og betalte 127(!!) kr i retur. Vær opmærksom på de absurd høje fragtpriser.

Besvarelse fra Bikester
Jeg købte den 30/9 en mtb på bikester’s…
Jeg købte den 30/9 en mtb på bikester’s hjemmeside. Her 18 dage fremme er cyklen ikke nået frem, har skrevet til kundeservice flere gange, men de har tydeligvis meget travlt med andre sure kunder, for de svarer med lidt held hver 8 dag. Først i går efterlyste de cyklen ved PostNord, på trods af henvendelser for over en uge siden. Deres kundeservice er på ingen måde behjælpelig eller til at komme i dialog med. Jeg har aldrig oplevet noget lignende og vil på det kraftigste opfordre andre til ikke at handle der. Nu svarer kundeservice nok her at de beklager min oplevelse, problemet er at det er fakta, at de ikke evner at drive en forretning og behandle deres kunder nogenlunde ordentlig. Jeg overvejer at politianmelde Bikester. Jeg er ærlig talt rystet.

Besvarelse fra Bikester
Kundeservice er i top kvalitet
Jeg har bestilt 2 varer hos Bikester. Kort efter min bestilling har jeg fået en besked om at den ene vare havde de ikke mulighed at levere. Fair nok. Så opdagede jeg, at den anden vare, jeg har bestilt, var en forkert vare. Ulrica fra kundeservice var meget hurtig og hjælpsom med at annullere min ordre og finde netop den vare, jeg ønskede oprindeligt at bestille. Udover god kundeservice, har Bikester meget konkurrencedygtige priser. Her vil jeg handle igen.

Besvarelse fra Bikester
Defekt vare - ingen kundeservice.
Defekt vare - ingen kundeservice. Klasse eksempel på, hvorfor man aldrig skal handle på en udenlandsk side. Hold dig væk.

Besvarelse fra Bikester
Vil have 965dkk for at tage cykel retur (14 dages returret)
FIND EN ANDEN WEBSHOP!
Jeg bestilte en cykel til min søn, 20 minutter efter forsøger jeg at annullerer min ordre på mail som man skal, da den er bestilt for lille.
Bikester svarer ikke på henvendelsen og sender cyklen alligevel!
Vi har idag modtaget pakken og pakkede den nænsom ud og konstateret at den er for lille, derefter pakken den ned i originalkassen igen.
Nu vil de have 965 kr i håndteringsgebyr (det stå i deres betingelser) selvom det er ulovlig praksis.
Forbrugerrådet melder klart ud at jeg har ret til at få alle mine penge tilbage også fragt omkostninger, da jeg annullerede min ordre så hurtigt!
14 dages returret er det fulde beløb, evt minus fragt den ene vej, hvis butikken skriver det.
Virkelig dårlig service
Virkelig dårlig service! Fik leveret forkert vare, hvilket Bikester erkendte. Bikester kræver at jeg selv returnerer det forkerte, før de sender det, jeg har betalt for. De afviser at garantere, at de betaler forsendelsesudgift. De sender ingen returlabel. De svarer ikke på mails. HOLD JER LANGT VÆK FRA DETTE SVINDELFIRMA!