Bikester Anmeldelser

2.955

Anmeldelser i korte træk

Oprettet med AI baseret på nylige anmeldelser

Tager man 50 anmeldelser, de fleste anmeldere var utilfredse med deres overordnede oplevelse. Kunder oplevede ofte ekstremt lange ventetider på deres forsendelser og langvarige forsinkelser, uden at modtage den fornødne information fra virksomheden undervejs i forløbet. Derudover var der store problemer med manglende svar fra kundeservice, samt forkerte, defekte eller ufuldstændige varer ved modtagelsen, hvilket skabte stor frustration. Selvom nogle oplevede store udfordringer, var en lille gruppe af kunder faktisk rigtig glade for den hurtige levering. Disse forbrugere fremhævede, at varerne kom frem allerede dagen efter, og at de fik venlig og effektiv hjælp via chatten, når de henvendte sig med spørgsmål.

Det, folk taler mest om

Product

Kunder noterer konsekvent tvetydige oplevelser med produktet, hvor nogle oplever mangler og... Se mere

Delivery service

Anmeldere udtrykker stor frustration over leveringstjenesten og oplever, at de anførte leveringstider på... Se mere

Order

Kunder havde tvetydig oplevelser med order, da oplevelserne spredte sig fra hurtige leveringer til langvarige... Se mere

Customer service

Mennesker rapporterer negative oplevelser med customer_service, hvor forbrugere oplever manglende svar og... Se mere

Response time

Anmeldere udtrykker tvetydig feedback om responstiden og kundeservicen. Mens nogle forbrugere oplevede hurtig... Se mere

Anmeldelser, der former dette resumé

Købte en Rock Machine Gravelride 200 på Bikester.dk. Dækkene på cyklen ligner tykke graveldæk, men er tynde som papir. Efter at have brugt cyklen i lidt over en uge er jeg punkteret en gang på hvert d... Se mere

Jeg bestilte for over 4 uger siden en ny kæde samt rengøringsmiddel til min racercykel. Efter cirka en uge modtog jeg kun rengøringsmidlet. Kæden, som jeg også har betalt for, er stadig ikke lever... Se mere

Ekstrem dårlig oplevelse, min kæreste har købt en taske fra dem. De har trukket pengene, før den overhovedet er afsendt! De lover 9-15 hverdage på deres hjemmesider men "prøver at skrive dig ud af... Se mere

Modtager en ny cykel til min søn. Gevind i pedalarm og på pedalerne er skæve. Efter megen kamp og køb af gevindskære monteres den ene pedal, men gevindet i den anden pedalarm kan ikke redes. Cyklen va... Se mere

1. Cykelbutik
  2. Butik med cykeltilbehør

Som online-cykelforhandler følger vi hos Bikester en bestemt filosofi: Bestil cykler, cykeltøj og tilbehør nemt og hurtigt direkte til dit hjem. Drag fordel af det store varesortiment samt uafhængigheden af hvor du bor i landet eller åbningstider. Igennem vores brugervenlige hjemmeside finder du hurtigt hvad du søger i blandt vores store produktudvalg. Vi ved, at cykelverdenen er blevet mere kompleks. Der findes efterhånden mange forskellige cykeltyper, cykelstørrelser eller gear som gør købsbeslutningen vanskelig for nybegyndere. Med hjælp fra vores produktvejledning kan du dog i ganske få skridt finde den rigtige cykel til det ønskede formål. Hav tillid til vores erfaring. Vi holder dig opdateret med de nyeste trends indenfor cykel-verdenen, som for eksempel en el-cykel. Vores team består af medarbejdere som har stor erfaring indenfor cykelbranchen og kombinerer dette med testning af cyklerne på et fagligt som på et personligt plan - fordi mange af os er selv begejstrede cyklister.

Under middel

3 t anmeldelser

Svarer typisk inden for 1 måned

(2.955)

54 anmeldelser inden for de sidste 12 måneder

Sindssyge dyre CO2 PATRONER

Jeg skal bruge nogle 16 gr. CO2 patroner, finder Bikester.dk der viser kasser med CO2 patroner der står på kassen, at den indeholder 16 patroner jeg bestiller 3 kasser af 29 kr. + 70 kr i fragt tro jeg nix,- der kommer 3 x 16 gr. CO2 PATRONER 😢 😥
Jeg skriver at det må være en fejl, hvortil de replicerer at 29 er prisen pr patron 😱 😱
Nu har jeg handlet med dem 3 x, - først, sidste og eneste gang

2. juni 2025

Fejl på MTB Active fra Bikester og dårlig sevice

Købte to MTB på Bikester. Den ene en Cube og den anden en Active. Cube var ok, men efter 5 km på min første tur på Active cyklen faldt pedalen af, da der var fejl på gevindet i krank-armen. Den anden pedal er der også fejl på.
Da jeg klagede til Bikester og sendte fotos af fejlen for at få tilsendt nye pedaler og krank-arme, så fik jeg at vide, at det var nok var min egen fejl, og at det ville de ikke erstatte. Det er meget ringe service.
Håber Bikester retter op på fejlen. Ellers kan jeg absolut ikke anbefale, at købe cykel her.
Mvh Tom

Fik to svar fra Bikester (udarbejdet af AI). Her er seneste svar fra Bikester:

Hej igen!
Det är inget fel.
Du har ej följt monteringanvisningarna.
Det är ingen godkänd reklamation.

Med vänliga hälsningar
Servicemedarbejders navn

Så krank-arm og pedaler er i stykker fordi jeg har monteret forkert 😂

Synes det er utrolig dårlig service.

Jeg kan ikke anbefale Bikester ved køb af cykler…

9. juni 2025

Pas på med at købe cykel her

Svensk firma.
Det betyder at cyklerne ikke har stelnummer. Det skal man selv skaffe fra politiet.
De reklamerer med godkendt lås, men de nægter at give dokumentation for låsen, så den skal smides ud og man skal købe en ny lås magen til, hvis cyklen skal forsikres i Danmark

16. april 2025

Hjemmesiden virker ikke.

Hjemmesiden virker ikke.. Nu har jeg brugt over en halv time og 6 forsøg på at købe 2 dæk.. Og nej jeg sidder ikke på Grønland eller andre steder med dårlig Mobil dækning.. Der meldes bare :: der er opstået en fejl..
Dette er 100% utilfredsstillende!!

9. april 2025

Hej,

Det lyder virkelig ikke godt, og vi beklager, at du har haft problemer med at gennemføre dit køb. Vi vil gerne hjælpe dig videre! Tøv ikke med at kontakte vores kundeservice, så skal vi sørge for at løse dette så hurtigt som muligt.

Tak for din tålmodighed, og vi ser frem til at hjælpe dig!

Jeg købte en cykelhjelm og fragtpriserne var meget rimelige og meget hurtig levering selvom produktet kom fra Sverige. Bestilte fredag og kom tirsdag.

8. april 2025

Besvarelse fra Bikester

Tak fordi du deler din oplevelse! 🙏
Det er dejligt at høre, at du modtog din cykelhjelm hurtigt og til en god pris! Vi gør vores bedste for at tilbyde hurtig levering, uanset hvor produktet kommer fra. Tak fordi du handlede hos os – vi ser frem til næste gang! 🌟

Fejl i levering, lang ventetid på udbedring.

Efter der har manglet dele til det leverede barnesæde bestil for 3 uger siden. Står jeg i dag i en venteposition uden mulighed for at kunne cykle med mit barn, de 200 kr. jeg har sparet på at handle hos dem er bestemt surt tjente penge.

17. marts 2025

Hej Tim,

Det er trist at høre, og vi forstår virkelig din frustration. Desværre kan det nogle gange tage lidt tid for leverandøren at levere reservedele ved reklamationer. Vi undskylder for, at det tager tid, men vi kan desværre ikke påvirke det. Vi forsøger altid at være så hurtige som muligt for at hjælpe vores kunder, og vi værdsætter dit tålmod.

Positiv overrasket

Jeg var lidt nervøs, ved at bestille mine Nüobells, da jeg havde læst anmeldelser her. Jeg må bare sige, at det har gået ubeklageligt. Rigtig god pris og leveringen kom rigtig hurtigt indenfor et par dage, som bestemt er godkendt, når det kommer fra Sverige. Rigtig positiv oplevelse 👍

10. marts 2025

Hej Jan,
Mange tak for din fine anmeldelse! Vi er rigtig glade for at høre, at du er tilfreds med både prisen og leveringen. Vi stræber altid efter at give vores kunder den bedste oplevelse, og din feedback betyder meget for os. Vi håber, du får stor glæde af dine Nüobells! 😊

Gode priser

Gode priser, hurtig levering og professionel betjening.

7. februar 2025

Besvarelse fra Bikester

Tak for din feedback! Vi er glade for at høre, at du er tilfreds med vores priser, levering og service. Vi ser frem til at betjene dig igen snart!

Unødvendigt svært at få hjælp til reklamation

Efter en meget lang og unødvendig kamp mod Bikester er det lykkes, at få dem til at betale for en udbedring af defekten på min søns helt nye cykel.

Oprindelig et-stjernet anmeldelse er derfor ændret til 3 stjerner.

6. oktober 2024

Besvarelse fra Bikester

Tak for at du delte din oplevelse. Vi har klare retningslinjer ved reklamationer, og for at kunne vurdere fejlen ordentligt, har vi brug for at modtage billeder og videoer. Uden dette kan vi desværre ikke fortsætte sagen.

At gearene kan have brug for justering efter nogen måneds brug er ikke usædvanligt og er en del af cykelvedligeholdelsen. Hvis der havde været en fabrikationsfejl på gearene, ville dette være blevet opdaget ved leveringen.

Vi beklager, at du er utilfreds, og vi vil gerne hjælpe dig videre. For at kunne gøre det, har vi brug for yderligere materiale, som min kollega også skrev til dig for nogle dage siden. Vi vil gerne hjælpe dig med at få en fungerende cykel, men det er ikke sikkert, at dette falder ind under reklamationen, da det kan være et håndteringsfejl eller en almindelig efterkontrol.

Hvis du ønsker, at vi fortsætter med at hjælpe dig i denne sag, beder vi dig sende videoer, der dokumenterer problemet.

Gentagen kontakt.

Jeg skrev til jer i oktober her ang cykel i stykker, i svarede at jeg skulle kontakte jer igen, så ville i videreformidle kontakt til netstores. Jeg sendte jer mail som ønsket men har stadig ikke hørt noget...
Er ked af ikke at ville købe hos jer igen. God dag

21. oktober 2024

Besvarelse fra Bikester

Tak for din besked. Det er trist at høre om din oplevelse. Desværre er Netstores det gamle Bikester, og vi er en helt anden virksomhed, som har købt navnet efter deres konkurs.

Det betyder, at vi desværre ikke har mulighed for at håndtere nogle af deres gamle reklamationer, da vi ikke har adgang til deres tidligere kunde- eller reklamationssager.

Vi beklager virkelig situationen og håber, at du kan få hjælp på anden vis.

Alt for dyrt retur

Alt for dyrt retur.
Koster 127 kr at returnere en vare.

29. januar 2025

Hej Rasmus,
Hej, tak for din feedback. Vi forstår, at returfragt er en vigtig faktor ved købsbeslutninger. Omkostningerne afhænger af fragtfirmaernes gebyrer, og vi forsøger at holde dem så rimelige som muligt. Vi tager din kommentar videre for at se, om vi kan forbedre dette i fremtiden. Hvis du har spørgsmål eller har brug for hjælp, er du altid velkommen til at kontakte os

Der er ikke styr på forretningen...

Der er ikke styr på forretningen hos Bikester.

Vi bestilte 5 stumper tilbage i slutningen af december. Alt var på lager med leveringstid på 2-4 dage. Efter et par uger var der fortsat ikke leveret noget eller nogle opdateringer fra firmaet. Efter en henvendelse viste det sig nu at alle de bestilte stumper var "bestillingsvarer" med ekstra lang leveringstid... ("ukendt leveringstid") - det matcher bare ikke, hvad der reklameres med. Her en lille måneds tid efter bestillingen har vi så omsider fået 3 af stumperne - og resten var pludselig udsolgt. Uagtet at en af stumperne stadig kan bestilles på websitet og åbenbart stadig er på lager...
Der er ikke styr på de helt basale processer i virksomheden og vi kommer ikke til at bestille noget fra Bikester igen - der er heldigvis mange andre gode alternativer.

23. januar 2025

Besvarelse fra Bikester

Hej Tommy og tak fordi du har delt din oplevelse med os!

Vi vil gerne starte med at undskylde for de problemer, du har stødt på angående leveringstider og fejlbeholdninger. Vi forstår, at det er frustrerende, når informationen på vores hjemmeside ikke stemmer overens med den reelle leveringstid, og vi beklager virkelig, at dette har forårsaget dig besvær.

Vi vil også undskylde for eventuelle fejlbeholdninger på vores produkter, som har skabt forvirring og forsinkelser. Vi arbejder konstant på at forbedre vores processer for at give vores kunder en bedre og mere præcis oplevelse, og vi tager din feedback meget alvorligt.

Hvis du har yderligere spørgsmål eller bekymringer, er du meget velkommen til at kontakte os. Vi håber, at vi får en chance for at vise, at dette ikke er vores normale standard.

Useriøs firma

Opfølgning på tidligere anmeldelse. Jeg købte et par Hoka sko til 1400,- for under to år siden, for et år siden begyndte jeg at reklamere over denne sko fordi limen mellem sål og sko var gået op.
Nu har de kigget på sagen og vurderer at de er almen slidtage. Jeg har senere svaret at jeg gerne vil i dialog med dem omkring dette. Det resulterede i at de bare ignorerer og lader vær med at svare. Meget professionelt 😂
Altså en sko til 1400 brugt sporadisk et år, skal man ifølge bikester forvente går i stykker.
Så mit råd om ikke at købe hos Bikester er stadig eksisterende medmindre man vil bruge 1400 på sneakers en gang om året.

Heldigvis ligner det ikke at jeg er den eneste der er utilfreds med firmaet, så mon ikke at retfærdigheden skal komme til syne og firmaet endnu en gang går konkurs, hvis folk undlader at købe her.

Det er dyrt at lave fejl, det er endnu dyre ikke at rette op på dem.

20. januar 2025

Jeg har ikke modtaget min vare

Jeg har ikke modtaget min vare! Bestilte den d. 28/12 og levering ville være 2-4 hverdage. De har trukket pengene fra min konto, men har ikke modtaget noget link om forsendelse på mail. Har været i kontakt med kundeservice to gange, hvorefter de sendte et link til en sporing. Pakken er fortsat kun "booked" og det har den været siden d. 29/12 (idag har vi d. 9/1) og den har ikke rykket sig.
Punkt 1: De burde ikke trække pengene før den er sendt afsted (burde sende et sporingslink på min mail).
Punkt 2: Leveringstid er ikke overholdt!
Punkt 3: Hold jer væk fra denne hjemmeside!!!!

9. januar 2025

Hej Line,

Tak for at du har kontaktet os! Vi kan bekræfte, at din ordre blev sendt den 29/12, og når vi sender en ordre fra vores lager, trækkes pengene først derefter. Vi forstår din frustration over den forsinkede levering og undskylder for dette. Desværre er leveringstiderne ikke blevet overholdt, hvilket skyldes de røde dage og det høje pres hos transportøren. Vi gjorde vores bedste for at sende din pakke inden for den lovede tid, men desværre har transportøren ikke formået at holde det løfte.

Vi beklager virkelig dette og håber på din forståelse. Hvis du har flere spørgsmål eller bekymringer, er du altid velkommen til at kontakte os.

Hæver penge, men sender ikke en vare

Jeg bestilte i december en julegave, modtog med det sammen en ordrebekræftelse og pengene blev hævet med det sammen. Siden har jeg intet modtaget fra dem. Jeg har rykket kundeservice flere gange for en status, og modtog et sporingslink på en vare der var bestilt længe før min - altså et link tilhørende en anden kundes bestilling, siden har jeg intet hørt. Jeg har skrevet til dem flere gange både på chatten og på deres kundeservice e-mail, men får ikke et svar. Når de skriver til de utilfredse kunder her, at de beklager og man blot skal kontakte dem på deres mail for en løsning, så hjælper det jo ikke, når de ikke svare på mailen. Og igen... De må ikke hæve pengene før varen sendes, men det gør de jo desværre. Jeg har bedt dem sende pengene retur og annullerer bestillingen eller sende en bekræftelse på at varen er sendt - men intet sker. HOLD JER VÆK FRA DERES SIDE!!!

7. januar 2025

Hej Runi,

Tak for at du hørte fra dig. Vi forstår virkelig din frustration og beklager, at du har haft en negativ oplevelse med os. Vi stræber efter at give vores kunder den bedste service, og vi er kede af, at vi ikke har levet op til dine forventninger. Vi forstår, at dette har været frustrerende, og vi håber at kunne vende tilbage til dig hurtigst muligt med en løsning. Tak for din tålmodighed.