Har handlet der flere gange efterhånden, hver gang samme oplevelse. Altid gode priser, et virkelig stort og godt udvalg af varer og holder altid hvad de lover ift. leveringstid. Seneste oplevelse... Se mere
Udstråler seriøsitet, kæmpe udvalg, mine tights til virkelig god pris, god information i processen, levering hurtigere end lovet - GLS var sød og fleksibel. Jeg kigger helt sikkert den vej igen - besø... Se mere
Stort udvalg, gode priser, samt overraskende god kundeservice. Flere måneder efter jeg havde modtaget ordren, finder jeg ud af, at jeg har bestilt de forkerte reservedele. Bike24 tog delene retur uden... Se mere
Jeg er rasende ! Jeg havde lagt en relativt stor ordre hos BIKE24, på nogle stumper til at bygge en cykel, til en planlagt weekendtur. Med en anslået leveringstid på 4-7 hverdage ville alt p... Se mere
Om BIKE24
BIKE24 is one of Europe’s leading online retailers for bikes, parts, and performance gear – and much more. From our headquarters in Dresden, Germany, we serve cycling enthusiasts, runners, swimmers, and outdoor athletes in over 70 countries. Our promise: fast delivery, fair prices, and the right gear to fuel your passion.
Build Your Ride
We believe that every rider deserves a setup that matches their goals and personality. That’s why our brand stands for one simple idea: Build Your Ride. Whether you’re chasing KOMs, exploring mountain trails, or gearing up for your first triathlon – we’ve got your back.
Our Story
Founded in 2002 in Dresden with just one employee, BIKE24 has grown into a company of over 350 passionate team members – many of them athletes themselves. What began as a small startup has become a trusted name in the sports e-commerce world, shipping more than 100,000 products from 800+ brands to customers across the globe.
Why Shop With Us?
- Expert Advice: Our team knows the gear – and how it performs.
- Wide Selection: From high-end carbon frames to everyday essentials.
- Fast Worldwide Shipping: We deliver to over 70 countries – reliably and quickly.
- Fair Prices: Great value without cutting corners.
- Trusted by Athletes: Thousands of reviews from riders and customers just like you.
Join the Ride
We’re more than just a shop – we’re part of your journey. Whether you're upgrading your race machine, prepping for a weekend ride, or trying something new, BIKE24 helps you get there. Let’s build your ride together.
Breitscheidstraße 40, 01237 , Dresden, Tyskland
- +49 (0) 351 / 417 497 - 50
- reviews@bike24.net
- bike24.com
Bed kunder om at skrive en anmeldelse
Svarer typisk inden for 24 timer
Det går fint indtil du vil bruge din garanti og kontakter "support"
Hej køber et XTR Di2 system brugt, men stadig inden for garanti perioden.
Det viser sig at systemet ikke kan holde strøm og ved hjælp fra Shimano danmark finder vi ud af at det er batteriet der er problemet.
Jeg kontakter Bike24 som beder om mit kreditkort nummer så de kan refundere beløbet, og ligeledes sørger Bike24 for afhentning af batteriet på min adresse. Efter ca. 4 uger og flere foresprøgelser på hvordan det går i sagen, får jeg svar om at batteriet ikke fejler noget og er blevet returneret.
Efter yderligere 2 uger har jeg endnu ikke modtaget batteriet. Jeg efterlyser batteriet hos Bike24 der kan fortælle at de har sendt batteriet til den oprindelige ejer :-(
Efterfølgende skriver jeg til Bike24 at jeg er uforstående overfor hvorfor de har sendt batteriet til den tidligere ejer, da batteriet blev afhentet på min adresse, samt jeg havde opgivet mit eget kreditkort nummer, netop fordi jeg var den nuværende ejer.
Svaret fra Bike24 er de havde sendt det til den tidligere ejer fordi jeg ikke havde fortalt dem at de skulle sende det til mig. Det er totalt som at bokse i en dyne.
Jeg skriver tilbage at jeg gerne vil have en løsning på problemet og jeg ikke mener at deres fejl skal tørres af på mig.
Efterfølgende kvitter Bike24 med ikke at besvar min mails.
Status er:
1. Batteriet er inden for garanti perioden og er i stykker (konstateret ved hjælp fra Shimano)
2. Bike24 konstaterer fejlagtigt at batteriet ikke fejler noget
3. Bike24 sender batteriet tilbage til den forkerter modtager.
4. Bike24 vælger herefter ikke at besvare mine mail.
Under hele forløbet har jeg selv skulle kontakte support for at "skubbe på" og for at blive opdateret med status, ellers skete der intet.
Det skal siges at der er holdt en god tone og intet retfærdiggør at de nu ikke vil svare på mine mails.
Bike24 er måske gode til at længe varer over disken men deres support er under al kritik.
Ikke et sted jeg vil (tør) handle i fremtiden.
En dyr fornøjelse.
Jeg fik bestilt en vare i forkert størrelse, min fejl.
Det blev ombyttet og det var en dyr fornøjelse.
Porto på 100kr samt en prisforskel på 13.71 euro (cirka 100kr) på den samme vare som koster det samme i de to størrelser????
Bike24 er så lang tid om at svare at bike24 fik send varen retur før jeg kunne stoppe den tåbelige ekstra regning.
Bike24 forklaring på prisforskellen er:
"Maybe there was a sale at the time when you bought the item first."
Tjaa... retur beløbet var laver end det jeg betalte og ombytteren var dyre end originalen... en "lose-lose situations" for mig.
De har allerede trukket pengene fra mit kort - hvilket kun er muligt fordi de har gemt mine betalingskortoplysninger, hvilker jeg ikke husker at have accepteret, men det har jeg jo nok ;-(
Der er endt med at min cykeldims til 900 kom til at koste 1.100,-
Hurtig levering, God pris
Hurtig levering, alt var som det skulle være til en god pris.
Udvalg, pris og service i top!
Jeg har to gange i træk kvajet mig og bestilt en forkert kassette hos Bike24 fra deres i øvrigt righoldige og prisrimelige udvalg. Til min overraskelse har jeg fået refunderet ikke bare returportoen, men også den oprindelige porto - på trods af, at fejlen alene var min. Og så sender de i øvrigt som standard med DHL Express, som er hurtigere fra Tyskland end de fleste leverandører.
Det er rigtig gode vilkår sammenlignet med konkurrenterne, så topkarakter herfra!
DT Swiss E1900
Hurtig og korrekt levering. konkurrence dygtig pris og leverings omkostninger
So far really good
Jeg har måske lagt en 5-6 ordre hos bike24.de over de sidste par år og indtil videre er alt gået efter bogen. Har dog endnu ingen erfaringer med reklamationer og returneringer.
Alt i alt en super oplevelse.
Billigste pris på ønsket sadel.
Samt under 2 dages levering fra Tyskland til Danmark.
Solid info hele vejen gennem logistik systemet og valgfri swipbox så man ikke skal være hjemme hele dagen.
Super oplevelse.. Handler der gerne igen.
Super hurtig forsendelse
Super hurtig forsendelse og fede produkter de har. Og deres priser er super gode
Fine priser, fin fragtpris og hurtig e-mail kommunikation
Bike24 har et kæmpe udvalg til rimelig konkurrencedygtige priser, og selvom jeg endte med at bestille min ordre om tre gange (ups), så var der prompte svar på mine mails. Leveringstiden var fin, jeg havde min vare ca. en uge efter ordreafgivelse. Bruger dem gerne igen.
Bike24 virker bare HVER gang
De har "næsten" alt - er måske ikke den billigste onlineshop i Tyskland, men servicen er uovertruffen og er er aldrig problemer, hvis man eks. skal bytte noget.
Lang leveringstid - og forkert leveringssted
Hvad hjælper det, at de pakker og afsender i løbet af 4 timer, når leveringstiden er lang og bøvlet (1 uge). En almindelig pakke kan nå fra Tyskland til Danmark på 2 dage med Deutsche Post/Post Danmark, men de anvender DHL kurér og det virker ikke. Der er kun lille sandsynlighed for jeg handler der igen.
07.10.2013
Mit ordrenummer er 113616435. Problemet er nok, at mange i Danmark (140.000) ønsker, at modtage pakker i "Pakkeboksen" som er navnet på det i kalder Packstation. Det kan DHL ikke. I bør have en løsning til Danmark hvor man kan vælge at modtage sin pakke med post i stedet for kurér som er langsomt og ufleksibelt. DHL havde i øvrigt bare sat pakken ved mit hus i stedet for at levere når jeg er hjemme.

Besvarelse fra BIKE24
Levering inden for 1 uge
Pt. ingen problemer med siden, alle mine vare er kommet som aftalt.
Har varene været forsinket har jeg modtaget em mail her om.. Helt OK
Alt godt
Fjerde fejlfri sending modtaget. Hurtig levering, og med ret skarpe priser.
Nemt og overskueligt!
Rigtig god side, med et godt udvalg, der er organiseret meget overskueligt og let tilgængeligt.
Jeg har handlet der flere gange, og har ikke haft noget at klage over.
Mine ordrer er hver gang blevet leveret med DHL, som yder en rigtig god service.
Seneste køb blev bestilt torsdag formiddag, og leveret efterfølgende tirsdag ved middagstid. Jeg fik dagen inden en notiifikation via sms, som også gav mulighed for at ændre leveringsadresse, eller give fuldmagt til at stille pakken i garagen, på dørtrinet osv., hvis jeg kunne se jeg ikke ville være hjemme.
Perfekt
De har alt man skal bruge, fragt er kun 5,95€ hvilket er billigere end at bestille fra danske butikker
god butik
Har handlet mange gange i bike24.de. De har mange varer, gode priser samt god og sikker levering.
Kan kun anbefales. Det er en af de to netbutikker, som jeg kender, der burde have en stjerne ekstra.
Billig og hurtig
Billige varer og hurtig levering, har meget fine erfaringer med dette sted.
Fornuftige priser, overskuelig bestillingsproces og effektiv levering
TACX hjemmetræner til bedste pris sammenlignet med både DK og UK.
God ordreproces med højt informationsniveau.
Forbilledlig levering. Bestilt onsdag aften, afsendt torsdag aften og modtaget mandag morgen. Track & Trace til rådighed.
(!) Vær dog opmærksom på, at priser ved endelig bestilling korrigeres til dansk moms. Her kan læres lidt af de webshops der giver mulighed for at bruger angiver land inden varesøgning...
God service og fin levering
Skrev lidt med butikken inden jeg bestilte.
God kommunikation og gode priser.
Bemærk at priserne stiger en smule når du vælger DK som land. Sikert en lovmæssig momsudligning, hvilket er fair nok :-)