Har handlet der flere gange efterhånden, hver gang samme oplevelse. Altid gode priser, et virkelig stort og godt udvalg af varer og holder altid hvad de lover ift. leveringstid. Seneste oplevelse... Se mere
Udstråler seriøsitet, kæmpe udvalg, mine tights til virkelig god pris, god information i processen, levering hurtigere end lovet - GLS var sød og fleksibel. Jeg kigger helt sikkert den vej igen - besø... Se mere
Stort udvalg, gode priser, samt overraskende god kundeservice. Flere måneder efter jeg havde modtaget ordren, finder jeg ud af, at jeg har bestilt de forkerte reservedele. Bike24 tog delene retur uden... Se mere
Jeg er rasende ! Jeg havde lagt en relativt stor ordre hos BIKE24, på nogle stumper til at bygge en cykel, til en planlagt weekendtur. Med en anslået leveringstid på 4-7 hverdage ville alt p... Se mere
Om BIKE24
BIKE24 is one of Europe’s leading online retailers for bikes, parts, and performance gear – and much more. From our headquarters in Dresden, Germany, we serve cycling enthusiasts, runners, swimmers, and outdoor athletes in over 70 countries. Our promise: fast delivery, fair prices, and the right gear to fuel your passion.
Build Your Ride
We believe that every rider deserves a setup that matches their goals and personality. That’s why our brand stands for one simple idea: Build Your Ride. Whether you’re chasing KOMs, exploring mountain trails, or gearing up for your first triathlon – we’ve got your back.
Our Story
Founded in 2002 in Dresden with just one employee, BIKE24 has grown into a company of over 350 passionate team members – many of them athletes themselves. What began as a small startup has become a trusted name in the sports e-commerce world, shipping more than 100,000 products from 800+ brands to customers across the globe.
Why Shop With Us?
- Expert Advice: Our team knows the gear – and how it performs.
- Wide Selection: From high-end carbon frames to everyday essentials.
- Fast Worldwide Shipping: We deliver to over 70 countries – reliably and quickly.
- Fair Prices: Great value without cutting corners.
- Trusted by Athletes: Thousands of reviews from riders and customers just like you.
Join the Ride
We’re more than just a shop – we’re part of your journey. Whether you're upgrading your race machine, prepping for a weekend ride, or trying something new, BIKE24 helps you get there. Let’s build your ride together.
Breitscheidstraße 40, 01237 , Dresden, Tyskland
- +49 (0) 351 / 417 497 - 50
- reviews@bike24.net
- bike24.com
Bed kunder om at skrive en anmeldelse
Svarer typisk inden for 24 timer
super hjemme side
Hurtig levering. Fin oplevelse. Alt i alt rigtigt fint.
Super tysk kvalitetsnethandel
Har handlet her nu to gange. Begge gange problemfrit med leveringstid på hhv. 7 og 5 dage under Corona, hvilket er fint nok, selv om de danske cykelsider har en fordel her. Sparede 800 kroner på en Elite roller, og har handlet tøj sidenhen. Tjek at lageret er der på alle varerne, da de jo ellers afventer den ene ting, de så ikke har på lager, inden de sender samlet (logisk nok). Et andet tip er at holde sig til et bestemt tøj eller skomærke, som man kender sin egen størrelse i perfekt. Endelig antager jeg, at det er en fordel at oprette sin egen konto hos dem, så man er inde i deres system hele tiden, kan tjekke sine køb og kan skrive til "Ønskesedlen". Vil handle der mere fremover, og kan anbefales helt klart.
Kvalitetscykeltrailer til en meget fordelagtig pris.
Jeg bestilte en cykeltrailer fra Burley - næsten 1.000 DKK billigere end danske webshops og knap 500 DKK billigere end andre udenlandske webshops. Varen blev leveret som angivet, efter 4 dage. Super pris - super betjening - super levering. Var en anelse betænkelig efter at have læst enkelte anmeldelser herinde - men mine bekymringer blev gjort til skamme. Jeg handler her gerne igen.
Købte cykel
Bestille en (dyr) cykel, fin information via mail, besked da de begyndte at samle den og igen ved afsendelse. Virkelig god indpakning og stort set samlet.
Chainring fra Bike24
Købte en racer klinge fra Bike24, som viser sig at være skæv. Når man forsøger at kontakte dem, får man intet svar fra deres kundeservice - kun en automatisk mail.
Kom igen - I lever af online kunder!
Ret billigt stil
Ligner svindler virksomhed...
Rigtigt mange får ikke deres pakker ...
Vi siger forsinkelse og andre normale problemer, er normalt. Men rigtigt mange mistede deres pakker ... jeg selv skriver til dem , svare de ikke , min pakke også er væk .kun en gang svarede de min Email men resten nej ... og de manipulere deres online hjemmeside.. vi har skrev de flere gang men de snydt os ..hvordan .? Vi kun selv lune se de kommentarer..heldigvis vi være 2 og kune nemt ser deres svindler tricks ....
Ingen tlf nr og intet sikkerhed....
ret dårligt still ,.... ' stjæler de pakkerne ? Hvad sker så med de pakker ? Rigtigt mange klage over deres pakker er væk eller fejlfyld service...?
Vh Morteza
Hurtig levering og fin pris
Hurtig levering og fin pris - dog var kassen frås, og produktet kunne nemt have været i en kuvert :)
Hurtig ekspedition
Blev lidt nervøs efter at læse anmeldelser om Bike24 her inde, med bestilte om fredagen og mandag kom mine varer.
Havde dog hverken fået tracking nummer eller bekræftigelse på afsendelse. Kunne blot se at de havde hævet pengene.
Kunne være rart med lidt mere info om forsendelse.
Ubesværet indkøb på Bike24
Jeg bestilte en vare på Bike24, som viste sig at have de forkerte mål. (min egen fejl). På hjemmesiden udskrev jeg en via en let forståelig hjælp en pakkelabel, og returnerede varen uden udgifter for mig. Efter 3 dage modtog jeg en mail, hvoraf det fremgik, at pengebeløbet ville blive overført til mig snarest.
Herefter bestilte jeg en vare (med de rigtige mål), som ankom efter fire dage. Let og ubesværet.
Ingen levering af bestilte varer.
Jeg har bestilt cykeldele hos Bike24.de den 16. maj. De skriver levering til Da
nmark 3 til 7 dage. Jeg har endnu ikke modtage noget. En bestilling i april måtte jeg aflyse da jeg efter en måned ikke havde modtaget noget. De svarer ikke på telefon og mail.
Ringe service.
Ved bestilling var alle varer på lager
Ved bestilling var alle varer på lager, ikke fjernlager.
Efter at jeg havde bestilt og betalt via PayPal vidste det sig at det var de ikke.
De sender ikke en mail, du kan ikke se dit ordre nummer, pengene er reserveret hos PayPal og du kan ikke afbestille ordren pga. af at du ikke har et ordrenummer..
Jeg fandt så endelig ordre nummeret via min bank ud fra det reserveret beløb og kunne afbestille den.
Afventer svar på afbestillingen.
Har fremsendt dokumentation til Trustpilot...
Spændende om man kan anmelde Trustpilot....
Opdatering: Trustpilot undersøger stadig på 14 dag. Jeg har fremsendt dokumentation men ingen reaktion...
19 dages levering!
19 dages levering, et elendigt tracking system.
Varen kom dog og alt var korrekt, men 19 dage......
Ok priser, men 19 dage!
Dårligt ordresystem og langsom levering
En mellem oplevelse at handle hos Bike24.
De var bedst med prisen, men man skal huske som det første at skifte modtager land, da priserne ellers er forkerte.
Jeg fandt så kort efter min bestilling ud af, at jeg ønskede at købe mere hos dem. Men de har et primitivt ordresystem (selvom man opretter sig som kunde) og jeg kunne derfor ikke ændre min ordre (eller alternativt slette den og bestille igen) selvom det var en helligdag og den ikke var behandlet. Jeg skrev til deres support og de svarede blot, hvor stolte de var af at pakke og sende hurtigt, så det var for sent at ændre min ordre og jeg blot måtte bestille igen...med ekstra og højere forsendelse til følge, da ordren ikke var stor nok.
Der leveringstid på den afsendte ordre ligger desværre også i den meget langsomme ende, ikke et sted man skal handle, hvis det skal gå hurtigt. Varerne kunne stort set ikke trackes, da eneste meldinger var da de forlod Bike24 og ankom til distributionscentral i DK.
Lidt forvirring omkring den korrekte…
Lidt forvirring omkring den korrekte pris på en vare, men nem bestilling og hurtig levering. Er ganske tilfreds.
Super god service og hurtig levering af varer
Købte en rygsæk, som viste sig at have en fabrikations fejl.
Jeg kontaktede kundeservice som svarede hurtigt og de bad om billeder af varen. Der var nem og god kommunikation med kundeservice, og da de havde kigget på mine billeder og talt med producenten, som stiller garanti på deres vare, så fik jeg tilsendt en ny vare uden beregning.
Super god service. Jeg handler her helt sikkert igen.
Tak.
På Pricerunner stod deres vare listet…
På Pricerunner stod deres vare listet som biligst, men da jeg kom ind på deres hjemmeside og ændrede modtagerland fra Tyskland til Danmark, så steg prisen fra 625 til 670,- Dkr. Da jeg kontaktede Bike24 svarede de, at de tog hensyn til "danske afgifter". Fragt-gebyr kommer også oveni, så deres priser er lidt vildledende...
Ingen respons fra kundeservice.
Ingen respons fra kundeservice.
Ville købe et Bosch Nyon Upgrade Kit, ,men kunne se at det var 35€ billigerer på en anden hjemmeside.
Da Bike24 havde prisgarenti, kontaktede jeg dem 2 gange for at høre om de ville sælge til samme pris, nu de har prisgarenti på produktet.
Da jeg ikke har hørt fra dem efter 24 timer, så kan man jo heldigvis bestille hos andre, når de nu ikke er interesseret i at handle.

Besvarelse fra BIKE24
Har handlet der mange gange
Har handlet der mange gange, altid uden noget bøvl, god hjemmeside hvor de har alt man har brug for.
Varen komme altid til tiden så det meste bliver handlet gennem Bike24
Support der virker
Jeg handler jævnligt på Bike24 - uden problemer.
Denne gang modtog jeg desværre en anden vare end den bestilte (2 versioner af samme produkt), men da jeg havde behov for 2016 versionen og ikke 2017 versionen, skrev jeg til support.
I løbet af 36 timer modtog jeg bekræftelse på min case, 12 timer senere en løsning og 1 time senere en tracker på de nye vare der er på... Det er sq god service.