Vi har igennem de sidste 16 år haft webshop. I efteråret tog vi fat i Bewise (Simon og Co.) da de blev anbefalet af DanDomain som preferred Partner på de behov vi havde. Vi er ovenud tilfredse me... Se mere
Vi har samarbejdet med Bangsoe.com omkring vores nye webshop og jeg tror seriøst ikke jeg tidligere har samarbejdet med et så seriøst og professionelt firma. Deres service, know-how og kompetencer ove... Se mere
Har fået lavet ny webshop hos Simon Dyngby og er yderst tilfreds med resultatet. Simon er venlig og meget hjælpsom, hvilket er vigtig for mig, som nogle gange liiige skal have tingene forklaret et... Se mere
Oplysningerne kommer fra forskellige eksterne kilder
Bewise har i mere end et årti leveret design, moduler og innovative løsninger til Danmarks bedste webshop system, DanDomain webshop. Med mere end 500 webshops i bagagen, tør vi godt garantere et knivskarpt resultat. Vi kender DanDomain webshop systemet fra ende til anden, og ved hvor der skal skrues, hvis din webshop skal tunes eller justeres. Høj ydeevne og konverteringsdygtighed er yderst vigtigt i en tid, hvor konkurrencen er høj og udbudet er bredt. Kontakt os på 7199 2207 eller send en email til info@bewise.dk
P. Nørkjærs Plads 22, 9800, Hjørring, Danmark
- 71992207
- info@bewise.dk
- bewise.dk
Perfekt
Rigtig godt forløb og stor tålmodighed fra Bangsoe.com. Leverer lige det ekstra i forhold til hvad man forventer og jeg kan kun være tilfreds. Vil anbefale Bangsoe.com til alle- undtagen mine konkurrenter;-)
SUPER SERVICE!
Jeg har brugt Thomas til at designe vores webshop, og jeg har hele tiden fået den bedst tænkelige service hele vejen igen.
Fra jeg bestilte designet og til jeg kunne bruge det, gik der under 12 timer, det kalder jeg super stil!
Mange tak herfra, det er ikke sidste gang vi benytter dig.
Mvh
Miké Valsøe Bertelsen
Valsoekopp.dk
Perfekt og pligtopfyldende
Bangsoe.com er virkelige professionelle og kan klare stort set alle opgaver.. har kun gode ord at sige om deres arbejdsindsats og sans for detaljer..
BANGSOE.COM VINDER PÅ KVALITET, FAGLIGHED OG BARE DE BEDSTE
Både Thomas og Lars scorer topkarakterer i GULDKNAPPEN.DK - Altid meget seriøse, høj faglighed og super dygtige. Gør samarbejdet til en leg. De bedste anbefalinger herfra til alle der bruger Dandomain shop og skal have produceret feed - VÆLG BANGSOE.COM de er bare de bedste - 5 stjerner og pil op ..PERFEKT.
Blikfang !
Jeg er så ked af at jeg ikke brugte Bangsø med det samme, for efter ½ år med design fra andet firma, der ikke var godt nok men meget dyrt, må jeg sige at Bangsø virkelig leverede. Super flot design til en pris der var til at betale.
Jeg havde desuden nogle meget særlige krav og ønsker til designet, som blev opfyldt uden problemer.
De små fejl der var, blev rettet, og ikke i løbet af dage, men i løbet af 10 min.
Stor ros og tak fordi BlikfangsKostumer.dk fik en siden med blikfang i.
Super professionel og yderst serviceminded!
Klart anbefalesesværdig. Jeg har fået et fantastisk produkt på meget kort tid. Jeg vender med garanti tilbage til Dyngby.com.
Tusind tak til Simon.
Mvh.
Michael
Hurtigt og Flot - og så til Jydske priser :0)
Begyndte for 14 dage siden at snakke med Bangsø om et nyt design til vores webshop, og nu efter kun 2 uger er det færdigt og ser bare perfekt ud.
Vi har fået et design som vi kan lide og har fået vores shop lige sådan som vi godt kunne tænke os, men alle de funktioner vi før havde savnet, og så til god og fornuftig pris.
Kan klart anbefales :0)
Proff. webgrafiker
Jeg har gennem flere omgange arbejdet sammen med Bangsoe.com - især Thomas Bangsø. Vi har oplevet proff service og produkter hver eneste gang - jeg har ikke noget negativt at sige om Bangsoe.com
Meget professionelle...!
Vi har over flere gange brugt bangsoe.com til udvikling af vores dandomain webshop, og har fået et fantastisk resultat hver gang. De ved hvad der skal til for at tingene virker. Meget professionelle at arbejde sammen med...
Lars Pedersen
Onlinebriller.dk
ANBEFALDES
Har brugt dem flere gange med stor succes, hurtig levering, super god service
Man får virkligt noget for pengene:-)
Ekspertise på højt service niveau
Ved tilfældighed blev jeg henvist til Bangsøe, med henblik på at få updatet vores mobile webshop og inden længe var både mobil og website omlagt til en af deres skabeloner grundet flot layout og fornuftige jyske priser :-)
Sjældent oplever man så god service niveau i erhversbranchen som Bangsøe, der på ingen tid får omdannet eller løst evt. fejl, når man ønsker det.
Stort fortjent TAK herfra...
Hurtig og effektiv
Vi skulle flytte shopmodul fra et system til et andet. Det lød som en svær opgave med flytning af grafik, funktioner og alt det der ører til, men Bangsøe løste opgaven hutigt og til en god pris.
SÅ varm anbefaling herfra
Hurtig, ekstrem dygtig og kreativ
Jeg har arbejdet sammen med bangsoe.com på et utal af projekter, og der bliver leveret topkvalitet hver gang - det er en fornøjelse.
Kan klart anbefales!
Samarbejde og service på højt niveau og kvalitet.
En webdesigner der forstår at tage éns ideer og udvikle dem til det der er endnu bedre samt at komme med gode råd på baggrund af deres store erfaring indenfor webshops. Samarbejdet og serviceniveauet har været i top, og jeg må sige de forstår at lave en hjemmeside der er lækker, indbydende, professionel og salgsorienteret. Fuld tilfredshed fra lebasto.dk og kan varmt anbefales.
Framragende service, høj kvalitet og innovative løsninger
Vi har sammenarbejdet med mange bureauer, men få har, som Bangsoe.com, leveret udover det forventet. Deres løsninger er innovative og professionelle - og sammenarbejdet undervejs er en fornøjelse.
Helt perfekt!
Hermed de bedste anbefalinger til Bangsoe.com - Kontakt gerne undertegnede for uddybende reference - info@skyts.dk
Teamet bag firmaet er forstående, kreativ og kanon dygtig til at lave brugbare løsninger!
Mvh,
Ulrik
Kvalitet til aftalt tid......
Dyngby.com er hjælpsomme hvis man har spørgsmål eller små tilrettelser. De hjælper med at fikse det og der er hurtig hjælp. Medarbejderne er dygtige og hjælpsomme.
Alt har virket perfekt siden opstart og vores brugere af sitet er også super tilfredse.
Dyngby.com er til at stole på.
Roskilde Brændesalg har brugt Dyngby til et redesign af vores webshop. Gennem hele processen har vi mødt høj kvalitet og en udstrakt service. Tingene er blevet udført til tiden og lever i den grad op til vores forventninger. Simon fra Dyngby har vejledt os på en letforståelig facon og med stor tålmodighed. Vi giver derfor Dyngby vores varmeste anbefalinger.
Top karakter og god service
Simon fra Dyngby.com har leveret en super service og jeg har fået en webshop i top kvalitet. Simon har været god til at give råd og til at guide, til hvordan vi bedst kan "tiltrække" kunderne til at købe. Han har en stor viden og har været meget hjælpsom i hele processen. Jeg kan klart anbefale Dyngby.com til andre kunder.
Kan anbefales til alle.
Thomas Bangsø kan lave utrolige ting ved en kedelig hjemmeside. Bangsoe.com kan varmt anbefales.