Vi har igennem de sidste 16 år haft webshop. I efteråret tog vi fat i Bewise (Simon og Co.) da de blev anbefalet af DanDomain som preferred Partner på de behov vi havde. Vi er ovenud tilfredse me... Se mere

Vi har samarbejdet med Bangsoe.com omkring vores nye webshop og jeg tror seriøst ikke jeg tidligere har samarbejdet med et så seriøst og professionelt firma. Deres service, know-how og kompetencer ove... Se mere

Både Thomas og Lars scorer topkarakterer i GULDKNAPPEN.DK - Altid meget seriøse, høj faglighed og super dygtige. Gør samarbejdet til en leg. De bedste anbefalinger herfra til alle der bruger Dandomain... Se mere

Har fået lavet ny webshop hos Simon Dyngby og er yderst tilfreds med resultatet. Simon er venlig og meget hjælpsom, hvilket er vigtig for mig, som nogle gange liiige skal have tingene forklaret et... Se mere

1. Websitedesigner

Oplysningerne kommer fra forskellige eksterne kilder

Bewise har i mere end et årti leveret design, moduler og innovative løsninger til Danmarks bedste webshop system, DanDomain webshop. Med mere end 500 webshops i bagagen, tør vi godt garantere et knivskarpt resultat. Vi kender DanDomain webshop systemet fra ende til anden, og ved hvor der skal skrues, hvis din webshop skal tunes eller justeres. Høj ydeevne og konverteringsdygtighed er yderst vigtigt i en tid, hvor konkurrencen er høj og udbudet er bredt. Kontakt os på 7199 2207 eller send en email til info@bewise.dk

4,9

Blown away *****

Vi har igennem de sidste 16 år haft webshop.
Vi er ovenud tilfredse med Bewise som partner. Både hvad angår sparring men i særdeleshed også hvad angår programmering. De er lynende skarpe og løser vores opgaver uden alt muligt ævl som mange andre konsulenthuse har tentens til.
Jeg kan kun give min absolutte anbefaling videre.

19. marts 2026

VERDENSKLASSE

VERDENSKLASSE! Det her er 5-stjernet service +++, intet ringere! Simon var ekstremt hurtig og hjælpsom i både kommunikation og eksekvering da jeg var i knibe. Jeg er meget imponeret og taknemmelig og kan kun anbefale Bewise!

1. oktober 2024

Fantatisk!

Fantatisk!

Der er simpelthen ikke noget at sætte en finger på, når det kommer til Bewise! Det er en virksomhed, der består af utroligt dygtige mennesker, der formår at forstå ens behov og eksekvere det til perfektion.
Kæmpe skud ud til særligt Simon, da han ikke nok med at lave et flot design til os, er god til at formidle processen og guide en i den rigtige retning.

1. juni 2023

Kan virkelig anbefales - drop bøvlet og brug Bewise.

Vi var igennem et nedslidende forløb på over 2 år med udvikling af nyt design af webshop hos et mellemstort firma på Fyn (lad os kalde dem OP) og afsluttede endelig sidst i 2022. Men flere opgaver, der var lovning på, blev aldrig lavet. Så det var en kæmpe gave, da DanDomain anbefalede Bewise til de sidste rettelser. Efter et par måneders tilløb kontaktede vi dem med en liste med 4 punkter - og nu 3 dage efter er alt lavet. Det har været fantastisk at få den hjælp, vi havde brug for - men endnu mere at møde forståelse for den designmæssige del. Det var på intet tidspunkt nødvendigt at tale design og æstetik - som ellers har været en kæmpe hurdle hos OP. Simon forstod, hvad vi ønskede og leverede bare. Han gav en grundig gennemgang, så vi selv kan tilpasse løbende efter behov.
Havde vi bare kendt til Bewise dengang i 2020, så kunne vi have sparet os selv for så meget besvær.
Vi vender aldrig tilbage til OP, men vil fra nu af være en trofast kunde hos Bewise. Tak for hjælpen.

24. marts 2023

Super arbejde i høj kvalitet.

Jeg har brugt Bewise af 2 omgange, senest December/Januar 2023 hvor vi skulle have lavet nogle store funktioner til vores Smartweb/Dandomain Webshop.

Utrolig effektivt og professionelt arbejde. Jens vores programmør hos Bewise har virkelig været serviceminded og lavet et exceptionelt godt stykke arbejde og enhver rettelse der måtte være er blevet løst hurtigt og effektivt.

Kan klart anbefale Bewise!

/Per

13. januar 2023

Jeg har henover de sidste 6 måneder…

Jeg har henover de sidste 6 måneder haft Bewise til at designe ny webshop for Safefloor, og jeg har på intet tidspunkt fortrudt at valget faldt på Bewise. Både Thomas og Simon ved virkelig hvad de snakker om og de fanger hurtigt hvad det er man gerne vil have bygget. Vi fik et fast pris på opgaven og det må siges at Bewise arbejder på projektet til alle løse ender er på plads og til kunden er tilfreds. Jeg kan varmt anbefale Bewise til at løfte din webshop til nye højder.

28. september 2022

Bewise; og vælg Bewise - de er dygtige

Jeg har aldrig tidligere lavet en Trustpilot-anmeldelse; men Simon og Thomas + teamet i Bewise fortjener en undtagelse. De har bygget en webshop til os, som er over alt forventning. Deres faglighed er helt i top og deres sans for design og æstetik gør at kunden bliver mødt af en visuel flot og brugervenlig oplevelse. Bewise er løbende kommet med forslag til ændringer/forbedringer af vores oprindelige set-up, hvilket har givet os go ro i maven. Det er sku en flok dygtige og professionelle gutter, som med deres nordjyske facon bare gerne vil hjælpe deres kunder i mål med et godt produkt. Det har vi fået og vi er mega tilfredse. Godt arbejde Bewise - de største anbefalinger herfra.

8. december 2021

6 ud af 5 stjerner! Super samarbejde!

Hos Spektrumshop.dk har vi brugt Bewise.dk i mange år til at lave ændringer, kodning, optimeringer på vores hjemmeside.

Der har altid været en kanon service, super kommunikation, højt humør, og altid veludført arbejde til perfektion fra Bewises side, hvor de altid har mødt os i øjenhøjde, og været gode til at vejlede os, og lave alt det vi har ønsket.

Stor ros til Simon, Thomas og resten af holdet bag Bewise, for vores samarbejde.

Stort LIKE her fra. De har mine varmeste anbefalinger.

Mvh.

Dennis, Spektrumshop.dk

14. april 2021

Så bliver det ikke bedre! Vælg Bewise...

Jeg har kun rosende ord til, at beskrive den service mindede behandling og professionelle udførelse af arbejde, som jeg har fået udført gennem Bewise.

Du kan trygt ligge din lid til, at du og din hjemmeside er i kyndige hænder og kvaliteten af arbejdet er i top!
Der har hverken været misforståelser eller lang ventetid, så en 5-stjernet anmeldelse er på sin plads.

Tusind tak!

Jeg ser frem til et fortsat suverænt samarbejde.

28. februar 2019

Helt igennem fantastisk!!!

Enten har vi tidligere haft en ekstremt dårlige leverandør eller også er vi bare kommet i hænderne på nogle virkelig kompetente mennesker, jeg hælder til begge dele.
Brancen er desværre præget af rigtig mange tomme løfter og varm luft.
Af en eller anden grund havde jeg, efter en snak med Simon, fuldstændig ro i maven og en god fornemmelse af at her ville vi være i trygge hænder (dog stadig med en god portion sund nordjysk skepsis)
Vi var lidt under tidspres og efter knap så gode erfaringer fra tidligere leverandører havde vi også sat et noget strammere budget til opgaven men Simon mente ikke at det var noget problem så længe vi selv var villige til at trække i arbejdstøjet så skulle vi nok nå det hele med et godt resultat.
Og jeg må tilstå at alle mine bange anelser og nordjyske skepsis er forsvundet fuldstændigt som dug for solen. Simon, Thomas og Bewise i det hele taget har løst opgaven til UG og har hele vejen igennem stået på spring for at hjælpe os og svare på spørgsmål om alt muligt, der jo opstår når man skifter til et nyt system, og som ikke nødvendigvis har været en del af den kontrakt vi tegnede med Bewise, men uanset nærmest hvornår på dagen eller ugen vi har kontaktet Bewise, mandag morgen lørdag middag eller søndag aften ja så har de svaret på vores spørgsmål inden for kort tid. Dette service niveau skal kan man desværre ikke forvente i branchen eller ihvertfald skal lede rigtig længe efter det og hvis man endelig finder det hænger der ofte et temmeligt stort prisskilt på den service.
Vi føler at vi er landet på den helt rigtige hylde med Bewise som leverandør og er fuldstændig sikre på at dette kun er starten på et langt og godt samarbejde.

/Per Abildgaard

7. november 2018

Intet mindre end det bedste Service hos…

Intet mindre end det bedste Service hos Bewise.dk
Både Simon og Thomas som jeg har arbejdet med er tiptop Prof og gør sku lidt mere for deres kunder end bare den almen service.

Efter mange dages eftersøgen på de bedste web designer kunne jeg ikke finde nogen som kunne matche Bewise's tilbud og jeg kunne heller ikke være mere tilfreds med deres flotte arbejde.

Det kan kun anbefales hvis du ønsker det bedste til den mindste pris!

8. april 2018

Bewise er intet mindre end fantastiske

Bewise er intet mindre end fantastiske! De har supportet os gennem hele november og december og blevet ved til det virker! Kan KUN anbefale Thomas og Simon hvis du skal have lavet noget hvad enten det er standard eller specielle ændringer!
En fornøjelse at arbejde sammen med og ALTID fair priser!

21. december 2017

Kanon god oplevelse og meget tilfreds.

Skulle have redesignet min shop Marjoe.dk og var lidt rundt og høre nogle forskellige webdesignere. Da jeg ramte Bewise og fik god kommunikation med Simon Dyngby, var jeg slet ikke i tvivl om at her var en som vidste lige hvad han ville lave til netop min målgruppe. På ganske kort tid var de igang og der var tæt og løbende kommunikation under hele processen og det betød ikke noget det også var weekend. Se det kalder jeg kundeservice med kunden i centrum. Man føler bare der fuldt styr på det hele tiden. Ikke mindst så er det nye design nu ved at vise bedre konverteringer og er sikker på Bewise sendte os i den rigtige retning. - det er hermed min nye webdesigner og deres priser er virkelig til at arbejde med og arbejdet til UG. - en meget tilfreds kunden der her giver de bedste anbefalinger Bewise.

21. marts 2017

En kreativ stjerne!

Jeg fik min shop designet af Thomas Bangsø i 2012 og har kun rosende ord at sige om hans arbejde og det samarbejde, vi har haft siden da. Thomas er meget kreativ og kompetent og løser enhver opgave – stor som lille.

21. oktober 2016

Fantastisk service

Bangsøe overtog i foråret vedligeholdelsen af vores webshop. Det er nok den bedste beslutning vi har taget til dato. Opgaverne bliver udført næsten hurtigere end vi kan skrive en mail, Og de er altid løst til vores fulde tlfredshed. Men Thomas er også god til at sige "det her kanjeg lære dig på 2 minutter" så man selv kan gøre det fremadrettet og dermed spare penge. Alt i alt har jeg sparet halvdelen af min omkostninger til vedligehold af hjemmeside OG fået en hjemmeside der er langt mere dynamisk og velfungerende. De sparede penge betyder jo også at jeg har kunnet øge mit markedsføringsbudget og dermed mit salg. Kan kun anbefale bangsoe.com til alle iværksættere der hellere vil sælge end sidde og nørde med at skrive kode til hjemmesider

13. oktober 2016