Vi har igennem de sidste 16 år haft webshop. I efteråret tog vi fat i Bewise (Simon og Co.) da de blev anbefalet af DanDomain som preferred Partner på de behov vi havde. Vi er ovenud tilfredse me... Se mere
Vi har samarbejdet med Bangsoe.com omkring vores nye webshop og jeg tror seriøst ikke jeg tidligere har samarbejdet med et så seriøst og professionelt firma. Deres service, know-how og kompetencer ove... Se mere
Både Thomas og Lars scorer topkarakterer i GULDKNAPPEN.DK - Altid meget seriøse, høj faglighed og super dygtige. Gør samarbejdet til en leg. De bedste anbefalinger herfra til alle der bruger Dandomain... Se mere
Oplysningerne kommer fra forskellige eksterne kilder
Bewise har i mere end et årti leveret design, moduler og innovative løsninger til Danmarks bedste webshop system, DanDomain webshop. Med mere end 500 webshops i bagagen, tør vi godt garantere et knivskarpt resultat. Vi kender DanDomain webshop systemet fra ende til anden, og ved hvor der skal skrues, hvis din webshop skal tunes eller justeres. Høj ydeevne og konverteringsdygtighed er yderst vigtigt i en tid, hvor konkurrencen er høj og udbudet er bredt. Kontakt os på 7199 2207 eller send en email til info@bewise.dk
P. Nørkjærs Plads 22, 9800, Hjørring, Danmark
- 71992207
- info@bewise.dk
- bewise.dk
Nyt design til hjemmeside
Så har Thomas gjort det igen, han har lavet nyt design til vores netshop. Thomas er fremragende, man siger hvad man vil have og man får det. Jeg ønsker ikke på nogen måde at stoppe samarbejde med Thomas Bangsøe. Fantastisk service, det meste foregår pr mail, og han rammer præcis det man ønsker. Vi har armene oppe. Er ved at svømme over af begejstring. PS ikke at glemme Bangsøe har priser man kan komme i nærheden af
Fremragende service
Jeg kan varmt anbefale Dyngby. Simon Walter har formået at skabe det perfekte univers for en helt fantastisk pris. Han lytter til dine ønsker og hjælper med at guide dig ud fra tidligere erfaringer.
God kommunikation, godt design, god service og gode priser
Jeg har været glad for at arbejde sammen med Dyngby.com omkring vores nye webshop eht.dk. Jeg fremsendte et eksempel omkring, hvordan jeg godt kunne tænke mig, at shoppen skulle se ud og Dyngby.com gjorde det muligt inden for meget kort tid. Jeg fik hjælp til at oprette tilbud, produkter samt en introduktion til forskellige andre funktioner, hvilket gjorde, at det hele var nemt at gå til.
Selvom jeg hade lidt web kendskab havde Dyngby.com en masse tålmodighed til at forklare mig de enkelte funktioner i shoppen også mere end én gang.
Vi fik en god pris til den nye shop, som kunne måle sig med konkurrenternes. Ud over det fik vi et super tilbud til en shop, som vi måske vil arbejde vider på i fremtiden, men som kun er i planlægningsfasen i øjeblikket.
Jeg ville helt sikkert igen vælge at arbejde sammen med Dyngby.com i fremtiden, hvis jeg skulle have et lignende projekt.
Fin service - gode løsninger - fine priser
Rigtig gode løsninger til fornuftige priser :-)
God kommunikation og forståelse
Dyngby.com har opdateret vores webshop www.slankeshoppen.dk og vi er meget tilfredse med resultatet. Jeg vil klart anbefale Dyngby, hvis du skal havde lavet webshop eller nyt design til din hjemmeside. Jeg vil bruge dem igen næste gang, jeg skal havde lavet noget.
Smertefrit
Dyngby.com har sørget for en gnidningsfri process og et godt resultat i forbindelse med design af webshop.
Hjælpsom og kompetent
Har fået lavet ny webshop hos Simon Dyngby og er yderst tilfreds med resultatet. Simon er venlig og meget hjælpsom, hvilket er vigtig for mig, som nogle gange liiige skal have tingene forklaret et par gange for at jeg er helt med ;)
Jeg kan varmt anbefale dig at kontakte Dyngby næste gang du får brug for redesign af din webshop eller andet.
Bedste hilsner
Vibeke Rafn Bækgaard
Yderst kompetent samarbejdspartner.
Yderst kompetent samarbejdspartner. Vi benytter Dyngby i forbindelse med vores webshop, og virksomheden kan varmt anbefales. Benytter fortsat Dyngby til at lave vedligehold af vores webshop.
Virkelig kanon samarbejdspartner!
Vi har i en længere periode været tilknyttet Bangsoe.com. Som vores faste designpartner har de leveret produkter af MEGET høj kvalitet og altid stået os til rådighed! Deres vejledning og serviceniveau fortjener 5 stjerner - derudover er de KANON dygtige til hvad de laver, derfor havde de naturligvis fået 6 stjerner for produkt, hvis dette var muligt :)
Igennem Bangsoe.com har vi både fået leveret små finesse justeringer på vores webshop - men de har derudover også lavet et fantastisk design til vores webshop, som passer perfekt til vores virtuelle identitet.
Når vi har haft brug for vejledning så har de stået klar med gode råd og ideer. Vi har aldrig kunne sætte en finger på noget, når det gælder deres rådighed, produkter eller service!
Jeg kan KLART anbefale Bangsoe.com til alle seriøse webshop ejere. Hvis du ønsker en god og solid samarbejdspartner, så bør valget ikke være svært :-)
Højt serviceniveau
Vi har brugt Bangsoe.com til opdatering af sitet Vaiva.dk samt Vaiva.co.uk. Vi fik et højt serviceniveau og et resultat som vi er yderst tilfredse med.
Rededign af BilligCampings shop
Jeg kan kun give Dyngby de bedste anbefalinger.
Udarbejdelse og implementering af ny shop design er gået godt og uden væsentlige problemer.
De ting der har været er blevet løst hurtigt og effektivt.
Vi er godt tilfredse
BilligCamping.dk
Han er bare dygtig!
Vi har brugt Simon fra Dyngby.com igennem længere tid, og resultatet er altid det samme. Det bliver altid bedre og pænere end vi havde forestillet os. Simon er en utrolig dygtig grafiker, og har de rigtige kontakter til programmører, der kan lave næsten alt.
Jens-Jakob, Bordpladefabrikken
Super oplevelse hos Simon!
Vi har brugt Simon da vi skulle ha opdateret vores webshop. Simon var hurtig, effektiv og løste det hele uden problemer. Jeg kan kun give Simon mine varmeste anbefalinger.
Effektivt og godt arbejde
Jeg er meget tilfreds med det udførte arbejde fra Dyngby.
Hurtigt og effektivt og med sans for at optimer konvertering.
Det er ikke sidste gang jeg søger hjælp her:-)
En rigtig god oplevelse, hurtig problemfri opdatering af min webshop.
Jeg fatter ikke TrustPilot's måde at regne stjerner ud på.
7x5 stjerner og 1x1 giver et snit på 4,1 og under middel karakter?
Dybt ufortjent, og meget langt fra hvad jeg har oplevet.
Jeg købte også en designpakke til min Dandomain webshop hos Simon.
I løbet af én dag var alt oppe at kører (uden nede tid), og selv mine "mystiske" rettelser blev lavet uden bøvl af nogen art.
Tit og ofte var de endda pænere end det jeg selv havde forestillet mig.
Jeg kan varmt anbefale en løsning fra Dyngby, og har tænkt mig at benytte dem fremover når jeg skal have lavet noget på min webshop.
Mvh.
Jens Gervil
Super service ud over det forventede
Meget positive oplevelser med et [navn fjernet], der leverer hver gang!
Troværdig, pålidelig, effektiv, mega god service og særdeles god kundepleje.
Jeg har benyttet mig af [navn fjernet] igennem 2 1/2 år, aldrig har jeg kunnet sætte en finger på noget, - Tak for al din hjælp [navn fjernet], Vi glæder vi os til yderligere fremgang med alle dine html koder /design.
Intet mindre end fremragende!
Jeg har oplevet god service før, men den service vi har oplevet fra Bangsoe.com har været decideret enestående. Vi købte et redesign til vores webshop Romantiske Gaver, og vi er først og fremmest rigtig glade for designet, men kommunikationen med Bangsoe har været en sand fornøjelse. Senest har jeg fået hjælp til tilretning af vores Google Merchant feed, som egentlig er en opgave der ikke har noget med designet at gøre. Jeg har nu her til morges modtaget fakturaen... og der er ikke bonnet for en eneste konsulenttime, som jeg iøvrigt ellers havde erklæret mig helt indforstået med. Det er hermed en af de sjældne gange hvor jeg betaler en faktura med stor glæde og fornøjelse. Hermed de bedste anbefalinger herfra!
Super-professionelt webbureau.....!
Vi har lige fået lavet en ny webshop til FIONIA VIN hos Bangsøe, og de har leveret en utrolig flot webshop. Professionel og seriøs rådgivning hele vejen, og rådgivning som ikke bare handlere om at skaffe mersalg. Bangsøe hjalp os med at finde de løsninger, der var de rigtige for os og til vores budget. Thomas Bangsøe er også en dygtig designer med gode kreative ideer samt masser af erfaring. Udelukkende de bedste anbefalinger fra FIONIA VIN.
KVALITET OG SUPER SERVICE.
Bangsoe.com er uden sammenligning de bedste vi har arbejdet sammen med. De leverer flotte og kreative løsninger, hvor alle detaljer er perfekte. Firmaet er seriøse og professionelle, og de leverer varen til tiden. Vi kan kun give Bangsoe.com vores absolut bedste anbefalinger.
Designcykler.dk.