Heel fijn geholpen. Hoortoestellen zijn naar wens. Jammer dat niet alle bij producten voorradig zijn. Bij een kaart zitten de batterijen en droogdoosje enz. Droogdoosje niet voorradig! Dus goed... Se mere
Boschmeersingel 141, 5223 HH Den Bosch, Noord Brabant, NL
Virksomheden har svaret
L.S., Zoals al jaren het geval is zij wij prima en professionele geholpen bij de locatie in -s-Hertogenbosch. Bijzonder is dat mijn vrouw, toen zij in het revalidatiecentrum Zonnelied te Ammerzode... Se mere
De audicien had een luisterend oor en erg veel compassie voor de cliënt en het werk. Klantvriendelijkheid staat in haar vaandel, zij zoekt naar de optimale oplossing wat hoorproblemen betreft. Dat vo... Se mere
Boschmeersingel 141, 5223 HH, Den Bosch, Noord Brabant, Holland
Bed kunder om at skrive en anmeldelse
Sådan bruger denne virksomhed Trustpilot
Se, hvordan deres anmeldelser og bedømmelser indsamles, vurderes og modereres.

Besvarelse fra Beter Horen - Den Bosch
Ben vanaf het eerste bezoek zeer netjes behandeld door de medewerker in Den Bosch.

Besvarelse fra Beter Horen - Den Bosch
De medewerker heeft het hoortoestel naar mijn wensen ingesteld op klank en geluidniveau.

Besvarelse fra Beter Horen - Den Bosch
Erg vriendelijk en behulpzaam en zochten naar een oplossing voor mijn probleem. Dit hebben ze erg goed verholpen . Door mij het hoor toestel een week eerder gegeven omdat ik zes weken op vakantie ging en het hoorapparaat dus uit te proberen

Heel erg klantvriendelijk.
Kon diverse hoortoestellen thuis uitproberen.
Uitstekende uitleg over de mogelijkheden.

Besvarelse fra Beter Horen - Den Bosch
Ze luisteren naar wat je zou willen a.s het gaat
Ben blij met mijn gehoor toestellen
Op een prettige en vakkundige wijze geholpen. Ook zeer tevreden over het geleverde hoorapparaat
Onlangs nieuwe oordoppen laten aanmeten voor festivals.
Goed geholpen
vanwege het feit dat de voorspelde verbetering van het gehoor daadwerkelijk een enorme vooruitgang is in het dagelijkse gebruik en als het ware er een wereld open is gegaan
Om het eest vrijblijvend te mogen uitproberen, er goed naar je geluisterd wordt, wat mijn probleem was.
Goed en duidelijk uitleg en documentatie
Heel vriendelijk en kundig personeel.
Nemen de tijd voor je.
Ik ga er graag naar terug.
nazorg is waardeloos, ik moet regelmatig de domes vernieuwen en als ze op zijn moet 20 km rijden en krijg er dan telkens 4 mee, ook qua filters is dat niet anders.
Als ik om meer vraag vanwege dat ik meer last heb van oorsmeer krijg ik als antwoord dat ik de domes maar moet schoonmaken wat ik ook elke week doe, maar dat neemt niet weg dat ik de domes regelmatig moet vervangen.
ik heb ze inmiddels maar via een ander bedrijf op internet besteld zodat ik niet zonder kom te zitten.
ook als je belt met andere vragen naar Beter Horen hebben ze maar 1 antwoord: bezoek de dichts bij zijnde vestiging en verder geen telefonische ondersteuning.
Had ik maar naar een ander audicien gegaan, les voor de volgende keer

Besvarelse fra Beter Horen - Den Bosch
Læs mere om andre typer anmeldelser.