Beter Horen - Den Bosch Anmeldelser

TrustScore 4.5 ud af 5

Boschmeersingel 141, 5223 HH Den Bosch, Noord Brabant, NL

Se, hvad kunderne siger

Bedømt til 3 ud af 5 stjerner

Heel fijn geholpen. Hoortoestellen zijn naar wens. Jammer dat niet alle bij producten voorradig zijn. Bij een kaart zitten de batterijen en droogdoosje enz. Droogdoosje niet voorradig! Dus goed... Se mere

Virksomheden har svaret

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

L.S., Zoals al jaren het geval is zij wij prima en professionele geholpen bij de locatie in -s-Hertogenbosch. Bijzonder is dat mijn vrouw, toen zij in het revalidatiecentrum Zonnelied te Ammerzode... Se mere

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

De audicien had een luisterend oor en erg veel compassie voor de cliënt en het werk. Klantvriendelijkheid staat in haar vaandel, zij zoekt naar de optimale oplossing wat hoorproblemen betreft. Dat vo... Se mere

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Erg vriendelijk en behulpzaam en zochten naar een oplossing voor mijn probleem. Dit hebben ze erg goed verholpen . Door mij het hoor toestel een week eerder gegeven omdat ik zes weken op vakantie ging... Se mere

Virksomheden har svaret

4 stjerner
3 stjerner
2 stjerner
1 stjerne

Bed kunder om at skrive en anmeldelse

Sådan bruger denne virksomhed Trustpilot

Se, hvordan deres anmeldelser og bedømmelser indsamles, vurderes og modereres.

Alle anmeldelser

1.502 anmeldelser inden for de sidste 12 måneder

Skriv en anmeldelse

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

De audicien had een luisterend oor.

De audicien had een luisterend oor en erg veel compassie voor de cliënt en het werk. Klantvriendelijkheid staat in haar vaandel, zij zoekt naar de optimale oplossing wat hoorproblemen betreft. Dat voelt goed.
Correcte, snelle en adequate antwoorden op vragen per mail en in het onderling contact! Dank daarvoor!

9. april 2024

Professionele behandeling

L.S.,
Bijzonder is dat mijn vrouw, toen zij in het revalidatiecentrum Zonnelied te Ammerzoden was opgenomen, eveneens uitstekend is bediend. Onze dank daarvoor.

C.A.G. van Aken.

19. marts 2024
Bedømt til 1 ud af 5 stjerner

Het ging al mis toen deze vestiging nog…

Het ging al mis toen deze vestiging nog in de Helftheuvelpassage zat. Mijn hoogbejaarde vader werd op een afspraak ontvangen met de boodschap dat hij te laat was voor zijn afspraak. Maar ik had het afsprakenkaartje bij waaruit wel degelijk bleek dat de eigen administratie niet op orde was. Er kon nog geen sorry af en met veel misbaar werd hij er tussendoor gepropt.
Afgelopen voorjaar,2023, was er een hoorapparaat stuk.
Na diverse mails van Beter Horen om vooral op tijd te zijn, wat wij ook waren, moesten we zelf ruim een half uur wachten.
Na 2 weken kon ik het gerepareerde toestel ophalen want vader hoefde niet mee.
Blijkbaar het andere toestel wel ,was mij niet verteld. Nu werd mij medegedeeld dat het mogelijk was dat beide toestellen niet goed zouden functioneren!
Na diverse weken had ik nog geen rekening ontvangen.
Ik ben daarom zelf gaan bellen.
Na 4 pogingen werd ik eindelijk doorverbonden met de vestiging Den Bosch.
Daar kreeg ik het flauwekul verhaal te horen dat wellicht de rekening verloren was gegaan bij de post.
Onzin want alle communicatie verloopt via mijn e-mail.
Ik heb toen verzocht om een aantekening te maken om problemen te voorkomen.
En zowaar de volgende dag had ik de rekening in mijn mail.
Deze is betaald op 20 juli.
In de maanden daarna kreeg ik diverse herinneringen van Beter Horen dat er nog een rekening open stond.
Maar als die al betaald was kon ik de mail als niet verstuurd beschouwen.
Aangezien de rekening reeds lang voldaan was heb ik hier dus geen actie op ondernomen.
Tot gisteren ik een mail van de deurwaarder kreeg!
Nu moet ik gaan bewijzen dat de rekening al betaald is.
De omgekeerde wereld lijkt mij.
De administratie van Beter Horen heeft zijn zaakjes zelf niet op orde.
Schandalig.
Het is dat ik de zaken voor mijn vader van 91 jaar behartig want hoe moeten oudere mensen dit ooit zelf afhandelen?!?
Mijn vader heb ik inmiddels voor nieuwe gehoor apparaten aangemeld bij Het Beste Oor.
Nooit meer Beter Horen!!

Wel spreek ik graag mijn waardering uit voor medewerkster Josita. Zij heeft mij vriendelijk te woord gestaan en daadkrachtig deze onprettige ervaring met de administratie en het deurwaarders kantoor opgelost.

6. juni 2023
Beter Horen - Den Bosch-logo

Besvarelse fra Beter Horen - Den Bosch

Beste A. Akker,

Bedankt voor het achterlaten van een review. We betreuren uw ervaring met ons. Onze welgemeende excuses hiervoor. Uw bericht is direct intern bekend gemaakt. Er is inmiddels contact geweest met u en onze collega’s in de winkel. Uw factuur is intussen stopgezet. Nogmaals onze welgemeende excuses.

Beter Horen

Bedømt til 4 ud af 5 stjerner

Vriendelijk en professioneel

Ik heb nieuwe hoortoestellen gekocht bij Beter Horen in Den Bosch. De behandeling was was vriendelijk en professioneel en ik ben erg tevreden over het resultaat. Heer Reardon Tujeehut U hebt mij een gelukkiger mens gemaakt,

6. februar 2023
Uopfordret anmeldelse
Bedømt til 3 ud af 5 stjerner

Heel fijn geholpen

Heel fijn geholpen.
Hoortoestellen zijn naar wens.
Jammer dat niet alle bij producten voorradig zijn.
Bij een kaart zitten de batterijen en droogdoosje enz.
Droogdoosje niet voorradig! Dus goedkopere kaart genomen.
De uitleg van de diverse verzekeringen kan beter.
Wij zijn met de service en uitleg van de apparaten zeer tevreden, vriendelijke service.

15. januar 2023
Beter Horen - Den Bosch-logo

Besvarelse fra Beter Horen - Den Bosch

Beste A van Rijn,

Bedankt voor uw review. Wat fijn om te horen dat onze service en de uitleg van apparaten naar wens is geweest. Wij zullen eraan werken om de uitleg over onze verschillende Beter Horen kaarten te verbeteren. We zien u graag terug in onze winkels.

Beter Horen