Beter Horen - Den Bosch Anmeldelser

Boschmeersingel 141, 5223 HH Den Bosch, Noord Brabant, NL

Heel fijn geholpen. Hoortoestellen zijn naar wens. Jammer dat niet alle bij producten voorradig zijn. Bij een kaart zitten de batterijen en droogdoosje enz. Droogdoosje niet voorradig! Dus goed... Se mere

L.S., Zoals al jaren het geval is zij wij prima en professionele geholpen bij de locatie in -s-Hertogenbosch. Bijzonder is dat mijn vrouw, toen zij in het revalidatiecentrum Zonnelied te Ammerzode... Se mere

De audicien had een luisterend oor en erg veel compassie voor de cliënt en het werk. Klantvriendelijkheid staat in haar vaandel, zij zoekt naar de optimale oplossing wat hoorproblemen betreft. Dat vo... Se mere

Erg vriendelijk en behulpzaam en zochten naar een oplossing voor mijn probleem. Dit hebben ze erg goed verholpen . Door mij het hoor toestel een week eerder gegeven omdat ik zes weken op vakantie ging... Se mere

1. Høreapparatsbutik
  2. Reparation af høreapparater

• Boschmeersingel 141, 5223 HH, Den Bosch, Noord Brabant, Holland

4,4

Bed kunder om at skrive en anmeldelse

1.431 anmeldelser inden for de sidste 12 måneder

21-october ben ik bij Beter Horen te…

21-october ben ik bij Beter Horen te Den Bosch voor de 1e keer geweest om de slapoordoppen aan te meten. Na de meting heb ik aanbetaling van 70euro voldaan. Paar dagen later 2ex omdat de 1e afdruk van mij oren mislukt is.
14-november heb ik de slapoordoppen opgehaald en heb ik resterende bedrag van 69.95euro betaald. Totaalbedrag van 139.95. Thuis blijkt dat de oordoppen pasten niet.
21 november is 3e afdruk gemakt. De niet passende oordoppen heb ik in de winkel achtergelaten.
Vanaf die dag heb ik van Beter Horen niets meer vernomen tot 4 januari.
4 januari 2023 ben ik naar de winkel in Den Bosch geweest van de oordoppen was niets bekend.
Ik heb tegen een medewerker duidelijk gemakt dat ik geen vertrouwen heb in de Beter Horen en ik wil mij geld terug. Hij heeft mijn naam op een papiertje genoteerd en gezegd dat iemand van hoofdkantoor neem contact met me op.
U kan raden het, geen contact.
11-januari heb ik alg telefoon nummer van Beter Horen gebeld de telefoniste heb me belooft dat wordt met me contact opgenomen. Geen contact
IK ben nu 3 manden later geen geld terug gekregen, geen contact
Ik wil graag mij ervaring met Beter Horen snel vergeten.

20. oktober 2022
Beter Horen - Den Bosch-logo

Besvarelse fra Beter Horen - Den Bosch

Beste Gosia Kuran,

Bedankt voor uw bericht. We betreuren uw ervaring. Ik heb uw review doorgestuurd. U heeft inmiddels contact met ons gehad en u kunt de terugbetaling in de loop van volgende week verwachten. Er worden maatregelen getroffen om dit in de toekomst te voorkomen.

Met vriendelijke groet,
Beter Horen