Ik heb diverse malen al een bestelling gedaan bij Best Secret en nog nooit een negatieve ervaring gehad. Meestal was de bezorgtijd heel snel ,een enkele maal iets langer. Producten zijn meestal van... Se mere
Prima webwinkel, mooie kleding. Nooit problemen gehad met retoursturen en ook wel is extra kortingen gekregen op een product wat niet helemaal naar wens was na melding hiervan. Vriendelijke klantenser... Se mere
Hidden gem for fashion lovers! Best Secret truly lives up to its name — once you discover it, you won’t want to shop anywhere else. I picked up some fantastic clothing pieces at prices that were... Se mere
Ik heb problemen gehad met mijn bestelling bij BestSecret, met name met een broek en een jas. De situatie was erg vervelend en ik heb meerdere keren contact moeten opnemen met de klantenservice... Se mere
Margaretha-Ley-Ring 27, Aschheim, Tyskland
Bed kunder om at skrive en anmeldelse

Besvarelse fra BESTSECRET
een grote bestelling gedaan waaronder een acne studios trui de trui is nep de serie nummers kloppen niet… ik stond hier best wel versteld van aangezien ik vaker heb besteld en dit nog niet heb meegemaakt. de andere producten zijn goed zoals altijd ik raad t zeker niet af maar dubbelcheck wel even altijd.

Besvarelse fra BESTSECRET
Echt een fantastisch bedrijf! Vaak snel geleverd wat echt top is! Wel vervelend dat er niet gelijk een track & trace is.

Besvarelse fra BESTSECRET
There is no doubt that this is the best clothing app online, Love it so much. For me this is my best online shop for now. I give 10 over 10
App werkt heel goed, misschien zelfs iets te verslavend. Maar over het algemeen een goede ervaring. Hele mooie prijzen, alleen de verzend en retourservice zou wat sneller mogen.
Ik blijf hier in ieder geval bestellen door het grote aanbod en mooie prijzen.

Perfect!
Zowel qua communicatie,verzorgde verzending en kwaliteit.
Ik heb donderdag 4 dagen geleden een bestelling gedaan en heb maar 1 van de 4 binnen gekregen en die kwam rechtstreeks van Adidas vandaan. Het is geregeld en is onderweg

Besvarelse fra BESTSECRET
Heb binnen 1 minuut mijn bestelling geannuleerd en ik zou binnen een paar minuten een bevestigings- bericht ontvangen. Niks ontvangen en de bestelling staat op in behandeling, dus kan nu niet meer veranderd worden. Onwijs irritant, als je iets niet kan waarmaken, beloof het dan ook niet!

Besvarelse fra BESTSECRET
Twee keer schoenen besteld, twee keer de verkeerde maat ontvangen. Uiteindelijk bleek mijn maat niet meer beschikbaar. Lang wachten op mijn geld terug en dus geen schoenen. Als “compensatie” bieden ze punten aan voor hun waardeloze puntensysteem waar je niets aan hebt. Slechte service. Na meerdere mails geen passende oplossing of fatsoenlijke reactie gekregen. Absoluut afrader.

Besvarelse fra BESTSECRET
Goede merkartikelen tegen gunstige prijzen.
Goede retourregeling en tijdige terugbetaling.
Ik ben zeer tevreden over Best Secret.
Snelle levering, goeie merken.
Bij retourneren geld snel teruggestort.
Vriendelijke klantenservice.