Ben Sanitair Anmeldelser 126

TrustScore 2.5 ud af 5

2,3

Se, hvad kunderne siger

Bedømt til 1 ud af 5 stjerner

Als je advies vraagt over een product van Ben sanitair 22 jaar oud, is er niemand thuis. Ze verwijzen je na sanidirect, daar wordt je schofterig behandeld. U heeft het product one line gekocht,... Se mere

Bedømt til 1 ud af 5 stjerner

De douchekranen zijn van verschrikkelijk slechte kwaliteit. Na 1 jaar de gehele doucheset moeten vervangen omdat de afdichtingen lekken en de kleur messing donker werd, sproeikop viel na 10 maanden u... Se mere

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Vandaag in Hilversum bij Sanidirect geweest. Overlegd en uitleg gekregen hoe de kraan gedemonteerd moet worden. Thuis aan de slag, element laten weken in schoonmaakazijn en na wat gepruts ook weer g... Se mere

Bedømt til 1 ud af 5 stjerner

Ben Lavion inbouwkraan gekocht 5 jaar geleden, thermostaat binnenwerk stuk, garantie net verlopen, naar mijn mening moet een kraan langer dan 5 jaar meegaan. Nieuw binnenwerk €89,-. Geen coulance mog... Se mere

Kontaktoplysninger

1 stjerne

Har besvaret 100 % af deres negative anmeldelser

Svarer typisk inden for 24 timer

Sådan bruger denne virksomhed Trustpilot

Se, hvordan deres anmeldelser og bedømmelser indsamles, vurderes og modereres.

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Nu al 2 jaar producten van Ben in huis…

Nu al 2 jaar producten van Ben in huis (kranen, regendouche en Vico bad). Echt top kwaliteit!

12. maj 2022

Beste Ilse,

Bedankt voor uw Top beoordeling.

Margo van den Berg - Ben Sanitair

Bedømt til 1 ud af 5 stjerner

Nooit geen respons via het contactformulier!!

Al een 3-tal keer een vraag gesteld via het contactformulier op de site van bensanitair.nl en nog geen enkele reactie ontvangen. We spreken hier niet van gisteren verstuurd, maar telkens een week tussen.

12. april 2022

Beste heer Vandenbroucke,

Als u een contactformulier instuurt krijgt u een auto reply waarin wordt geadviseerd om contact op te nemen met een van onze dealers of de dealer waar u een aankoop heeft gedaan. Zij helpen u graag verder.

Thea Hoekstra - Ben Sanitair

Geen service

Geen service, helaas moet ik toiletbril vervangen. Bestaande product is niet meer leverbaar. Te maken met geen standaard maat, service afdeling van Ben sanitair geeft geen gewenste antwoord op de vraag, welke model toiletbril wel past. Advies is contact op te nemen met een van de dealers. Had al contact gehad met de dealer, die kan verder niet helpen.

16. december 2021

Beste heer Koster,

Het spijt ons dat wij niet meer aan uw vraag kunnen voldoen doordat het gewenste product niet meer in onze collectie zit.

Thea Hoekstra - Ben Sanitair

Bedømt til 1 ud af 5 stjerner

Ben inbouw lavion thermostaat binnen…

Ben inbouw lavion thermostaat binnen jaar al stuk. nu was het vervangen ervan geen makkelijke en hebben nu 4 tal nieuwe onderdelen nodig nu geeft brugman niet thuis en zegt dat de onderdelen niet leverbaar zijn hierop moeten we maanden wachten en dus maanden niet warm kunnen douchen dat kan toch echt niet. hoop toch op een oplossing ben ben te bereiken op. reactie op reactie zoals iedereen kan lezen wordt he van het kastje naar de muur gestuurd lekker makkelijk zo dat afschuiven.

16. december 2021

Beste mevrouw Commandeur-Bouwmeest,

Heel erg jammer om te horen dat uw kraan stuk is. Ik kan u alleen adviseren om hierover contact op te nemen met het betreffende Brugman filiaal of met de klantenservice van Brugman om dit te bespreken en naar een oplossing te kijken. Met betrekking tot de levertijden van onderdelen; voor onderdelen die wij momenteel niet op voorraad hebben en materialen moeten bestellen kan de levertijd helaas, ivm de wereldwijde pandemie, langer duren dan gebruikelijk. Onze excuses hiervoor.

Thea Hoekstra -Ben Sanitair

Bedømt til 1 ud af 5 stjerner

Ben heeft geen service-afdeling!

Douchekraan lekt na 4 jaar, maar nergens een binnenwerk te bestellen omdat het een ‘eigen merk’ is. Geen van de verkooppunten wil helpen zonder dat ik de aankoopfactuur kan laten zien, echter die is niet meer te achterhalen omdat de kraan geplaatst is door de vorige bewoner een jaar voor de verkoop. Ik heb al 3x het contactformulier ingevuld maar krijg geen reactie terug, heb ondertussen ontdekt dat Ben sanitair geen service afdeling heeft.

Advies om een merk te kiezen die dat wel heeft!

25. november 2021

Beste heer Stam,

Spijtig om te horen dat u niet aan een onderdeel kan komen. Graag adviseer ik u om de winkel, waar u de kraan heeft aangekocht, eens binnen te lopen. Wellicht kunt u dan ook een foto meenemen van de kraan zodat zij weten om welk model het gaat.

Thea Hoekstra -Ben Sanitair

Koop absoluut geen Ben

Koop absoluut geen Ben product van de serie Lavion Zwart Geborsteld metaal. Andere producten heb ik geen ervaring mee.

Na 2x (binnen 1 jaar, binnen 2 maanden) een compleet doorgeroeste douchekop te hebben vervangen is het voor mij duidelijk, Ben heeft een absoluut falend productie proces en durft hier de hoofdprijs voor te vragen (gekocht bij Brugman) in het kader van "Zelfde kwaliteit als Grohe".

Ik houd mijn hart vast voor de rest van mijn inbouw douchekraan twv 1200 euro.

Trap er niet in.

11. september 2021

Beste meneer/mevrouw Van 't Hof,

Heel erg jammer om uw bovenstaande ervaring te lezen. Wij adviseren u om hierover contact op te nemen met het betreffende Brugman filiaal of met de klantenservice van Brugman om dit te bespreken en naar een oplossing te kijken.

Twan Voets - Ben Sanitair

Bedømt til 2 ud af 5 stjerner

Herkenbare problemen: kwaliteit Ben Sanitair niet goed

Helaas voor ons ook het herkenbare verhaal. In 2016 op bezoek bij Sanidirect, waar de verkoper ons de kwaliteit van de Ben-kranen laat zien en de lagere prijs dan de gangbare merken. Pas toen ik de spullen moest ophalen in Waalwijk viel pas het kwartje; Ben en Sanidirect behoren beiden tot de Mandemakers groep en er is ons gewoon het huismerk met de meeste marge aangesmeerd! Ook weer van geleerd..

Helaas na enkele jaren herkenbare problemen:
- Kranen die los komen en regelmatig aangedraaid moeten worden
- Druppelende douchekop
- Handdouche bij het bad waar er nog hoop water uitkomt na terugplaatsing in de houder.
- En de vervelendste: douchekraan welke slechts met heel veel moeite kouder is te draaien.

De thermostaat begon na een jaar of 2 al te haperen. Enkele keren er uit gehaald en schoongemaakt, wat helaas niet mocht baten. Deze maand Sanidirect gebeld of ik een vervangend onderdeel kon krijgen. Maar zij hadden geen tijd want 'het was de drukste tijd van het jaar' en ik moest de week er op maar keer proberen Sanidirect Service te bellen. Nu maar op eigenhoutje van een ander merk een thermostaat besteld.
Via het contactformulier mijn beklag gedaan direct bij Ben Sanitair, hier helaas geen reactie op gehad.

Voor mij eerste en laatste keer dat ik spullen van Ben Sanitair heb aangeschaft. Volgende keer weer bij de gangbare merken.

30. august 2021

Beste Steven,

Spijtig om te horen dat u het bovenstaande ervaart met onze producten en met de klantenservice van Sanidirect. De garantie en service verloopt voor u via Sanidirect waarmee u zoals u aangeeft inmiddels ook contact opgenomen heeft. Mocht u nog vragen hebben over bijvoorbeeld de levering van een binnenwerk dan moeten we u toch verwijzen naar de klantenservice van Sanidirect.

Twan Voets - Ben Sanitair

Bedømt til 1 ud af 5 stjerner

Zeer slechte service en kwaliteit!

Zeer slechte service en kwaliteit!

Bij Sanidirect in 2017 ons sanitair uitgezocht voor badkamer en toilet. De kwaliteit van Ben apparatuur is te vergelijken met Grohe, aldus de verkoper.

1,5 jaar na aankoop, is de douchslang al lek, deze hebben wij zelf vervangen. Nu inmiddels 3,5 jaar later is het binnenwerk van de thermostaat vervangen en de aan/uit knop. Deze hebben wij in maart via de service kosteloos ontvangen en gemonteerd. Het is 2 maanden goed gegaan.

2 maanden later spuit het water uit de muur, wat we ook doen, het water is niet te stoppen. Het hele weekend met de hoofdkraan in de meterkast bezig geweest. De hoofdkraan aan als we water nodig hebben voor toiletbezoek, wasmachine, koken etc.

Maandag direct de service gebeld, we mochten er niet aanzitten er zou een monteur komen, dat duurt nog wel 2 weken. We moeten dus als we naar het toilet gaan of een was draaien de hoofdkraan even aanzetten. Het water gutst anders constant uit de muur. Onhoudbaar, we hebben tijdelijk een andere badkraan op de muur geschroefd tegen de zin van de medeweker van de service.

Inmiddels is de monteur langs geweest, mijn vrouw stapt dezelfde avond in bad en opnieuw komt het water uit de badkraan en douchekraan. Nu niet constant maar alleen als we de kraan gebruiken, dus als we douchekop aanzetten loopt de badkraan ook en andersom.

We hebben tussendoor voorgesteld tegen kostprijs een nieuwe badkraan te leveren, dit wordt afgewezen. We kunnen tegen de normale verkoopprijs een kraan kopen.

Inmiddels ruim een week later komt de monteur opnieuw langs, hij zegt het niet maar suggereert het wel, wij zouden aan de kraan hebben gezeten want een ringetje in de kraan is gescheurd. Deze suggestie is voor ons de druppel. Wij hoeven geen BEN Sanitair van Sanidirect meer, en ik zou adviseren, om het niet te kopen.

Neem gewoon Grohe, dit is het beste! Qua prijs maakt het nauwelijks verschil!

28. juni 2021
Bedømt til 2 ud af 5 stjerner

Ik raad Ben niet aan.

Verleden jaar verhuisd en bij Wooning de badkamer uitgezocht, gekozen voor het merk Ben en daar de hoofdprijs voor betaald. Alles heeft een prachtig design. Echter na enige tijd zag ik dat er in een van die mooie wastafels een miniscuul putje zat die zonder bril niet wordt opgemerkt, maar het zit er wel. Geen idee of dat er al in zat of dat het keramiek zo zwak is dat het nergens tegen kan. De toilet ziet er prachtig uit, geeft met het doortrekken een soort waterkolk (met als nadeel dat er een rand blijft waar het water onderdoor spoelt, die je moet controleren op kalk en andere resten). De vorm binnen in het toilet is niet echt praktisch omdat het vooraan een soort mini plateautje heeft, dus iedere keer achteromkijken en poetsen en ook de toiletbril heeft veel hoekjes en openingetjes waar je tussen en onderdoor moet schoonmaken. Daar waar het water de toiletpot instroomt komt een verkeurde streep van het spoelwater. Pluspunt is dat hij redelijk stil is met het doortrekken. Voor de Toiletruimte heb ik, zoals vroeger, een Sfinx laten plaatsen die meer dan de helft goedkoper was, helemaal geen rand meer heeft en de toiletbril kun je zonder problemen overal reinigen.

10. juni 2021

Een goed verpakte drol

Als je een drol goed verpakt, dan gaat ie nog lekker ruiken ook. Het zou zo maar de bedrijfswaarde van Ben Mandemakers kunnen zijn. Mandemakers doet overkomen dat Ben dezelfde kwaliteit levert als een A merk voor een lagere prijs. Echter voelt al vanaf dag 1 alles veel minder degelijk dan de Hansgrohe kranen uit onze vorige badkamer. Na 3 jaar functioneert eigenlijk niks meer echt lekker. Kranen draaien zo stroef dat kinderhanden het niet meer kunnen. Slang lekt. Thermostaat functioneert niet. Douche laat 20% van het water langs de slang seipelen. We overwegen om nu alsnog alle kranen in de badkamer te laten vervangen voor A-merk kranen. Laat u niks wijsmaken door de Mandemakers verkoper of de mooie verhalen op de website. Ben sanitair is rotzooi en voor rotzooi is het nog best duur ook.

25. april 2021

Zelfs na 5 jaar nog garantie

Bij onze Mengkraan was na 4 jaar de thermostaat defect , zonder problemen een nieuwe gekregen viel onder garantie.

1 week geleden ging de keuzeknop van de mengkraan lekken, zonder probleem een nieuw binnenwerk toegestuurd gekregen, de kraan is inmiddels ruim 5 jaar oud, maar ook dit viel in de garantie!

Dit is pas goeie service!

24. april 2021

Ellende met Ben kranen

In 2015 geheel nieuwe badkamer bij Grando gekocht. Helaas daarbij de kranen van het merk Ben. Vanaf begin druppelen de kranen na, terwijl ze goed dicht gedraaid zijn. De douche-sproeier lekt ook na wat vervelende kalkplekken op de vloer geeft. De thermostaatkraan van de douche werkte na een paar maanden niet meer. De monteur zette er een nieuwe op. Na een jaar werkt die thermostaat al weer heel slecht. We moeten hem telkens bijdraaien maar hij loopt vast.
Nu is ook nog de aan-knop aan de rechterkant vast gelopen waardoor ik mij (geheel ingezeept) niet af kon douchen. Enorme ergernis. Ik begrijp niet dat er nog badkamerwinkels zijn die zulke slechte materialen durven verkopen.

7. marts 2021
Bedømt til 1 ud af 5 stjerner

Opnieuw problemen met de badkraan van…

Opnieuw problemen met de badkraan van Ben! In april 2018 deze gehele badkamer geleverd gekregen en niks meer dan problemen. De binnenwerken van de badkraan en douche zijn reeds 2 x vervangen en nu zit de knop van de badkraan weer muurvast! Ik ben deze rommel echt zat 1 ster is al teveel! Sanidirect ik eis nu een passende oplossing!

9. oktober 2020

Douchekop Ben sanitair niet kopen

Douchekop Ben sanitair niet kopen. In 9 maanden tijd 2x een nieuwe douchekop Ben rainbow van BRUGMAN.
3e douchekop was al opgeschuurd. Kleine krassen zichtbaar.
BRUGMAN blijft erbij dat de douchekop van BEN onderhoud nodig heeft. Daarbij geeft BRUGMAN al aan dat de douchekop niet voor een badkamer geschikt.
Je namelijk de onderkan waar de waterrubbers zitten niet drogen, aangezien er altijd water in de douchekop BEN sanitair blijft zitten. Daarbij komt er geen water aan de zijkant van de douchekop van BEN saitair.

Helaas blijft BRUGMAN dat ze uit Coulance een nieuwe douchekop van BEN sanitair rainbow opsturen.

Daarbij moet bij BRUGMAN Alles via de klantenservice die strak in hun verhaal blijven... onderhoud is onderhoud. Douchekop van BEN . Zo leggen ze de verantwoordelijkheid bij de klant.

Allen deze douchekop los van BEN sanitair kost al gauw €160, daar mag toch wel kwaliteit van verwachten.
SERVICE BRUGMAN is dat je Coulance krijgt bij een zeurende klant die een dure badkamer laat renoveren.

25. september 2020

Zeer slecht

Niet kopen, al meerdere keren onderdelen gekregen omdat ze kapot gaan.
Thermostaat kraan gaat vast zitten en hoofd regendouche gescheurd ondanks regelmatig onderhouden.
Onder coulance nieuwe gekregen. 2 keer al.
Advies van wooning;
Elke week je thermostaat 10 min koud en warm zetten en je hoofd douche er elke 2 weken af halen om in azijn te leggen.
Je kan ook gewoon een goed product maken.

23. juli 2020
Bedømt til 1 ud af 5 stjerner

Ben kranen kwaliteit en levertijd dramatisch!

Badkamer gekocht in 2012 en over laten halen Ben kranen te monteren. (3 stuks gekocht ) wastafel, thermo badkraan en inbouwkraan regendouche. Kort na de ingebruikname al problemen met de badkraan en inbouwkraan regendouche gehad. Regelmatig moeten bellen en steeds onderdelen geleverd geregen. vaak gingen deze weer snel kapot. Monteur geweest voor badkraan en heeft de kraan weer werkend gekregen. Zo zijn we de afgelopen jaren eigenlijk continu doorgegaan. Zelf inmiddels al veel onderdelen vervangen. Helaas steeds voor korte duur. Ook viel ons op dat de kranen best veel hinderlijk geluid produceren. In 2020 kwam het nieuws dat de serie niet meer in het leverpakket zit. Na de zoveelste ellende de 2 opbouwkranen vervangen voor 2 van het merk Grohe. Een wereld ging open! De kranen zijn muisstil, bedienen veel soepeler en geven ook meer water. Helaas zitten we met de regendouche nog aan Ben (Mandemakers) vast. Om deze te vervangen moet de muur worden opengehakt, iets wat we nu nog niet willen gaan doen. Begin dit jaar weer voor een onderdeel gebeld. er is van de kraan weinig nog voorradig. we hebben uiteindelijk een paar maanden op het benodigde onderdeel moeten wachten. Toen het binnen kwam was de kwaliteit bedroevend. Serviceafdeling zijn dan ook niet echt behulpzaam. Best wel moeten pushen om ze in beweging te krijgen. Er is uiteindelijk een benodigd onderdeel opnieuw geleverd, maar hier zijn andere maatvoeringen gebruikt, waardoor het niet past. Doordat we al maanden zaten te wachten de irritatiegrens maximaal was bereikt zelf het benodigde onderdeel laten maken bij een machinefabriek in de buurt. kraan werkt nu weer.
Wat een drama dat Ben spul!

29. juni 2020

Regendouche van Ben

In 2017 een regendouche van Ben bij onze badkamer gekocht. We wilden een Grohe maar de verkoper wist ons over te halen om een Ben te nemen want "die is van vergelijkbare kwaliteit" Het is inderdaad vergelijkbaar alleen die van Ben is bedroevend slecht en die van Grohe gewoon goed zoals je van Grohe zal en mag verwachten. Thermostaat werkte al snel niet goed en ging steeds zwaarder, bij de handdouche moet je wekelijks een schroefje aandraaien anders hangt 'ie naar beneden, koppeling van de slang lekt en je moet heel precies de kraan dicht dien anders blijft er water uit lopen. Uiteindelijk nu een Grohe gekocht. Nog eens op de oude factuur gekeken en we hebben nu minder voor een Grohe betaald dan destijds voor de Ben...KOOP GEEN BEN!

11. juni 2020

Waardeloos

In 1 woord: WAARDELOOS. Prutsers en mega slechte service. Niet aan beginnen.

13. maj 2020

Kwaliteit is goed

Wij hebben wel goede ervaringen met het merk Ben. Onze aannemer was er ook erg over te spreken. Helaas zat niet overal een handleiding bij, maar dit werd naderhand wel verstrekt door de winkel waar wij dit hebben gekocht. Al met al een prima merk en gemakkelijk te monteren.

13. februar 2020
Uopfordret anmeldelse

Læs mere om andre typer anmeldelser.

Læs om anmeldelsesprocessen på Trustpilot.

Hér finder du 8 tips til at skrive anmeldelser.