Als je advies vraagt over een product van Ben sanitair 22 jaar oud, is er niemand thuis. Ze verwijzen je na sanidirect, daar wordt je schofterig behandeld. U heeft het product one line gekocht,... Se mere
Virksomheden har svaret
De douchekranen zijn van verschrikkelijk slechte kwaliteit. Na 1 jaar de gehele doucheset moeten vervangen omdat de afdichtingen lekken en de kleur messing donker werd, sproeikop viel na 10 maanden u... Se mere
Virksomheden har svaret
Vandaag in Hilversum bij Sanidirect geweest. Overlegd en uitleg gekregen hoe de kraan gedemonteerd moet worden. Thuis aan de slag, element laten weken in schoonmaakazijn en na wat gepruts ook weer g... Se mere
Virksomheden har svaret
Ben Lavion inbouwkraan gekocht 5 jaar geleden, thermostaat binnenwerk stuk, garantie net verlopen, naar mijn mening moet een kraan langer dan 5 jaar meegaan. Nieuw binnenwerk €89,-. Geen coulance mog... Se mere
Har besvaret 100 % af deres negative anmeldelser
Svarer typisk inden for 24 timer
Sådan bruger denne virksomhed Trustpilot
Se, hvordan deres anmeldelser og bedømmelser indsamles, vurderes og modereres.
We hebben ons kraanwerk in de badkamer van Ben Sanitair en opeens werd het water uit de badkraan niet meer warm genoeg. Na een melding hiervan hadden we binnen een week een monteur over de vloer en was de thermostaat gefixt, super geregeld!

Besvarelse fra Ben Sanitair
Tot 2 x een vraag gesteld over een product via het contact 1 werkweek en 3 weken geleden. Geen antwoord gekregen. Je krijgt geen automatische bevestiging van je verzoek. Ook geen Zendesk ticket of iets dergelijks. Slecht dit.

Besvarelse fra Ben Sanitair
Het was een klein orderbedrag. Toch gratis en vlotte verzending in een degelijke verpakking.

Besvarelse fra Ben Sanitair
Duidelijke website en prima producten en op tijd geleverd!

Besvarelse fra Ben Sanitair
Thuis aan de slag, element laten weken in schoonmaakazijn en na wat gepruts ook weer gemonteerd en afgesteld. Ik denk dat het is gelukt. Waarom denken: vanavond gaat echtgenote testen. Als zij tevreden is....hoeft er geen nieuwe thermostaat in.
Sanidirect Hilversum ( boven de Gamma): grote dank en gezellig gesprek geweest!! Top!

Besvarelse fra Ben Sanitair
Na lang zoeken heb ik een spiegel voor mijn badkamer gevonden, met de lente korting voor zeer aantrekelijk prijs.Makkelijk te monteren.
Levering snel en correct met bedrijf zelf.

Besvarelse fra Ben Sanitair
Nu 1 jaar in gebruik 2 kranen en een regendouche van Ben, goudkleur. Blijft mooi, en wij gebruiken het dagelijks. Goede afwerking en mooi design heel blij mee.

Besvarelse fra Ben Sanitair
Super blij met onze Ben regendouche. De kleur is super mooi en hij is mega luxe. Echt genieten! Hij past ook helemaal bij onze stijl badkamer.

Besvarelse fra Ben Sanitair
in 2018 alle sanitair van Ben sanitair aangeschaft.
Nog steeds super blij met de kranen, blijven ook mooi schoon!!

Besvarelse fra Ben Sanitair
Super blij met onze koperen Ben kraan en regendouche gekocht bij Sanidirect!! Top kwaliteit en makkelijk te onderhouden.

Besvarelse fra Ben Sanitair
De regendouche van ben is echt fantastisch. Wat een geweldige kwaliteit voor een hele goede prijs.

Besvarelse fra Ben Sanitair
Mooi product vooral de Ben freeflush toilet, zeer schoon en stil

Besvarelse fra Ben Sanitair
Super blij met mijn nieuwe kranen van Ben! Mooi design en goede kwaliteit. Ik zou iedereen aanraden om deze producten ook te gebruiken!

Besvarelse fra Ben Sanitair
Het unieke en eigentijdse design van de Ben kranen maakt onze badkamer helemaal af. Daarnaast is de kwaliteit ook super!

Besvarelse fra Ben Sanitair
Kraan lekt. Tot 2x toe contact opgenomen met Ben voor advies over vervangen en beschikbaarheid van binnenwerk. Geen enkele reactie ontvangen. (Klanten)service behoeft verbetering
Beste Thea, de betreffende badkamerdealer bestaat niet meer. Vandaar mijn vraag aan jullie. Wel fijn dat jullie nu wel reageren.
SVEA Amersfoort

Besvarelse fra Ben Sanitair
Ik heb sinds ongeveer een jaar vrijwel alles in mijn badkamer van Ben en dat bevalt tot nu toe prima. Strak ontwerp van de kranen en voelt allemaal na een jaar nog steeds zeer degelijk aan. Aanrader.

Besvarelse fra Ben Sanitair
Prachtige serie kranen en degelijke kwaliteit! De gehele serie kon in de kleur die we wilde, van badkraan tot regendouche. Ook het meubel is van topkwaliteit de Tendenza serie! Echt een aanrader.

Besvarelse fra Ben Sanitair
Læs mere om andre typer anmeldelser.