Ben Sanitair Anmeldelser 126

TrustScore 2.5 ud af 5

2,3

Se, hvad kunderne siger

Bedømt til 1 ud af 5 stjerner

Als je advies vraagt over een product van Ben sanitair 22 jaar oud, is er niemand thuis. Ze verwijzen je na sanidirect, daar wordt je schofterig behandeld. U heeft het product one line gekocht,... Se mere

Bedømt til 1 ud af 5 stjerner

De douchekranen zijn van verschrikkelijk slechte kwaliteit. Na 1 jaar de gehele doucheset moeten vervangen omdat de afdichtingen lekken en de kleur messing donker werd, sproeikop viel na 10 maanden u... Se mere

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Vandaag in Hilversum bij Sanidirect geweest. Overlegd en uitleg gekregen hoe de kraan gedemonteerd moet worden. Thuis aan de slag, element laten weken in schoonmaakazijn en na wat gepruts ook weer g... Se mere

Bedømt til 1 ud af 5 stjerner

Ben Lavion inbouwkraan gekocht 5 jaar geleden, thermostaat binnenwerk stuk, garantie net verlopen, naar mijn mening moet een kraan langer dan 5 jaar meegaan. Nieuw binnenwerk €89,-. Geen coulance mog... Se mere

Kontaktoplysninger

1 stjerne

Har besvaret 100 % af deres negative anmeldelser

Svarer typisk inden for 24 timer

Sådan bruger denne virksomhed Trustpilot

Se, hvordan deres anmeldelser og bedømmelser indsamles, vurderes og modereres.

Lekkende Lavion wastafelkraan

Al na een jaar of twee begon mijn Lavion Wastafelkaar via de bovenzijde te lekken.
Via het contact formulier op de website contact gezocht voor advies.
("komt jullie dit bekend voor? Kennen jullie de oorzaak? Kan ik het zelf verhelpen? Moet ik een onderdeel vervangen? Zo ja welk onderdeel moet ik vervangen? Waar is deze te krijgen).

Inmiddels heb ik door de jaren heen een keer of acht dat contact formulier ingevuld en preces NUL keer een reactie van Ben Sanitair gekregen, nog niet eens een bevestiging van ontvangst.

Ben Sanitair kan de consument wel afschepen door hier op Trustpilot te antwoorden dat je bij de verkopende partij moet zijn (lekker makkelijk hoor), maar bij Grando hebben ze echt geen tijd voor iemand die thuis een lekkende kraan heeft. Daar zijn de verkopers alleen maar bezig met het aan de man brengen van badkamers en keukens. Ik kan ze geen ongelijk geven. Blijkbaar gaat een Ben Sanitair kraan niet meer dan twee jaar mee. Niet best hoor

7. marts 2024

Beste Wim,

Het is zeker te begrijpen dat het vervelend is als u problemen heeft met een kraan, excuses voor het hierdoor ontstane ongemak. De verkoop en service op Ben producten verloopt echter inderdaad altijd via onze dealers waar het product is aangekocht. In uw geval zal Grando en waarschijnlijk de klantenservice hiervan, dit voor u op kunnen pakken. Waarschijnlijk kan uw verkoopfiliaal u daarnaartoe doorverwijzen of contactgegevens van geven.

Bedømt til 1 ud af 5 stjerner

Badkamer kraan van meer dan €300 euro…

Badkamer kraan van meer dan €300 euro na precies 2 jaar al kapot. Lekkage langs de knop. Zelfd met de thermostaatkraan van de douche, binnen een jaar al lekkage langs de temperatuurknop. Wat denk je maar 2 jaar garantie op zo'n dure kraan. Alle c-merken bij de Gamma hebben al 5 jaar. Dat zegt wat over de kwaliteit. Nooit aan beginnen die rommel.

1. marts 2024

Beste heer Cents,

Heel erg jammer om te horen dat u deze ervaring heeft met uw Ben sanitair. De verkoop en service op Ben producten verloopt altijd via onze dealers waar het product is aangekocht. Het spijt ons maar in uw geval kunnen we u alleen adviseren om hierover contact op te nemen met uw verkooppunt. Onze excuses voor het ontstane ongemak.

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

De site was duidelijk en goed te…

De site was duidelijk en goed te vinden.Eenzelfde kraan uitzoeken was goed te doen en de service was goed en snel.Nu nog even monteren.

15. januar 2024

Beste Rudolf,

Bedankt voor de mooie complimenten over onze website en service. Veel succes met het monteren van de nieuwe kraan!

Pauline Smits - Ben Sanitair

Snelle levering, duidelijke site

10. januar 2024

Beste Veronica,

Dit is goed om te horen, dank je wel.

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Ben, een prima en zeer betaalbare keuze

Wij kochten een nieuwe douchekop van het merk Ben. Nooit eerder van gehoord maar in een sanitair winkel had men ons dit merk van harte aanbevolen. De bestelling ging heerlijk snel. Moest ook wel want onze oude douchekop had 't al begeven... Nu hebben we de Ben douchekop een week in gebruik en hij bevalt ons prima. Drie soorten stralen zijn gemaakte wisselen d.m.v. een knop. Vooral de nevel straal is heerlijk zacht op je huid. Een prima keuze, die Ben!

9. januar 2024

Beste Caroline en Harry,

Dank jullie wel voor het delen van jullie ervaring. Fijn dat de douchekop zo goed bevalt. Dit is toch graag wat wij horen over de producten van Ben Sanitair.

Excellente service

Twee toiletbrillen besteld. Een daarvan bleek kapot in de doos te zitten. Een telefoontje, fotootje gestuurd, en de volgende dag was een nieuw exemplaar naar mij onderweg.

12. januar 2024

Beste Arjan,

Wat fijn dat je de service van Ben Sanitair en een van onze dealers als prettig hebt ervaren. Dank je wel voor de waardering.

voor 11 uur besteld vanvond nog in huis

voor 11 uur besteld vanvond nog in huis
Bestelling na 9 dagen nog niet ontvangen, dagelijks bellen, maar nog steeds geen levering bekend door DHL, nu maar afwachten, echt ontevreden over het vezend proces dor Saniweb met DHL, waar jezelf niks aan kan doen en afhankelijk bent van Saniweb

26. november 2023

Beste Martin,

Vervelend dat jouw bestelling nog niet is bezorgd. Wij hopen dat de verkopende partij dit netjes voor je gaat oppakken en zorgen dat jouw bestelling alsnog wordt verzonden.

Bedømt til 1 ud af 5 stjerner

waar kan ik onderdelen bestellen van…

waar kan ik onderdelen bestellen van een toiletbril.
Elke winkel waar BEN verkocht wordt moet ik eerder een artikel hebben gekocht, omdat ze dan een ordernummer hebben zodat ze het kunnen terugzoeken. heb al 10 keer het formulier online ingevuld bij BEN of ze me willen berichten, geen enkele reactie. het gaat om een bevestigingset voor een toiletbril...

8. november 2023

Beste Jeroen,

Het spijt ons om te lezen dat je niet aan een onderdeel kunt komen. De reden dat onze dealers om een ordernummer vragen is om dat ze willen weten welke zitting je precies hebt.
Kun je een postcode en huisnummer doorgeven via het privébericht van Trustpilot. Dan kan ik eens navraag doen of een van onze dealers hier een ordernummer op kunnen vinden.

Thea Hoekstra- Ben Sanitair
------------------------------------------------------------------------------------
Update 10/11/2023

Beste Jeroen,

Dank je voor jouw gegevens. Ik heb een van onze dealers opdracht gegeven om jou te benaderen en te helpen aan het juiste onderdeel.
Inmiddels hebben we vernomen dat er contact met jou is geweest en het gewenste artikel aan jou is toegestuurd. Goed om dat te horen!

Zeer goede service

Snel verzonden maar DHL maakte een fout en stuurde het pakket retour afzender. Wij moesten dat zelf maar regelen mat Saniweb. De zeer vriendelijke medewerkster vond dat niet kunnen van DHL en beloofde direct een nieuw pakket te versturen. De volgende dag werd het tweede pakket keurig bezorgd terwijl het eerste pakket nog ergens zoek was. Zeer goede service van Saniweb, zeker een aanrader.

31. oktober 2023

Beste Sandra,

Wat fijn om te vernemen dat alles naar tevredenheid is opgelost betreft jouw bestelling bij Saniweb.
Kun je misschien een ordernummer doorgeven dan sturen wij de review door naar onze dealer. Bij voorbaat dank.

afspraak is afspraak

afspraak is afspraak. ook snel geleverd , 1 keer was er een kraan niet passend , en dat werd binnen 2 dagen opgelost . tevreden met het resultaat.

31. august 2023

Beste Marcel en Renate,

Dank u wel voor de mooie complimenten. Wij waarderen dit enorm.
Kunt u via het privèbericht die u van Trustpilot heeft ontvangen een ordernummer doorgeven zodat ik uw complimenten aan de juiste collega kan doorgeven.

Duidelijke afspraken

Duidelijke afspraken. Levering volgens afspraak. Klantgerichte bezorging.

30. august 2023

Beste Henk,

Duidelijke afspraken over onder andere de levering en een klantgerichte bezorging. Dank u wel voor uw beoordeling!

Bedømt til 1 ud af 5 stjerner

Een bad geleverd gekregen van ben…

Een bad geleverd gekregen van ben sanitair. Helaas heeft het bad schade opgelopen tijdens levering. We worden van het kastje naar de muur gestuurd en wij blijven met een gescheurd bad achter… Verantwoordelijkheid wordt niet genomen.

21. august 2023

Beste heer/mevrouw Morisse,

Spijtig om te horen dat u deze ervaring heeft met uw bad van Ben sanitair. Wij verwijzen u door naar uw dealer om daar contact mee op te nemen om een oplossing te bespreken. Onze excuses voor het ontstane ongemak.

Bedømt til 2 ud af 5 stjerner

Nooit meer BEN

Wij hebben in 2017 een nieuwe badkamer gekocht bij Grando met BEN kranen en inbouwkranen. Na 3 jaar ontdekte wij dat het plafond onder de badkamer nat werd, uiteindelijk bleek dit te komen door een lekkend thermostisch gedeelte van de douchekraan. Na discussie is deze vervangen en is de lekkage gestopt. Alle schade zelf betaald en verholpen. Ook de 2 wastafelkranen begonnen te lekken, tegen betaling nieuwe binnenwerken gemonteerd. Nu weer een lekkende thermostaat in de douche, dus deze moet weer vervangen worden kosten 52,- euro voor het binnenwerk excl. inbouw. Kortom elke 3 jaar heb ik lekkage, BEN is onbereikbaar en Grando rekent de prijs gewoon door. Ergste is dat BEN nooit reageert op mijn berichten en simpel wijst naar Grando. ZOALS TWAN VOETS AANGEEFT LEGT BEN (LEES MANDEMAKERS GROEP DE VERANTWOORDING NAAR EEN VAN HUN ANDERE BEDRIJVEN. EN DIE ZEGGEN DOODSIMPEL DAT ZE NIETS KUNNEN DOEN, BUITEN DE GARANTIE. DUS KIJK UIT OM TE KOPEN BIJ DE MANDEMAKERS GROEP WANT OOK BEN IS EEN PRODUCT VERNOEMD NAAR BEN MANDEMAKERS. DUS ALLEMAAL HETZELFDE BEDRIJF WAARDOOR HET EENVOUDIG IS OM NAAR DE ANDER TE WIJZEN

14. august 2023

Beste Juul,

Heel erg jammer dat u deze problemen ervaart. De verkoop en service van Ben producten verloopt altijd via onze dealers waar het product is aangekocht. Het spijt ons maar in dit geval zult u met uw verkooppunt van Grando de vervanging/kosten moeten bespreken.

Bedømt til 2 ud af 5 stjerner

huismerk Ben is geen aanrader

We hebben nu 8 jaar een badkamer, in zijn geheel gekocht bij Brugman Keukens en badkamers. De tegels zijn prima maar qua sanitair heb ik er spijt van dat we het huismerk Ben hebben genomen. Van een huismerk veronderstel ik dat dit van goede kwaliteit is maar helaas is dit niet zo. De wc blijft regelmatig doorlopen, lekken. De kranen verkleuren aan het uiteinde als je hier regelmatig uit drinkt zonder glas en de handgrepen van het badkamermeubel waren van een verchroomd soort plastic. Deze heb ik inmiddels vervangen door geborstelde rvs knoppen waar niks mee kan gebeuren.

14. august 2023

Beste Henny,

Het spijt ons dat u niet tevreden bent over een aantal producten. Graag wil ik u adviseren om Brugman te benaderen en vragen wat zij voor u kunnen betekenen.
De klacht betreft het doorlopen van het toilet is vaak te verhelpen. Brugman neem graag contact op met de fabrikant om dit te verhelpen.

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Mogelijkheid advies over te kopen …

Mogelijkheid advies over te kopen product. Goed advies en snelle levering. Top!

10. juli 2023

Beste heer/mevrouw,

Goed advies en snelle levering, dat horen wij graag. Bedankt voor de Top review voor Ben Sanitair!

Slechte kwaliteit badkamer meubel

De meubels slecht bestand tegen vocht. Ik vind dit vreemd voor een badkamermeubel. Tot twee keer toe frontjes vervangen. Gaat binnen 2 jaar stuk. Bedrijf blijft volhouden dat ik ze te nat houd terwijl ik ze ieder dag droog maak. Klantenservice van Brugman Badkamers die de meubels geplaatst heeft blijft hetzelfde volhouden en wil ze dus niet vervangen. Was een dure aankoop en ik zit met slecht spul.

4. juli 2023

Beste mevrouw Worron,

Erg vervelend om te vernemen dat u deze ervaring heeft ondervonden. Ik raad u aan nog een keer contact op te nemen met de klantenservice van Brugman om uw melding nogmaals te bespreken. Hopende dat u er samen uitkomt.

Wij zijn tevreden

Wij hebben de koperen engraved kranen serie geïnstalleerd en dat bevalt tot nu toe super goed. Je voelt dat de kwaliteit van het kraanwerk wel goed zit, daarom hebben wij voor Ben gekozen.

30. juni 2023

Beste heer Bakker,

Dank u wel voor de mooie review en wat fijn om te lezen dat u zo tevreden bent over onze producten.

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Mooie en fijne zwarte regendouche

Bij het verbouwen van onze badkamer hebben wij gekozen voor een zwarte regendouche van Ben Sanitair. Ik vond het een beetje spannend omdat zwart natuurlijk een heel gevoelige kleur is voor kalkaanslag en ik was bang dat ie zou beschadigen als je er een beetje ongelukkig tegenaan stoot. Maar niets is minder waar. We moeten het wel goed bijhouden met schoonmaken ivm de kalkaanslag, maar als je dat een beetje consequent doet, blijft ie heel mooi! En ook geen krasjes of andere beschadigingen. We maken er nu al 2 jaar met heel veel plezier gebruik van!

29. juni 2023

Beste Masha,

Wat fijn om te horen dat u zo tevreden bent over de zwarte regendouche van Ben Sanitair, daar doen wij het allemaal voor!

Inspiratief merk

Veel keuze, inspiratief merk! Gekozen voor de zwarte kranen en nog steeds erg blij mee. Je moet het wel goed bijhouden.

7. juni 2023

Beste mevrouw Van den Heuvel,

Dank u wel voor uw beoordeling en feedback. Wij nemen deze zeker ter harte.

Margo van den Berg - Ben Sanitair

Læs mere om andre typer anmeldelser.