Ben Sanitair Anmeldelser 126

TrustScore 2.5 ud af 5

2,3

Se, hvad kunderne siger

Bedømt til 1 ud af 5 stjerner

Als je advies vraagt over een product van Ben sanitair 22 jaar oud, is er niemand thuis. Ze verwijzen je na sanidirect, daar wordt je schofterig behandeld. U heeft het product one line gekocht,... Se mere

Bedømt til 1 ud af 5 stjerner

De douchekranen zijn van verschrikkelijk slechte kwaliteit. Na 1 jaar de gehele doucheset moeten vervangen omdat de afdichtingen lekken en de kleur messing donker werd, sproeikop viel na 10 maanden u... Se mere

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Vandaag in Hilversum bij Sanidirect geweest. Overlegd en uitleg gekregen hoe de kraan gedemonteerd moet worden. Thuis aan de slag, element laten weken in schoonmaakazijn en na wat gepruts ook weer g... Se mere

Bedømt til 1 ud af 5 stjerner

Ben Lavion inbouwkraan gekocht 5 jaar geleden, thermostaat binnenwerk stuk, garantie net verlopen, naar mijn mening moet een kraan langer dan 5 jaar meegaan. Nieuw binnenwerk €89,-. Geen coulance mog... Se mere

Kontaktoplysninger

1 stjerne

Har besvaret 100 % af deres negative anmeldelser

Svarer typisk inden for 24 timer

Sådan bruger denne virksomhed Trustpilot

Se, hvordan deres anmeldelser og bedømmelser indsamles, vurderes og modereres.

tevreden

Mijn toilet pas gerenoveerd met de Ben Segno toilet. En de inbouw kraan van lavion. Super tevreden met de producten en makkelijk zelf te plaatsen door de duidelijke handleiding. Erg blij mee kan de komende jaren weer genieten van een nieuw toilet.

11. marts 2024

Beste Laetitia,

Dit horen wij graag als leverancier van Ben Sanitair. Dank je voor de mooie complimenten en vijf sterren beoordeling.

Top product

Onlangs een regendouche en kraan besteld van Ben sanitair. Beiden zien er top uit. Hele mooie kwaliteit. Erg tevreden met onze nieuwe spullen!

22. maj 2024

Beste mevrouw Wouters,

Helemaal tevreden over jouw nieuwe kraan en regendouche, dat horen we graag natuurlijk. Bedankt voor het delen van jouw ervaringen!

Bedømt til 1 ud af 5 stjerner

Slechte ervaring mee kraan toilet na…

Slechte ervaring mee kraan toilet na 3.5 jaar lekt al en badkamer kraan chroom al eraf en badkamer meubel komen al blaasjes van vocht , nee nooit meer

14. september 2023

Beste heer/mevrouw Huisman-Ortega,

Erg spijtig om van u te vernemen dat u deze ervaring heeft met uw Ben sanitair producten. Verkoop en service van onze producten verloopt altijd via onze dealers. Helaas kunnen we u alleen adviseren om over uw review contact op te nemen met uw betreffende verkooppunt. Onze oprechte excuses voor het ervaren ongemak.

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Erg tevreden over de kwaliteit

Erg tevreden over de kwaliteit. Ruim aanbod in diverse kleuren en bij elkaar passende series. Wij hebben de Ben Lavion wastafelkranen en Regendoucheset en zijn er erg blij mee!

16. maj 2024

Beste Lieke,

Gefeliciteerd met deze Ben Sanitair aankopen en dank je wel voor de mooie complimenten in jouw review!

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Ik ben erg tevreden met mijn toilet en…

Ik ben erg tevreden met mijn toilet en kranen van Ben Sanitair. Goede kwaliteit en mooi design.

10. maj 2024

Beste Thomas,

We zijn blij om te horen dat je tevreden bent met je nieuwe toilet en kranen! Veel plezier met de aankoop.

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Top regendouche en andere kranen.

Hele degelijke kwaliteit en een goede straal uit de douche.
Alles van metaal, zeer degelijk dus.

3. april 2024

Beste heer/mevrouw,

Helemaal tevreden over jouw douche van Ben Sanitair, dit horen wij graag. Dank je voor de vijf sterren beoordeling.

Bedømt til 2 ud af 5 stjerner

waarom een contactpagina?

Op Bensanitair.nl staat een contactpagina.
Ik begrijp niet dat er een contactpagina is als je daar geen gebruikt van (wilt) maken.
Haar AUB deze pagina weg, want dit werkt alleen maar verwarrend.

9. maj 2024

Beste heer Strijker,

Inmiddels heeft een van mijn collega's u een reactie gegeven via mail. Kunt u wellicht deze mail beantwoorden en aangeven wat er precies aan de hand is. Graag ontvangen wij dan ook uw ordergegevens, indien aanwezig, of een postcode en huisnummer. Wij gaan de juiste dealer benaderen en vragen contact met u op te nemen. Bij voorbaat dank.

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Wij doen al zeker 6 jaar met onze…

Wij doen al zeker 6 jaar met onze regendouche en wastafelkraan van Ben sanitair en ze zien er nog zo goed als nieuw uit. Zeker aan te raden!

2. maj 2024

Beste Niek,

Het is goed om te horen dat je zo tevreden bent over Ben sanitair en ons daarom aanbeveelt. Dank je voor de waardering.

Super fijne producten van Ben Sanitair

Super fijne producten van Ben! Onlangs twee kranen en een badmeubel besteld. Erg tevreden over de kwaliteit.

22. april 2024

Beste Anouk,

Wat leuk dat je voor de producten van Ben hebt gekozen, dit wordt jarenlang genieten. Dank je voor de mooie waardering van vijf sterren.

Hele mooie kranen!

Ontzettend blij met de nieuwe wastafelkranen van Ben. Snelle levering én makkelijk te installeren. Super!

22. april 2024

Beste Jeske,

Dit horen wij graag over onze producten. Fijn dat jouw Ben wastafelkranen snel geleverd zijn en je ze makkelijk hebt kunnen monteren.

Bedømt til 4 ud af 5 stjerner

Perfecte klantenservice

Perfecte klantenservice, vriendelijk en vooral kundig . Bezorging op tijd en duidelijk afspraak over de tijd en natuurlijk altijd scherpe prijzen voor goed materiaal.

15. marts 2024

Beste Han,

Het doet ons goed dat je helemaal tervreden bent over het hele traject. Dank je voor het delen van jouw ervaring.

Top kwaliteit

Ik heb onlangs mijn badkamer gerenoveerd en gekozen voor een badmeubel van Ben Sanitair. Een echte aanrader! Het ziet er prachtig uit, heeft de perfecte afmetingen en is van top kwaliteit. De kraan is ook van Ben en past perfect bij het badkamermeubel. Ik ben er helemaal blij mee!

5. april 2024

Beste Veronika,

Wat een mooie review heb je geschreven over onze producten., dank je wel hiervoor. Fijn dat je zo tevreden bent over Ben Sanitair.

Top!

Fijne producten en snelle levering.

29. marts 2024

Betse heer/mevrouw,

Goed om te horen dat je tevreden bent over onze producten en dat ze snel zijn geleverd door een van onze verkooppartners.

Goede spullen

28. marts 2024

Beste heer/mevrouw,

Dit horen wij graag over onze producten, dank je wel.

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Mooie kranen voor goede prijs

In onze badkamer wilden we de kranen van de wastafel en de douche vervangen. We hebben wat research gedaan en kwamen zo bij de betaalbare kranen van Ben uit. We zijn er super blij mee! Snel geleverd en een goede kwaliteit.

21. marts 2024

Beste V.,

We zijn blij om te horen dat jullie bij ons zijn geslaagd een nieuwe kranen. Veel plezier ermee!

Kranen

Al mijn kranen in mijn huis komen van Ben. Ik ben hier zeer tevreden over, top kwaliteit!

2. april 2024

Beste Maarten,

Over alle kranen in jouw huis helemaal tevreden. Dank je wel voor het delen van jouw positieve ervaringen met Ben Sanitair!

Aanrader

Vorige maand heb ik mijn complete badkamer vernieuwd met producten van Ben Sanitair. Wij zijn zeer tevreden over de kwaliteit van het geleverde sanitair. Aanrader!

29. februar 2024

Beste Maarten,

Tevredenheid over je nieuwe Ben Sanitair producten, dat horen we natuurlijk heel erg graag! Bedankt hiervoor.

Aanrader

De producten van Ben Sanitair zijn over het algemeen veel goedkoper dan andere merken. Kwalitatief doen ze zeker niet onder! Super tevreden over de functionaliteiten en kwaliteit van deze producten. Zeker een aanrader!

15. marts 2024

Beste Olivier,

Dank je wel voor het delen van jouw positieve ervaringen met onze producten!

Mooi en kwalitatief meubel

Online bij Saniweb een mooi badmeubel gezien. Vanaf een plaatje ebstellen is toch wel spannend, dus met een medewerker gebeld of het te bezichtigen was. Helaas niet.Maar die raadde ons een gratis kleurstaaltje aan. De kleurstaal was mooi en fijn materiaal. Uiteindelijk dus toch de gok gewaagd en geen seconde spijt ! Korte tijd in gebruik en voelt kwalitatief goed aan qua materiaal en stevigheid. Staat prachtig en goed geholpen met de bestelling!

7. februar 2024

Beste Manon,

Wat leuk om te horen dat je zo goed geholpen bent door deze online winkel en dat je nu helemaal tevreden bent met het nieuwe badmeubel. Geniet ervan!

Blij met bestelling

Kraan ziet er super uit, past perfect in de badkamer. Bestelling ook binnen 1 dag geleverd, aanrader!

8. marts 2024

Beste J,

Fijn om te horen dat je tevreden bent met je nieuwe kraan! Heel erg bedankt voor de positieve review.

Babs Smits - Ben Sanitair

Læs mere om andre typer anmeldelser.

Læs om anmeldelsesprocessen på Trustpilot.

Hér finder du 8 tips til at skrive anmeldelser.