Belisol - Kozijnen en Deuren - Breda Anmeldelser 92

4,0

Neerloopweg 2, 4811 Breda, NL

Se, hvad kunderne siger

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

We zijn heel tevreden over Belisol Breda. Allereerst heeft Joost met ons alles goed doorgenomen en de mogelijkheden laten zien. Na een aantal maanden wachten was het dan zover en hebben Bjorn en Igor... Se mere

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Ik heb in mijn jaren '50 appartement alle kozijnen en balkondeuren laten vervangen met kunststof kozijnen en triple glas. Omdat het van de VvE moest en ik zelf ook de authentieke uitstraling wilde beh... Se mere

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Enkele weken geleden nieuwe kunststof kozijnen en dubbelglas gekregen. De mannen van Belisol hebben hieraan keihard gewerkt. Het hele huis, beneden/ boven/ zolder, voor en achter, in 3 dagen prachtig... Se mere

Virksomhedsoplysninger

1. Leverandør af vinduer
  2. Dørbutik
  3. Dørleverandør
  4. Leverandør af PVC-vinduer

Skrevet af virksomheden

Belisol kozijnen en deuren, opgericht in 1977, telt meer dan 80 showrooms en ruim 1.000 medewerkers in België, Nederland en Frankrijk. Belisol is een op-en-top Belgisch familiebedrijf dat inzet op service, kwaliteit en innovatie.

Kontaktoplysninger

3 stjerner
2 stjerner
1 stjerne

Sådan bruger denne virksomhed Trustpilot

Se, hvordan deres anmeldelser og bedømmelser indsamles, vurderes og modereres.

Een goede service

Medewerkers waren heel vriendelijk.
Het plaatsen van het kozijn leverde wat moeilijkheden op,maar de monteurs hebben dit keurig opgelost.
Goed overleg geweest bij bovenstaande probleem.
Kortom alles was heel goed.

17. november 2022

Besvarelse fra Belisol - Kozijnen en Deuren - Breda

Hoi Enrico, fijn om te lezen dat alles prima is verlopen #liefdevoorhetvak bij Belisol

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Goede kwaliteit en mooie oplevering

Bedrijf en team was vriendelijk en kundig. Ze werkte hard door en een het foutje wat gemaakt was (iets niet geleverd) hadden ze in dezelfde week nog opgelost zodat alles in de oorspronkelijke planning opgeleverd kon worden. Het fijne vond ik dat ze alles compleet afwerken, vensterbanken, latten enz. Dus niet daarna zelf nog moeten klussen. Top! Ik zou ze zeker aanraden bij anderen.

14. november 2022

Besvarelse fra Belisol - Kozijnen en Deuren - Breda

Hi Wesley, mooi dat Belisol Breda jullie perfect heeft kunnen verder helpen!

Belisol Breda

Bij het bestellen van onze nieuwe kozijnen zijn we prettig geholpen en deskundig geadviseerd door Niek Brouwers. Wat wel mogenlijk was en wat we niet moesten doen. We kregen optijd te horen wanneer ze zouden komen. De plaatsing van de kozijnen is naar volle tevredenheid verlopen. De monteurs Herman en Bjorn waren vriendelijk en werkten hard Ze hebben'liefde voor het vak' en dat is te zien. Als er iets was dan dachten hun in oplossingen. Het resultaat voldoet volledig aan onze verwachtingen. Ik raad Belisol daarom aan iedereen aan.

30. september 2022

Besvarelse fra Belisol - Kozijnen en Deuren - Breda

Dag familie van Toor, wat leuk te horen dat jullie tevreden zijn over het werk van Niek en zijn team! Dank je wel voor deze mooie review.

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Gaan snel en deskundig te werk.

Gaan snel en deskundig te werk.
Ben prima tevreden met mijn kozijnen en deuren
Heb nu al een aantal jaren kunststof kozijnen en ben heel tevreden

23. september 2022

Besvarelse fra Belisol - Kozijnen en Deuren - Breda

Dank je wel voor deze mooie review en fijn om te lezen dat onze kozijnen al jaren meegaan!

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Gehele traject is zeer netjes verlopen

Gehele traject is zeer netjes verlopen. Van de eerste kennismaking, bestelproces tot het laatste moment waarop er service benodigd was. Communicatie gaat soepel en als er iets aan de hand is wordt er alles aan gedaan om het netjes op te lossen.

Montage is zeer professioneel gezet. Ook de binnenkant is netjes afgewerkt.

We zijn erg blij met onze moderne kozijnen.

23. september 2022

Besvarelse fra Belisol - Kozijnen en Deuren - Breda

Hi Bjorn, mooi dat de moderne kozijnen in de smaak vallen en dat alles netjes verlopen zoals gepland!

Fantastische adviseur

Aart Joosen. Zeer sympathiek. Gaf alle aandacht en denkt mee in oplossingen, waar wij nog niet aan gedacht hadden. Wij waren heel erg blij met deze adviseur. Een betere hadden wij niet kunnen treffen.
M.vr. Groet Frans en Erna van Galen

29. august 2022

Besvarelse fra Belisol - Kozijnen en Deuren - Breda

Bedankt voor uw beoordeling!

Bedømt til 1 ud af 5 stjerner

Slechter kan niet...

Veel beschadigingen bij verwijderen oude kozijnen. Nieuwe kozijnen slecht gemonteerd en gekit. Klachten worden niet of nauwelijks behandeld. Medewerkers van het bedrijf kunnen aangebrachte schade niet herstellen zonder risico op verdere beschadiging. Bedrijf reageert nu niet meer. Voor belangstellenden, ik heb alle mailberichten bewaard...

15. august 2022

Besvarelse fra Belisol - Kozijnen en Deuren - Breda

Bedankt voor uw beoordeling. Als u nog vragen of opmerkingen hebt kan u ons mailen: service@belisol.com

vriendelijk en servicegericht

De (service)monteurs zijn vriendelijk en professioneel. Bij vragen hebben ze een helder antwoord. De service vanuit de vestiging omtrent een wijziging van plaatsingsdatum van kozijnen is ook geen probleem geweest. Het personeel denkt mee en komt met een passende oplossing

13. august 2022

Besvarelse fra Belisol - Kozijnen en Deuren - Breda

Bedankt voor uw beoordeling!

Bedømt til 4 ud af 5 stjerner

Wij zijn zeer blij met onze mooie…

Wij zijn zeer blij met onze mooie kozijnen en achterdeur,
Er is mooi werk verricht, keurig afgewerkt en alles netjes opgeruimd.De mannen hebben hard gewerkt.
Onze complimenten .

12. august 2022

Bedankt voor uw review!

Læs mere om andre typer anmeldelser.