We zijn heel tevreden over Belisol Breda. Allereerst heeft Joost met ons alles goed doorgenomen en de mogelijkheden laten zien. Na een aantal maanden wachten was het dan zover en hebben Bjorn en Igor... Se mere
Virksomheden har svaret
Ik heb in mijn jaren '50 appartement alle kozijnen en balkondeuren laten vervangen met kunststof kozijnen en triple glas. Omdat het van de VvE moest en ik zelf ook de authentieke uitstraling wilde beh... Se mere
Virksomheden har svaret
Enkele weken geleden nieuwe kunststof kozijnen en dubbelglas gekregen. De mannen van Belisol hebben hieraan keihard gewerkt. Het hele huis, beneden/ boven/ zolder, voor en achter, in 3 dagen prachtig... Se mere
Virksomheden har svaret
Belisol kozijnen en deuren, opgericht in 1977, telt meer dan 80 showrooms en ruim 1.000 medewerkers in België, Nederland en Frankrijk. Belisol is een op-en-top Belgisch familiebedrijf dat inzet op service, kwaliteit en innovatie.
Neerloopweg 2, 4811, Breda, Holland
Sådan bruger denne virksomhed Trustpilot
Se, hvordan deres anmeldelser og bedømmelser indsamles, vurderes og modereres.
Voorlichting was goed en het product ook.
De planning was iets minder klantvriendelijk, dat trok na een opmerking van mij wel iets bij. Het uiteindelijke resultaat was goed maar het is heel erg duur.

Besvarelse fra Belisol - Kozijnen en Deuren - Breda
Betrouwbaar bedrijf, met open en eerlijke communicatie, die afspraken 100% nakomt

Besvarelse fra Belisol - Kozijnen en Deuren - Breda
Voorbereidend gesprek was helder en financieel overzichtelijk.
De gemaakte afspraken zijn prima nagekomen
Monteurs hebben uitstekend werk geleverd en alles netjes achtergelaten

Besvarelse fra Belisol - Kozijnen en Deuren - Breda
Goeie uitleg bij de eerste ontmoeting en de plaatsing vd kozijnen werd prima uitgevoerd.
Na de montage werd ook alles netjes opgeruimd .

Besvarelse fra Belisol - Kozijnen en Deuren - Breda
Alles is precies zo afgeleverd zoals beloofd
Tip top in orde , schoon, het is een plaatje we zijn er heel blij mee
Complimenten aan onze monteurs Herman en Brian
Vriendelijk opgeruimd en vrolijk en vooral vaklui

Besvarelse fra Belisol - Kozijnen en Deuren - Breda
Ons avontuur begon al in de showroom, waar we vakkundig werden geadviseerd door Niek.
De beslissing was snel genomen en het grote wachten kon beginnen. ( die tijdsduur zou wel wat minder mogen)
In februari kwamen Youri en Ayoup de klus klaren. Vrolijke gezellig vakmannen, die de klus prima geklaard hebben.
Erg klantvriendelijk en rekening houdend met onze wensen. Wij zijn heel tevreden

Besvarelse fra Belisol - Kozijnen en Deuren - Breda
Afspraken goed nagekomen, meegedacht met de situatie ter plaatse.

Besvarelse fra Belisol - Kozijnen en Deuren - Breda
Bij de aankoop van onze kozijnen werd er perfect mee gedacht met onze wensen. Het ging om aluminium kozijnen voor het hele huis en een vrij grote aanbouw. Bij het zetten bleek een pui beschadigd, er werd gelijk een nieuwe besteld met spoed.

Besvarelse fra Belisol - Kozijnen en Deuren - Breda
Professionele organisatie, vriendelijk personeel.
Alles is ons duidelijk uitgelegd en volgens plan verlopen.
Ook het plaatsen van de schuifpui is naar wens verlopen en goed afgewerkt achtergelaten.

Besvarelse fra Belisol - Kozijnen en Deuren - Breda
Zeer goede ervaring gehad met Belisol Breda.
In de showroom erg goed geholpen, er werd goed meegedacht en uiteindelijk hebben we gekozen voor een kunststof schuifpui en een vaste raam voor de woonkamer.
We hebben er een tijdje op moeten wachten, maar dat was het zeker waard.
Uiteindelijk is de schuifpui en vast raam geleverd en deze zijn in 2 dagen door Yurek en Ferhat van Belisol Breda geïnstalleerd. Super aardige en vakkundige mannen. Ze hebben hard doorgewerkt en uiteindelijk is het resultaat prachtig geworden!
Voor ons is Belisol Breda zeker een aanrader!

Besvarelse fra Belisol - Kozijnen en Deuren - Breda
Allereerst de hulp die we van Jesse hebben gekregen omtrent welke kozijnen het zouden worden, welke grepen en wat voor soort schuifpui. De plaatsing door de mannen Yurek en Ferhat, absoluut geweldig. Wat een aardige en fijne mannen, iedere ochtend weer precies op tijd en geweldige service geleverd. De afwerking is geweldig en de manier waarop er super netjes gewerkt werd was heel fijn. Het contact was zeer fijn en de plaatsing had niet beter gekund. Voor ons is Belisol een absolute aanrader!

Besvarelse fra Belisol - Kozijnen en Deuren - Breda
Vorige week zijn bij ons kunststof kozijnen geplaatst. Vanaf het eerste contact met Niek al een goed gevoel en ook nu heel tevreden. Monteurs werken erg netjes en in goed overleg is alles keurig afgewerkt. Belisol Breda durf ik zeker aan te raden in mijn kennissenkring. Gr Henk

Besvarelse fra Belisol - Kozijnen en Deuren - Breda
Het duurde even voordat de kozijnen geleverd waren maar uiteindelijk binnen een dag geplaatst. Na een aantal weken klemde een van de deuren een beetje een dag later al weer opgelost door Belisol.
Erg blij mee!

Besvarelse fra Belisol - Kozijnen en Deuren - Breda
Ramen van echt hoge kwaliteit! Goede service, goede communicatie. Betrouwbaar bedrijf - ze hebben processen en normen opgesteld, die tegenwoordig zeldzaam zijn. Goede keuze!
We zijn erg blij met onze nieuwe houten ramen en komen zeker terug voor de deur.

Besvarelse fra Belisol - Kozijnen en Deuren - Breda
Afgelopen maandag heeft Belisol bij ons een nieuwe schuifpui geïnstalleerd. De twee monteurs bleven, in de vrieskou, de hele dag en zelfs nadat het al donker was geworden doorwerken tot alles vakkundig was gemonteerd en netjes afgewerkt. Daarna hebben ze ook nog schoongemaakt. De nieuwe pui is schitterend en wij zijn er heel erg blij mee. Dank je wel Belisol!

Besvarelse fra Belisol - Kozijnen en Deuren - Breda
Heel helder in de communicatie, planning duidelijk en strak, en binnen 1 week alle 13 elementen heel netjes geplaatst (en het afval werd netjes opgeborgen). En team Herman is echt heel goed.

Besvarelse fra Belisol - Kozijnen en Deuren - Breda
Goede voorlichting en uitleg in de showroom.
Fijn contact met medewerkers.
Netjes werkende monteurs

Besvarelse fra Belisol - Kozijnen en Deuren - Breda
Ik ben bijzonder tevreden met mijn nieuwe kozijnen en erker. Er is vakmanschap geleverd door zeer deskundige monteurs.

Besvarelse fra Belisol - Kozijnen en Deuren - Breda
Læs mere om andre typer anmeldelser.
Læs om anmeldelsesprocessen på Trustpilot.
Hér finder du 8 tips til at skrive anmeldelser.