We zijn heel tevreden over Belisol Breda. Allereerst heeft Joost met ons alles goed doorgenomen en de mogelijkheden laten zien. Na een aantal maanden wachten was het dan zover en hebben Bjorn en Igor... Se mere
Virksomheden har svaret
Ik heb in mijn jaren '50 appartement alle kozijnen en balkondeuren laten vervangen met kunststof kozijnen en triple glas. Omdat het van de VvE moest en ik zelf ook de authentieke uitstraling wilde beh... Se mere
Virksomheden har svaret
Enkele weken geleden nieuwe kunststof kozijnen en dubbelglas gekregen. De mannen van Belisol hebben hieraan keihard gewerkt. Het hele huis, beneden/ boven/ zolder, voor en achter, in 3 dagen prachtig... Se mere
Virksomheden har svaret
Belisol kozijnen en deuren, opgericht in 1977, telt meer dan 80 showrooms en ruim 1.000 medewerkers in België, Nederland en Frankrijk. Belisol is een op-en-top Belgisch familiebedrijf dat inzet op service, kwaliteit en innovatie.
Neerloopweg 2, 4811, Breda, Holland
Sådan bruger denne virksomhed Trustpilot
Se, hvordan deres anmeldelser og bedømmelser indsamles, vurderes og modereres.
Twee nieuwe kozijnen geplaatst door Belisol; erg tevreden. Vakwerk geleverd door Gregor en Pawel! Er was 1 strubbelingetje en dat is keurig opgelost door de 2 Maikels. Na afloop alles keurig netjes achtergelaten door de monteurs. Kan Belisol zeker aanbevelen!

Besvarelse fra Belisol - Kozijnen en Deuren - Breda
Vanaf bestelling tot oplevering helemaal top ! De mensen van belisol Breda hebben echt liefde voor het vak.Verkoopmedewerker Jesse die met ons alle mogelijk heden door genomen heeft, en een offerte opgemaakt heeft. En omdat we daar een goed gevoel bij hadden, zijn we tot koop overgegaan. Na een paar maanden wachten hebben de top monteurs Andre en Koeba alle kozijnen ( voor/achter beneden en boven ) met de deuren geplaatst. En die kleine dingetjes waar we het niet mee eens waren, werden naar alle tevredenheid opgelost. Tot slot kwam directeur Niek van belisol Breda zelf alles opleveren. Wij zijn dan ook heel goed te spreken over belisol breda, en vinden het dan ook een aanrader voor kunstof kozijnen.

Besvarelse fra Belisol - Kozijnen en Deuren - Breda
Vandaag is een van de adviseurs, Maikel, langs geweest om de kozijnen in te meten en alles te bespreken. Dit is netjes en professioneel verlopen. We hebben alle opties besproken van kunstof tot aluminium en ook de mogelijkheden tussen openslaande ramen en vaste ramen, ook hebben we het gehad over welke kleuren en patronen mogelijk waren.
Hij ging professioneel te werk, Het was ook prettig dat hij verschillende opties en adviesen had. Hij heeft verschillede offertes aangemaakt zodat ik meerdere keuzes heb om te bekijken allemaal met mijn wensen als prioriteit 1.
Ik raad dit bedrijf zeker aan en kijk uit naar de verdere werkzaamheden.
Wil je een betrouwbare adviseur spreken of langs laten komen raad ik maikel aan van belisol breda !!!!

Besvarelse fra Belisol - Kozijnen en Deuren - Breda
De kozijnen en ramen zijn keurig geplaatst zonder enige schade aan de muren rondom de kozijnen.

Besvarelse fra Belisol - Kozijnen en Deuren - Breda
"Liefde voor het vak" die hebben wij mogen ervaren. Het begon al een aantal maanden geleden in de showroom in Breda. Na een eerste gesprek met de verkoopmedewerker Jesse hadden we eigenlijk gelijk al een goed gevoel. Zeker na de offerte die hij gemaakt heeft met een totaal prijs van wat wij uitgekozen hebben qwa profiel/deuren/glas en afwerking ! Dus de handtekening werd gezet onder het contract en het wachten kon beginnen, tot afgelopen week. Toen kwamen de monteurs Andre en Koeba de kozijnen plaatsen (voor/achter/beneden/boven/en de 3e verdieping achter) wederom mannen met "liefde voor het vak" In een zin, deze mannen werken keihard, secuur, beleeft, schoon, meedenkend, en ruimen alles op. Zij verdienen dan ook een hele dikke pluim wat ons betreft !!! Die kleine dingetjes waar we het niet mee eens waren werden direct naar alle tevredeheid opgelost. Tot slot werd de oplevering gedaan door een trotse eigenaar/directeur Niek van belisol Breda. Wat ons betreft was het hele project het wachten waard, en raden wij belisol Breda aan.
Fam Stigter
Breda

Besvarelse fra Belisol - Kozijnen en Deuren - Breda
We zijn goed geholpen. Vriendelijk, behulpzaam, meedenkend en niet opdringerig.
De ervaren verkoper heeft verstand van zaken en kon ons goed advies geven. Tevreden!
Nu wachten op de levering ;-)
Update:
11/3/24 zijn twee monteurs gekomen en hebben al het oude netjes verwijderd en onze nieuwe kozijnen en voordeur vakkundig geplaatst en heel netjes afgewerkt.
We zijn zo blij met onze kozijnen en voordeur!
Yurek en Jakub bedankt! Jullie zijn het Dreamteam van Belisol Breda ;-)

Besvarelse fra Belisol - Kozijnen en Deuren - Breda
De medewerkers waren netjes en correct en hebben het erg netjes opgeleverd.

Besvarelse fra Belisol - Kozijnen en Deuren - Breda
Het uitzoeken en de hulp daarbij was prima. Ook het zetten van de kozijnen verliep moeiteloos. Vakmensen ook qua afwerking.

Besvarelse fra Belisol - Kozijnen en Deuren - Breda
Niek heeft de presentatie goed en netjes gedaan. Alles laten zien waardoor ik een goede keuze kon maken. De leveringsdatum en alles liep goed in lijn. Een paar kleine dingen liepen mis maar daar werd actie opgenomen. Al met al een goed gevoel bij dit bedrijf. Mocht ik weer kozijnen bijzetten dan laat ik het weer bij hen doen.

Besvarelse fra Belisol - Kozijnen en Deuren - Breda
We hebben geen goede begeleiding gehad met de juiste kleur uitkiezen, dus een afspraak met signland moeten maken om de juiste bijpassende kleur te laten wrappen.
Wat natuurlijk extra kosten met zich meebracht.
Dan een schuurraampje geplaatst waar een barstje inzat. Dit is weer netjes vervangen.

Besvarelse fra Belisol - Kozijnen en Deuren - Breda
Service was goed, voorman was ziek op dag van installatie, meteen geschakeld en 1 dag later stond er een nieuw team van 4 klaar om een inhaalslag te maken. Vriendelijk personeel en echte vakmannen!

Besvarelse fra Belisol - Kozijnen en Deuren - Breda
Keurig netjes gewerkt. Afwerking ziet er super netjes uit. En de oude schuifpui alles meegenomen en opgeruimd. Heel tevreden over.

Besvarelse fra Belisol - Kozijnen en Deuren - Breda
Wij hebben nieuwe deuren laten plaatsen door Belisol (Breda) waaronder een prachtige nieuwe voordeur. Vanaf het eerste uitgebreide adviesgesprek (met Niek), het contact met Belisol (Breda) gedurende het wachten tot levering, tot en met het plaatsen van de deuren zijn onze ervaringen uitsluitend zeer positief. Heldere duidelijke communicatie en afspraken worden nagekomen. Uiteindelijk zijn alle werkzaamheden keurig uitgevoerd door de zeer vriendelijke, meedenkende en netjes werkende vakmannen van het montageteam. Wat ons betreft dus zeker een aanrader!

Besvarelse fra Belisol - Kozijnen en Deuren - Breda
Mooie houten deur laten plaatsen! Samen in de showroom helemaal naar onze wensen laten maken en besteld, plaatsing is prima verlopen!
Er waren wat onduidelijkheden en die zijn echt erg goed opgelost! Goed bereikbaar en erg vriendelijk in de bejegening!!Mede met dank aan Niek Brouwers!
Dus zeker een aanrader!

Besvarelse fra Belisol - Kozijnen en Deuren - Breda
uit goede eerdere ervaringen weer een opdracht verleend, met goed gevolg.

Besvarelse fra Belisol - Kozijnen en Deuren - Breda
Belisol houdt zich goed aan de afspraken. Mooi kozijn geleverd. Adequaat (snel en goed) gereageerd op een nazorgverzoek.

Besvarelse fra Belisol - Kozijnen en Deuren - Breda
Zeer tevreden over de kozijnen. Wij hebben een schuifdeur en een draai/kanteldeur gekocht bij belisol. Vakkundig personeel, netjes afgewerkt en een goede communicatie.

Besvarelse fra Belisol - Kozijnen en Deuren - Breda
kozijn was wat ik had verwacht/gehoopt en de mensen die deze kwamen plaatsen werkte netjes en dachten mee.

Besvarelse fra Belisol - Kozijnen en Deuren - Breda
Læs mere om andre typer anmeldelser.
Læs om anmeldelsesprocessen på Trustpilot.
Hér finder du 8 tips til at skrive anmeldelser.