Jeg har før bestilt hos Beeld uden problemer. Foretog onlinebestilling d. 16/5 og har ikke modtaget bekræftelse på at min ordre er afsendt. Sendt mail til dem, men får ingen respons tilbage. Så på nu... Se mere
Har bestilt flere gange hos dem før uden problemer og hurtig levering. Ny ordre lagt den 30/4 og forsat ingen varer modtaget og ingen respons fra “kundeservice” som lover svar inden for 24 timer, pen... Se mere
Har ikke fået mine billeder og bliver ikke svaret af kundeservice, selvom jeg har kontaktet dem flere gange. Vil ikke bruge det igen.
Billederne bliver beskåret så markant, at der f.eks. mangler et hovedet? Eller noget tekst nede i bunden. Jeg har kontaktet kundeservice, og fik også tilsendt et nyt billede. Men så var skrifte... Se mere
Du sidder allerede med mobilen i hånden og er kun få klik fra at få lavet dine mobilbilleder om til personlig kunst hvor du selv bestemmer budskabet.
Danmark
- print@beeld.dk
- beeld.dk
Andre kiggede også på
Topkarakter!
Har handlet hos Beeld flere gange, og hver gang har kundeservicen været i topklasse! Mange netbutikker kunne lære meget af Beeld! Super kvalitet, service og utrolig hurtig levering! Havde givet flere stjerner, hvis det var muligt!
Alt i alt en rigtig god købsoplevelse
Alt i alt en rigtig god købsoplevelse
Jeg bestilt en plakat med 35 billeder. Nem hjemmeside at betjene. Et af mine billeder levede ikke op til deres standarter, og får derfor en mail om jeg vil ændre mit billede. svarer hurtigt tilbage, og plakaten bliver sendt samme dag.
Kort tid efter får jeg den. :-)
Jeg fik hurtigt min vare og jeg var…
Jeg fik hurtigt min vare og jeg var ganske tilfreds med de fine billeder !👌😁
Vi er alt andet end imponerende over…
Vi er alt andet end imponerende over dem og deres kundeservice...
Rigtig god kvalitet og super hurtig…
Rigtig god kvalitet og super hurtig levering.
Nemt at anvende
Nemt at anvende, fremragende service, god kvalitet, og hurtig levering
Super kvalitet
Super kvalitet, nemt at lave og hurtig levering er så tilfreds
God Kvalitet, billigt hurtig levering.
God kvalitet, billigt og hurtig levering. !
Fantastisk koncept
Fantastisk koncept! God app og lækker kvalitet
Super lækkert produkt og god kunde…
Super lækkert produkt og god kunde service
Altid et flot resultat
Altid et flot resultat, god kundeservice og hurtig levering.
Fantastisk virksomhed hvor service bare…
Fantastisk virksomhed hvor service bare er helt i top. Smukke billeder der ser ud som dem du selv tog. Kan varmt anbefales.
Fantastisk god service hos Beeld.dk
Fantastisk god service hos Beeld.dk
Bestilte 3 plakater mandag aften, tirsdag modtog jeg besked fra Kenneth om at nogle af mine indsatte billeder var grumsede. Jeg sendte andre billeder og nogle i bedre kvalitet onsdag eftermiddag. Kenneth gav besked om, at han fixede det og printede med det samme. Modtog pakken i dag torsdag til middag med så flotte plakater. Super dejligt at I giver besked, hvis I kan se, at de indsatte billeder er i dårlig kvalitet, så man ikke bliver skuffet over resultatet når resultatet kommer frem. Tak for jer, I gør det godt! :-)
Så fantastisk et stykke arbejde
Så fantastisk et stykke arbejde. Super god og hurtig service. Bestilte min plakat i mandags og har modtaget den idag onsdag. Mit fokus billede, var et tekstbillede som desværre var grumset (øv). Men fik en mail fra Kenneth, som have lavet et nyt udkast til mig. Som jeg 100 gange bedre kunne lide end mit eget. Var så bekymret for de andre billeder, men fik hurtigt et svar tilbage om at alt var fint. Og 6 timer efter var den på vej med gls.
Billederne er skarpe og klare, super kvalitet. Så fantastisk et stykke arbejde
Det er bestemt ikke sidste gang jeg bestiller gave fra beeld.
Elsker konceptet!
Elsker konceptet og Kenneth og team gør et fantastisk stykke arbejde! Tak for en fantastisk service og flot arbejde , samt hurtig levering ♥️
Intet mindre end fantastisk!
Fantastisk service, MEGEGT hurtig betjening, bestilte 2 plakater igår kl 12.28, kl 13.26 fik jeg besked om at min ordre var under behandling, kl 13.46 fik jeg en besked om af den var på vej til gls.... nu her til morgen er den så på vej til levering 😱 det er så vildt og er super glad for nu når morsdags gaverne hjem 😃