Jeg har før bestilt hos Beeld uden problemer. Foretog onlinebestilling d. 16/5 og har ikke modtaget bekræftelse på at min ordre er afsendt. Sendt mail til dem, men får ingen respons tilbage. Så på nu... Se mere
Har bestilt flere gange hos dem før uden problemer og hurtig levering. Ny ordre lagt den 30/4 og forsat ingen varer modtaget og ingen respons fra “kundeservice” som lover svar inden for 24 timer, pen... Se mere
Har ikke fået mine billeder og bliver ikke svaret af kundeservice, selvom jeg har kontaktet dem flere gange. Vil ikke bruge det igen.
Billederne bliver beskåret så markant, at der f.eks. mangler et hovedet? Eller noget tekst nede i bunden. Jeg har kontaktet kundeservice, og fik også tilsendt et nyt billede. Men så var skrifte... Se mere
Du sidder allerede med mobilen i hånden og er kun få klik fra at få lavet dine mobilbilleder om til personlig kunst hvor du selv bestemmer budskabet.
Danmark
- print@beeld.dk
- beeld.dk
Andre kiggede også på
Tavshed
Jeg har før bestilt hos Beeld uden problemer.
Foretog onlinebestilling d. 16/5 og har ikke modtaget bekræftelse på at min ordre er afsendt. Sendt mail til dem, men får ingen respons tilbage. Så på nuværende tidspunkt kan jeg desværre ikke anbefale at gøre sig køb hos Beeld.
Har ikke fået mine billeder og bliver…
Har bestilt flere gange hos dem før…
Har bestilt flere gange hos dem før uden problemer og hurtig levering.
Ny ordre lagt den 30/4 og forsat ingen varer modtaget og ingen respons fra “kundeservice” som lover svar inden for 24 timer, pengene reservere de hurtigt.
Rigtig dårlig service
Rigtig dårlig, man får ikke sine vare, har bestilt for 3 uger siden, har skrevet til dem men det har ikke hjulpet, De trak hurtig pengene allerede dagen efter, hold Jer langt væk fra at bestille noget ved dem.
Beeld kan ikke anbefales
Beeld kan ikke anbefales. Har fortsat ikke modtaget billeder der blev bestilt den 8. April og som jeg skulle have brugt lørdag. Find et andet seriøst firma. De svarer ikke engang på ens henvendelser.
dårlig kundeservice
Jeg har bestilt billeder for 14 dage siden, har stadig ikke modtaget noget. Har kontaktet dem 2 gange og intet hørt.
Virkelig dårlig service !!!
Efter 14 dage har jeg stadig intet modtaget. Man kan ikke ringe til firmaet og de svarer ikke på de to mails jeg har sendt, men på hjemmesiden står der maks 24timer før man får svar.
Har ikke modtaget min bestilling
Har ikke modtaget min bestilling. Kan ikke få kontakt med firmaet. Telefon er permanent lukket, så man kan ikke ringe til dem og de reagerer ikke på mail.
Billederne bliver beskåret så markant
Jeg har kontaktet kundeservice, og fik også tilsendt et nyt billede. Men så var skriften pludselig lavet om, og der manglede igen noget af teksten.
Hvorfor ringer man ikke, inden man printer, hvis man vil lave så markante ændringer....
Kan ikke komme i kontakt med…
Kan ikke komme i kontakt med kundeservice, har købt family rabatkode, som andre år. Men har endnu ikke modtaget den, selvom den blev købt 15.6.2023.
Der er også kommet meget lang leveringstid!
Har før været meget tilfreds med produkterne! Men det er ikke tilfredstillende mere, når man ikke får det man har betalt for!
Nedadgående kvalitet
Jeg har af mange omgange været meget tilfreds og glad for at få printet billeder hos beeld. Dog har jeg seneste oplevet et uvant dårligt finish. Jeg fik, efter en smule besværet kommunikation med kundeservice, tilsendt en ny portion billeder. Dog var der stadig uacceptable fejl på mere end halvdelen af ordren. Kundeservice reagerede aldrig på de seneste henvendelser, så jeg står med over 100 billeder, der ikke kan bruges på min billedvæg, sammen med alle mine ellers gode ordrer.
Fint produkt og god kundeservice
Vi havde desværre misforstået noget omkring størrelsen på billedet og tilskæringen med kant, men Beeld var utroligt hurtige til at tage kontakt og finde en løsning. Billedet var fint, leveringen var enormt hurtig og kundeservicen var ud over det sædvanlige - jeg kan anbefale siden.
God kvalitet
Der var hurtig levering og god kvalitet. Det var dog bekymrende, at jeg ikke kunne komme i kontakt med Beeld, da jeg var i tvivl om min ordre.
Dejlig app og smukke billeder
Fik anbefalet Beeld af en veninde, var lidt skeptisk i starten - men appen er så dejlig nem og overskuelig og nu vrimler det med billeder i vores hjem :-)
Kunne dog godt bruge en “gem” knap i appen, så man ikke skal starte forfra med billeder hvis man bliver forstyrret eller andet ;-)
Flotte billeder man modtager, tak.
Klart anbefalesværdi
ALTID hurtig levering ! Bestilte torsdag, modtog pakken fredag .
God kvalitet af billederne , nem at bruge appen (dog er det træls at man skal starte helt forfra vis man f.eks. Vil vælge 50 billeder i stedet fir 25)…
Kundeservicen er simpelthen fantastisk . Hurtig og venlig behandling ….
Fantastisk 👌🏻
Virkelig en god oplevelse! Appen er mega nem at bruge og priserne er virkelig gode! Kvaliteten er i top og leveringen er hurtig 👌🏻 10 ud af 5! Kommer ihvertfald til at benytte dette mange mange gange mere 😊
Perfekt - intet mindre.
Hvis man kunne give flere stjerner havde jeg gjort det.
Hurtigt levering perfekt billede.
Det var taget med en almindelig mobiltelefon og forstørret op til 30x40 cm og det er knivskarpt. Jeg kommer uden tvivl til at bruge dem til at fremkalde billeder i fremtiden.
Hurtig levering.
Hurtig levering.
Desværre bliver det ikke sendt som brev, så kan skal afhente billederne i en pakkeshop.
Kvaliteten af billederne har jeg oplevet bedre hos en konkurrent.
Bedste hjemmeside!
Ualmindeligt hurtig levering ⚡️
Fineste billeder i super god kvalitet 🤌🏻
⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
God kvalitet og hurtig levering!
God kvalitet og hurtig levering!
Jeg har nu bestilt fra beeld to gange og de skuffer ikke - billeder og rammer er god kvalitet, det er forsvarligt pakket ind, de leverer eminent kundeservice OG jeg bestilte mine billeder søndag aften og modtog dem mandag morgen. Helt klart en stor anbefaling herfra!