Beeld - Print dine minder Anmeldelser

1,7

Jeg har før bestilt hos Beeld uden problemer. Foretog onlinebestilling d. 16/5 og har ikke modtaget bekræftelse på at min ordre er afsendt. Sendt mail til dem, men får ingen respons tilbage. Så på nu... Se mere

Har bestilt flere gange hos dem før uden problemer og hurtig levering. Ny ordre lagt den 30/4 og forsat ingen varer modtaget og ingen respons fra “kundeservice” som lover svar inden for 24 timer, pen... Se mere

Har ikke fået mine billeder og bliver ikke svaret af kundeservice, selvom jeg har kontaktet dem flere gange. Vil ikke bruge det igen.

Billederne bliver beskåret så markant, at der f.eks. mangler et hovedet? Eller noget tekst nede i bunden. Jeg har kontaktet kundeservice, og fik også tilsendt et nyt billede. Men så var skrifte... Se mere

1. Fotobutik
  2. Plakatbutik

Du sidder allerede med mobilen i hånden og er kun få klik fra at få lavet dine mobilbilleder om til personlig kunst hvor du selv bestemmer budskabet.

Dårlig

1,7

Jeg havde bestilt to billeder…

Jeg havde bestilt to billeder (collager). Da jeg henter dem og får dem hængt op ser jeg at der er fejl på. Fejl som jeg helt sikkert selv er skyld i. Jeg kontakter dem og de tilbyder uden videre at hjælpe ved at lave en ny plakat til mig🤩

4. januar 2021

Vanvittig tilfreds

Første gang jeg handler hos Beeld og bestemt ikke sidste gang!

Formidabel kundeservice 🌟
Rigtig god kvalitet 🌟
Indpakning og levering var i top 🌟

Meget tilfreds kunde 🙏🏼

18. december 2020

Fantastisk kvalitet og service!

Nu har jeg bestilt så mange gange hos beeld og de kan kun anbefales. De skriver en mail hvis der er et billede som ikke bliver i god kvalitet, så der er mulighed for at det kan udskiftes, laves i mindre str ect. Fornuftige priser og hurtig levering, det er super!
Det er dem jeg altid handler ved :)

20. november 2020

Det er nu anden gang jeg bestiller hos…

Det er nu anden gang jeg bestiller hos jer, og det er heller ikke sidste gang. I giver den bedste kundeservice, samt svare relativt hurtigt hvis man har nogen spørgsmål angående ens ordre.

Jeg kan kun anbefale jer til andre.

Bliv ved med det gode arbejde :)

2. november 2020

Fantastisk service og god kvalitet.

Fantastisk service og god kvalitet.

Gode priser og hurtig levering. Desværre var der sket en fejl i det print, jeg havde modtaget. Kundeservice stillede ikke spørgsmål ved, om det var hos mig eller dem, fejlen var opstået. De sørgede for, at jeg fik et nyt i helt perfekt kvalitet - endnu en gang med lynhurtig levering.

Bedste anbefalinger herfra.

19. oktober 2020

Fantastisk service

Har lige bestilt 3 plakater, hvor jeg kort tid efter jeg havde bestilt, modtog en mail om at min billedkvalitet på nogle af billederne var for dårlige. Efter lidt mails frem og tilbage fandt vi en løsning og resultatet er blevet så fint.

Tak for god service
Det er ikke sidste gang jeg bestiller fra beeld

21. august 2020

Super god service

Super god service - skulle bruge billeder i sidste øjeblik til vores bryllup - fik leveret dagen efter bestilling, 1000 tak :D

11. august 2020

Jeg havde bestilt billeder og rammer…

Jeg havde bestilt billeder og rammer igennem Beeld, og modtog desværre nogle billeder og rammer af dårlig kvalitet.
Jeg tog kontakt til Beeld (og jeg havde vist glemt hvad normal høflig er den dag), og fortalte dem om min utilfredshed.
Beeld meldte tilbage nærmest med det samme, at jeg ville modtage nye rammer og nye prints, og at de ville sende dem med det samme.

Virkelig god service fra Beeld, og en anbefaling herfra

9. juni 2020

Jeg har for 3 gang bestilt fotoplakater…

Jeg har for 3 gang bestilt fotoplakater fra Beeld. De er i super kvalitet, fandt ud af de ekstra features man kan når man vælger billeder - det er fedt fx at kunne bytte dem lidt rundt inden man vælger det man synes ser bedst ud.
Idag var der et billede der ikke var “godt nok”. Med det samme fik jeg en mail om jeg ikke ville sende billedet til dem, så ville de selv rette til. Fik hurtigt sendt billedet retur, og fik svar med det samme at de ville gå i gang.
Det er ikke sidste gang jeg har købt fotoplakater og andet hos Beeld ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

14. april 2020

Fantastisk firma at handle med.

Fantastisk firma at handle med.. Vildt nemt at bestille og overskue siden, bestilte den ene dag og modtog dagen efter, og plakaterne er virkelig flotte i kvaliteten..

Det eneste der kunne være bedre, efter min smag, Var hvis man kunne ændre antal ønskede billeder på plakaten, mens man var igang med at vælge billeder, så man ikke skulle lukke det hele ned for at ændre antal billeder på plakaten😀

25. februar 2020