Anmeldelser i korte træk
Oprettet med AI baseret på nylige anmeldelser
Det, folk taler mest om
Anmeldelser, der former dette resumé
- nr. 22 af de 27 bedste virksomheder i Soveværelsesmøbelbutik
- nr. 23 af de 26 bedste virksomheder i Dagligstuemøbelbutik
- nr. 30 af de 33 bedste virksomheder i Indretningsarkitekt
- nr. 67 af de 76 bedste virksomheder i Møbelforretning
Om Bedre Nætter
Alt til soveværelset, til en stærk pris
- 💬 Support døgnet rundt: Chat med os live, send en mail eller ring på +45 78 75 00 77 (hver dag kl. 08–23).
- ⭐ Kvalitet uden overpris: Vi bruger kun de bedste materialer, og springer mellemleddet over.
- 🚚 Altid gratis levering: Vi leverer direkte til din dør, uanset hvad du bestiller.
- 🔄 100 nætters prøve: Prøv din nye seng derhjemme i 100 nætter, og byt hvis den ikke passer dig.
Hos Bedre Nætter finder du alt til dit soveværelse, med fokus på senge, sengerammer og sovesofaer. Vores sortiment er sammensat med fokus på komfort, kvalitet og design, så du kan få bedre nætter – og bedre dage.
Vi er 100 % online, og det betyder, at vi kan holde priserne nede uden at gå på kompromis med kvaliteten. Du slipper for dyre butikslokaler og unødvendige mellemled. Det kan mærkes, både i prisen og i din nye seng.

Kvalitet uden overpris
Vi bruger de bedste råmaterialer, men du betaler ikke for et dyrt brandnavn. Vores senge, sengerammer og sovesofaer er skabt med fokus på komfort, holdbarhed og æstetik – og fordi vi kun sælger online, får du altid en ekstra god pris.
Gratis levering, altid
Uanset om du bestiller en hovedpude eller en kontinentalseng, leverer vi gratis – direkte til din hoveddør. Det gælder alle produkter.
Med gratis levering, 100 nætters prøve og kundeservice døgnet rundt gør vi det nemt for dig at finde din næste søvnløsning.

Derfor skal du handle hos Bedre Nætter

- Kvalitet
- Kvalitetsprodukter til Lavpris. Vi sælger produkter der er fremstillet af de bedste råmaterialer, men hos os betaler du ikke ekstra for brandet på produktet du køber.
- Kundeservice
- 24/7 Support, vi sidder enten live på chatten eller klar til at besvare din e-mail. Hvis du har et spørgsmål du ikke kan få besvaret kan du også ringe på +45 78750077 alle dage mellem 09-23 og vi hjælper dig videre.
- 100 nætters prøve
- Nye soveprodukter skal prøves derhjemme. I dit eget soveværelse, hvor du er tryg. Det gælder både en ny seng, en ny rullemadras, en ny hovedpude eller noget derimellem. Af den grund kommer alle vores produkter med 100 nætters risikofri prøve, så du i ro og mag kan mærke, om du har ramt plet.
- Gratis Levering
- Vi har GRATIS levering på alle produkter, selvfølgelig direkte til din privatadresse. Det gælder både små produkter som hovedpuder, men også hvis du bestiller en kontinental seng.
100 nætters prøve
luk roligt øjnene
Østre Langgade 58, 8643, Ans By, Danmark
- kontakt@bedrenaetter.dk
- bedrenætter.dk
God søvn ændrer alt
Bed kunder om at skrive en anmeldelse
Svarer typisk inden for 2 uger
Super produkt
Super produkt
Kanon service og rigtig gode produkter til en rigtig god pris
Manglende tilbagesvar fra kundeservice måske som en bevidst taktik?
Den 21. september henvendte jeg mig til Bedre Nætters outlet, da vi mangler en springmadras. Jeg synes det er et godt og miljøvenligt koncept, at man har mulighed for at købe de madrasser, som har været tilbageleveret i stedet for at der skal produceres nye.
Jeg fik et tilbud på en madras den 22. september. Den 23. accepterede jeg tilbuddet og bad om informationer om betaling og levering. Siden da har jeg absolut ingenting hørt fra Bedre Nætter. Jeg rykkede for svar den 25. september og igen den 27. september. Jeg har forsat ingenting hørt.
Nu overvejer jeg selvfølgelig at bestille en madras fra ny og ikke fra outlettet, da jeg har brug for at få madrassen i hænde snarest. Dette får mig til at overveje, hvorvidt det er en bevidst taktik fra Bedre Nætters side. Smart ift. at tjene flere penge på deres produkter - ikke særlig miljøvenligt.
Alt gik efter planen, super god seng+service
Helt fantastisk seng der lever op til vores forventninger
Alt levede op til forventningerne
Alt levede op til forventningerne og en super god seng med to forskellige hårdheder
Dejlig Mayan madras
Dejlig Mayan madras. Jeg kan slet ikke komme ud af sengen igen.
Elendig kundeservice!
Elendig kundeservice!
Jeg har købt en seng ved deres outlet d.1/9, og modtager ingen ordre bekræftelse. Jeg skriver derfor en mail, hvori jeg samtidig spørg om det er muligt at tilkøbe en sengegavl dertil.
Ordrebekræftelsen modtager jeg dagen efter, men her 27 dage efter står jeg stadig uden svar på om jeg kan tilkøbe en sengegavl.
Jeg har forsøgt at kontakte outlettet via. telefon, men det er simpelthen umuligt at komme i kontakt med dem telefonisk på trods af, at de oplyser det har åbent 9-13 mandag-fredag. Derudover oplever jeg også, at de kan bruge 10 dage på at vende tilbage på mails...
Jeg kommer så d.25/9 i kontakt med deres bedre nætters kundeservice på telefonen, og bliver her lovet hun vil undersøge sagen, og vende tilbage på mail.
Det er nu 2 dage siden, og jeg har ikke fået nogen mail fra dem, og mit spørgsmål står stadig ubesvaret her 27 dage senere...
Det er simpelthen utroligt, at de på outlettet påstår man kan kontakte dem mandag-fredag kl.9-13, men ingen tager telefonen henover flere dage. Derudover ikke i orden, at det tager 27 dage at besvare så simple spørgsmål, og man kan vente 10+ dage på en mail fra dem...
Lynlåsen til vores madrasbetræk gik i…
Lynlåsen til vores madrasbetræk gik i stykker og da vi skrev til bedrenætter, fik vi besked om at de kunne tilbyde os et nyt betræk.
Uovertruffen oplevelse
Uovertruffen oplevelse. Det er anden gang jeg køber én kontinentalseng og det fungerer bare hver gang. Herligt!
Og så er det super, at kundeservice er til at træffe hver dag!
God oplevelse
Sengen er fantastisk.
Gjorde efter levering opmærksom på at aftaler var blevet ændret af fragtfirmaet, hvorefter jeg blev tilbudt kompensation som jeg ikke havde efterspurgt, da fejlen jo var hos fragtmanden.
Havde taget fri -og betalt extra- for…
Havde taget fri -og betalt extra- for levering i et bestemt tidsrum. Fik ingen sms og ringede. Fik at vide at der var sket fejl. Levering kunne ske næste dag. Jeg havde nu ikke noget sted at sove ( ny lejlighed) og jeg skulle tilbage til min gamle by/arbejde næste dag. Fik venner til at sidde i lejlighed næste dag i et bestemt tidsrum. Men 1 time før ringede chauffør at jeg skulle åbne døren. Forstod ikke dansk eller engelsk. Andre åbnede døren v vejen og da min ven kom 30 min senere stod alt uden for lejligheden og sur chauffør skældte ud.
Spare de penge og køb noget bedre…
Spare de penge og køb noget bedre kvalitet. Jeg har aldrig haft så dårlig kvalitet af en seng. Når man ligger på den en hel nat, synker man ned i et hul og den holder ikke kroppen oppe. Vil aldrig anbefale nogen at købe deres senge.
Skiftede mening dagen før levering med hensyn til at de skulle opsætte og bortskaffe den gamle seng, det havde jeg ikke oprindeligt bestilt.
Super god service og vi fik det hele klaret efter en god samtale
Vælg bedre nætter!
Har nu haft min Venus seng i kun små 2 uger og allerede fra første nat i sengen kunne jeg mærke hvordan min søvnoplevelse er blevet forbedret. Havde en meget blød seng før, så en medium springmadras fra bedre nætter er perfekt for mig. Føler slet ikke jeg “synker” ned i og bliver slugt af sengen som før. Jeg er 163 og vejer 60kg.
Hele oplevelsen med alt lige fra bestilling til levering var glidende og problemfrit. Kan kun anbefale bedre nætter 😀
Har skrevet et opslag før
Har skrevet et opslag før, med en seng der lod vente på sig. Nu har jeg så fået sengen, fine seng, men ingen ben, så nu står den også bare. De ben lovede de jeg ville modtage i dag, de er så nu i test ordre til på tirsdag/onsdag og først derefter kommer de til mig og en kan komme og samle sengen. Så har det taget 2 mdr. Ringer man til dem lover de guld og grønne skove men de holder det ikke, der kommer hele tiden noget i vejen. Den sælger jeg startede med at tale med, han vil slet ikke tale med mig mere, undgår alt kontakt, hold jer væk
God kommunikation og nemme at få fat i
God kommunikation og nemme at få fat i. Produktet er over al forventning og forholdsvis simpelt at samle
Virkelig god kvalitet og SÅ nemt at…
Virkelig god kvalitet og SÅ nemt at samle og lægge medfølgende betræk på, som er i meget lækker kvalitet! Og så ligger man selvfølgelig super godt!