Sengen er god, Blev leveret hurtigt. Vi kunne have ønsket en smule mere info omkring hvor enkelt delene blev produceret. Og så vigtigt, samle anvisningen er endda for ingeniører mangelfuld. Det vi... Se mere

Oprettet med AI baseret på nylige anmeldelser
Hos Bedre Nætter finder du alt til dit soveværelse, med fokus på senge, sengerammer og sovesofaer. Vores sortiment er sammensat med fokus på komfort, kvalitet og design, så du kan få bedre nætter – og bedre dage.
Vi er 100 % online, og det betyder, at vi kan holde priserne nede uden at gå på kompromis med kvaliteten. Du slipper for dyre butikslokaler og unødvendige mellemled. Det kan mærkes, både i prisen og i din nye seng.

Vi bruger de bedste råmaterialer, men du betaler ikke for et dyrt brandnavn. Vores senge, sengerammer og sovesofaer er skabt med fokus på komfort, holdbarhed og æstetik – og fordi vi kun sælger online, får du altid en ekstra god pris.
Uanset om du bestiller en hovedpude eller en kontinentalseng, leverer vi gratis – direkte til din hoveddør. Det gælder alle produkter.
Med gratis levering, 100 nætters prøve og kundeservice døgnet rundt gør vi det nemt for dig at finde din næste søvnløsning.

luk roligt øjnene
Østre Langgade 58, 8643, Ans By, Danmark
Bed kunder om at skrive en anmeldelse
Svarer typisk inden for 1 måned
Hurtig levering af vores fine nye sovesofaer. Dog , fik en sms om chauffør ville kontakte os inden levering. Det du vi ikke, så havde heller ikke mulighed for at tjekke om varen var stødt el lign. Det var den heldigvis ikke.

Besvarelse fra Bedre Nætter
Fantastisk seng og perfekt pris
Alt kørte fra bestilling til levering som også skete før aftalt tid
Rigtig god service og kompetent folk
👍

Besvarelse fra Bedre Nætter
Fantastisk seng. Den er så flot, og vi sover skønt i den!

Besvarelse fra Bedre Nætter
Mega dårlig oplevelse jeg havde en bestilt en seng og skulle have leveret den nogle dage efter jeg bliver ringet op af fragt firmaet hvor jeg ikke når at tage den jeg ringer så til bedre nætter hvor hun siger de skal kører ud og banke på og jeg vil få svar når hun har fået fat på dem der sker intet i flere timer hvor efter jeg så selv ringer igen og de siger fragt firmaet har skrevet mislykket levering selvom jeg var hjemme hele dagen og de ikke har vist sig på min adresse og på baggrund af det bliver leveringsfristen endnu mere forlænget ville give 0 stjerner hvis det var muligt

Besvarelse fra Bedre Nætter
Lækker kvalitet. Blødt og flot.
Hurtig levering og god kundeservice

Besvarelse fra Bedre Nætter
Mit betræk til min topmadras var gået i stykker. Efter hurtig hjælp fra Emma fra Bedre Nætter blev der sendt et afsted samt et lagen oveni. Kanon hjælp og hurtig service fra Bedre Nætter. Stor anbefaling herfra 🔥

Besvarelse fra Bedre Nætter
Nem skriftlig kommunikation, fik svar med det samme.
Fik tilsendt stofprøver, hvilket gjorde det nemt at vælge det rigtige betræk.
Bestilte den service, hvor sofaen bliver båret ind, samlet og de tager endda pap og plastik med når de går...er dybt taknemmelig for den ordning.
Jeg elsker min nye sovesofa og den er utrolig nem at betjene, selv for en person som mig med dårlig ryg...jeg kan slå sovesofaen ud og ind med en arm. Fantastisk!
Og så er min nye sofa SÅ smuk.
I får 10 stjerner🙏❤️

Besvarelse fra Bedre Nætter
Nem hjemmeside og fin hjælp med vores bestilling, og hurtig levering.
Vi sover som en DRØM.

Besvarelse fra Bedre Nætter
Vi modtog sengen . Dog var der sendt forkert størrelse sider til sengen . Efter 14 mails frem og tilbage kom de rigtige dele til sengen .
Dog kom fragt manden kl 22:15 i en hverdag og vækkede hele huset og kunne ikke snakke dansk . Ikke bedre nætters skyld men sindssyg dårlig oplevelse. Og total respektløs at stå og hamre på vinduerne så sent i en hverdags aften når man har små børn.
Vi kommer nok ikke til at handle der en anden gang

Besvarelse fra Bedre Nætter
Konge god service, sikker levering, let ombytning - sover som en drøm👍💪

Besvarelse fra Bedre Nætter
Meget smart design med god rummelighed! Fik ekstra rullemadras med. Præcis leveringstid som lovet ved bestilling!

Besvarelse fra Bedre Nætter
Min oplevelse med Bedre Nætter har været den værste købsoplevelse, jeg nogensinde har haft.
Jeg bestilte en seng og fik flere gange lovning på levering. Først blev leveringen udskudt, derefter blev jeg informeret om nye datoer, som heller ikke blev overholdt. I alt blev jeg stillet i udsigt, at sengen ville blive leveret fem gange. Tre af gangene tog jeg fri fra arbejde og arrangerede hjælp fra venner og familie, da jeg bor alene og havde betalt 700 kr. for levering og indbæring. Hver gang sad vi og ventede forgæves. Der kom ingen seng, og kommunikationen var mangelfuld. Jeg modtog ofte hverken besked dagen før eller et mere præcist leveringstidspunkt på dagen.
Efter næsten to måneders ventetid blev sengen endelig leveret ved femte forsøg. Men heller ikke her fungerede tingene. Fragtfirmaet bad mig om selv at komme ned og hjælpe med at bære sengen op, selvom jeg specifikt havde betalt for indbæring. Det er simpelthen ikke acceptabelt.
Da sengen endelig var leveret, viste det sig, at store dele af ordren manglede. Der manglede blandt andet topmadras og lagner, hvilket betød, at jeg stadig ikke kunne bruge sengen og igen måtte bruge tid på mails og opfølgning.
Det mest frustrerende var dog Bedre Nætters håndtering af sagen. Jeg var i kontakt med kundeservice utallige gange, men oplevede hverken en reel undskyldning eller et forsøg på at finde en alternativ løsning. På intet tidspunkt blev jeg tilbudt en tilsvarende seng på lager, selvom jeg gentagne gange gjorde opmærksom på, at jeg stod uden seng.
Som kompensation blev jeg tilbudt forskellige produkter som lagner, puder og dyner samt gratis opbæring og montering. Det sidste viste sig at være særligt absurd. Da jeg kontaktede dem for at få bekræftet, at den lovede montering var registreret på ordren, fik jeg at vide, at de slet ikke tilbyder montering til den seng, jeg havde købt. Jeg blev altså tilbudt en kompensation i form af en service, som virksomheden ikke engang kunne levere. Det ville være komisk, hvis ikke hele forløbet havde været så frustrerende.
Gennem hele forløbet oplevede jeg, at de tilbudte løsninger og kompensationer på ingen måde stod mål med de problemer, Bedre Nætter havde skabt. Fokus var gentagne gange på at tilbyde ekstra produkter som lagner, puder og dyner frem for at tage ansvar for de mange brudte leveringsløfter, de tabte arbejdstimer og den tid, som både jeg, venner og familie havde brugt på forgæves at vente på leveringer.
Tonen i dialogen blev samtidig mere skarp fra deres side, selvom problemerne fortsat ikke var løst.
Bedre Nætter virker til at have glemt, at kunder ikke bare venter på en pakke. Folk tager fri fra arbejde, flytter aftaler og får familie og venner til at hjælpe for at modtage en seng. Når en virksomhed fejler så mange gange i træk, bør den tage ansvar og vise en reel forståelse for de konsekvenser, det har for kunden.
Efter måneder med forsinkelser, mislykkede leveringsforsøg, mangelfuld kommunikation og en utilfredsstillende håndtering af sagen står jeg tilbage med en oplevelse, jeg ikke kan anbefale. Havde jeg kendt forløbet på forhånd, havde jeg valgt at købe min seng et andet sted.

Besvarelse fra Bedre Nætter
Bestilte en Venus seng, men oplevelsen har været en stor skuffelse. Topmadrassen ankom meget beskidt – ikke i en stand man kan forvente. Derudover fulgte der en gavl med i ordren, men uden de beslag/dele, der skal til for at montere den på sengen, så jeg reelt ikke kan bruge den.
Jeg har skrevet til kundeservice flere gange med billeder af problemerne, men har ikke fået et eneste svar. Total mangel på kundeservice efter, at pengene er betalt.
Kan ikke anbefale Bedre Nætter, hvis man forventer ordentlig kvalitet eller bare en form for kundeservice, når noget går galt.

Besvarelse fra Bedre Nætter
Emil fra bedre nætter er godt nok dygtig, serviceorienteret og ordentlig! Der blev trukket for mange penge fra min konto, og han var lynhurtigt til at svare og finde en løsning. Derudover, havde min kæreste og jeg planlagt dårligt og havde brug for at få rykket leveringen på dagen, hvilket han også fikset! Tak for god service Emil!