Banner for Bedre Nætter

Bedre Nætter Anmeldelser

7.199

Anmeldelser i korte træk

Oprettet med AI baseret på nylige anmeldelser

Vurderer man 1.057 anmeldelser, anmelderne havde en fantastisk oplevelse med dette firma. Kunderne roser ofte den fremragende kundeservice, hvor medarbejderne beskrives som søde, hjælpsomme og kompetente. Mange sætter pris på den hurtige respons og professionelle håndtering af henvendelser. Den generelle serviceoplevelse fremhæves som upåklagelig, hvilket bidrager til en positiv samlet oplevelse. Dog var nogle kunder utilfredse med produktkvaliteten, hvor madrasser ikke altid levede op til forventningerne eller viste tegn på hurtigt slid. Enkelte forbrugere oplevede også problemer med leveringstjenesten, herunder forsinkelser uden varsel, manglende kontakt fra chauffører eller generel upålidelighed. Nogle nævnte desuden at have modtaget varer med kosmetiske fejl eller manglende dele.

Det, folk taler mest om

Product

Anmeldere fremhæver tvetydige aspekter af produktet, hvor mange forbrugere udtrykker stor tilfredshed med... Se mere

Delivery service

Kunder havde tvetydig oplevelser med leveringsservice, hvor mange roser hurtig levering og god service, med... Se mere

Quality

Forbrugere finder kvaliteten tvetydig, hvor mange roser den som "super lækker" og "bedste seng jeg nogensinde... Se mere

Service

Kunder noterer konsekvent positive oplevelser med service, hvor mange roser den hurtige levering og effektive... Se mere

Customer service

Mennesker rapporterer positive oplevelser med kundeservice, hvor mange fremhæver hurtige svar, hjælpsomhed og... Se mere

Anmeldelser, der former dette resumé

Sengen er god, Blev leveret hurtigt. Vi kunne have ønsket en smule mere info omkring hvor enkelt delene blev produceret. Og så vigtigt, samle anvisningen er endda for ingeniører mangelfuld. Det vi... Se mere

Deres hjemmeside er overskuelig Flot udvalg af senge og bestilling af seng er fint. Levering af sengen til tiden havde bestilt levering helt ind i hjemmet, 2 søde unge gutter kom med sengen og alt f... Se mere

Jeg er så glad for min sovesofa. Det er den eneste dobbeltseng-størrelses sovesofa, som jeg har kunne finde - og topmadrassen er virkelig noget som gør, at man sover godt og behageligt på... Se mere

Hurtig levering af vores fine nye sovesofaer. Dog , fik en sms om chauffør ville kontakte os inden levering. Det du vi ikke, så havde heller ikke mulighed for at tjekke om varen var stødt el lign. Det... Se mere

1. nr. 21 af de 28 bedste virksomheder i Soveværelsesmøbelbutik
  2. nr. 59 af de 73 bedste virksomheder i Møbelforretning
  3. nr. 29 af de 34 bedste virksomheder i Indretningsarkitekt
  4. nr. 21 af de 27 bedste virksomheder i Dagligstuemøbelbutik

Om Bedre Nætter

Alt til soveværelset, til en stærk pris

• 💬 Support døgnet rundt: Chat med os live, send en mail eller ring på +45 78 75 00 77 (hver dag kl. 08–23).
  • Kvalitet uden overpris: Vi bruger kun de bedste materialer, og springer mellemleddet over.
  • 🚚 Altid gratis levering: Vi leverer direkte til din dør, uanset hvad du bestiller.
  • 🔄 100 nætters prøve: Prøv din nye seng derhjemme i 100 nætter, og byt hvis den ikke passer dig.

Hos Bedre Nætter finder du alt til dit soveværelse, med fokus på senge, sengerammer og sovesofaer. Vores sortiment er sammensat med fokus på komfort, kvalitet og design, så du kan få bedre nætter – og bedre dage.

Vi er 100 % online, og det betyder, at vi kan holde priserne nede uden at gå på kompromis med kvaliteten. Du slipper for dyre butikslokaler og unødvendige mellemled. Det kan mærkes, både i prisen og i din nye seng.

Se vores udvalg

Bedre Nætter koncept

Kvalitet uden overpris

Vi bruger de bedste råmaterialer, men du betaler ikke for et dyrt brandnavn. Vores senge, sengerammer og sovesofaer er skabt med fokus på komfort, holdbarhed og æstetik – og fordi vi kun sælger online, får du altid en ekstra god pris.

Gratis levering, altid

Uanset om du bestiller en hovedpude eller en kontinentalseng, leverer vi gratis – direkte til din hoveddør. Det gælder alle produkter.

Med gratis levering, 100 nætters prøve og kundeservice døgnet rundt gør vi det nemt for dig at finde din næste søvnløsning.

Kontakt os
Bedre Nætter kvalitet

Teamet hos Bedre Nætter

Derfor skal du handle hos Bedre Nætter

Kvalitet
Kvalitetsprodukter til Lavpris. Vi sælger produkter der er fremstillet af de bedste råmaterialer, men hos os betaler du ikke ekstra for brandet på produktet du køber.
Kundeservice
24/7 Support, vi sidder enten live på chatten eller klar til at besvare din e-mail. Hvis du har et spørgsmål du ikke kan få besvaret kan du også ringe på +45 78750077 alle dage mellem 09-23 og vi hjælper dig videre.
100 nætters prøve
Nye soveprodukter skal prøves derhjemme. I dit eget soveværelse, hvor du er tryg. Det gælder både en ny seng, en ny rullemadras, en ny hovedpude eller noget derimellem. Af den grund kommer alle vores produkter med 100 nætters risikofri prøve, så du i ro og mag kan mærke, om du har ramt plet.
Gratis Levering
Vi har GRATIS levering på alle produkter, selvfølgelig direkte til din privatadresse. Det gælder både små produkter som hovedpuder, men også hvis du bestiller en kontinental seng.

100 nætters prøve

luk roligt øjnene

Uanset hvad du køber, får du 100 nætter til at prøvesove dit nye køb derhjemme

God søvn ændrer alt

Bedre Nætter bliver til bedre dage, for god nattesøvn ændrer alt.

God

7 t anmeldelser

Bed kunder om at skrive en anmeldelse

Svarer typisk inden for 1 måned

(7.199)

1.180 anmeldelser inden for de sidste 12 måneder

Lækker seng

Levering til tiden. Super lækker seng

Hej Joan

Det glæder mig at høre, at din seng blev leveret til tiden, og at du er glad for den 😊

Tag endelig kontakt til os, hvis der skulle være noget, vi kan være behjælpelige med.

Bedre Nætter 🌙

Jeg er så glad for min sovesofa.

Jeg er så glad for min sovesofa.
Det er den eneste dobbeltseng-størrelses sovesofa, som jeg har kunne finde - og topmadrassen er virkelig noget som gør, at man sover godt og behageligt på den.

Servicen af support holdet fra Bedre Nætter er også virkelig søde og hjælpsomme til en hver tid.

Der er dog desværre to ting, som trækker ned:
Jeg har endnu ikke haft min i et år, men den ene skrue er knækket, og det påvirker hvor let den er at folde ind og ud nu.
Det opdagede jeg først efter de 100 nætter var gået..

Derudover er den type fløjl som jeg købte den i, ikke den bedste kvalitet: jeg har haft flere typer fløjlssofaer før, og de har haft fibre som er længere og blødere, så snavs praller af ret let.
Stoffet på denne sofa er anderledes; det at fibrene er meget korte, så de aktivt opsamler snavs og skal støvsuges dobbelt så ofte.

Alt i alt dog, vil jeg stadig klart anbefale at købe hos Bedre Nætter, da det er virkelig godt til prisen.

12. december 2025

Hej Pernille
Tusind tak for din anmeldelse.

Det glæder mig virkelig at høre, at du er glad for din sovesofa, og at topmadrassen giver dig en god og behagelig nattesøvn. Det er også dejligt at høre, at du har haft gode oplevelser med vores kundeservice 😊

Jeg er samtidig ked af at høre om skruen og din oplevelse med stoffet. Det er værdifuld feedback, som vi tager med os.

Tag endelig kontakt til os, hvis vi kan hjælpe med at se nærmere på skruen eller andre spørgsmål, du måtte have.

Fin seng. Kølig madras.

Fin seng. Polar madrassen med kølende effekt virker bedre end forventet.

1. juli 2026

Hej 🌙

Det glæder mig at høre, at du er glad for din seng, og at Polar-topmadrassens kølende effekt har levet endnu bedre op til dine forventninger, end du havde håbet.

Kundeservice af højeste karat

Vi havde nogle spørgsmål til salgsfasen og efter vi havde lagt vores bestilling. Kundeservice var kæmpe champs og især Emma var fortræffelig!

Vi glæder os så meget til at modtage vores seng, lever den bare halvt op til Bedre Nætters kundeservice, så kan det kun give Bedre Nætter 🤗

Hej Nicolai
Tusind tak for din anmeldelse.

Det glæder mig at høre, at du har haft en rigtig god oplevelse med vores kundeservice, og at Emma kunne hjælpe jer godt igennem både salgsfasen og efter bestillingen 🤩

Vi håber, at I bliver rigtig glade for jeres nye seng, når den ankommer, og at den lever op til jeres forventninger.

Tag endelig kontakt til os, hvis der skulle være noget vi kan være behjælpelige med.

Fantastisk service

Fantastisk service, hurtig levering og hurtig kontakt med kundeservice.

Sengen er lige som jeg havde håbet, og fik god vejledning til at vælge den helt rigtige seng. Kan klart anbefales.

Hej Peter
Mange tak for din anmeldelse.

Det glæder mig at høre, at du har haft en god oplevelse med både vores service, levering og vejledningen i forbindelse med dit valg af seng 🙏

Det er dejligt at vide, at sengen lever op til dine forventninger. Tusind tak for din anbefaling, det sætter vi stor pris på.

Bedre Nætter 🌙

Havde bestilt en seng i rigtig god tid

Havde bestilt en seng i rigtig god tid, og ville først have den leveret to måneder efter bestillingsdatoen. I mellemtiden blev der langeret en kampagne, som jeg gerne ville ind under og der hjalp Emma til UG. Så slap jeg for at afbestille sengen for at bestille igen!

Hej Simon
Tak for din fine anmeldelse.

Det glæder mig at høre, at Emma kunne hjælpe dig med at finde en god løsning, så du kunne få glæde af kampagnen uden at skulle igennem en ny bestilling 🙌

Vi sætter stor pris på din feedback og er glade for, at du havde en god oplevelse med vores service.

Bedre Nætter 🌙

Super service og fantastisk seng.

Super service og fantastisk seng.

Hej Litha
Mange tak for din anmeldelse.

Det glæder mig at høre, at du er så tilfreds med både vores service og din nye seng 🤩

Super lækker seng

Super lækker seng - nem at samle og lækker materialer og stof.

Rigtig god service også

Hej Bettina

Det glæder mig at høre, at du er glad for din nye seng, og at både materialerne, stoffet og den nemme samling har levet op til dine forventninger 🙌

Fantastisk oplevelse med Bedre Nætter

Fantastisk oplevelse med Bedre Nætter. Super god service, nem bestilling og hurtig levering. De har været hjælpsomme hele vejen, og jeg glæder mig til at tage min nye seng i brug. Kan klart anbefales!

Hej Sofie
Tak for din fine anmeldelse.

Det glæder mig at høre, at du har haft en god oplevelse med både vores service, den nemme bestilling og den hurtige levering. Jeg håber, at du bliver rigtig glad for din nye seng 🤩

Tusind tak for din anbefaling. Det betyder meget for os.

Hej Lasse

Det glæder mig, at det har været din oplevelse med dit køb hos os 🙌

Bedre Nætter 🌙

Vi er meget glade for vores nye hoved…

Vi er meget glade for vores nye hoved puder. De er behagelige og lækre.

Hej Lotte
Tusind tak for din anmeldelse.

Jeg er glad for at høre, at I er glade for jeres nye hovedpuder, og at de føles både behagelige og lækre 🤩

Bedre Nætter 🌙

Fin service, men dårligt produkt.

God service og levering, men produktet er desværre ikke godt. Topmadrassen (Mayan) ligger slet ikke fast på den underliggende madras og rutcher rundt. Desuden har den allerede efter 2 måneder fået to store fordybninger efter vores kroppe.

29. juni 2026

Hej Nanna

Det glæder mig at høre, at du har haft en god oplevelse med både service og levering.

Jeg er samtidig ked af at høre om din oplevelse med topmadrassen, herunder at den glider og at du allerede oplever fordybninger. Det er vigtigt for os at få det undersøgt nærmere, så vi kan vurdere sagen korrekt.

Jeg kan se, at vi har efterspurgt yderligere oplysninger fra dig, så vi kan se nærmere på sagen og hjælpe dig bedst muligt.

Bedre Nætter 🌙

Bestilte madres 160cm fik 2 80cm…

Bestilte madres 160cm fik 2 80cm madresser

29. juni 2026

Hej Martin

Jeg kan godt forstå, at det kan virke anderledes ved modtagelsen. Ved madrasser i 160 cm leveres de som to separate 80 cm kerner, som samles i ét samlet betræk. Det er en del af konstruktionen, som sikrer både bedre håndtering og komfort 😊

At man køber den dag der er sagt

At man køber den dag der er sagt
Også en rigtig go hjemmeside

Hej Henning
Tusind tak for din anmeldelse.

Det glæder mig at høre, at din oplevelse med både levering og vores hjemmeside har været god 😊

Bedre Nætter 🌙

Super seng godt til prisen gratis…

Super seng godt til prisen gratis levering og overraskelse med i prisen. Tak

Hej Elzbieta
Mange tak for din anmeldelse.

Det glæder mig at høre, at du er tilfreds med både sengen, prisen og leveringen, samt den lille overraskelse der fulgte med 😄

Bedre Nætter 🌙

Smuk og god seng at sove i 😴

Smuk og god seng at sove i. Virkelig god service, og hurtigt svar fra kundeservice. Kan i den grad anbefale Bedre Nætter.

Hej Louise
Mange tak for din fine anmeldelse 🤩

Det glæder mig virkelig at høre, at du er glad for din seng og at du har haft en god oplevelse med både service og hurtige svar fra kundeservice.

Tusind tak for din anbefaling, det sætter vi stor pris på!

Virkelig god service

Virkelig god service - hurtig levering og god vejledning Det viste sig at der var et skjold på betrækket af sovesofaen.
Super hurtig og flot imødekommenhed i forhold til at få byttet vores sofa til ny - hurtig levering og ombytning

Hej Lene
Tusind tak for din anmeldelse.

Det glæder mig at høre, at du har haft en god oplevelse med både service, levering og vejledning 😄

Jeg er samtidig ked af, at der var et skjold på betrækket ved modtagelsen, men det er godt at høre, at vi hurtigt kunne finde en løsning og få ombyttet sofaen til en ny.

Bedre Nætter 🌙

Bedste seng jeg nogensinde har sovet i.

Bedste seng jeg nogensinde har sovet i. Vi ved allerede inden fortrydelsesperioden at vi vil beholde den.

Hej Mathias
Mange tak for din anmeldelse.

Det glæder mig virkelig at høre, at det er den bedste seng, du nogensinde har sovet i, og at I allerede nu ved, at I vil beholde den 😊

Super fin seng

Besvarelse fra Bedre Nætter

Det glæder mig at høre, at du er glad for din nye seng 🙌

Sengen er god,

Sengen er god,
Blev leveret hurtigt.
Og så vigtigt, samle anvisningen er endda for ingeniører mangelfuld. Det ville ikke have kostet meget blæk at beskrive de forskellige dele mere i detaljer.

Hej Jette

Det glæder mig at høre, at du er tilfreds med sengen og at leveringen gik hurtigt 😊

Jeg er samtidig ked af at høre, at du har manglet mere information om produktionen af delene, samt at samlevejledningen ikke har levet op til dine forventninger. Det er nyttig feedback, som vi tager med videre, da det selvfølgelig er vigtigt, at samlingen opleves så enkel og tydelig som muligt.