Din Bedemand BJ Anmeldelser

4,9

Det er en meget rolig oplevelse for mig og min familie. Tak for den store støtte og venlighed i denne svære tid. Venlig hilsen Pia-janni Nielsen

Mange tak til Bo for at føre mig/os trygt igennem de beslutninger der skulle tages ved min mors bisættelse. Det blev en smuk og fin dag, trods sorgen. Også tak for de indledende ord i Kapellet, det va... Se mere

Din bedemand BJ får mine absolute varmeste anbefalinger, den sødeste og rareste mand. Midt i sorgen af mit dødfødte barn, hjalp han med alting, sørgede for alt jeg ikke selv, havde overskuddet til. E... Se mere

Din bedemand BJ arangerede min kones bisættelse fra Brønshøj kirke i oktober 2025. Alt gik fint fra 1. møde. Bo sørgede for hele planlægningen til vor fulde tilfredshed Jeg kan varmt anbefale BJ b... Se mere

1. Bedemand

Oplysningerne kommer fra forskellige eksterne kilder

Din Bedemand BJ er behjælpelig med det hele. Prisgaranti og ingen overraskelser Telefon 2682 8328

Din Bedemand BJ

Jeg er meget tilfreds på Bo's arbejde i forbindelse med en bisættelse. Han gennemgik hele proceduren med de efterladte og varetog alle opgaverne.
Din Bedemand BJ kan kun anbefales

27. marts 2022

Kære Ole
Tusind tak for din flotte anmeldelse og jeg er glad for at jeg måtte og kunne hjælpe dig i en svær tid.
De aller bedste og varmeste hilsner herfra

Kære Bo Tak for alt

Kære Bo Tak for alt, tak fordi du så fint, så hurtigt kom op til min afdøde far og vi på stille og tryg vis, kunne tale om forløbet og hjælpen med hans ønsker for bisættelse. Midt i al sorgen, var du en kæmpe hjælp, med din forståelse, empati og viden. Til andre der står i deres livs sorg, kan jeg kun varmt anbefale, at bruge Din Bedemand Bj.

21. februar 2022

Kære Karina
Tusind tak for din anmeldelse og tak for de rosende ord og jeg er glad for at måtte hjælpe Jer i en svær tid.
Pas nu godt på hinanden.
De aller bedste hilsner herfra
Bo Bedemand

Det var en meget fin begravelse

Det var en meget fin begravelse. Der var styr på alle detaljer og en fin fornemmelse for vores behov.

6. februar 2022

Kære Hanne
Tak for din fine anmeldelse og jeg er glad for i endnu engang var tilfredse med det hele.
Det var en fin og flot dag.

Kan kun anbefale Din Bedemand v Bo Johansen

Vi har været MEGET tilfredse med Din Bedemand BJ i forbindelse med bisættelsen af vores far.
Bo har ydet en super fin service, er "lun" og nede på jorden og har altid svaret hurtigt på vores spørgsmål.
Derudover prøver han ikke at sælge noget ekstra som der ikke er behov for.
Prisen har ikke været afgørende, men tror ikke vi kunne have fundet det meget billigere og jeg kunne ikke have ønsket mig en bedre bedemand til at stå for alt det praktiske.

Tak Bo :-)

23. januar 2022

Kære Mikkel og familie
Tusind tak for den meget flotte anmeldelse
og jeg er glad for at måtte hjælpe Jer i en svær tid
og I kunne få taget afsked med Jeres far på en fin og smuk måde.
De bedste hilsner herfra og pas nu godt på hinanden
Bo Bedemand

Meget venlig og fin service

Meget venlig og fin service. Meget fin kommunikation og alle aftaler blev overholdt. Jeg kan varmt anbefale denne bedemand.

19. januar 2022

Besvarelse fra Din Bedemand BJ

Tusind tak for den fine anmeldelse.
Jeg er glad for at alt var som det skulle være og I havde en fin dag.
Bo

Hos Bo møder du et menneske

Hos Bo møder du et menneske, ikke en forretning. Tusind tak for du klarede det hele, så vi kunne sørge i vished om, at du havde styr på det praktiske.
Vi var trygge i hele forløbet og du var imødekommende, forstående og effektiv. Da vi havde specielle ønsker, sikrede du, at det kunne lade sig gøre.
Du hjalp os med at bisætte vores far. Da vi for 3 mrd. siden mistede vores mor, brugte vi en større bedemands-kæde. Og jeg må bare sige, at her er fair priser. Har kun roser til Din Bedemand BJ.

26. november 2021

Kære Dorthe
Tusind tak for den fine anmeldelse. Jeg er utrolig glad for at høre/læse I havde en god oplevelse og alt gik som I gerne ville have det.
Pas nu godt på hinanden
Bo Bedemand

Bo har hjulpet os igennem begge mine…

Bo har hjulpet os igennem begge mine forældres bisættelse. Min far for 4 1/2 år siden, og nu min mor for få dage siden.
Jeg vil stærkt anbefale andre at benytte Bo. Bo har været der hele vejen igennem, og det har fungeret til UG. Professionel, sympatisk og rettidig omhu er de få ord jeg vil sætte på Bo.
Kære Bo
Den dag mine børn får brug for en bedemand, så ringer de til dig. Bedre anbefaling tror jeg ikke du kan få.
Jan Oppermann

24. oktober 2021

Kære Jan og familie
Tusind tusind tak for den flotte anmeldelse,
og Ja, man kan ikke få en flottere anmeldelse
end den du lige har givet mig.
Jeg er utrolig glad for jeg endnu engang måtte
og kunne hjælpe Jer.
Kan I nu passe godt på hinanden.
Bo Bedemand

Det har været en ualmindelig god…

Det har været en ualmindelig god oplevelse at Bo Jensen håndterede alle forberedelserne til min fars bisættelse. Bo er yderst professionel og hjertevarm med stor empati og ballanceret humor og alvor.
Man er i virkelig trygge hænder hos Bo.
Kan til en hver tid anbefale Din Bedemand BJ

Hilsen
Svend-Erik Meelby

14. juni 2021

Kære Svend-Erik
Tusind tak for din flotte anmeldelse. Jeg er super glad for I har haft en god dag og en god oplevelse af det hele forløbet.
Kan I nu passe godt på hinanden
og de bedste hilsner herfra

Af hjertet tak

Jeg er meget glad for, at jeg valgte Bo til at bistå med min mors begravelse.
Bo er både meget professionel, hjælpsom og empatisk, når man som pårørende står i en svær følelsesmæssig situation.
Bo har været en stor hjælp hele vejen igennem. Han er god til at forklare ting omkring alt det praktiske i forbindelse med en begravelse og samtidig evner han at gøre det på en rigtig fin måde, så det føles personligt i forhold til den man har mistet.
Min familie og jeg kan varmt anbefale Bo.

14. juni 2021

Kære Lonnie og familie
Tusind tusind tak for de flotte ord og anmeldelse.
Det er altid rart at høre at alle har haft en god dag og oplevelse, trods den triste begivenhed.
Pas nu godt på hinanden og de bedste hilser herfra.
Bo

Bo en et virkeligt empatisk menneske

Bo en et virkeligt empatisk menneske, der hurtigt forstår ønsker, behov og situation og gør alt for at hjælpe i denne (uvante) situationer. Derudover har han en kæmpe viden om hvad, der kan / skal ske og er god til at dele ud af sin viden.
Det er ikke en service man ofte har lyst til at have brug fo, men jeg vil klart anbefale Din Bedemand BJ og vil benytte hans service igen hvis / når der bliver behov for dette.

5. januar 2021

Kære Roza
Tusind tak for de rosende ord og jeg er glad for jeg måtte hjælpe Jer i den svære periode som man er i, når man lige har mistet en kær.

5 stjerner er langt fra nok

Kan kun varmt anbefale din bedemand. Bo er et super behageligt menneske og hjalp min bror, søster og jeg igennem en svær tid. Bo svarede hurtigt tilbage på de spørgsmål vi havde og kunne klart mærke, at han havde styr på sit arbejde, meget professionel.
Endnu engang 1000 tak for al din hjælp bo 😊👍

19. oktober 2020

Kære Allan og familie.
Tusind tak for den meget flotte anmeldelse og dejligt det hele gik op i den sidste ende.
Pas godt på hinanden i disse Corona tider.

Yderst professionel

Vi kan varmt anbefale Bo som bedemand. Lige fra første tlf. Samtale var vi ikke et sekund i tvivl om, at han var det helt rigtige valg. Yderst professionel, nærværende, og utrolig hjælpsom. Kæmpe ros til Bo fra os og de resterende gæster ved bisættelsen.

Bedste hilsner
Rozsa og Diana

6. juni 2020

Kære Rozsa og Diana
Tusind tak for den meget flotte anmeldelse, jeg er så glad for at alt gik som det skulle
og I fik en god dag til at tage afsked med Kai

Super deltagende

Super deltagende, varm og hjertelig. God evne til at balancere mellem humor og alvor i en svær situation. De bedste anbefalinger herfra. Kh Morten, Malene, Merethe

6. februar 2020

Kære Morten, Malene og Merethe
Tusind tak for den flotte anmeldelse.
Dejligt at få mødt Jer og pas nu godt på hinanden.
Bedste hilsner herfra

Tak for god hjælp

Jeg fik alt den hjælp jeg skulle bruge, og følte mig fuldstændig tryg.
Absolut fair pris. Min varmeste anbefaling.

24. november 2019

Kære Leonard
Tusind tak for din anmeldelse og jeg er glad for jeg kunne hjælpe.
Bo

Vi er bare så tilfredse med den måde Bo…

Vi er bare så tilfredse med den måde Bo Bedemand hjalp os igennem en svær tid. Vi giver ham de allerbedste anbefalinger.

6. november 2019

Kære Anne og familie
Tusind tak for de flotte ord.
Jeg er så glad for I har haft en god oplevelse
i en svær tid.
De varmeste hilsner herfra

Nærværende

Har været meget tilfreds med valg af Bo som bedemand ved min brors bisættelse. Alt det praktiske er forløbet glat, og Bo har været meget nærværende og hjælpsom i hele forløbet. Mine anbefalinger og 5 stjerner.

5. november 2019

Kære Linda
Tusind tak for den flotte anmeldelse.
Bo

meget fin service og fin hjælp med alt…

meget fin service og fin hjælp med alt det praktiske omkring Hjørdis Rasmussens bisættelse
tak for god hjælp

24. oktober 2019

Kære Lisbeth
Tusind tak, glad for jeg måtte og kunne hjælpe.

En rigtig god oplevelse i en svær…

En rigtig god oplevelse i en svær situation. Bo er behagelig og imødekommende og er god til at sikre, at man får en god afsked. Et forløb hvor man som pårørende følte sig i trygge hænder og hvor kvaliteten af blomster med mere er i top.

10. september 2019

Kære Pia
Tusind tak for den flotte anmeldelse. Det er dejligt at høre I havde en fin og god oplevelse af det hele.
De bedste og kærligste hilsner herfra

Hurtig og effektiv

Hurtig og effektiv. Smukke blomster. Alt var som det skulle være.

5 stjerner til Bo.

Annette

21. november 2018

Kære Annette,
Tusind tak for anmeldelsen,
dejligt alt var som det skulle være
og jeg måtte hjælpe.
De varmeste hilsner herfra