Det er en meget rolig oplevelse for mig og min familie. Tak for den store støtte og venlighed i denne svære tid. Venlig hilsen Pia-janni Nielsen
Mange tak til Bo for at føre mig/os trygt igennem de beslutninger der skulle tages ved min mors bisættelse. Det blev en smuk og fin dag, trods sorgen. Også tak for de indledende ord i Kapellet, det va... Se mere
Din bedemand BJ får mine absolute varmeste anbefalinger, den sødeste og rareste mand. Midt i sorgen af mit dødfødte barn, hjalp han med alting, sørgede for alt jeg ikke selv, havde overskuddet til. E... Se mere
Din bedemand BJ arangerede min kones bisættelse fra Brønshøj kirke i oktober 2025. Alt gik fint fra 1. møde. Bo sørgede for hele planlægningen til vor fulde tilfredshed Jeg kan varmt anbefale BJ b... Se mere
Oplysningerne kommer fra forskellige eksterne kilder
Din Bedemand BJ er behjælpelig med det hele. Prisgaranti og ingen overraskelser Telefon 2682 8328
Frederikssundsvej 183A, 2700, Brønshøj, Danmark
- bj@dinbedemandbj.dk
- bedemandbj.dk
De bedste anbefalinger
Vi kan kun give vores bedste anbefaling til bedemand Bo Johansen, som var med til at gøre bisættelsen af min svigermor til en rigtig fin oplevelse, lige fra første møde til den kirkelige handling var overstået.

Den bedste Bedemand Bo Johansen
Bedemand Bo Johansen, Frederikssundsvej 183 A, 2700 Brønshøj - er den bedste bedemand man kan få.
Imødekommende, empatisk, omsorgsfuld. Han sørger for at alt forløber fuldstændig efter efterladtes ønsker.
Alt fungerer perfekt.
Prisen bliver som aftalt!

Topklasse service
Bo gav den absolut bedste service jeg kunne ønske mig som efterladt. Vi havde en god samtale inden dødsfaldet og efterfølgende var det bare at skrive til Bo, og så tog han mig fuldstændig i hånden derfra. En solid hjælp i en ellers svær tid. Mine varmeste anbefalinger til Bo.

Den mest omsorgsfulde bedemand
Den mest omsorgsfulde bedemand, som hurtigt og intelligent opfatter stemningen hos de sørgende.
Bo har liget hjulpet os med at sende vores far af sted, med humor som fik os til at falde til ro og ikke mindst til at le.
Dejlig oplevelse trods af sorgen.
Tak ❤️

Besvarelse fra Din Bedemand BJ
En fremragende bedemand der giver tryghed og ro
Din Bedemand BJ. Eller bare Bo. Man føler sig så velkommen og godt behandlet, og modtaget, at det faktisk bliver hyggeligt at lade ens nære blive bisat hér igennem. Tak til Din Bedemand BJ for god sparring, rådgivning, støtte og vise, at i sorgen kan man også finde glæde.
Vh
En meget tilfreds kunde

Tryghed
Gode samtaler og tryghed for at bedemanden havde styr på alt det nødvendige. Behageligt samarbejde.

Besvarelse fra Din Bedemand BJ
Bo Bedemand tog omsorgsfuldt og…
Bo Bedemand tog omsorgsfuldt og professionelt vare om min fars bisættelse. Alt foregik med respekt og værdighed fra A til Z. Så mine bedste anbefalinger til Bo og hans kolleger.

Besvarelse fra Din Bedemand BJ
Bo er en klippe i et uroligt hav af…
Bo er en klippe i et uroligt hav af følelser og bekymringer. Hans empati og omsorg for vores familie har været en stor hjælp.
Han får vores bedste anbefalinger

Kan varmt anbefales
Bo var en rigtig god hjælp i en svær tid og han sørgede for at min mor fik et smukt sidste farvel.

Omsorg
Omsorg, respekt, og virkelig stor hjælp, kan anbefaledes når der er brug for en Bedemand 🙏

Klart anbefales
Kan varmt anbefale Bo Jensen - Din Bedemand.
Han har virkelig hjulpet os igennem en svær tid, og har været der for os. Super behagelig og meget hjælpsom person.
Endnu en gang tak
Bedste hilsner Freyja

Anmeldelse Din Bedemand BJ
Jeg kan kun give Bo Johansen, Din Bedemand BJ mine varmeste anbefalinger.
Det var yderst professionelt fra første møde.
Ualmindelig god service.

Besvarelse fra Din Bedemand BJ
Perfekt fra start til slut
Bo var forstående og forklarede tingende godt selv de spørgsmål som egentligt ikke havde noget med ham at gøre.
Hele forløbet var præcist som jeg ønskede det og jeg kan ikke komme i tanke om noget som skulle have været anderledes.
Mit valg af Bo var tilfældigt, men bestemt et valg jeg var glad for, og hvis jeg bliver nødt til at kontakte en bedemand igen vil jeg klart vælge bo

Besvarelse fra Din Bedemand BJ
Vi har været meget tilfreds med en…
Vi har været meget tilfreds med en følsom og meget behagelig betjening ! Kan varmt anbefale dette firma.

1. klasses service
Bo har virkelig leveret en først klasses service.
Har svar på alle de spørgsmål, man har omkring bisættelse, og øvrige spørgsmål omkring det offentlige.
Alt i alt, en særdeles god service fra start til slut.

Du er der hele tiden
Kære Bo
Tak for al hjælp ved bisættelsen den 11. juni. Du er kompetent, utrolig behagelig, og et meget varmt menneske, det kan der være brug for når man mister en man holder af.
Tusind tak, her er et par ekstra stjerner****
Birgitte og Svend BolvinkelD

Besvarelse fra Din Bedemand BJ
En god og tryg oplevelse
En god og tryg oplevelse.
Jeg havde en rigtig god oplevelse med Din bedemand BJ i forbindelse med min fars bisættelse. Bo var virkelig god til at give tryghed og skabte ro i en periode fyldt med sorg, forvirring og en masse usikkerhed. Jeg kunne ringe til hver en tid, hvis der bare var det mindste og det føltes rart. Jeg kan varmt anbefale Bo

Besvarelse fra Din Bedemand BJ
Bo skal have vores varmeste anbefaling
I en virkelig svær tid har Bo været en rigtig god støtte og holdt os i hånden hele vejen igennem forløbet. Jeg har kunne ringe til Bo med stort og småt og han kunne formå at få mig trygt igennem den første tid. Vi vil gerne give Bo vores varmeste anbefaling.

Besvarelse fra Din Bedemand BJ
Bo er en meget kompetent og empatisk…
Bo er en meget kompetent og empatisk bedemand. Bo tager sig af alt det praktiske og har godt overblik og god vejledning til alt det man skal huske. Bo er god til at lade en selv tage valgene derefter.
Bo er tydelig omkring sin rolle og deltager ikke i den personlige sorg, det giver en god tryghed.
Bo har på selv dagen god kontakt til de fremmødte, men altid med respekt.