Din Bedemand BJ Anmeldelser

4,9

Det er en meget rolig oplevelse for mig og min familie. Tak for den store støtte og venlighed i denne svære tid. Venlig hilsen Pia-janni Nielsen

Mange tak til Bo for at føre mig/os trygt igennem de beslutninger der skulle tages ved min mors bisættelse. Det blev en smuk og fin dag, trods sorgen. Også tak for de indledende ord i Kapellet, det va... Se mere

Din bedemand BJ får mine absolute varmeste anbefalinger, den sødeste og rareste mand. Midt i sorgen af mit dødfødte barn, hjalp han med alting, sørgede for alt jeg ikke selv, havde overskuddet til. E... Se mere

Din bedemand BJ arangerede min kones bisættelse fra Brønshøj kirke i oktober 2025. Alt gik fint fra 1. møde. Bo sørgede for hele planlægningen til vor fulde tilfredshed Jeg kan varmt anbefale BJ b... Se mere

1. Bedemand

Oplysningerne kommer fra forskellige eksterne kilder

Din Bedemand BJ er behjælpelig med det hele. Prisgaranti og ingen overraskelser Telefon 2682 8328

15 anmeldelser inden for de sidste 12 måneder

De bedste anbefalinger

Vi kan kun give vores bedste anbefaling til bedemand Bo Johansen, som var med til at gøre bisættelsen af min svigermor til en rigtig fin oplevelse, lige fra første møde til den kirkelige handling var overstået.

8. september 2023

Kære Marianne og Steen
Tusind tak for den flotte anmeldelse og jeg er glad for at måtte få lov til at være Jeres Bedemand.
Kan i 2 nu passe rigtig godt på hinanden.
De aller bedste hilsner herfra
Bo Bedemand

Den bedste Bedemand Bo Johansen

Bedemand Bo Johansen, Frederikssundsvej 183 A, 2700 Brønshøj - er den bedste bedemand man kan få.
Imødekommende, empatisk, omsorgsfuld. Han sørger for at alt forløber fuldstændig efter efterladtes ønsker.
Alt fungerer perfekt.
Prisen bliver som aftalt!

26. juni 2023

Besvarelse fra Din Bedemand BJ

Tusind tak for Jeres fine anmeldelse og er meget glad for at du og din søster, fik taget en fin afsted med Jeres mor.
De bedste og varmeste hilsner herfra

Topklasse service

Bo gav den absolut bedste service jeg kunne ønske mig som efterladt. Vi havde en god samtale inden dødsfaldet og efterfølgende var det bare at skrive til Bo, og så tog han mig fuldstændig i hånden derfra. En solid hjælp i en ellers svær tid. Mine varmeste anbefalinger til Bo.

24. juni 2023

Kære Peter
Tusind tak for en flotte anmeldelse
og jeg er rigtig glad for at jeg fik lov til at hjælpe dig og din familie.
Det var også godt vi fik talt sammen inden Mária sov ind, så hun også lige kunne få sat sit aftryk på sin bisættelse.
Det var bare så smukt og fint det hele.
Pas nu rigtigt godt på dig selv og din familien.
De aller bedste hilsner herfra

Den mest omsorgsfulde bedemand

Den mest omsorgsfulde bedemand, som hurtigt og intelligent opfatter stemningen hos de sørgende.
Bo har liget hjulpet os med at sende vores far af sted, med humor som fik os til at falde til ro og ikke mindst til at le.
Dejlig oplevelse trods af sorgen.
Tak ❤️

12. maj 2023

Kære Maybritt og Brian
Tusind tak for den meget flotte anmeldelse. Jeg bliver bare så glad, når jeg hører og læser at I har haft en fin og smuk oplevelse af det hele.
Bo

En fremragende bedemand der giver tryghed og ro

Din Bedemand BJ. Eller bare Bo. Man føler sig så velkommen og godt behandlet, og modtaget, at det faktisk bliver hyggeligt at lade ens nære blive bisat hér igennem. Tak til Din Bedemand BJ for god sparring, rådgivning, støtte og vise, at i sorgen kan man også finde glæde.

Vh
En meget tilfreds kunde

2. maj 2023

Kære Michael.
Hvor er det dejligt at høre. Sådan skal det jo også være, når man bruger en bedemand, for det er jo ikke vores opgave at gøre Jer kede af det og få en øv dag til at blive en endnu mere øv.
Så kære Michael, tusind tak for en meget flotte anmeldelse.
De aller varmeste hilsner herfra

Tryghed

Gode samtaler og tryghed for at bedemanden havde styr på alt det nødvendige. Behageligt samarbejde.

1. maj 2023

Kære Birgitte
Tak for din fine anmeldelse, dejligt jeg kunne og måtte hjælpe Jer i en svær tid.
Bo Bedemand

Bo Bedemand tog omsorgsfuldt og…

Bo Bedemand tog omsorgsfuldt og professionelt vare om min fars bisættelse. Alt foregik med respekt og værdighed fra A til Z. Så mine bedste anbefalinger til Bo og hans kolleger.

16. marts 2023

Kære Michael og familie.
Stort tak for den flotte anmeldelse. Det var en fin dag vi fik sagt farvel til Jeres far.
Han var en sød mand.
Bo

Bo er en klippe i et uroligt hav af…

Bo er en klippe i et uroligt hav af følelser og bekymringer. Hans empati og omsorg for vores familie har været en stor hjælp.
Han får vores bedste anbefalinger

15. februar 2023

Kære Lisbeth og Frank
Tusind tak for Jeres meget flotte anmeldelse, det varmer så meget.
Kan I 2 nu passe godt på hinanden.

Kan varmt anbefales

Bo var en rigtig god hjælp i en svær tid og han sørgede for at min mor fik et smukt sidste farvel.

30. januar 2023

Kære Christian
Tusind tak for den fine anmeldelse og ja, det var en fin og smuk afsked I fik taget med din mor.
De varmeste og bedste hilsner herfra

Omsorg

Omsorg, respekt, og virkelig stor hjælp, kan anbefaledes når der er brug for en Bedemand 🙏

18. januar 2023

Kære Jytte
Tusind tak fon den fine anmeldelse.

Klart anbefales

Kan varmt anbefale Bo Jensen - Din Bedemand.
Han har virkelig hjulpet os igennem en svær tid, og har været der for os. Super behagelig og meget hjælpsom person.

Endnu en gang tak
Bedste hilsner Freyja

29. november 2022

Kære Freyja og Morten
Tak for Jeres flotte anmeldelse og jeg er glad for jeg kunne hjælpe Jer.
De varmeste hilsner her
Bo Johansen - Din Bedemand BJ

Anmeldelse Din Bedemand BJ

Jeg kan kun give Bo Johansen, Din Bedemand BJ mine varmeste anbefalinger.
Det var yderst professionelt fra første møde.
Ualmindelig god service.

14. oktober 2022

Kære Allan
Tusind tak for din flotte anbefaling, det er altid noget som varmer.
Pas nu godt på dig selv.
Bo

Perfekt fra start til slut

Bo var forstående og forklarede tingende godt selv de spørgsmål som egentligt ikke havde noget med ham at gøre.

Hele forløbet var præcist som jeg ønskede det og jeg kan ikke komme i tanke om noget som skulle have været anderledes.

Mit valg af Bo var tilfældigt, men bestemt et valg jeg var glad for, og hvis jeg bliver nødt til at kontakte en bedemand igen vil jeg klart vælge bo

23. august 2022

Kære Tim
Jeg gerne takke dig for den meget flotte anmeldelse du har givet mig her på Trustpilot, det er virkelig noget som gør mig glad, når de familier som jeg hjælper har haft en god oplevelse trods det er en træls periode de er igennem.
Så tusind tusind tak.
Pas godt på dig selv.
Bo

Vi har været meget tilfreds med en…

Vi har været meget tilfreds med en følsom og meget behagelig betjening ! Kan varmt anbefale dette firma.

4. august 2022

Kære Marianne og Lise Lotte
Tusind tak for Jeres fine anmeldelse.

Min fulde anbefaling

Virkelig rar, dygtig og anstændig

18. juli 2022

Kære Tina, Per og Lone
Tusind tak for Jeres flotte anbefaling.
Pas godt på hinanden og god sommer.
Bedste hilsner herfra

1. klasses service

Bo har virkelig leveret en først klasses service.
Har svar på alle de spørgsmål, man har omkring bisættelse, og øvrige spørgsmål omkring det offentlige.

Alt i alt, en særdeles god service fra start til slut.

27. juni 2022

Kære Nikolaj
Tusind tak for din flotte anmeldelse. Jeg er glad for I har haft en god oplevelse og I fik en fin dag men bisættelse af din mor.
Pas godt på hinanden og god sommer.
Varme hilsner herfra

Du er der hele tiden

Kære Bo
Tak for al hjælp ved bisættelsen den 11. juni. Du er kompetent, utrolig behagelig, og et meget varmt menneske, det kan der være brug for når man mister en man holder af.
Tusind tak, her er et par ekstra stjerner****
Birgitte og Svend BolvinkelD

20. juni 2022

Kære Birgitte og Svend
Tusind Tusind tak for den flotte anmeldelse og de mange dejlige stjerner.
Jeg er utrolig glad for I havde en fin dag trods grunden til vi var samlet.
Bo

En god og tryg oplevelse

En god og tryg oplevelse.

Jeg havde en rigtig god oplevelse med Din bedemand BJ i forbindelse med min fars bisættelse. Bo var virkelig god til at give tryghed og skabte ro i en periode fyldt med sorg, forvirring og en masse usikkerhed. Jeg kunne ringe til hver en tid, hvis der bare var det mindste og det føltes rart. Jeg kan varmt anbefale Bo

12. juni 2022

Kære Kenneth
Tusind tak for den varme og flotte anbefaling. Jeg er super glad for at høre du har følt tryghed og ro i den svære periode du /I var igennem.
Pas nu godt på Jer selv og god sommer, når den nu dukker op.
Varme hilsner herfra
Bo

Bo skal have vores varmeste anbefaling

I en virkelig svær tid har Bo været en rigtig god støtte og holdt os i hånden hele vejen igennem forløbet. Jeg har kunne ringe til Bo med stort og småt og han kunne formå at få mig trygt igennem den første tid. Vi vil gerne give Bo vores varmeste anbefaling.

17. maj 2022

Kære Fia og familie.
Tusind tak for den fine anmeldelse og jeg er glad for jeg måtte og kunne hjælpe Jer igennem den svære tid.
Pas nu godt på hinanden.
Bo

Bo er en meget kompetent og empatisk…

Bo er en meget kompetent og empatisk bedemand. Bo tager sig af alt det praktiske og har godt overblik og god vejledning til alt det man skal huske. Bo er god til at lade en selv tage valgene derefter.
Bo er tydelig omkring sin rolle og deltager ikke i den personlige sorg, det giver en god tryghed.
Bo har på selv dagen god kontakt til de fremmødte, men altid med respekt.

15. april 2022

Kære Halla
Tusind tak for den meget flotte anmeldelse.
Dejligt at høre I havde en fin oplevelse af dagen hvor vi skulle tage afsked med Jeres mor. Det er og bliver altid en øv dag, så her er det vigtigt at dagen bliver fin og noget man kan tænke tilbage på med positive oplevelser.