Det er en meget rolig oplevelse for mig og min familie. Tak for den store støtte og venlighed i denne svære tid. Venlig hilsen Pia-janni Nielsen
Mange tak til Bo for at føre mig/os trygt igennem de beslutninger der skulle tages ved min mors bisættelse. Det blev en smuk og fin dag, trods sorgen. Også tak for de indledende ord i Kapellet, det va... Se mere
Din bedemand BJ arangerede min kones bisættelse fra Brønshøj kirke i oktober 2025. Alt gik fint fra 1. møde. Bo sørgede for hele planlægningen til vor fulde tilfredshed Jeg kan varmt anbefale BJ b... Se mere
Oplysningerne kommer fra forskellige eksterne kilder
Din Bedemand BJ er behjælpelig med det hele. Prisgaranti og ingen overraskelser Telefon 2682 8328
Frederikssundsvej 183A, 2700, Brønshøj, Danmark
- bj@dinbedemandbj.dk
- bedemandbj.dk

Venlig, hjælpsom og betænksom
Venlig, hjælpsom og betænksom bedemand.
Jeg vil helt sikkert anbefale Din bedemand BJ. Bo Johansen.

En ualmindelig god service
En ualmindelig god service. Deltagende uden at blive rørstrømsk, god til forklare, vejlede og støtte os.
Vi er meget tilfredse og kan varmt anbefale Din Bedemand BJ

Besvarelse fra Din Bedemand BJ
Vi har brugt BJ adskillige gange
Vi har brugt BJ adskillige gange de seneste år. Det har hver gang været en fin oplevelse midt i sorgen. Vi er i en uformel tone blevet guidet igennem processen uden unødvendige valgmuligheder. Fokus har været på lethed og tryghed. Og det endte med en smuk afsked. Tak for det.

Besvarelse fra Din Bedemand BJ
Din bedemand BJ får mine absolute…
Din bedemand BJ får mine absolute varmeste anbefalinger, den sødeste og rareste mand. Midt i sorgen af mit dødfødte barn, hjalp han med alting, sørgede for alt jeg ikke selv, havde overskuddet til. Et trygt og rart sted at komme midt i sorgen og man bliver mødt med åbne arme, og forståelse.
Tusind tak for al hjælpen.

U G + og slange
Når man står i en så sårbar og uvant situation som det er at have mistet et menneske man har kært, er det altafgørende at man føler sig både hørt og forstået af den bedemand man har valgt. At man har behov for at føle sig tryg og i gode hænder er selvklart og når man så derudover oplever indfølelse, lydhørhed og medmenneskelighed - ja så bliver det ikke bedre. Alt dette, og mere til, oplevede min far og jeg hos Bo Johansen i forbindelse med min mors bisættelse.
Jeg håber ikke jeg får behov for Bo i den nærmeste fremtid men gør jeg vil jeg ikke tøve et sekund med at ringe til ham, ligesom jeg ikke vil betænke mig overhovedet med at anbefale ham til andre.

Besvarelse fra Din Bedemand BJ
En god, behagelig og professionel bedemand
En helt igennem god og hensynsfuld bedemand, der på en behagelig og professionel måde hjælper med det, der for de fleste er ukendt land. Man er i trygge hænder hos Bo, og jeg anbefaler ham med glæde.

5 stjerner er ikke nær nok
5 stjerner er ikke nær nok. Da min kære far gik bort i april fik vi anbefalet bo som bedemand. Det var uden tvivl det helt rigtige valg.
Bo er varm og nærværende og læser menneskerne der sidder omkring ham super godt.
Utrolig behagelig oplevelse trods de sørgerlige omstændigheder.
Han tog sig af alt praktisk, det betyder meget når der ellers er rigeligt at tage sig af udover.
Tusinde tak til Bo. For din professionalisme, dit nærvær og for at stå bi i sådan en svær tid.
De bedste hilsner Familien Eriksen. 🍀

Bo Johansen som bedemand
Jeg valgte Bo Johansen som bedemand til min fars bisættelse. Jeg var noget sprød og overvældet af det hele, da jeg ankom hos Bo, men han fik hurtigt vendt mit humør og situationen til en rar oplevelse. Jeg følte en generel stor lettelse og mindre sorg efter at have talt med Bo.
Der kom hurtigt styr på de praktiske ting med kapellet, kisten og urnen, og han tog sig god tid til, at vi kunne have en lang snak om alt muligt andet også. Som han selv siger, har man ikke brug for en grædekone i bedemanden, og det er så rigtigt. Bo er derfor god til at balancere respekt og varme med en tilpas mængde humor på de rigtige tidspunkter.
Efter vores møde måtte jeg lave om, hvilket kapel jeg ønskede, og det fiksede han lynhurtigt uden, at jeg følte mig besværlig, to gange endda! Bo Johansen er virkelig god til sit arbejde, og jeg kan varmt anbefale ham til andre, der står i en lignende situation.

Bedste anbefaling af Din Bedemand
Vi har for 2. gang fået hjælp til bisættelse fra Din Bedemand BJ. Der er styr på hver en detalje, og det er en kæmpe hjælp i den situation.
Bo får vores bedste anbefalinger.

Besvarelse fra Din Bedemand BJ
Professionel og personligt tilstede.
Bo er en bedemand, der aflæser sin kunde. Han var både dybt professionel, ordentlig og kunne lette stemningen med passende humor.

Besvarelse fra Din Bedemand BJ
Det er hverken første eller sidst gang
Det er hverken første eller sidste gang, vi benytter Bo som bedemand, det er altid - uanset den triste baggrund - en fornøjelse at arbejde sammen med ham. Alt klapper til tiden, rigtig god behandling og absolut intet forsøg på hverken mer- eller oversalg, så prisen bliver rimelig. Kan absolut anbefales

Besvarelse fra Din Bedemand BJ
Har kun rosende ord at sige om Bedemand…
Har kun rosende ord at sige om Bedemand Bo. Har fået en rigtig god behandling og vi har følt vi har været i de bedste hænder. For mig var det første møde med en bedemand, og Bo er rigtig god til at forklare og lytte til hvad vores ønsker for min far var. Kan helt klart anbefale Bo.

Feedback for Din bedemand BJ
stort omhyggelige arbejde i forbindelse med min mors bisættelse
Vi følte os fuldstændig tryg i dine hænder
Det var en smuk dag og vi har været ovre og se blomsterne på kirkegården der var lagt så smukt

Varm anbefaling
Fra første kontakt følte jeg mig rolig og tryg ved at lade Bo stå for min fars bisættelse. Bo hjalp med alt de praktiske, og det hele forløb præcis, som vi ønskede det. Jeg kan varmt anbefale Din Bedemand BJ.

Varm anbefaling
Tilbage i 2017 mistede vi min far og kontaktede Bo. I det øjeblik vi fik kontakt, kunne vi mærke, at vi var i kyndige og trygge hænder og kunne dermed sænke vores skuldre lidt. Nu har jeg tillige desværre mistet min mor og derfor gav det sig selv, at jeg skulle række ud til Bo igen. Igen kunne jeg mærke roen sænke sig omkring praktikken, så jeg kunne koncentrere mig om min og mine børns store sorg. Jeg giver Bo mine bedste og varmeste anbefalinger.

Din Bedemand BJ
Din Bedemand BJ var rolig, venlig, kompetent og tryghedsskabende. Det gjorde mig rolig og tryg.
Jeg kan varmt anbefale Din Bedemand BJ.

Besvarelse fra Din Bedemand BJ
Med Bo som bedemand har der været en…
Med Bo som bedemand har der været en tryk og god stemning. Alt blev som vi håbede så vil altid anbefale st bruge Bo til at sende være kære godt afsted. Jeg har brugt ham nu til begge mine forældre og begge gange været yderst tilfreds.