Dårlig oplevelse!
Dårlig oplevelse!
Vi var 4 veninder som i lørdags var hos jer og spise all you can eat and drink, og det var da lidt af en joke. Vi blev hverken mætte eller bare en smule beruset. Betjeningen var langsom og det var som om vi irriterede personalet når vi gerne ville bestille noget mere. På et tidspunkt var der en af veninderne der stadig havde lidt mad på tallerken så vi måtte ikke bestille mere før det var væk, ej seriøst, det kan da ikke være rigtigt at vi andre ikke kan få mere mad fordi der er en der stadig spiser. Vi følte os ikke velkomne og ja som nævnt var vi bare til besvær og alt foregik i deres tempo, det vil sige vi fik bestilt 2 x tacos omgange på 1,5 time og ja nok ca. 3 kander. Det var en dyr omgang når man hverken blev mæt eller slukket tørsten på den måde i lægger op til man kan ved at købe jeres tilbud. Desuden var de kander man fik fuldstændig fyldt med isterninger så ja det var faktisk bare en kande is vi fik. Maden var ok, men desværre så var taco med gris sååååå tørt at det nærmest sad fast i halsen. Ved en hurtig beregning kunne det på ingen måde betale sig at købe det tilbud, og det endte med at vi betalte overpris ift. hvad vi egentlig fik. Vi er meget skuffet og jeg vil absolut ikke anbefale jer til andre. Vi har tidligere været ved andre gode anerkendte steder som også tilbyder all you can eat and drink, men hvor der er en helt anden service og imødekommenhed. Vi føler virkelig at i snyder folk, hvor er det ærgerlig for jeres koncept er i teorien lige noget for os - ØV en oplevelse