Mosskovpavillonen Anmeldelser 6

3,0

3,0

Middel

En trist fornøjelse

En trist fornøjelse at få serveret en brunchtallerken. Halvbrændte rodfrugtpommes frites, æblegrød fra fabriksspand, kedelig halvgammel skinke, industribrød af billigste slags og et par minipølser kamoufleret i løgkompot. Glasskålene fyldte hele tallerknen istedet for maden, hvoraf det meste havde kedelig brun farve. Drikkevarer serveret i små mørke koppen uden mulighed for genopfyldning. Øl uden brus. Servering/betjening: 0 stjerner! Sørgelig oplevelse på et af landets bedst placerede spisesteder. Udsigten kan veje op på meget, men ikke dette. Pris og kvalitet ligger langt fra hinanden.

1. september 2024

Vi glæder os til at komme der igen 😊

Vi var fire der i går alle fik et fantastik lækkert,frisk rødspætteskud med en spændende dressing og sprøde asparges. Prisen er absolut rimelig, betjeningen perfekt og lokalerne meget hyggelige.
Vi glæder os til at komme der igen.👍
Mvh.Hans Dybvad 😊

27. juli 2024

Vi kom kl 12 og ville benytte…

Vi kom kl 12 og ville benytte toliettet, det lignede et snavset og klamt narko toliet, vi gik en tur og håbede det blev rengjort i mellemtiden, men kl 14, var der stadigvæk ikke gjort rent. Der var papir, overalt, en skal skraldespand, der rent ud sagt brækkede sig, gulvet flød over med papir, affald og noget der lignede udtværet afføring på gulvet.
Håndvasken var fyldt med altmuligt.
Man har en forventning om, at ejeren, tjekker og rengør toliettet med jævne mellemrum, når det benyttes , så meget.

4. maj 2024

Dårlig servering ifm fødselsdag

Vi holdte min mors 80 års fødselsdag ved Mosskovpavillionen. Maden var rigtig lækker, hvilket er grunden til de 3 stjerner. Serveringen var så dårlig. Den unge tjeners attitude var så dårlig. Vi måtte hele tiden bede om vand, sodavand og vin. Folk sad med tomme glas. Mellem hovedret ryddede de ikke af bordet, så da desserten kom begyndte de at fjerne fade og skåle. Brødbakker, mayonnaise, remoulade, salt og peber var fortsat på bordet da vi fik dessert. Jeg måtte gå ud i køkkenet flere gange og bede om drikkelse.

Da min mor skulle betale for sin fødselsdagen, beklagede ejeren at der var mangel på tjener - ja det var der. Han mente ikke at han kunne kalde en tjener ind for 3-4 timer. Alligevel havde han servering inde og ude - så indtjeningen vil han gerne have men at betale for en tjener - det vil han ikke.

Min mor havde glædet sig til denne dag og var ked af at serveringen var så dårlig. Mine forældre har holdt fødselsdag flere gange derude, men det her er nok sidste gang. Sjælden vi har oplevet så dårlig service og en ung tjener, som synes at det er så - suk - så hårdt at tage imod bestillinger - skal ikke arbejde som tjener.

Kunne vi give stjerner for kun serveringen ville det være 1 stjerne, da vi jo fik mad.

13. maj 2023

Hyggelig lækker mad.

Herlig mad, af gode råvarer.
Alt var lækkert og lige som det skulle være.
Vi var 4 stk. Der alle fik forskellige frokostretter. Alle var 100% tilfredse.

Kom tilbage og fik kage.

Hyggelige omgivelser og sød rar og kompetent personale.

Vil varmt anbefale et smut ind i Mosskov Pavilionen.

Deres brunch er i øvrigt super god og anbefalelsesværdig.

Alt mætter rigtig godt, så herligt med et smuk gåtur om søen i forbindelse med besøget

4. august 2022

Er dette din virksomhed?