Bank Norwegian – a branch of NOBA Bank Group Anmeldelser

1.030

Anmeldelser i korte træk

Oprettet med AI baseret på nylige anmeldelser

Ser man på 50 anmeldelser, var de fleste anmeldere nogenlunde tilfredse med deres overordnede oplevelse og fremhæver positive sider ved virksomheden. Forbrugerne forklarer ofte, at ansøgningsprocessen er utrolig nem, hurtig samt overskuelig, og at de er glade for den brugervenlige og velfungerende app. Mange brugere oplever desuden, at systemet er yderst smidigt, og at det er meget enkelt at håndtere både løbende betalinger og månedlige indbetalinger. Nogle anmeldere var ikke tilfredse med kundeservicen og udtrykte stor frustration over uventede gebyrer samt høje renter på lånene. Flere personer bemærkede desuden alvorlige udfordringer med pludselig blokerede betalingskort og en langsommelig samt mangelfuld kommunikation fra bankens side.

Det, folk taler mest om

User experience

Anmeldere udtrykker stor tilfredshed med user_experience og fremhæver systemet som super nemt og... Se mere

Service

Brugere beskriver tvetydige interaktioner med service. Nogle anmeldere oplever hurtig og effektiv... Se mere

Payment

Forbrugere finder betalinger og transaktioner meget tvetydige, idet oplevelserne varierer betydeligt. Nogle... Se mere

Customer service

Mennesker rapporterer tvetydige oplevelser med customer_service. Nogle anmeldere roser den hurtige hjælp,... Se mere

Price

Kunder havde tvetydige oplevelser med priser og renter. Mens nogle forbrugere fandt den billigste løsning ved... Se mere

Anmeldelser, der former dette resumé

Betingelserne for kortet er strammet (igen). Man er ikke dækket hvis ikke mindst 75% er betalt med kortet - måske rimeligt nok - men hvad nu hvis man ikke kan betale med kortet, eller min limit er bru... Se mere

Edit: Blev kontaktet med den ønskede afvisning så Booking kan komme videre i deres sagsbehandling, så har opgraderet fra 1 til 3 stjerner. Jeg har som nævnt altid været en tilfreds kunde, der har al... Se mere

Hej jeg var faktisk meget tilfreds med Bank Norwegian og personaler var jælpsome og venlige at snakker med . Jeg kan 100% anbefaler Bank Norwegian på aller mine veninder. Tusind tak for jhælpen

Har et Visa-kort fra Norwegian, og det fungerer fint for mig. Jeg bruger det kun en gang imellem, men det er nemt at håndtere. Man modtager et indbetalingskort hver måned, og så længe man betaler til... Se mere

Middel

1 t anmeldelser

Har ikke besvaret negative anmeldelser

(1.030)

Jeg skriver herinde af 2 årsager

Jeg skriver herinde af 2 årsager. Dels så andre kan se at det ikke hjælper at kontakte kundeservice i Bank Norwegian og dels for om der måske er er medarbejder fra banken der på et tidspunk i sin fritid skulle finde på at se herind og så fortælle en kollega fra kundeservice, at de faktisk har et sted hvor kunde kan skrive til dem. Ikke nok med, at de derinde også skriver at man vil på svar hurtigt. De skriver dog ikke årstal på hvornår svaret kommer,

15. november 2024

Udmærket visakort

Deres kreditkort er ganske udmærket til køb inden for landets grænser og til kontanthævninger i udlandet. Til køb i udlandet findes der bedre muligheder, hvor kurstillægget ikke er så højt som på Bank Norwegians kort.

De giver beklageligvis ikke cashback på køb af flybilletter, selvom det ikke giver nogen mening.

5. november 2024

Super tilfreds

Super tilfreds.
Profesionelle. hurtige, gennemsigtige behandling om betalings kort.
Godt kommunikation. Nemt bank app.
Meget glæd🔆🔆🔆🔆

4. oktober 2024

Kan ikke få kreditkort eller årsag til afslag men har tricket Pensionist..er AI årsag til,automat afslag..

Jeg har, som den ældre herre den 9/9 anmeldte, oplevet fuldstændig det samme ved ansøgning til kreditkort hos Norwegian idag.
Min økonomiske formåen er rigtig flot og vi har ikke registreringer, eller diverse gæld.
Min mand har allerede et kort, men tildelt før han gik på pension og så svarer kundeservice jo korrekt, at de har pensionister som kunder..
HVORFOR KAN MAN IKKE BEHANDLES som ligeværdige, når vi har samme formue forhold og hvorfor kan man ikke få årsagen til afslag, fx ved en nærmere manuel kørsel..
Først troede jeg årsagen måske var, at jeg havde.sat Kreditadvarsel hos Borger.Dk, for at undgå at andre prøver at optage kredit i mit navn, men selv efter dette er fjernet får jeg nej. ( Nu aktiveret igen hos Borger.dk)
Et sådant kreditcheck har ellers Fungeret for at få et Shell kreditkort. Måske kan Norwegian bare ikke finde ud af dette check, hvis det hele er A.I styret og man ikke får årsagen til afslag!

25. september 2024