Betingelserne for kortet er strammet (igen). Man er ikke dækket hvis ikke mindst 75% er betalt med kortet - måske rimeligt nok - men hvad nu hvis man ikke kan betale med kortet, eller min limit er bru... Se mere
Anmeldelser i korte træk
Oprettet med AI baseret på nylige anmeldelser
Det, folk taler mest om
Anmeldelser, der former dette resumé
Har ikke besvaret negative anmeldelser
Nemt
Alt funger som det skal alt er nemt og overskueligt på appen det kan ikke være nemmere kan stærkt anbefale det.
Alt er klart og tydelig
Alt er klart og tydelig
Fik et lån sidste år og et kreditkort
For nydelig
Alt gik let og jeg tror ikke , at det er mere kostbar
End en normal bank.
Super bank og super renter og ingen…
Super bank og super renter og ingen grådige gebyrer som mange banker kræver. Overvejer at skifte til Norweigan Bank.
Meget tilfreds
Meget tilfreds. Nemt og hurtigt. Anbefales mange gange
Hurtig respons
Hurtig respons, hurtig levering, gode forhold, jeg er tilfreds🙂
Super nemt og lige til 🙏 virker…
Super nemt og lige til 🙏 virker upåklageligt samt virkelig god kundeservice 💪
Kreditkort er ikke til at opnå
23/12/2024
Jeg har af flere omgang forsøgt at ansøge om kreditkort ved Bank Norwegain. Ligesom mange andre her, får jeg afslag 1 sekund efter ansøgningen er sendt uden begrundelse.
Det er næsten som om de vil markedsføre sig med at de tilbyder kreditkort, men ikke ønsker at kunderne skal have det.
Jeg læser flere her som er godt stillet økonomisk og ikke kan få kreditkort. Det kan være at Bank Norwegian har luret at kunder, som ikke hver måned er i stand til at betale 100% af skyldigt beløb på kortet, så kommer til at skylde næsten 22% i rente. I så fald ønsker Bank Norwegian faktisk kunder som er dårligt stillet økonomisk.
Så må vi se, hvor længe der går, før jeg kan få et kreditkort. Læste om én som sendte samme ansøgning 30-40 gange over 5 måneder og før han blev godkendt.
De får lige et par stjerner, fordi deres opsparing virker ok.
Edit 16/8/2025
Fik i maj måned godkendt ansøgningen om kreditkort. Eneste forskel jeg kender var at jeg i november 2024 flyttede og huslejen steg med 2800kr.
Kreditgrænsen startede på 10.000kr. og har i dag fået den hævet til 50.000kr. uden ændringer i min indkomst eller andre økonomiske forhold.
Det hele fungerer rigtig godt og er…
Det hele fungerer rigtig godt og er meget tilfreds. Anbefaler.
Det hurtigste godkendte lån - EVER!
Låneansøgning sendt mandag via Lendme. Lån godkendt tirsdag. Pengene udbetalt og gammel gæld indfriet onsdag - hvor nemt og ligetil kan det være 👍🏻🙌🏻 Har fortalt om den gode oplevelse hvor end vi kommer, og anbefaler klart Norwegian Bank, til alle der spørger ❤️
Som udgangspunkt kan jeg godt lide bank…
Som udgangspunkt kan jeg godt lide bank norwegian, men på det seneste har de kun sat renterne ned på opsparingskonto og pas på med at foretage køb i udlandet, da deres vekslegebyrer er langt over normalen.
De er meget flinke og vil gerne bruge…
De er meget flinke og vil gerne bruge dem igen
Sådan.....
Absolut kompetent og proffesionel vejledning.
Meget søde og hjælpsomme
Helt sikkert anbefalelsesværdig
Banken er fantastisk bank!
Banken er en god bank, God mulighed for lån, god mulighed for kreditkort, god mulighed for opspring. Self kræver det, at man er kreditværdig, jeg har ind til nu kun oplevet positive ting. Det er en bank mam kan regne med. Vh lars
Jeg ringede første gang kl 1445 der…
Jeg ringede første gang kl 1445 der blev sagt Tryk 9 så ringer vi tilbage det gjorde jeg 3 gange der var ingen der har ringet til mig meget dårlig service så jeg må prøve igen på mandag og 1 stjerne er måske for meget