Betingelserne for kortet er strammet (igen). Man er ikke dækket hvis ikke mindst 75% er betalt med kortet - måske rimeligt nok - men hvad nu hvis man ikke kan betale med kortet, eller min limit er bru... Se mere
Anmeldelser i korte træk
Oprettet med AI baseret på nylige anmeldelser
Det, folk taler mest om
Anmeldelser, der former dette resumé
Har ikke besvaret negative anmeldelser
Har haft kreditkort og opsparingskonto…
Har haft kreditkort og opsparingskonto i Bank Norwegian siden starten. Selvom nogle vilkår er blevet lidt forringet i forhold til er de stadig klart de bedste på markedet i Danmark. De få gange der har været noget, har de hjulpet.
Jeg ville sætte penge ind på min egen…
Jeg ville sætte penge ind på min egen konto, Nem Kontor Jeg har ventet i 10 dage. Når jeg spørger dem, siger de, at der er en teknisk fejl. Jeg vil lukke min konto herfra. Kundeservice er et stort nul.
Virker som det skal
Ansøgte om et banknorwegian mastercard. master…
Ansøgte om et banknorwegian master card. Gav alle oplysninger om formue, løn, gæld, mm. Fik oplyst man nu ville gå i gang med kreditvurdering og indhentning af dokumentation og andet. Indsendte ansøgningen. Efter ca. et kvart sekund fik jeg svar: min ansøgning var afslået. De er godt nok hurtige i banken!!! Men, mon det ikke var mit cpr-nummer der var noget galt med ?? Det viste jeg var 75!
Hvorfor ikke skrive at der er et alderskrav. Det ville spare mange for spild af tid.
Stor bank
Stor bank, meget effektiv, sikker.
Dette er en fantastisk bank. Hurtigt og sikkert. Den måde, banken arbejder på, gør det nemt for kunderne at løse problemer og stole på hinanden.
Bank Norwegian
Jeg er meget tilfreds med bankens drift og et meget hjerteligt forhold til kunderne. Jeg kan anbefale denne bank til alle.
hurtig behandling.
Rigtig godt. Jeg er meget tilfreds
Jeg synes I er bare fantastisk..og gode medarbejdere i telefonen..
Mvh Marion
Nemt gennemførlig guide via nemid…
Nemt gennemførlig guide via nemid foransøgninger virkligt fedt det hele er blevet digitalt på få minutter er man igennem ansøgningen og super fin app så derfor 5 stjerner
Super kort og super servis 👍
Nem at udføre
Dårligt service hold væk fra dem…
Dårligt service hold væk fra dem betalingsforsikring dækker ikke noget spild ikke jeres tid 👎
Gå en stor bue udenom LOUISE
Aldrig har jeg oplevet så stor inkompetence, de gør en fuldstændigt til grin, jeg tog kontakt i sidste uge om genåbning af min konto efter jeg selv har anmodet om at få den midlertidigt lukket. Jeg får så fat på en LOUISE, som ingenting ved og først vender tilbage til mig ugen efter, dybt til grin, hun skriver ting som ikk passer, refererer til kollegaer fordi hun selv er helt ude på bar bund, og hun beder mig at gå ind og bestille et nyt kort på Min side, der står det kan jeg ikke, kontakt kundeservice!!!!! Hvad er det dog for en børnehave, hun har spildt min tid noget så kraftigt i over en uge, og intet er sket i processen om genåbning af min konto, jeg vil gerne lave en officiel klage over hende. Aldrig har jeg oplevet så stor inkompetence.
Så god service
Altid god og hurtig service - yderst tilfreds med at være kunde her.
Kan slet ikke genkende alle de negative ting folk skriver…..
Mega god service
Mega god service. Vi skulle låne til en bil. Fra ansøgning til godkendelse gik der få timer. Kan klart anbefales. Kan ikke genkende folks negative kommentarer!
Useriøs virksomhed
Useriøs virksomhed
Hold jer langt væk og find en bedre bank
God kundeservice - ked af indtjenings-loftet for Cashpoints
Jeg har været med siden flyselskabet Norwegian lancerede deres eget kreditkort og benytter i dag både deres kreditkort og opsparingskonto. Generelt er jeg godt tilfreds med deres kundeservice, der er hurtig til at svare.
Jeg er imidlertid ked af udhulingen af Cashpoint-fordelene. Senest med loftet på 150.000 kr. indført fra den 1. januar 2024, som begrænser din opsparing af Cashpoints til 750 kr. årligt.
Kommer der konkurrerende produkter i markedet fra andre banker, overvejer jeg nu at skifte
Bare dårlig service
De lover lån og så i sidste stadie kommer de bare med afslag uden grund. Virkelig utroværdige og anbefaler de ikke.
Spild af tid
Ansøger om et kreditkort via deres automatiske proces. Bliver automatisk afvist. Spørger på mail til grunden da vi ejer 2 huse med stor friværdi og har også en del aktiver i nuværende bank. Får bare svaret “at det er fortroligt og at afgørelsen er endelig” ansøgte så i en anden bank hvor der som forventet ingen problemer var.
At de afviser er ok, men så må de sgu oplyse om hvorfor. Total ringe service