Ballonnenshop Anmeldelser

TrustScore 4.5 ud af 5

Se, hvad kunderne siger

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Vanwege storm waren er -door het postbedrijf- problemen met de levering. Een berichtje naar de klantenservice dat ik nog niks had ontvangen en ik kreeg direct een nieuwe opgestuurd met nog een extra... Se mere

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Ballon was leuk, mooi op tijd geleverd Jammer was wel dat deze al aan verschrompelen was Komt misschien door warme weer, maar effect is stuk minder dan Aanvulling: na het lezen van de review kre... Se mere

Virksomheden har svaret

Bedømt til 4 ud af 5 stjerner

Ballon besteld voor een jarige, helaas door miscommunicatie een dag te laat geleverd. Was teleurgesteld maar bedrijf heeft goede oplossing geboden. Daar draait het om. Naar tevredenheid afgerond.

Virksomheden har svaret

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Hele leuke XXL beterschapsballon besteld met heliumtankje om de ballon zelf te vullen. Fijne webshop met veel keuze! Producten goed vindbaar. Heb al vaker hier besteld!

Virksomhedsoplysninger

1. Ballonbutik

Skrevet af virksomheden

Bij Ballonnenshop hebben we het grootste assortiment aan ballonnen met de beste kwaliteit. ✓ Altijd een feestje ✓ Voor 23:59 besteld, volgende dag bezorgd. ✓ Laagste prijs met de beste garantie. ✓ Niet goed geld terug.

Kontaktoplysninger

4 stjerner
3 stjerner
2 stjerner
1 stjerne

Bed kunder om at skrive en anmeldelse

Har besvaret 100 % af deres negative anmeldelser

Svarer typisk inden for 24 timer

Sådan bruger denne virksomhed Trustpilot

Se, hvordan deres anmeldelser og bedømmelser indsamles, vurderes og modereres.

Alle anmeldelser

183 anmeldelser inden for de sidste 12 måneder

Skriv en anmeldelse

Bedømt til 1 ud af 5 stjerner

Absoluut geen aanrader

Ondanks aangegeven als reactie door Ballonnenshop heb ik mijn geld nog steeds niet ontvangen en reageren ze ook niet op mijn mails. Ze geven in mijn reactie ook aan dat dit nooit voorkomt maar aan de reviews te zien is dit niet waar. Denk 2 keer na voordat je hier iets besteld, voor mij NOOIT meer!

Helaas voor de zoveelste keer fout gegaan met mijn bestelling. Een foutje kan een keer gebeuren, maar 3 keer achter elkaar is echt ronduit schandalig. Wil je een medewerker spreken dan krijg je een onhandige AI robot. Voor mij absoluut geen aanrader

25. november 2025

Beste Patricia,

Dank u wel dat u uw ervaring met ons heeft gedeeld. Het spijt ons oprecht dat er drie keer iets mis is gegaan met uw bestelling. U heeft helemaal gelijk dat dit absoluut niet had mogen gebeuren.

Wij nemen dit zeer serieus, want dit is niet de service waar Ballonnenshop voor staat. We hebben dit op deze manier nog nooit eerder meegemaakt (echt nog nooit dit is abnormaal gewoon), en het raakt ons dat u hierdoor teleurgesteld bent geraakt.

Na uw melding hebben wij direct al uw betaalde geld aan u teruggestort (het geld staat binnen een aantal dagen weer op uw rekening). Daarnaast hebben we, zoals we bij iedere klant doen die geen goede ervaring heeft gehad, meteen gekeken hoe we dit op een passende manier konden goedmaken (dit gaan we naar uw mail opsturen). We willen dat u merkt dat wij verantwoordelijkheid nemen en dat we altijd voor de beste service gaan. Want we staan voor "Altijd een feestje" dus ook als er iets fout gaat willen we het goed oplossen!

Wat betreft het contact: ik begrijp heel goed dat het frustrerend is wanneer u persoonlijke hulp zoekt en per ongeluk eerst bij de AI-assistent terechtkomt. Ik lees gelukkig alle berichten zelf en help onze klanten persoonlijk, maar dit had in uw situatie sneller en duidelijker opgepakt moeten worden.

Nogmaals onze oprechte excuses dat uw ervaring niet was zoals u had mogen verwachten. We waarderen het dat u dit met ons deelt, want dit helpt ons om onze service verder te verbeteren.

Mocht u nog vragen hebben of iets met ons willen bespreken, dan sta ik daar persoonlijk voor open.

Nog een feestelijke avond toegewenst.

Slecht begin, goed gerepareerd

In eerste instantie heb ik een slechte review achter gelaten omdat de bezorging niet goed verliep. De chatbot beviel mij ook niet maar ik kon niemand aan de telefoon krijgen. Daarna werd ik door iemand teruggebeld die echt graag een goede oplossing wilde bedenken. Qua tijd te laat maar vanwege de houding wel een groot deel van het vertrouwen hersteld. Ik zou opnieuw durven bestellen:)

19. november 2025
Bedømt til 3 ud af 5 stjerner

Goed opgelost na wat problemen

Ballon netjes binnen gekomen, op Schiphol uit de doos gehaald en zat het touwtje niet vast, daaag ballon, klacht ingediend en ze zouden en nieuwe sturen!! Helaas nooit gekregen maar uiteindelijk heeft hij het goed afgehandeld en het bedrag terug gestort! Prima afhandeling 👍🏻

11. november 2025

Beste Claudia,

Hartelijk dank dat u de tijd heeft genomen om uw ervaring met ons te delen. Het spijt ons oprecht dat dit zo is verlopen, en we begrijpen volledig hoe teleurstellend dit voor u moet zijn geweest.

Allereerst onze excuses dat het lintje van de ballon niet goed vastzat. Dat had natuurlijk nooit mogen gebeuren. We hebben dit nog niet eerder meegemaakt, en we gaan dit intern onderzoeken om te voorkomen dat dit opnieuw gebeurt.

Na uw melding hebben wij direct een nieuwe ballon opgestuurd, zoals beloofd. Volgens de Track & Trace is deze zending geleverd, maar u heeft hem niet ontvangen. Dat is begrijpelijkerwijs ontzettend frustrerend. Wij gaan daarom ook bij het vervoersbedrijf navragen waar de ballon exact is afgeleverd, zodat we kunnen achterhalen wat daar is misgegaan.

Omdat het inmiddels twee weken later is en u nu natuurlijk niets meer heeft aan de ballon, hebben wij:

- het volledige aankoopbedrag aan u teruggestort, en

- u een cadeaubon toegestuurd t.w.v 15 euro als extra tegemoetkoming.

We vinden het heel belangrijk dat iedere klant blij wordt van onze service. In uw geval is dat helaas niet gelukt, en daarvoor bieden wij nogmaals onze oprechte excuses aan. Maar daarom lossen we het wel zo goed op! Want we gaan voor "Altijd een feestje" dus ik hoop dat deze oplossing uw ervaring wat feestelijker heeft gemaakt.

Mocht u nog verdere vragen hebben of wilt u iets met ons bespreken, dan staan wij altijd voor u klaar.

Alvast een feestelijk weekend toegewenst.

Klacht bezorging goed opgelost

De ballon die we hadden besteld is helaas niet geleverd door de vervoerder. Na prettig mailcontact heeft balonnenshop.nl het aankoopbedrag volledig terugbetaald en we kregen nog een tegoedbon. Jammer dat de ballon niet bezorgd is maar goed opgelost door balonnenshop.nl.

8. november 2025
Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

van slechte naar goede ervaring..

balon besteld voor iemand in het umcg (ziekenhuis) en ook kaartje erbij voor 3,95 op 29 Oktober, op 3 nov nog niet ontvangen, blijkt dat er volgens bezorger niemand in het zkh niemand was om het pakketje aan te nemen? balon is kosteloos naar huis adres gestuurd, maar zonder het kaartje helaas . Jesse van balonnenshop heeft contact met mij opgenomen en een mooie compensatie aangeboden en vandaag opnieuw iemand blij kunnen maken met een balon. prima opgelost, foutje moet kunnen, dank je wel!

7. november 2025

Beste Meike,

Wat vervelend om te horen dat dit zo is gelopen. Allereerst mijn oprechte excuses dat de verrassing voor in het UMCG niet is gegaan zoals bedoeld – zeker in zo’n situatie wil je gewoon dat alles in één keer goed gaat.

We willen bij Ballonnenshop altijd de beste service leveren, omdat ons motto “Altijd een feestje” is. Daarom hebben we de ballon, toen bleek dat de bezorging in het ziekenhuis niet lukte, meteen kosteloos naar het huisadres gestuurd.

Alleen heb ik persoonlijk een fout gemaakt in de verwerking daarvan: ik heb niet goed doorgegeven dat het kaartje óók opnieuw moest worden meegestuurd. Dat had absoluut niet mogen gebeuren. Dank u wel voor uw duidelijke feedback, want hierdoor hebben we ons systeem direct aangepast zodat het voortaan automatisch goed gaat en dit niet meer kan voorkomen.

Ik ga u persoonlijk per mail benaderen voor een grote, passende oplossing/compensatie, want ik snap heel goed dat u hier niet blij van wordt. We gaan er alles aan doen om uw ervaring alsnog een feestje te maken, dat is en blijft ons doel bij elke bestelling: Altijd een feestje.

Prima webshop

Ballon besteld voor een speciale gelegenheid, helaas niet op tijd bezorgd.
De ballonnenshop trof hier totaal geen blaam, hadden alles keurig op tijd verzorgd maar de transporteur was een dag te laat.
Hierover gemaild met een medewerker die vervolgens alles in het werk gesteld heeft om een goede oplossing te vinden.
Bij deze dan ook alle credits voor deze webshop !
Uiteindelijk alsnog bezorgd, weliswaar te laat maar naar (bijna) alle tevredenheid.

16. oktober 2025
Bedømt til 3 ud af 5 stjerner

De bezorger kwam niet op de afgesproken…

De bezorger kwam niet op de afgesproken tijd

3. oktober 2025

Beste Jewubs,

Wat vervelend om te horen dat de bezorger niet op de afgesproken tijd is gekomen. Dat is natuurlijk niet de bedoeling, en we begrijpen heel goed dat dit erg frustrerend is. Soms kan het bij de bezorgdienst helaas drukker zijn dan verwacht, waardoor een bestelling iets later wordt bezorgd dan gepland.

We willen dit natuurlijk netjes voor u rechtzetten en bieden u daarom graag een mooie compensatie aan. We nemen persoonlijk contact met u op om dit samen goed af te handelen.

Bij Ballonnenshop staan we namelijk voor “Altijd een feestje” – en dat betekent dat we er alles aan doen om elk moment feestelijk te maken, óók als er een keer iets misgaat. 🎈

Bedømt til 4 ud af 5 stjerner

Jesse geeft prettige reactie.

Na mijn review is er persoonlijk gemaild door Jesse. Dit keer geen Ai-assistente.
Goede heldere no nonsens uitleg. Daar hou ik van!
Probleem was de levering mijn met helium gevulde ballon (externe partij).

Geld terug beloofd en er werd het aanbod om een nieuwe ballon te sturen. Dat laatste hoeft niet voor mij. Het is jammer dat het zo gelopen is, maar het is goed opgelost.

Succes met jouw bedrijf Jesse!

7. oktober 2025

Beste Hanna,

Wat ontzettend vervelend om te lezen – dit hoort natuurlijk absoluut niet te gebeuren. Wij hebben 100% bezorggarantie, en daarom storten we uw geld direct terug. Daarnaast willen we u graag een nieuwe ballon gratis toesturen, zodat u alsnog kunt ervaren waar wij normaal voor staan. 🎈

Onze excuses ook voor het contact via de AI-assistent. We hebben onlangs een nieuwe digitale assistent geïntroduceerd om sneller te kunnen reageren, maar we merken dat deze nog niet altijd perfect werkt. Alle berichten die via de AI binnenkomen worden echter altijd door mensen gecontroleerd, alleen kan daar soms een paar uur tussen zitten. We schakelen daarom steeds vaker weer terug naar persoonlijk contact, zodat u direct met een medewerker kunt spreken wanneer er iets misgaat.

Nogmaals onze excuses voor de vervelende ervaring – dit is absoluut niet wat u van ons mag verwachten. We nemen persoonlijk contact met u op om het verder netjes op te lossen.

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Onze ballon was als bezorgd gemarkeerd…

Onze ballon was als bezorgd gemarkeerd door de bezorgdienst maar niet aan ons adres iedergeval ( waar wel is nog een raadsel ) , heel jammer uiteraard en ik heb direct contact gezocht met Ballonnenshop.nl .
Daarop volgde een prettig mailverkeer met de medewerker .
Ik kreeg excuses en het geld is inmiddels snel teruggestort ( helaas ben je als bedrijf ook afhankelijk van de vervoerder ).
Dit is hoe je je verantwoording neemt als bedrijf en je klant serieus neemt .
Goed opgelost en tot de volgende keer !
Groet Dennis

4. oktober 2025

Bezorgklachg

Op de goede dag bezorgd, perfect geregeld
De bezorger had de doos buiten in de regen neer gezet, terwijl ze een grote box hebben voor pakketten bij het bezorgadres, daar kan ballonnenshop niets aan doen, maar ze hebben het goed opgelost voor mij

2. oktober 2025

Beste Annemie,

Wat ontzettend vervelend om te horen dat de bezorger de doos buiten in de regen heeft neergezet. Dat kan natuurlijk écht niet, zeker niet wanneer er een grote pakketbox aanwezig is waar het veilig in had gekund.

We gaan dit direct opnemen met ons bezorgbedrijf, want dit hoort absoluut niet te gebeuren. We willen dit niet alleen voor u goedmaken, maar ook voorkomen dat dit bij iemand anders nog eens gebeurt.

Daarnaast willen we u graag een mooie compensatie aanbieden, omdat we het belangrijk vinden dat u ondanks deze vervelende ervaring toch tevreden blijft. We nemen hierover persoonlijk contact met u op, zodat we samen kunnen kijken naar een passende oplossing.

Bij Ballonnenshop staan we voor “Altijd een feestje” – en dat betekent ook dat we, als er iets misgaat, er alles aan doen om het netjes recht te zetten.

Nogmaals onze excuses voor deze vervelende situatie. We gaan dit zo snel mogelijk oplossen. 🎈

Reactie

Reactie
Na mijn reviews hier is er netjes contact opgenomen. Onze dochter wordt verblijft met een nieuwe ballon.

Wat een nette goede klant vriendelijke service.

Bedankt voor jullie respons

3. oktober 2025
Uopfordret anmeldelse

Læs om anmeldelsesprocessen på Trustpilot.

Hér finder du 8 tips til at skrive anmeldelser.