Ballonnenshop Anmeldelser

TrustScore 4.5 ud af 5

Se, hvad kunderne siger

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Vanwege storm waren er -door het postbedrijf- problemen met de levering. Een berichtje naar de klantenservice dat ik nog niks had ontvangen en ik kreeg direct een nieuwe opgestuurd met nog een extra... Se mere

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Ballon was leuk, mooi op tijd geleverd Jammer was wel dat deze al aan verschrompelen was Komt misschien door warme weer, maar effect is stuk minder dan Aanvulling: na het lezen van de review kre... Se mere

Virksomheden har svaret

Bedømt til 4 ud af 5 stjerner

Ballon besteld voor een jarige, helaas door miscommunicatie een dag te laat geleverd. Was teleurgesteld maar bedrijf heeft goede oplossing geboden. Daar draait het om. Naar tevredenheid afgerond.

Virksomheden har svaret

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Hele leuke XXL beterschapsballon besteld met heliumtankje om de ballon zelf te vullen. Fijne webshop met veel keuze! Producten goed vindbaar. Heb al vaker hier besteld!

Virksomhedsoplysninger

1. Ballonbutik

Skrevet af virksomheden

Bij Ballonnenshop hebben we het grootste assortiment aan ballonnen met de beste kwaliteit. ✓ Altijd een feestje ✓ Voor 23:59 besteld, volgende dag bezorgd. ✓ Laagste prijs met de beste garantie. ✓ Niet goed geld terug.

Kontaktoplysninger

4 stjerner
3 stjerner
2 stjerner
1 stjerne

Bed kunder om at skrive en anmeldelse

Har besvaret 100 % af deres negative anmeldelser

Svarer typisk inden for 24 timer

Sådan bruger denne virksomhed Trustpilot

Se, hvordan deres anmeldelser og bedømmelser indsamles, vurderes og modereres.

Alle anmeldelser

183 anmeldelser inden for de sidste 12 måneder

Skriv en anmeldelse

Snelle service

Belangrijk voor ons: De verjaardagsballon kon worden bezorgd op maandag 29 december 2025. De service en informatie was prima.

28. december 2025
Bedømt til 3 ud af 5 stjerner

Verrassing niet gelukt

Ruim van te voren een ballon besteld, een verrassing voor vriendin. Datum levering 23 december. Helaas door drukte bezorgdienst (PACKS) wordt pakket pas savonds laat geleverd. Leuke verrassing! Geen enkele waarschuwing op site balonnenshop. Ze begrijpen het heel goed, maar kunnen niets doen. Krijg je een cadeaubon aangeboden van 10 eu. Alsof je daar ooit nog een keer iets bestelt. Hoe leuk zou het zijn als je cadeau begin van de dag wordt bezorgd, niet in deze maand..mag je blij zijn, als je cadeau wordt afgelverd. spijtig voor een online winkel in feestbalonnen. Dus....pas op als je hier iets bestelt in een drukke periode.

23. december 2025

Geachte Joke,

Dank u wel dat u de moeite heeft genomen om uw ervaring met ons te delen. Wij begrijpen heel goed hoe teleurstellend het is wanneer een verrassing voor iemand die u lief is niet verloopt zoals u had verwacht. Dat is precies het tegenovergestelde van wat u van ons mag verwachten.

Wij zien in het systeem dat de ballon op 23 december om 17:21 uur bij uw vriendin is afgeleverd.

Uw bestelling is door ons ruim op tijd klaargemaakt en aangeboden aan de bezorgdienst. Helaas hebben wij in deze periode te maken gehad met extreme drukte rond de feestdagen, waardoor sommige routes anders zijn gelopen dan gepland. Dat neemt niet weg dat u hier de gevolgen van heeft ondervonden, en daarvoor bieden wij u onze excuses aan.

Wij mailen u omdat wij dit niet willen laten eindigen met een teleurstellend gevoel, maar het juist feestelijk en netjes willen oplossen. Wij zouden u daarom graag een ruimere tegemoetkoming willen aanbieden dan eerder genoemd, zodat wij kunnen laten zien dat dit geen standaard situatie is voor ons.

Wij nemen graag persoonlijk contact met u op om dit samen te bespreken en tot een passende oplossing te komen. U hoort spoedig van ons.

Alvast een feestelijke kerst toegewenst.

Jesse de Vries
Team Ballonnenshop
info@ballonnenshop.nl

Bedømt til 1 ud af 5 stjerner

Niet doen! Ging al fout met bestellen omdat de…

Ging al fout met bestellen omdat de site het factuuradres over heeft genomen als afleveradres wat uiteindelijk wel is aangepast!
Nu bestel je ruim van tevoren een ballon voor iemand die in een revalidatiecentrum ligt en 40 jaar getrouwd is, je geeft een leverdatum aan betaal €23,- voor een ballon met kaartje en dan denk je fijn dat het geregeld is maar helaas is niets is minder waar!!!
Krijg op dag van levering, laat in de avond, een bericht dat het niet geleverd is en pas 2 dagen later!!
Zo jammer dat iets wat zo leuk had kunnen zijn teniet wordt gedaan door een foute leverancier/bezorger.
Navraag bij familie, welke ook in het recente verleden ballonnen hadden besteld, bleek dat het ook fout was gegaan met de afgesproken levering en er dagen verschil in levering zat van 2 ballonnetjes!
Mijn advies, wil je iets laten leveren op afgesproken datum, NIET DOEN

21. december 2025

Beste C. Karssen,

Wat jammer om te lezen dat dit voor u zo is gelopen. We begrijpen heel goed hoe teleurstellend dit moet zijn geweest, zeker omdat het om een bijzonder moment ging. Dat vinden wij oprecht vervelend.

Wij leveren in de praktijk vrijwel altijd op de afgesproken datum en doen er alles aan om bestellingen die ruim van tevoren worden geplaatst ook daadwerkelijk op tijd te bezorgen. Mocht er onverhoopt toch iets misgaan in de levering, dan lossen wij dit altijd direct op en zorgen wij uiteraard voor terugbetaling. Dat is voor ons vanzelfsprekend.

We nemen dit soort ervaringen serieus en kijken graag met u mee wat er in dit specifieke geval is gebeurd, zodat we dit netjes en correct voor u kunnen afhandelen. U kunt hiervoor gerust contact met ons opnemen.

Nogmaals: jammer dat dit moment niet is geworden wat u ervan had gehoopt. We helpen u graag verder en denken graag met u mee.

Nog een feestelijke avond toegewenst.

Vriendelijke groet, Jesse
Team Ballonnenshop

Supershop

Wilde ballon bestellen. Nog nooit van ballonnenshop gehoord. Leuke ballonnen en betaalbaar. De hond besteld, en dat was een "groot" succes. Die is echt mega. De kinderen hebben er de hele dag mee gespeeld en is nog in prima staat.
Ze hebben ook een spaarsysteem. Echt een aanrader.

13. december 2025
Bedømt til 2 ud af 5 stjerner

Voor de 2 de keer een veel te late…

Voor de 2 de keer een veel te late levering.
Ik zal hier geen bestelling meer plaatsen.

30. november 2025

Beste Mevrouw Hamers,

Hartelijk dank dat u uw ervaring met ons deelt. We vinden het heel vervelend om te lezen dat uw bestelling voor de tweede keer te laat is geleverd. Dat is absoluut niet de bedoeling en begrijpelijk dat u hier teleurgesteld over bent.

Bij Ballonnenshop werken wij met een bezorgdienst die in meer dan 99% van de gevallen op tijd levert. Hierdoor komt een late levering bijna nooit voor. Helaas is het bij uw bestelling wél misgegaan (en dat dit 2x achter elkaar is gebeurd is heel uitzonderlijk en nog niet eerder voorgekomen), en dat spijt ons oprecht.

Wanneer er iets fout gaat, nemen wij altijd onze verantwoordelijkheid. Daarom storten wij het volledige bedrag aan u terug én sturen wij u daarnaast een cadeaubon als tegemoetkoming. U krijgt dus uw geld terug én een extra ballon die u gratis kunt bestellen wanneer u dat wilt. Dan kunt u zien dat het de volgende keer(en) echt helemaal goed gaat.

We hopen dat u, ondanks deze vervelende ervaring, ons in de toekomst misschien toch nog een kans wilt geven. In meer dan 99% van de gevallen gaat het namelijk wél goed, en wanneer het een keer misgaat, lossen we het altijd netjes op.

Onze excuses voor het ongemak.

Met vriendelijke groet, Jesse
Team Ballonnenshop 🎈

Bedømt til 1 ud af 5 stjerner

Miskoop!

Miskoop!!
Een ballon met "40" besteld op 28 november j.l.voor een jarige op 29 november j.l. . Echter werd deze op de 29e pas bezorgd 's avonds heel laat, toen de jarige vertrokken was naar zijn verrassingsfeestje en de verjaardagsballon voor die dag niet meer nodig was.
Nooit weer!!

29. november 2025

Beste Oosterhout,

Hartelijk dank dat u uw ervaring met ons deelt. Wat ontzettend vervelend dat de ballon pas laat in de avond is bezorgd. Zeker op een verjaardag hoort een ballon gewoon overdag geleverd te worden, zodat de verrassing op tijd is. Ik begrijp heel goed dat u hier teleurgesteld over bent.

Rond Black Friday was het bij alle bezorgdiensten extreem druk. Hierdoor zijn sommige ballonnen later op de dag bezorgd dan normaal, terwijl wij juist altijd zorgen dat onze cadeaus overdag geleverd worden. Dat is in uw geval helaas niet gebeurd en dat spijt ons oprecht.

Omdat u als klant hier nooit de dupe van mag zijn, willen wij dit graag netjes oplossen. U ontvangt van ons een cadeaubon waarmee u gratis opnieuw een ballon kunt bestellen. Deze mailen wij u toe. Dit is het minste wat wij kunnen doen, want dit hoort natuurlijk niet te gebeuren.

Nogmaals onze excuses dat de verrassing voor de jarige hierdoor niet op het juiste moment kon plaatsvinden. We hopen dat u ons in de toekomst nog een kans wilt geven om te laten zien dat dit normaalgesproken wél goed gaat (het kwam deze keer alleen door black friday).

Met vriendelijke groet, Jesse
Team Ballonnenshop 🎈