Vanwege storm waren er -door het postbedrijf- problemen met de levering. Een berichtje naar de klantenservice dat ik nog niks had ontvangen en ik kreeg direct een nieuwe opgestuurd met nog een extra... Se mere
Se, hvad kunderne siger
Ballon was leuk, mooi op tijd geleverd Jammer was wel dat deze al aan verschrompelen was Komt misschien door warme weer, maar effect is stuk minder dan Aanvulling: na het lezen van de review kre... Se mere
Virksomheden har svaret
Ballon besteld voor een jarige, helaas door miscommunicatie een dag te laat geleverd. Was teleurgesteld maar bedrijf heeft goede oplossing geboden. Daar draait het om. Naar tevredenheid afgerond.
Virksomheden har svaret
Hele leuke XXL beterschapsballon besteld met heliumtankje om de ballon zelf te vullen. Fijne webshop met veel keuze! Producten goed vindbaar. Heb al vaker hier besteld!
Virksomhedsoplysninger
Skrevet af virksomheden
Bij Ballonnenshop hebben we het grootste assortiment aan ballonnen met de beste kwaliteit. ✓ Altijd een feestje ✓ Voor 23:59 besteld, volgende dag bezorgd. ✓ Laagste prijs met de beste garantie. ✓ Niet goed geld terug.
Kontaktoplysninger
Breelaan 110, 1861GH, Bergen (NH), Holland
- info@ballonnenshop.nl
- ballonnenshop.nl
Bed kunder om at skrive en anmeldelse
Har besvaret 100 % af deres negative anmeldelser
Svarer typisk inden for 24 timer
Sådan bruger denne virksomhed Trustpilot
Se, hvordan deres anmeldelser og bedømmelser indsamles, vurderes og modereres.
De bestelling werd op aangegeven datum…
De bestelling werd op aangegeven datum bezorgd en zag er goed uit. Zeer tevreden
Op de aangegeven dag geleverd op een…
Op de aangegeven dag geleverd op een fijn tijdstip. Ballonnen van goede kwaliteit. Leuk verpakt.
Makkelijke site om te bestellen.
Makkelijke site om te bestellen.
Ze zijn altijd bereid om te helpen als er bijv per abuis verkeerd adres is gebruikt of dat verzenddatum veranderde toen het zo sneeuwde.
En leuke acties!
Top!
Heel goede service na niet op tijd geleverde ballon
Nadat ik een klacht had ingediend over de niet op tijd geleverde ballon kreeg ik direct een mail terug. Werd heel goed op gereageerd. Met een passende oplossing. Wat een service.
Ik had als eerste een slechte review geplaatst maar deze pas ik bij deze direct aan.
Ik bestel de volgende keer weer bij dit bedrijf en zou dat andere ook aanbevelen.

Keurig geholpen
Keurig geholpen. I.v.m. verhuizing van mijn oom is door mij het verkeerde ziekenhuisadres doorgegeven. De klantenservice heeft dit voor mij hersteld en alsnog bezorgd!
TOP zaak
Wat een prijsverschil tov andere ballonaanbieders en dit bedoel ik in positieve zin! Ook de bezorging ging perfect. De ballon hangt inmiddels al bijna 5 weken en is nog steeds perfect! Mijn dochter vindt het geweldig ♡. Ik raad iedereen ballonenshop aan
Breed Assortiment. Het proces verloopt goed. Netjes en snel geregeld.
Breed Assortiment, snel en netjes
geregeld.
Foto ballon
Van tevoren een paar keer contact gehad omdat ik 2x dezelfde ballon wilde bestellen..
Ze waren goed bereikbaar en prettig in communicatie.
De foto ballon was prachtig, de foto die op de ballon zat leek wel van een soort fluweel. Ook nu na 8 weken staat de ballon er nog goed bij. Word nu wel zachter, maar dat mag ook na zo’n tijd.
Wij zijn heel tevreden!!
altijd top
Communicatie is altijd super. leveringen komen op tijd en de kwaliteit is ook uitstekend. en dat allemaal voor een enorm eerlijke prijs. wij zijn als hotel zijnde onwijs blij dat we van leverancier zijn gewisseld naar ballonnenshop.nl. ons contact persoon Jesse gaat altijd de extra mile voor een uitstekende service. zeker aan te raden.
De keuze die ik zocht was er bij…
De keuze die ik zocht was er bij jullie!
Je kon je keuze makkelijk upgraden.
En het allerbelangrijkste, dat de levering optijd was. Helemaal PRIMA!!!
Ballon was op tijd geleverd en keurig…
Ballon was op tijd geleverd en keurig bezorgd. De klantenservice is vlot en behulpzaam.

Besvarelse fra Ballonnenshop
Goed en op tijd geleverd!
Alles correct afgehandeld.
Alles correct afgehandeld.
Helaas volharding in verkeerde naam. Ik heet Anton Metske en geen Wouter van Santen.
Mooie ballonnen tros alleen jammer dat…
Mooie ballonnen tros alleen jammer dat 2 van de 3 ballonnen op de 1e dag snel loslieten van het lint en opstegen. Wellicht voor de toekomst toch een knoopje erin maken.

Super makkelijk te bestellen
Super makkelijk te bestellen. Bezorging zoals afgesproken. De ballon bleef veel langer in de lucht als beloofd. Super !!!
Snelle levering, maar de ballonnen zaten niet vast aan elkaar als een tros. De lintjes zijn losgegaan helaas.
Dit is heel goed opgelost door Balonnenshop.

Besvarelse fra Ballonnenshop
De ballon is niet aangekomen, maar fout is gersteld
De ballon was niet aangekomen, heel vervelend. Maar uiteindelijk is het goed opgelost, keurig!

Besvarelse fra Ballonnenshop
Was prima verzorgd en op tijd...
Bestelling gedaan voor Valentijnsdag
Bestelling gedaan voor Valentijnsdag. Bestelling is nooit afgeleverd. Nu stellen ze voor om de bestelling opnieuw te versturen. Ze begrijpen niet dat het doel van een Valentijnskado, op Valentijnsdag geleverd moet worden. Gevraagd om het reeds betaalde bedrag terug te storten. Heel jammer dit, ik was op zoek naar eens wat anders dan bloemen.
Balonnenshop.nl heeft excuus aangeboden en gaan het betaalde bedrag terug storten. Dit vind ik de enige oplossing in dit geval. Tevreden met de afhandeling.