Balando Anmeldelser 223

1,3

Bestilte en bluse 1. marts 2023. Har stadig (trods 23 mails) ikke modtaget penge retur. kr. er trods alt mange penge for en pensionist. Balando er absolut et fake-firma. ØV ØV

Køb ikke produkter fra dette firma. Pengene bliver trukket promte fra din konto men der modtages ingen varer. Har rykket og rykket men fået kun standard svar retur. Jeg ville annullere ordren men dett... Se mere

Hej Connie her, min oplevelse er, at man ikke kan stole på Jer, jeg har et tilgodehavende på kr. 362,60 ordre. 7061, da min forsendelse blev væk under transport, jeg kunne så vælge at få min ordre t... Se mere

Svindler varer er aldrig kommet, de har dog taget deres betaling, fin kontakt i starten, men efterhånden forsvandt kontakten også og fik beske på at have tålmodighed varerne skulle nok komme. Jeg sk... Se mere

1,3

Dårlig

Køb ikke hos balando

Modtaget en jakke i dag, efter at have ventet over 1,5 måned. Der står det er et jakkesæt, men man får åbenbart kun 1 del, slet ikke i orden. Varen kommer fra Kina.
Der handler jeg ikke mere.

20. marts 2023

Jeg vil bestemt fraråde

Jeg vil bestemt fraråde, at handle med dette firma!
Jeg bestilte et sæt tøj den 19/2-23 - øv, først bagefter finder jeg ud af hvad det er for et fupfirma!
Under 1/2 time efter min bestilling, sender jeg en mail med besked på at jeg ikke ønsker varen og beder dem venligst, at betale mig pengene tilbage!
Jeg modtager et par timer efter, en mail med besked på at min varer er pakket og afsendt - derfor kan jeg heller ikke få pengene retur😡
Jeg har mange gange rykket for varen - pengene var de jo hurtig nok til at hæve!
Hver gang jeg skriver får jeg en mail tilbage, med besked på de er rigtig kede af det!
Og ja lige pludselige bliver man budt velkommen i familien - NEJ TAK!!
Ja, jeg kunne skrive meget mere - men er blot af samme skuffe! Så jeg har kun tilbage at sige:
HOLD JER VÆK FRA DETTE FIRMA -DET ER EN FLOK SVINDLERE.
KUNNE JEG GIVE NEGATIVE STJERNER BLEV DET MINUS 10

19. februar 2023

Dette firma fortjener ingen stjerne

Dette firma fortjener ingen stjerne. Det er svindel, så køb ikke hos dem. Varer bliver ikke leveret og der kommer standard undskyldninger, når man skriver mails til dem. Der bliver begrundet med at der er problemer med kureren, at varen er på vej sov. Men ingen konkrete svar.

28. februar 2023

De har hævet mine penge

De har hævet mine penge. I marts men jeg har stadigvæk ikke modtaget nogle vare. Og pludselig i den seneste mail er jeg nærmest kommet i familie med dem. Jeg vil heller ha besked på om mine vare er på vej. Så indtil videre får de ingen stjerner herfra. Udover den jeg er tvunget til at give.

17. marts 2023

Jeg har nu lært at læse anmeldelser…

Jeg har nu lært at læse anmeldelser inden jeg bestiller, selvom jeg ikke har oplevet noget lignede. Det viser sig at være vare fra Kina? Og nu over 20 hverdage efter bestilling har jeg ikke modtaget varen, standard svar når man henvender sig. måske var det en ide og henvende sig til medierne.

17. marts 2023

Kun 2 hakker i tyndt sjasket stof 😡😡👎

Har idag ( bestilt 8 feb. 2023) modtager 2 jakker men ingen bukser😡👎
Ordren var på 2 sæt jakke og bukser )
Stoffet er tyndt som skjortestof👎 virkelig skuffende 😡😡👎

I skulle skamme jer at snyde kunderne på denne tarvelige måde 😡👎👎
FØJ FØJ FØJ.

16. marts 2023

Efter endnu engang at have rykket for…

Efter endnu engang at have rykket for mine varer, hører jeg ikke et eneste ord fra Balando.
Hverken om forsendelsen og heller ikke efter jeg har bedt om at få mine penge tilbage.
Kunne man give 0 STJERNE så er det maksimum de fortjener.
De har en enkelt gang bedt om yderligere oplysninger om bestillingen, men det har heller ikke hjulpet.
Men det kan være at det hjælper at jeg kommer med disse negative omtaler hver dag indtil jeg har modtaget mine penge.

14. marts 2023

Lædertasker af plastik

Ligner til forveksling det taskested, hvor jeg købte en tilsyneladende lækker lædertaske. Efter et par uger modtog jeg den grimmeste plastiktaske. Sendt fra Kina, selvom butikken bildte mig ind, at den var dansk og havde ophørsudsalg.

1. marts 2023

Jeg har bestilt en taske for længe…

Jeg har bestilt en taske for længe siden og pengene er trukken men har ikke modtaget nogen taske, så desværre svindel og humbug 😡

13. marts 2023

Besvarelse fra Balando

Du kan sende os en e-mail med dit ordrenummer, så vi kan tjekke, hvor din ordre befinder sig i øjeblikket, og om der måske er gået noget galt!

Balando København og Aiko København er det samme svindelforetagende!

Balando København og Aiko København er begge svindel-websites, som intet har med København at gøre, eller de varer, de reklamerer med for den sags skyld. De tilbyder de samme varer på samme umulige måde og snyder deres kunder, så vandet driver! Ingen af dem har en fysisk butik eller adresse i København eller noget andet sted i Europa. KØB IKKE NOGET på disse websites - det er mere smertefrit at smide pengene direkte ud af vinduet!
Jeg har ikke mere at tilføje andet end at det er meget tydeligt, at begge webshops opererer på samme måde med de samme varer, samme priser, nøjagtig samme beskrivelse af varerne etc. I kan jo se, hvad der ellers skrive om jer her på Trustpilot - masser af klager!

12. marts 2023

Besvarelse fra Balando

Har du afgivet en ordre hos os? For jeg forstår ikke rigtig din anmeldelse. Vi er en webshop og sælger faktisk i Danmark og andre lande i Europa.

Min vare er aldrig kommet frem men er betalt😡

Efter at have bestilt og betalt for varer som umiddelbart ikke kommer til Danmark, så får man pludselig besked om at varerne kommer fra Kina og man kan derfor ikke spore pakken.hvor den har ligget stille siden 20.2.2023 hvor den også er betalt Efter utallige henvendelser til Balando får man den ene gang efter den anden et standardsvar (fortrykt) om forsinkelser.
Personlig svar fra dem kommer aldrig.
KØB ALDRIG FRA DETTE USERIØSE FIRMA.
Totalt umulig at komme i dialog med dem.

20. februar 2023

Sikke et Tivolifirma

Sikke et Tivolifirma. Min hustru handlede her i god tro. Varerne ankom efter ca. 5 uger, på trods af beskrevet leveringstid på 10-12 hverdage. Varerne skal returneres dels pga. ringe kvalitet og dels størrelser som absolut ikke lever op til den størrelse man forventer at få leveret. Ved returnering forlanger firmaet at det skal sendes til deres lager i Kina, tilmed UDEN dette oplyses i handelsbetingelserne og iøvrigt selv betale fragtomkostninger hertil. Det er ok at betale returfragt, Max. 49kr. Som det koster alle andre steder der ikke tilbyder gratis returfragt. Firmaet må selv betale differencen mellem 49 kr. og fragten til Kina.
Dette firma bærer i høj grad præg af, at ejeren er amatør, i ordets bogstavligste forstand, som gerne vil være professionel, men forbliver udelukkende en svindler.

Man kan ikke finde hverken adresse, telefonnummer eller CVR NR på shoppen. Og til ejeren af shoppen; Du ER allerede anmeldt til e-mærket, Forbrugerombudsmanden og selvfølgelig til SKAT. Skat er voldsomt interesseret i af finde frem til dig.

OPDATERING:
Svarer på nedenstående:
1. Der er intet beskrevet i jeres returpolitik om retur skal ske til Kina!

2. Det må forventes, at I opererer i forhold dansk lovgivning, herunder købeloven, længere er den ikke.

Men lad os se om I synes de 630 kr min hustru har betalt for ordren er værd for jer, at beholde mod det der på vej i jeres retning.

11. marts 2023

Besvarelse fra Balando

Vi undskylder, hvis der er opstået nogen forvirring. Du kan læse betingelserne for returnering af et produkt på vores side om returnering. Det er korrekt, at vi ikke tilbyder gratis returnering på nogle ordrer. Det er heller ikke obligatorisk, så jeg forstår ikke, hvorfor du sætter os på denne måde på afstand.

Vi kan dog give dig en kreditnota, der er returomkostningerne værd!

Jeg bestilte en cardigan i januar 2023

Jeg bestilte en cardigan i januar 2023, i den tro at det var fra en dansk hjemmeside, pengene blev trukket den 23.01.23, d.d. Jeg har endnu ikke modtaget min cardigan og forventer ikke jeg modtager den. Jeg har mailet og gjort opmærksom på problemet, får nogle standard svar, med en masse undskyldninger, som er svære at tage alvorlige. I går bad jeg om at ordren bliver annulleret og mine penge ført tilbage på min konto…… ikke mærkeligt jeg ingen svar modtager, på netop den mail.
Køb ikke noget på fra dette fup firma.
Læringen for mig er, gå altid ind på trustpilot, inden du bestiller noget over nettet.

11. marts 2023

Bestilte en strikket cardigan

Bestilte en strikket cardigan, men fik en cardigan i noget tyndt sweat shirt stof. Beløbet blev trukket en måned før jeg fik den forkerte vare. Trøjen kom direkte fra Kina, selvom jeg bestilte på en dansk webshop. “Den danske webshop” svarer tilbage på min klage, at jeg selv skal bekoste at sende trøjen retur til lageret i Kina, selvom jeg bestilte hos et DK firma. Eller også kan jeg beholde trøjen og få 30% refusion. Mega dårlig behandling. Handler aldrig der igen.

2. marts 2023

Det er fup

Bestilte en trøje 9/2. 23.
Endnu ikke modtaget.
De skriver 15 til 20 dage.
Bestil endelig ikke der fra. Det er fup.
Modtaget trøje. Men den er ikke i strik som jeg bestilte. Tyndt syntetisk stof . Og virkelig grim

9. februar 2023

Fupfirma!!

Fupfirma!!
Udover at jeg har samme oplevelse, som de fleste reelle henvendelser her på Trustpilot, så ser det sandelig også ud til at firmaet har ansat/hyret folk til at komme med falske anmeldelser på Trustpilot - alle skrevet i standardsprog, som kunne bruges om mange firmaer, og ALLE har givet 5 stjerner, så man trækker gennemsnittet op for et firma, der slet ikke leverer andet end fup og bedrag!
Hvis jeg rent faktisk modtager den trøje jeg har bestilt, bliver jeg overrasket.

23. februar 2023