Bestilte en bluse 1. marts 2023. Har stadig (trods 23 mails) ikke modtaget penge retur. kr. er trods alt mange penge for en pensionist. Balando er absolut et fake-firma. ØV ØV
Se, hvad kunderne siger
Køb ikke produkter fra dette firma. Pengene bliver trukket promte fra din konto men der modtages ingen varer. Har rykket og rykket men fået kun standard svar retur. Jeg ville annullere ordren men dett... Se mere
Hej Connie her, min oplevelse er, at man ikke kan stole på Jer, jeg har et tilgodehavende på kr. 362,60 ordre. 7061, da min forsendelse blev væk under transport, jeg kunne så vælge at få min ordre t... Se mere
Svindler varer er aldrig kommet, de har dog taget deres betaling, fin kontakt i starten, men efterhånden forsvandt kontakten også og fik beske på at have tålmodighed varerne skulle nok komme. Jeg sk... Se mere
Det virker som fup
Jeg bestilte en vare 17. februar. På siden står levering til 7-12 dage, i en mail skriver de 15-20 dage. Jeg forsøgte at annullere min ordre, men det kunne jeg ikke, da den ifølge kundeservice var afsendt, men på tracking stod den stadig som afventende afhentning. På den side, jeg bestilte på var der rabat grundet ophør, men der florerer en del falske reklamesider, som leder til denne side - og de eksisterer alle trods 'ophørsudsalg'. Varen sendes fra Kina, selvom der står dansk produceret læder. Det virker som fusk og bedrag, og jeg tvivler på, jeg nogensinde ser en vare. Trods mange spørgsmål til kundeservice, får jeg blot standardsvar.
Køb aldrigsvindel noget hos det firma
Køb aldrig noget hos det firma, det er snyd og svindel, du får aldrig noget, deltager dine penge.
Kan ikke anbefales.
Kan ikke anbefales.
Meget dårlig oplevelse. Man får ikke det, man forventer.😡
Man køber i god tro et jakkesæt, kaldet Lady Lapel Cardigansæt. Det ser superflot ud, bukser og jakke, tilsyneladende kraftigt stof.
Venter. Der går en lang måned, og endelig ankommer pakken.
I den er der kun en jakke, ingen bukser(!!!) , og jakken er tynd som en skjortebluse, slet ikke som på billedet.
Jeg er skuffet.😨Føler mig fuppet, men jeg gider ikke reklamere, da jeg her på Trustpilot ser, at de, der har haft samme oplevelse og har klaget, har fået at vide, at selvom BALANDO kalder det et sæt, så er det kun jakken, de har til salg, så det er altså os kunder, der tager fejl.!!!! Siger de.
Øv,øv.
R
Den 31/1 købte jeg et par sko og i har…
Den 31/1 købte jeg et par sko og i har trukket pengene men jeg har ikke fået mine sko her en måned efter vil gerne have mine penge retur.skod firma
Kan ikke anbefales
Bestilte et par sko den 15 februar 2023 som åbentbart ikke er sendt fra Kina endnu selv om i har trukket pengene rimeligt hurtigt samme dag.
Øv øv tror ikke jeg nogensinde får dem
Har før købt vare fra et andet firma fra Kina men er blevet oplyst hele vejen om hvornår det bliver afsendt fra og hvornår.
Den app jeg har rykker sig ikke på datoen altså der sker ingenting.
Absolut et fup firma.Dårlig …
Absolut et fup firma.Dårlig markedsføring.Man viser et jakkesæt på hjemmesiden.Når man så bestiller et jakkesæt så får man kun en jakke.Bukser høre åbenbart ikke til ET sæt.Kundeservice svare ,men det får man ikke bukser ud af .FUP OG SVILDEL😡😡😡
Så kom “suitet”
Så kom “suitet”. Bestod så kun af en jakke i ualmindelig dårlig kvalitet og i en størrelse der var helt hen i vejret 😂Bestil IKKE fra Balando hvis du vil have noget for pengene!
Kan absolut ikke anbefales
Bestilte to jakkesæt i orange og beige, fik godt nok varen, men jeg ventede 1 måned før den kom. Der var så kun jakker (selvom de skriver “ suit” og “dragt”), Jeg skrev til dem, at der manglede bukser, men fik besked om, at det kun var jakken, selvom de havde svaret, at man godt kunne få forskellige størrelser i jakke og bukser. HOLD JER VÆK FRA DENNE HJEMMESIDE!
Bare jeg kunne give firmaet 5 minus stjerner
Den 29. januar købte jeg 2 cardigans. Har ikke modtaget pakken fra Kina endnu. Har skrevet et par gange til kundeservice og får samme svar: Bare rolig, pakken er på vej.
Jeg tror sgu aldrig jeg ser noget til den pakke..
Bestilte en twister den 30 januar
Bestilte en twister den 30 januar
Pengene er trukket, men har ikke modtaget nogen pakke.
Aldrig bestil derfra.
Det er det rene fup og svindel
Ventetiden var lidt lang
Ventetiden var lidt lang, men varen kom (BH). Desværre var det i "børnestørrelse" selvom det var en størrelse xxxl. var den kun 60 cm. i omkreds. Er super ærgerlig over det.
Bestilte og betalte en kasket 13/1…
Bestilte og betalte en kasket 13/1 2023, penge trukket, men ingen pakke.
Fup og humbug
spild af penge
De skriver hverken adresse eller tlf nummer .. Jeg vil ihvertifald ikke handle sådan et sted.Danske shops har tlf numre og adresse .

Desværre kan jeg ikke give 0 stjerner
Desværre kan jeg ikke give 0 stjerner! Tænk at jeg også røg i sådan et fup firma. Har ventet i over 4 uger, og tror ikke længere på det.
Ingen stjerne herfra
Ingen stjerne herfra. Venter på ordre som er betalt!!!!!
Jeg røg også i deres fælde
Jeg røg også i deres fælde. Bestilte 3 par bukser og beløbet blev trukket i Januar 2023. Har stadig ikke modtaget mine varer. Dog har Balando.dk svaret mig på e-mail men svaret er at varerne er på vej og beløbet kan ikke refunderes. Trist at firmaerne bare kan annoncere og fuppe penge fra os forbruger. Har sendt e-mails og fået svar de fleste gange. Mine varer skulle være på vej, men stadig intet modtaget i dag 22.03.2023

Besvarelse fra Balando
Desværre blev jeg også forført af dette…
Desværre blev jeg også forført af dette svindelfirma!!!!
Påstod jeg ikke var hjemme til at modtage varen og umulig at få kontakt til!!!!!

Besvarelse fra Balando
Læs mere om andre typer anmeldelser.
Læs om anmeldelsesprocessen på Trustpilot.
Hér finder du 8 tips til at skrive anmeldelser.