Bestilte en bluse 1. marts 2023. Har stadig (trods 23 mails) ikke modtaget penge retur. kr. er trods alt mange penge for en pensionist. Balando er absolut et fake-firma. ØV ØV
Hej Connie her, min oplevelse er, at man ikke kan stole på Jer, jeg har et tilgodehavende på kr. 362,60 ordre. 7061, da min forsendelse blev væk under transport, jeg kunne så vælge at få min ordre t... Se mere
Svindler varer er aldrig kommet, de har dog taget deres betaling, fin kontakt i starten, men efterhånden forsvandt kontakten også og fik beske på at have tålmodighed varerne skulle nok komme. Jeg sk... Se mere
Svindel hold jer fra det firma.
Svindel hold jer fra det firma.
De leverer ikke det man bestiller men andre billige kopivare og man kan ikke få pengene retur
Rigtig dårlig oplevelse med dette…
Rigtig dårlig oplevelse med dette "firma", som er fup og svindel. Pengene blev trukket med det samme, men har stadig ikke modtaget varen her 25 dage senere. Får også et standardsvar tilbage, når jeg skriver og spørger, hvornår varen kommer. Som flere andre skriver, hold jer langt væk fra dette firma.
Fupfirma med Dansk hjemmeside
Fupfirma med Dansk hjemmeside - de sender aldrig varen - og så bliver der stille - bestilte 19-3-23- fik et link til Kina - jeg har - som man kan, gjort indsigelse i banken på beløbet
Fup og svindel
Efter en måned modtog jeg de bestilte sko - men der var to venstresko og kvaliteten var meget ringe. Jeg kontaktede Balando for at høre, hvordan man returnerede varen og ophævede købet. Fik så en mail om, at hvis jeg ville ophæve købet, skulle jeg returnere varen til Kina og selv betale fragten. Ifølge Google starter prisen for en pakke til Kina på 280 kr og jeg har givet 299 for skoene. De tilbyder, at jeg også kan nøjes med at få 30% retur - men til gengæld kan jeg så beholde varen - altså to venstresko. Jeg ville ønske jeg havde tjekket dem ud her, inden jeg afgav en ordre, men annoncen på Facebook var en historie om en familie der nu måtte lukke deres butik, så det var et ophørsudsalg.
FUP & SVINDEL - hold jer endelig væk fra dette firma.
Lang ventetid og Tøj af dårlig…
Lang ventetid og Tøj af dårlig kvalitet.
Ønsker at sende varen retur.
Dette er ikke muligt.
Balando - et snydefirma
Den 28/1 bestilte og betalte jeg for en vare, som jeg gentagne gange har rykket for. Jeg får bare en sludder for en sladder om, at de er forsinket fra Kina.
Man kan heller ikke få sine penge tilbage, selv om der nu er gået 2 måneder.
Hold jer langt væk fra dette firma
Hold jer langt væk fra dette firma. De trækker pengene fra din konto og du modtager ikke varen.
Kundeservice kommer med et underligt standardsvar, om at de er forsinket ved kureren.
Køb ikke produkter fra dette firma
Køb ikke produkter fra dette firma. Pengene bliver trukket promte fra din konto men der modtages ingen varer. Har rykket og rykket men fået kun standard svar retur. Jeg ville annullere ordren men dette kan tilsyneladende ikke lads sig gøre trods de ikke overholder deres del af aftalen. Har pt ventet 6 uger på min ordre som var lovet leveret mellem 7-15 dage.
3.3.2023 forsendelse
3.3.2023, hold Jer fra dette firma, de sender ikke varen, selvom du har betalt, kundeservice har kun et standarsvar det er så ringe som det kan blive. Min forsendelse befinder sig stadig i Kina, der sker intet.
Har bestilt en taske men får ingen…
Har bestilt en taske men får ingen respons overhovedet. Tænker det er et fupfirmaerne, så vil prøve at tilbagekalde pengene.
Bestil ikke noget i dette firma
Det er desværre blevet meget…
Det er desværre blevet meget almindeligt og nemt, at åbne en butik, og herfra sælge billige kopi varer fra Kina. Dette sammen med bla. Aiko Kbh, Nordlyliving, VidaXL osv osv. Man må være om sig for tiden.
Man kan desværre ikke give nul…
Man kan desværre ikke give nul stjerner. Efter 41 dage fik jeg en slatten jakke. Der skulle også ha’ været bukser med. Køb aldrig noget der🤬🤬🤬🤬
Svindelfirma
Hold jer langt væk fra det svindelfirma!
Jeg bestilte, hvad jeg troede var en lækker strikcardigan, den 8.2.
Jeg betalte med MasterCard, og pengene (297 kr) blev trukket den 1.3.
Tiden gik, og jeg rykkede adskillige gange for varen. Det viste sig,at den skulle komme fra HongKong🤔
Den 16.3. modtog jeg endelig varen: en underlig slatten klud! Efter at have klaget fik jeg tilbud om reduktion af prisen på 30 procent, hvilket jeg afslog!
For at få alle pengene retur skulle jeg sende kluden til Kina (ikke Malmø hvorfra den var kommet) med track&trace selvfølgelig. Det ville blive dyrere end de 297 kr, jeg havde betalt. Og som jeg sikkert alligevel aldrig ville se skyggen af!
Jeg har politianmeldt Balando og håber, at flere vil gøre det samme. Som politiet sagde: jo mere vi har på det firma, des nemmere er det at komme det til livs!!
De er længe om at levere
De er længe om at levere: 37 dage.
Skriv dog på hjemmesiden at leverancen tager 1 1/2 måned, så er kunden forberedt.
Fup firma
Fup firma , de svare kun hvis man laver en anmeldelse herinde. Kommer med dårlige undskyldninger.
Når man laver en dårlig anmelde her så bliver den slettet
DET ER SVINDEL
DET ER SVINDEL
Jeg har skrevet, at hvis ikke jeg får mine penge eller vare politianmelder jeg dem
Fake firma!
Fake firma!
Jeg opdagede det, da jeg gennemførte betaling, og der ikke kom bekræftelses-sms
Man kan ikke give nul stjerner??
Man kan ikke give nul stjerner??
Hel sikkert et fup firma. Har aldrig modtaget min ordre og har skrevet til firmaet x flere som blot beskylder kureren for fejlen.. så Aldrig køb noget herfra.
De har ikke fortjent nogen stjerne
De har ikke fortjent nogen stjerne, jeg bestilte i går søndag kl. ca 22.00 . Jeg fortrød og annulleret mit køb, så skriver de i dag at den kunne de ikke for mine køb var afsendt, de er fulde af løgn.
Tjek deres hjemme fyldt med stavefejl
Tjek deres hjemme fyldt med stavefejl - sender signal om det er et fupfirma