Jeg var lidt skeptisk grundet de blandede anmeldelser her, men jeg prøvede, og det har simpelthen været over al forventning. Denne side har de bedste priser for mange ting som jeg i hvert fald har ki... Se mere
Jeg bestilte en del varer fra Babyshop den 18/7. Efter 14 dage var mine varer stadigvæk ikke ankommet! Og jeg måtte købe tingene et andet sted. Jeg annullerede min ordre via mail - men jeg har st... Se mere
Bestilte en scooter and ride til en barnedåb. Modtog den, men er udleveret til en anden 3 timer efter. Bring siger jeg skal kontakte dem, hvilket jeg gør over to omgange, uden og få noget respons, hel... Se mere
Hvis jeg kunne give 0 stjerner så havde jeg gjort det. Jeg er virkelig frustreret over denne købsoplevelse eller mangel på samme. Jeg bestilte den 18/7 og har intet yderligere hørt. Nu er pengene blev... Se mere
Our goal is to inspire customers by offering a first-class shopping experience with a mix of well-known, local and international brands. For support you can contact our dedicated customer service team anytime.
Kungsgatan 9, 111 43, Stockholm , Sverige
- support@babyshop.com
- babyshop.com
Svarer typisk inden for 48 timer
Forkert vare og ingen penge retur
Købte et sæt foret regntøj, som kom i forkert farve og størrelse. Sættet blev sendt retur (selvbetalt). Sælger nægter at refundere da de påstår, at det returnerede regnsæt er et andet end det, jeg modtog. Totalt barokt. Kundeservice svarer ikke.

Besvarelse fra Babyshop.com
Super lækkert børnetøj og tilbehør til…
Super lækkert børnetøj og tilbehør til fornuftige priser.
Bestilte op til weekenden og det er kommet i dag onsdag.

Besvarelse fra Babyshop.com
Kan kun anbefale babyshop på det varmeste
Kan kun anbefale babyshop på det varmeste. Bestilte varen søndag aften . Babyshop reklamerer med forsendelse 3-5 dage. Modtog varen torsdag i pakkeboks, altså 4 dage efter. Fin kontakt til kundeservice med hurtig tilbagemelding .
Bestiller gerne fra babyshop igen

Super kundeservice!
God feedback på min "kritik", som viste sig at være en fejl fra vores side. Så ALLE kan TRYGT handle hos Babyshop.com - de svarer med det samme!
Og er supersøde, som I kan se af nedenstående ... :-)

Besvarelse fra Babyshop.com
Bestilte mine ordre torsdag d. 23 januar, og allerede lørdag d. 25 januar kunne jeg hente min ordre i pakkeshoppen! Hurtig levering - tak til Babyshop 👍🏼

Besvarelse fra Babyshop.com
Levede ikke op til forventningerne
Levede ikke op til forventningerne. Der er gået over en måned nu og varen er ikke leveret endnu! Det svært at komme i kontakt med dem. Pludselig får jeg en mail om at jeg vil få mine penge retur; uden at have returneret noget. Anbefaler at du IKKE handler hos dem. Vildt dårlig oplevelse. Og har hverken fået mine penge eller vare endnu!

Manglende opdatering..
Jeg har bestilt noget d. 2/1 der skal bruges til barnedåb næste weekend.
Får mail omkring at min vare er på vej 3/1.. Med besked om leveringsfristen lyder på 7-9 januar.
Jeg kan hverken se på hjemmesiden eller på Bring-appen, at pakken har rykket sig.
Det er sgu heller ikke så nemt at komme igennem til kundeservice.. ØV!

Meget skuffende
Jeg har bestilt ordrenummer fd9ab8c0 Stoy 16 Cruiser Cykel sort
Den er havnet i Norge
Vil gerne at I mailer til mig hurtigst muligt så jeg kan få en ny cykel hurtigst muligt, da mit barnebarn venter på den.
Min første ordre på en anden cykel kom efter 3 dage så forstår ikke lige hvad der gik galt her?

Under al kritik
Vi købte en opvaskemaskine i træ til en julegave. Da vi modtager pakken leveres den i original æske og er derfor ikke beskyttet af nogen anden papkasse. Den har en bule på siden, men da der er tale om en julegave kan vi ikke tjekke pakken yderligere der.
Da pakken åbnes og samles er flere af indholdet beskadiget og nogle knækket midt over. Så vi kan ikke bruge legetøjet som det skal. Jeg laver en klage samme dag som vi har pakket det op (24.12) men får besked i dag om har vi har overskredet fristen på 3 dage til at klage over en defekt varer.
Vi kan derfor ikke få refunderet gaven eller beløbet.
Der er super skuffende. Der er tale om en julegave som vi ikke har kunne åbne og tjekke før juleaften. Så fristen på 3 dage kunne overholdes.

Meget skuffende oplevelse
Jeg var lykkelig, da jeg fandt et produkt, jeg havde ledt efter hele dagen. Min ordre gik igennem, og jeg fik en ordrebekræftelse. To alm arbejdsdage senere, fik jeg dog en mail om, at ordren ikke kunne gennemføres, da der ikke var flere på lager alligevel. Hvis jeg havde fået den mail i fredags, dagen efter min ordre gik igennem, kunne jeg have nået at bestille fra anden side. Det kan jeg ikke nu.
Jeg får mine penge igen, men jeg er så skuffet, at jeg ikke kan få mig selv til at give mere end 1 stjerne.

Besvarelse fra Babyshop.com
Jeg har lige fået at vide at min ordre…
Jeg har lige fået at vide at min ordre er endt i Norge, får mine penge tilbage, håber jeg men har så ingen julegave til mit barnebarn :-(
Tør jeg bestille igen og betale endnu engagn ???

Besvarelse fra Babyshop.com
Jeg har ikke fået ordre bekræftigelse…
Jeg har ikke fået ordre bekræftigelse på min ordre endnu og jeg kan ikke komme i kontakt med dem via mail eller telefon nummer. Jeg er bange for jeg ikke modtager min varer. Jeg har brug for at vide hvornår varen bliver sendt, der står den er hos mig senest d 11/12, men når jeg har læst herinde er jeg bange for jeg ikke modtager.

Besvarelse fra Babyshop.com
Jeg har købt en cykel hvor det ene…
Jeg har købt en cykel hvor det ene baghjul ikke virkede, har sendt pakken retur men aldrig set skyggen af mine penge.! Jeg har over flere gange været i kontakt med babyshop men de skriver bare det tager 2-5 hverdage og der er gået 8 nu. Lige nu står jeg uden en cykel og 750.- fattigere.

Besvarelse fra Babyshop.com
Jeg har returneret en børnecykel fordi…
Jeg har returneret en børnecykel fordi den alt for hurtigt blev rusten. Jeg skildre den ad, pakkede cyklen ned i en speciel papkasse og sendte den retur til Sverige
I september 2024. Babyshop har valgt at refundere mine penge 1058 kr. via Klarna. Nu er det slutningen af november 2024 og jeg har ikke set skyggen af mine penge, til trods for at jeg har været i kontant med Klarna 6 gange over telefon i mere end sammenlangt 3 timer!!! Det er åbenbart mit job at slås med at få mine penge retur fra Klarna og det kommer aldrig til at ske.
Redigeret efter svar fra Babyshop.dk: Jeg har fortsat IKKE modtaget penge fra Klarna!! Vil I venligst kontakte Klarna igen og gøre opmærksom på at de IKKE har sendt pengene retur til mig! Det er jer der har valgt at benytte Klarna til tilbagebetaling, så I må tage ansvar for at I skylder mig penge.

Under al kritik
Har bestilt en klapvogn til 1600 kr. De sender mig en lege tunnel. Virkelig under al kritik?!?!?
Ordre nr: 7fd5afd2
Opdatering:
Tak for hurtigt at løse problemet. Jeres kundeservice er god.

Ubrugelig cykel
Købte en cykel i august til min søn i fødselsdagsgave. Da vi samlede cyklen kunne vi se at det ene dæk var vind og skæv. Skrev til babyshop og fik intet svar. Skrev igen i september hvor de så endelig svarede, MEN de er nu igen stoppet med at svare og der er stadigvæk ikke fundet en løsning. Står med en ubrugelig cykel og firmaet er umulig at få fat på….

Besvarelse fra Babyshop.com
Der er flere skjulte omkostninger og…
Der er flere skjulte omkostninger og dyre gebyrer.

Besvarelse fra Babyshop.com
Bestille 18-8 og pakken er stadig ikke…
Bestille 18-8 og pakken er stadig ikke sendt men pengene trukket.

Manglende levering
Bestilte en babycykel for 10 dage siden, den er endnu ikke afsendt fra babyshop,
Men betalingen er trukket for 7 dage siden, tvivler på om jeg mon får min vare?
Anmeldelsen vedrører ordrenr. 361decae.