Via Bol.com 2 Tlbuisjes besteld in de reclam 2+1 extra, betaald Euro 17,95, gekregen 1 tl buis in kakkelige verpakking van Babydrogist in Lelystad. Laatste bestelling van mij naar Bol
Heel scherpe prijs, keurig geleverd zoals je hoopt qua snelheid. Je moet de verpakkingsdozen van de babydoekjes niet in een vitrine willen zetten, ze doen er gewoon wat plastic banden omheen en plakke... Se mere
super blij met de klantenservice. mijn pakketje werd kwijt geraakt door dpd en ik mailde babydrogist ik werd gelijk geholpen en ze hebben een onderzoek bij dpd gestart ze gaven ook aan dat ze in mijn... Se mere
Onvolledige bestelling ontvangen en heb 6keer moeten mailen voor gewenst oplossing. Zodra er iets mis is ontvang je alleen een automatisch gegenereerde email en duurt het dus heel lang voordat ze ove... Se mere
De drogisterij voor baby en kinderartikelen. Ontdek ons assortiment van Pampers luiers tot aan Philips Avent fopspenen met standaard kortingen tot wel 75%. Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en mis geen actie!
Artemisweg 219, 8239DD, Lelystad, Holland
Svarer typisk inden for 48 timer
I ordered for some items and it is missing 3 items. On Monday, customer care contacted me and gave me a refund for the missing items. So I'm going to increase my stars because I liked the way they responded to my complaints.
Snelle levering. Duidelijke website. Leuke aanbiedingen. Aanrader
Ik was altijd trouw aan babydrogist, maar jullie zijn een vaste klant kwijt. Waarom? Omdat DPD mijn bestelling nooit heeft bezorgd en hun bereidheid om het pakket te traceren erg minimaal is. Om verdere teleurstelling te voorkomen, zal ik vanaf nu mijn luiers en billendoekjes ergens anders bestellen.
Pas een Online bestelling geplaatst en alles was verder duidelijk op de site. En ook de levering was netjes en op tijd ook netjes op de hoogte gehouden doormiddel van e-mail.
Luiers besteld om op te halen, niemand op de lokatie te vinden. Staat er zelfs een bord voor de deur met "geen goederen voor babydrogist afleveren". Ik bellen om te horen dat ze niks voor me kunnen doen. Bestelling geannuleerd dus nu maar hopen dat ik me geld terug krijg. Schaam je babydrogist. Edit omdat ik niet kan reageren op Bd.
Ik ben naar het adres gereden waar de mail zij dat ik heen moest. Ik vroeg nog aan de telefoon of het adres klopte en het was ja er komt zo iemand naar buiten. Helaas niemand te bekennen. Dus nee ik was niet verkeerd, jullie gaven een adres op dat niet klopte.
Weer een raar antwoord Babydrogist.

Besvarelse fra Babydrogist.nl
Beste Babydrogist.
Hartelijk bedankt voor de keurige nette service ,die ik van jullie mocht ontvangen
Vriendelijke groet ,Cora.
Fijne site, goede aanbiedingen en snelle nette bezorging.
Zeker een aanrader voor het bestellen van oa luiers.
Dit was echt vlug bezorgd ondanks feestdagen
Ik haal hier altijd mijn luiers. Bestel ze en kan ze gelijk ophalen. Altijd de goedkoopste en vriendelijk personeel.
Super baby artikelen voor een nette prijs. Prima service!
I had two times ordering for 100 euros, but this time I found out that they claim to have a 50% discount which is not true, and they are all mostly original price which you can find in every shop.
do not trust them anymore
Zeer,tevreden...:) snel levering and lief bezorger..