Lige fra aftale om pris til aflevering hos DEKRA, Sorø, hvor den unge bilsyns-medarbejder tog sig rigtig pænt af os - i en svær stund, hvor vi skulle sige farvel til vores supergode snart 12-årige Oct... Se mere
Anmeldelser i korte træk
Oprettet med AI baseret på nylige anmeldelser
Det, folk taler mest om
Anmeldelser, der former dette resumé
Hos os får du en fair pris for din brugte privatbil eller leasingbil. Vi sælger biler både til i danmark men også til eksport, hvilket betyder at din bil kommer ud til et stort netværk af bilforhandlere – og du slipper for alt besværet! Vi sætter en stor ære i vores arbejde, og det er også grundet denne indstilling at det er lykkedes os at blive en af Danmarks førende brugtbilsopkøbere. Vi har i over 18 år beskæftiget os med opkøb- og videresalg af brugte biler – til glæde for tusindvis af glade kunder på tværs af landegrænser. Hos os kan du altid forvente kyndig rådgivning og et yderst højt serviceniveau. Læs nærmere på vores hjemmeside Autobasen.dk
Autobasen.dk
- Tryghed og sikkerhed i højsædet når bilen skal sælges
- Hos Autobasen møder du et hold af bilentusiaster, som har gjort det til deres filosofi at være rollemodeller i branchen. Det betyder, at du altid kan forvente en objektiv og ærlig vejledning, for at sikre at du får den bedste oplevelse. Hos Autobasen handler det ikke om bare at lukke en ordre, men derimod om at sørge for, at vores kunder får den mest optimale pris for deres bil. Vi er herved heller ikke bange for at rådgive dig om at sælge din bil andetsteds, hvis vi mener, at du kan få en bedre pris ved et privatsalg, bilauktion eller hos en bilforhandler.
P. O. Pedersens vej 14 B, 8200, Aarhus N, Danmark
Svarer typisk inden for 48 timer
Nemt og præcist.
Super godt og effektivt
Det fungerer bare
Det fungerer bare. Sendte 8 billeder og beskrivelse af bil og 4 timer fik jeg et tilbud der var 40000kr over den pris som jeg kunne få på brugtmarkedet. Indleveret bilen 3 dage efter, det tog 20 min. Og da jeg gik der fra havde jeg pengene på min konto. Har aldrig solgt en bil så hurtig . Mega tilfredsstillende.
Supergod oplevelse
Supergod oplevelse
Jeg fik en rigtig fornuftig pris på bilen, fik en rigtig god snak om de småskader der var på bilen og han tog den som den var - 100 % ærlighed fra begge sider !
Fordi jeg var på udebane i forhold til processen, holdt Frank mig i hånden og opdateret hele vejen igennem, det hele kom fuldstændigt som lovet inkl kvittering på overførsel og afmelding !
Bilen blev gået rigtigt godt igennem af DEKRA inkl prøvetur, og det der var blev noteret, så der var styr på det hele !
Så 5 store stjerner herfra
Ingen anbefalinger herfra
Ingen anbefalinger herfra. Jeg fik et bud på 37000kr og havde et andet bud fra anden forhandler på 73000kr
Jeg har set adskillige annoncer der sælger samme bil og samme stand til mindst 85000 kr
I reklamerer med at være et seriøst firma med fair priser, og min oplevelse er at få et skambud. Nu er der jo heldigvis ingen forpligtelse til at tage imod tilbuddet, men min oplevelse er at I ikke lever op til det I reklamere med.

Besvarelse fra Autobasen.dk
Nemmeste bilsalg længe
Nemmeste bilsalg længe! 🚗💨
Brugte Autobasen.dk – indtastede info, fik et godt bud og afleverede bilen ved DEKRA. Hurtig gennemgang, bilen afmeldt og pengene straksoverført på stedet.
Kæmpe anbefaling! ⭐⭐⭐⭐⭐
Simpelt og effektivt bilsalg
Simpelt og effektivt bilsalg. Fik et tilbud der lå i pænt niveau i forhold til forventningen og højere end en konkurrerende platform. Salgskontrakt klar samme dag og pengene på kontoen inden jeg forlod synshallen ved aflevering. Super service. Kan varmt anbefales.
En virkelig god og tryk handel.
En virkelig god og tryk handel.
Meget proffisionelt og de betalte den aftalte pris, selv om der var en slidt styrekugle på det ene forhjul, som de skulle skifte, for at få fortaget Toldsyn.
Super professionel behandling
Super professionel behandling
Alt gik som lovet
Super god oplevelse med salget af min bil
Super god oplevelse med salget af min bil hos Autobasen. Fredag havde jeg en behagelig samtale med Kasper og mandag morgen igen en behagelig samtale med ham og en underskrevet salgsaftale. God kundeservice og god vejledning.
Ligeledes Dekra i Ålborg, Super kundeservice.
Kan kun anbefale Autobasen.
5 stjerner herfra!
Alt gik godt!
Alt gik godt og problemfrit. Vi fik en god pris for vores bil.
Fair og ærlig
Jeg fik en fornuftig pris, vi havde en ærlig snak om forventningerne til hinanden.
Jeg havde et stenslag, fik det lavet og synet bilen torsdag.
Mandag skulle jeg afleverer den ved en synshal og han gennemgik bilen, sagde god for bilen.
Bilen blev afmeldt div. Med det samme og pengene stod på min konto indenfor 5 min.
Proff behandling og fair/reel pris
Proff behandling og fair/reel pris
Kan kun sige at god service meget nemt…
Kan kun sige at god service meget nemt at sælge bil hos den selv man ikke lige få det man hade ønske jeg ville ha været helt tilfreds vis jeg hade fået 1500 mere det var min pris så lidt øv alt andet lige efter bogen kan godt andtbefale dem hade jeg fået de sidste 1500 vil jeg ha give 5 stjæler
Nem og tryg oplevelse
Hurtig og god pris på vores bil samt super god oplevelse ved aflevering med pengene overført 5 min efter at bilen var synet.
Det kørte bare som det skulle
Fantastisk oplevelse
Fantastisk oplevelse, jeg var lidt skeptisk da jeg syntes processen virkede for nem. Men det gik hurtigt, og smurt. Indleveringen gik fantastisk, og tog heller ikke lang tid.
Hurtig og nem oplevelse
Fik autobasen til at sælge min bil. Og det gik hurtigt og uden problemer. Fint service,også selvom det var lige op til nogle helligedage, var der hurtig response.
God telefon kontakt, service og hurtig handel og aflevering
God telefon kontakt