Lige fra aftale om pris til aflevering hos DEKRA, Sorø, hvor den unge bilsyns-medarbejder tog sig rigtig pænt af os - i en svær stund, hvor vi skulle sige farvel til vores supergode snart 12-årige Oct... Se mere
Anmeldelser i korte træk
Oprettet med AI baseret på nylige anmeldelser
Det, folk taler mest om
Anmeldelser, der former dette resumé
Hos os får du en fair pris for din brugte privatbil eller leasingbil. Vi sælger biler både til i danmark men også til eksport, hvilket betyder at din bil kommer ud til et stort netværk af bilforhandlere – og du slipper for alt besværet! Vi sætter en stor ære i vores arbejde, og det er også grundet denne indstilling at det er lykkedes os at blive en af Danmarks førende brugtbilsopkøbere. Vi har i over 18 år beskæftiget os med opkøb- og videresalg af brugte biler – til glæde for tusindvis af glade kunder på tværs af landegrænser. Hos os kan du altid forvente kyndig rådgivning og et yderst højt serviceniveau. Læs nærmere på vores hjemmeside Autobasen.dk
Autobasen.dk
- Tryghed og sikkerhed i højsædet når bilen skal sælges
- Hos Autobasen møder du et hold af bilentusiaster, som har gjort det til deres filosofi at være rollemodeller i branchen. Det betyder, at du altid kan forvente en objektiv og ærlig vejledning, for at sikre at du får den bedste oplevelse. Hos Autobasen handler det ikke om bare at lukke en ordre, men derimod om at sørge for, at vores kunder får den mest optimale pris for deres bil. Vi er herved heller ikke bange for at rådgive dig om at sælge din bil andetsteds, hvis vi mener, at du kan få en bedre pris ved et privatsalg, bilauktion eller hos en bilforhandler.
P. O. Pedersens vej 14 B, 8200, Aarhus N, Danmark
- +45 70 20 74 46
- dk@autobasen.dk
- autobasen.dk
Ingen anmeldelsesinvitationer registreret
Svarer typisk inden for 48 timer
Prisen i den lave ende
Prisen i den lave ende, men super service, hurtigt ekspedition og overdragelse af bilen, og pengene på straksoverførsel. VIRKELIG nemt!
Alt fungerer hurtig og nemt
Meget hurtig kontakt efter jeg havde sendt billeder af vognen.
Afvikling af handel meget hurtig
Gennemgang og prøvekørsel hos. Dekra Herning også helt fint
En kop kaffe og.det aftale beløb var straks overført
Jeg kan kun anbefale firmaet
Kristian
Super oplevelse
Super oplevelse. Nemt og fik 30.000kr mere for min bil end forhandlerne kunne tilbyde.
Helt igennem god service og meget…
Helt igennem god service og meget venligt personale
Proffesionel og kompetent og meget overskueligt
Jeg følte mig virkelig godt hjulpet og vejledt og jeg vil helt klart anbefale Autobasen til andre
Kan ikke anbefale denne service!
Jeg skriver denne anmeldelse, da jeg er dybt uforstående over for Autobasens forretningsmodel og markedsføring. De reklamerer stort med, at det er nemt og hurtigt: Indtast nummerplade og kilometertal, og så får du et uforpligtende tilbud. Det lyder som den ideelle løsning, men virkeligheden er en helt anden.
Jeg har nu to gange forsøgt at få et tilbud på min bil. Begge gange er jeg blevet afvist med den begrundelse, at der er tale om en "sjælden bil". Her er tale om en helt almindelig Audi, der blot har kørt få kilometer.
Det virker useriøst at lokke kunder ind med løftet om et hurtigt tilbud, for derefter at afvise helt gængse bilmodeller med tynde forklaringer. Hvis Autobasen kun er interesseret i en meget snæver gruppe af biler, bør de justere deres markedsføring derefter i stedet for at spilde folks tid.
Jeg kan desværre ikke anbefale at bruge tid på deres formular, hvis man forventer den service, de lover i deres annoncer.
Kan kun anbefale autobasen.
Kan kun anbefale autobasen.
Fik hurtigt et bud der var noget højre end ved forhandler.
Nem aflevering og pengene på kontoen med det samme.
10 stjerner her fra.
Lynhurtig og professionel behandling
Lynhurtig og meget professionel håndtering af salget! Og meget bekvemt at indlevering kan foregå tæt på uanset hvor man bor! Anbefaler autobasen til alle private, der vil sælge bil!
Super god service og kommunikation hele…
Super god service og kommunikation hele vejen igennem handelen. Kan meget varmt anbefales.
God oplevelse
Utrolig nemt at sælge sin bil til Autobasen. Ingen problemer med at få tlf’s kontakt til dem. De er til at stole på.
Afleverede bil, registreringsattest og 2 nøgler i synshal tæt på min bolig.
Pengene var på min konto i løbet af 10 min, som lovet inden jeg forlod synshallen.
God pris for min bil
God pris for min bil
God kundeservice
Let og smertefrit syn hos dekra og pengene blev straks overført med det samme som aftalt.👍
Autobasen kan VIRKELIG varmt anbefales…
Autobasen kan VIRKELIG varmt anbefales til alle! Til både familie, venner, bekendte m.m. Virkelig nem, hurtig, ærlig og fair proces hele vejen igennem. Fra den online udfyldelse til salg af bil. Det hele blev gjort inden for få dage og til en meget fair pris for bilen (ja faktisk tilbød Autobasen mere end jeg havde forventet at få). Vil til enhver en tid benytte Autobasen igen!
Useriøst
Useriøst. Skulle have et bud på min bil og de lå 45-50000 under de bud jeg havde fået fra diverse forhandlere som i stor udstrækning anvender de samme opkøbere og sender bilen videre. Min konklusion er, at der er nogle der godt vil tjene en masse penge på at snyde folk
Fik en god pris for bilen
Fik en god pris for bilen, som var højere end de ville give ved forhandleren. Indlevering ved synshal fungerede også godt. Dog var det udenfor åbningstid, så måtte afvente udbetaling for bilen. Men pengene kom frem senere på dagen.
Nem og hurtig process
Nem og hurtig process for prisforespørgsel, handelsaftale, indlevering og beløb tilgængelig på egen konto samtidig med indlevering.
Vi havde en god dialog og fik en fin…
Vi havde en god dialog og fik en fin pris for vores bil. Det hele gik rigtig hurtigt👌🏻
Behagelig modtagelse ved aflevering
Behagelig modtagelse ved aflevering, meget professionelt håndteret, og god pris som blev tilbudt.
Nemt og en god oplevelse
Fin kommunikation, hurtig respons og god oplevelse med aflevering af bilen.
Hurtig og kompetent behandling
Hurtig og behagelig behandling. Rigtig god pris (i forhold til andre forhandlere - det bliver jo aldrig nogen guldgrube at sælge sin brugte bil😉).
Professionel og hurtig aflevering på afleveringssted og hurtig afregning til aftalt pris.
Kan helt sikkert anbefales til andre, der ønsker at sælge deres brugte biler.
Anbefales glad og gerne
God pris for bilen. Alt i alt en god oplevelse og meget nem handel
Nemt
Nemt , havde pengene inden jeg kørte fra indlevering stedet. 👍