Auktionshuset Sønderjylland Anmeldelser

Anmeldelser i korte træk

Oprettet med AI baseret på nylige anmeldelser

Tager man 60 anmeldelser, anmelderne havde en exceptionel oplevelse med dette firma. Forbrugerne fremhæver gentagne gange det yderst hjælpsomme personale samt den venlige og imødekommende service ved selve afhentningen af de vundne varer. Kunderne oplever desuden, at den digitale platform er utrolig nem og overskuelig at navigere på, og at produkterne generelt matcher beskrivelserne rigtig fint. Nogle anmeldere var ikke tilfredse med forløbet, idet en del oplevede alvorlige problemer med manglende varer, svigtende kommunikation eller generelt uprofessionel håndtering på stedet. Visse forbrugere nævnte desuden ret ubehagelige episoder i forbindelse med defekte produkter, hvor den efterfølgende løsning og service ikke levede op til de basale forventninger.

Det, folk taler mest om

Staff

Mennesker rapporterer positive oplevelser med personale, idet kunder konsekvent roser medarbejderne for at... Se mere

Product

Anmeldere nævner tvetydig feedback om produkt. Nogle forbrugere oplever tilfredshed, idet de modtager varer,... Se mere

Service

Anmeldere fremhæver positive aspekter af service, idet forbrugere udtrykker stor tilfredshed med det... Se mere

Website

Kunder deler tvetydige meninger om websitet, hvor nogle oplever platformen som nem og overskuelig med gode... Se mere

Anmeldelser, der former dette resumé

Fin modtagelse af medarbejdere. Vil anbefale at Der bliver sat en ekstra betalings/udleverings kasse op ved porten i den store hal. Så skal der være en person ved porten for udlevering af større e... Se mere

Jeg har handlet ved Auktionshuset Sdj. siden den spæde start, og har aldrig været andet end yderst tilfreds. Varerne er pænt fotograferet, godt beskrevet og skulle der vise sig at være fejl/mangler,... Se mere

Servicen var fin. Dem, jeg frekventerede pr. telefon var meget hjælpsomme, men især var forsendelsen hurtig, og aldrig før har jeg oplevet en så omhyggelig, grundig og sikker indpakning. Derfor kom va... Se mere

Jeg har nu vundet 39 auktioner. Det har ALTID været en fornøjelse at møde personalet som er meget hjælpsomme og imødekommende. Ofte også nogle spændende auktioner med mulighed for at gøre nogle rigtig... Se mere

1. Online markedsplads

Oplysningerne kommer fra forskellige eksterne kilder

Auktionshuset Sønderjylland er et professionelt og nærværende auktionshus med et stort lokalt og internationalt netværk

Svarer typisk inden for 24 timer

4,5

Var meget tilfreds med auktionshuset.

Var meget tilfreds med auktionshuset.
Meget reel behandling
Meget fin service.

20. marts 2022
Auktionshuset Sønderjylland-logo

Besvarelse fra Auktionshuset Sønderjylland

Mange tak fordi du deler din oplevelse med os og andre, der også ønsker at gøre en god handel. Vi glæder os til at se dig en anden gang igen. God dag, hilsen fra Pia, del af team hos Auktionshuset Sønderjylland ApS

God service jeg fik hos jer med mine…

God service jeg fik hos jer med mine ting.

4. januar 2022
Auktionshuset Sønderjylland-logo

Besvarelse fra Auktionshuset Sønderjylland

Tusidn tak for din respons. Vi forsøger altid at yde en service, som vi selv ønsker at få. Dejligt at høre fra dig og du er altid velkommen en anden gang.

God service, men ikke altid gode varer

Har købt mange fine ting over flere aktioner. Og altid været godt tilfreds og god service.
Dog meget skuffet over sidste køb af to numre. Ganske vist stod der i teksten at fejl og mangler kunne forekomme, men en hel trailer fuld hvor der ikke var en eneste brugbar ting imellem, og alt var meget i stykker. Jeg havde troet at der var lidt et lavpunkt for hvad de ville sælge på deres auktion, da dette udelukkende var til lossepladsen. Øv øv knap 800 kr smidt ud af vinduet..

22. april 2021

Passioneret, fleksibel og servicemindet !

Har handlet her flere gange og bliver altid mødt af smilende og hjælpsomme medarbejdere ude som inde på kontoret. De har været fleksible med afhentning tidspunkt, hvis det ikke var muligt at nå det inden for normal åbningstid.
Havde derudover en episode, hvor den vare jeg havde vundet på auktionen, havde en manglende komponent. Uden diskussion fik jeg valget mellem at tilbagelevere varen, eller at få refunderet et beløb svarende til den manglende komponents værdi. Jeg valgte at få pengene, så jeg kunne købe delen og pengene kom på mobilepay kort tid efter. Det bliver ikke bedre end det !!!

9. januar 2020

HMM mindre Godt, eller Skidt

useriøs, uprofessionel der findes helt sikkert andre ord man kan bruge, jeg fremsendte online, den 07/07/19 billeder af forskellige effekter og fik online en bekræftelse på at de havde modtaget billederne , 8 dage sener havde jeg ikke hørt fra auktionshuset så jeg ringede til dem og talte med Pia, som fortalte der var sket en fejl, de havde overset min 5 billeder, og de ville vende tilbage i løbet af et par dage, nu 8 dage sener har jeg stadige ikke hørt fra dem super :-(

20. juli 2019

useriøst firma

useriøst firma
Tager ikke kontakter seriøs og vil ikke acceptere, at deres system har fejl. men siger, de har ikke ret mange penge til at rette mangler i deres system, så det må kunden bare acceptere.
Dvs de vil godt rette det fremadrettet, men sørge for at det bliver rettet på min profil her og nu, det vil de ikke sørge for.

24. maj 2019
Vis anmeldelser på alle sprog. (93 anmeldelser)